Gaz Kesintisi

Gaz Kesintisi

Son dakika gaz kesintisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gaz kesintisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gaz kesintisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gaz Kesintisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gaz kesintisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 121 gaz kesintisi haberi bulunmuştur. Tüm gaz kesintisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'deki felaketi uydu ile inceleyen Japon Profesör: Gelecek depremler tahmin edilebilir
Türkiye'deki felaketi uydu ile inceleyen Japon Profesör: Gelecek depremler tahmin edilebilir Kahramanmaraş'ta meydana gelen peş peşe depremler büyük bir yıkıma yol açmış binlerce can kaybına neden olmuştu. Deprem felaketine dair uydu görüntüleri yıkımın büyüklüğünü gözler önüne seriyor. Japonya Tokyo Üniversitesi Enformasyon Biriminden Profesör Hidenori Watanave'nin fay hatları ve kırıkların boyutunu gösteren videoları dikkat çekti
23.02.2023 Gündem
Yozgat'ta iş makinesi doğalgaz borusunu deldi, kentin gazı kesildi
Yozgat'ta iş makinesi doğalgaz borusunu deldi, kentin gazı kesildi Yozgat'ta, özel bir şirkete ait iş makinesinin çalışması sırasında doğal gaz borusu delindi. Alınan önlemler çerçevesinde doğalgaz dağıtım şirketi tarafından kentin gazı kesildi. Hastanelere cezaevine, sağlık ocaklarına ve fırınlara gaz verildiği konutlara ise gaz regülatörlerinin kontrol edilmesinden sonra verileceği belirtildi.
10.12.2022 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'ndan vize açıklaması: Tüm büyükelçiler Bakanlığımıza çağırıldı
Bakan Çavuşoğlu'ndan vize açıklaması: Tüm büyükelçiler Bakanlığımıza çağırıldı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, vize konusuyla ilgili olarak, "Vize konusu gerçekten bir sorun, vize hepimizin bir sorunu. Tüm büyükelçiler Bakanlığımıza çağırıldı, gerekli uyarılar yapıldı. ABD dahil bazı ülkeler hızlandırmaya başladı" ifadelerini kullandı. Öte yandan Bakan Çavuşoğlu, Kıbrıs ve Yunanistan konusunda ABD'ye tepki göstererek, "ABD’nin terazisi bozuldu. Biz ABD’ye gereken uyarıları yaptık" dedi.
8.11.2022 Siyaset
Kara kışa hazırlanan Almanya'dan U dönüşü! Rusya gazı kesip tek şartını açıkladı...
Kara kışa hazırlanan Almanya'dan U dönüşü! Rusya gazı kesip tek şartını açıkladı... vrupa ve Almanya kara kışa hazırlanıyor. Rus Gazprom tedarik ettiği doğal gaz için ruble ile ödeme yapmayı reddeden GasTerra'ya doğal gaz akışının askıya alınacağını bildirmişti. Almanya'nın önlemler kapsamında aldığı son karar dış basında 'U dönüşü' olarak yorumlandı
6.09.2022 Dünya
Avrupa'nın en büyük korkulu rüyası gerçek oldu! Karartılmış sokaklarda İlginç görüntüler...
Avrupa'nın en büyük korkulu rüyası gerçek oldu! Karartılmış sokaklarda İlginç görüntüler... Putin'in emriyle Rusya'nın gaz kesme kararı sonrası kendini 'en büyük korkulu rüyası' içinde bulan AB ülkeleri tasarruf önlemlerini artırmaya devam ediyor. Soğuk su ile duş, kararan sokaklar, klimasız ofisler Avrupa için artık normal sayılırken asıl büyük krizin kışın patlak vermesi bekleniyor. İşte soğuk ve karanlık bir kışa hazırlanan Avrupa'dan dikkat çeken gelişmeler...
3.08.2022 Dünya
Kremlin Avrupa’ya doğalgaz silahını çekti: Yaşlılar kışın Türkiye'ye gitsin!
Kremlin Avrupa’ya doğalgaz silahını çekti: Yaşlılar kışın Türkiye'ye gitsin! Avrupa'nın korktuğu başına geldi. Ukrayna savaşında Batılı ülkelerin Kiev yönetimine yaptığı silah yardımları yüzünden istediğini elde etmekte zorlanan Kremlin Avrupa’ya doğalgaz silahını çekti. Alman ekonomisini çökertmek isteyen Putin yönetimi bu ülkeye sevkıyatı yüzde 20’ye indirdi.
27.07.2022 Dünya
Rusya en büyük silahını devreye sokuyor! Avrupa'da büyük panik: AB bloğu çatladı...
Rusya en büyük silahını devreye sokuyor! Avrupa'da büyük panik: AB bloğu çatladı... Rusya Avrupa'ya karşı en büyük silahını devreye sokuyor. Rus enerji devi Gazprom, Avrupa Birliği’ne gaz akışını ‘önemli ölçüde’ kısacağını açıkladı. Yapılan açıklamalarda oldukça ‘sert’ bir kesintiden bahsediliyor. Rus Gazprom, kesinti ile ilgili açıklama yaptı ancak gerekçeler inandırıcı olmadı. Peki dünyayı önümüzdeki günlerde neler bekliyor?
26.07.2022 Dünya
Avrupa'nın korkulu rüyası başladı! Putin dediğini yaptı: Bu bir savaş ilanı...
Avrupa'nın korkulu rüyası başladı! Putin dediğini yaptı: Bu bir savaş ilanı... Avrupa'nın korktuğu başına geldi. Rusya enerji devi Gazprom'un Avrupalı müşterilerine gaz akışını garanti edemeyeceğini belirtip 'mücbir sebep' ilan ettiği ileri sürüldü. RusEnergy'nin kurucu ortağı Mikhail Krutikhin, Deutsche Welle'ye yaptığı açıklamada talimatın Putin'den gelmiş olabileceğini belirterek "Bu bir savaş ilanı" dedi.
19.07.2022 Dünya
'Ruble' hamlesi! Rus bankasında hesap açıldı
'Ruble' hamlesi! Rus bankasında hesap açıldı Macaristan Başbakanı Viktor Orban’ın Özel Kalem Müdürü Gergely Gulyas satın aldıkları Rus gazı için Moskova'nın isteği üstüne ruble ile ödeme yapılması amacıyla, belirlenen Rus bankasında hesap açtıklarını belirtti.
2.05.2022 Dünya
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Resmen açıklandı, fatura ödemesi artık...
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Resmen açıklandı, fatura ödemesi artık... Doğalgaz desteği başvurularını binlerce vatandaş merak ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan doğal gaz yardımı desteği ile ilgili Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık açıklamalarda bulunmuştu. Doğalgaz desteği ödeme tarihleri ve kimlere verileceğini açıklayan Bakan Yanık, " İnşallah eğer mümkün olursa mart ayı gibi vatandaşlarımıza ödemelerimizi gerçekleştirmeye çalışıyoruz." demişti. Peki, doğalgaz yardımı başvuruları ne zaman? Doğalgaz yardımı başvurusu nasıl yapılır? e-Devlet’ten doğalgaz yardımı başvurusu açıldı mı? Doğalgaz yardımı ödemeleri ne zaman verilecek? İşte detaylar...Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran'la yaşanan doğalgaz sıkıntısına ilişkin önemli bir açıklamada bulundu. Kamuoyunda İran'a borç olduğu yolundaki iddiaları net şekilde yalanlayan Erdoğan, "Biz İBB değiliz. Bizim İran'a borcumuz kesinlikle söz konusu değil. Bu iddialar yalandır" dedi. Öte yandan Erdoğan Doğal gaz akışının 10 - 15 gün içinde çözüleceğini ifade etti.
27.01.2022 Ekonomi
Son dakika kredi açıklaması! Hazırlıklar tamamlandı, detaylar belli oldu! 60 milyar liralık yeni kredi...
Son dakika kredi açıklaması! Hazırlıklar tamamlandı, detaylar belli oldu! 60 milyar liralık yeni kredi... Kredi ile ilgili son dakika açıklaması! Kredi paketinin hazırlıkları tamamlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi duyurmuştu. İstihdamı koruma ve geliştirme öncelikli işletme, yatırım kredileri vermeye yönelik Kredi Garanti Fonu (KGF) destekli paket ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Sıkı takip geliyor. Verilen bu kredilerin amacının dışında kullanımının önüne geçmek için sıkı takip yapılacağı, kamu gelirlerine dayalı sertifika çıkarılacağına ilişkin bilgi paylaşıldı. KGF Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Özegen de yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki günlerde farklı sektör ve alanlarda 60 milyar liralık yeni bir kredi imkanı reel sektörün hizmetine sunulmuş olacak" şeklinde konuştu.
27.01.2022 Ekonomi
Maaşlara yeni zam müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı, yüzde 28...
Maaşlara yeni zam müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı, yüzde 28... Maaşlara yeni zam müjdesi. Yeni kararı son dakika duyurdu. Bir zam daha geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomideki son gelişmelere ilişkin dikkati çeken açıklamalarda bulundu. Erdoğan, işçilerin maaşlarına yapılacak yeni düzenlemeyi açıkladı. Erdoğan 'Burada bir müjde de, işçilerimizin toplu sözleşmede aldıkları zammın üzerine ortaya çıkan enflasyon farkı zaten eklenecektir. Buna yüzde 2.5'luk bir artış daha ilave ediyoruz. Böylece işçilerimizin ücretlerine özellikle de ücretlerinde yüzde 28'i bulan bir artış sağlamış oluyoruz' dedi.
26.01.2022 Çalışan Hakları
Doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması! Erdoğan resmen duyurdu! Gaz kesintisi ve akışı...
Doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması! Erdoğan resmen duyurdu! Gaz kesintisi ve akışı... Doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İran'la yaşanan doğalgaz sıkıntısına ilişkin önemli bir açıklamada bulundu. Kamuoyunda İran'a borç olduğu yolundaki iddiaları net şekilde yalanlayan Erdoğan, "Biz İBB değiliz. Bizim İran'a borcumuz kesinlikle söz konusu değil. Bu iddialar yalandır" dedi. Öte yandan Erdoğan Doğal gaz akışının 10 - 15 gün içinde çözüleceğini ifade etti.
26.01.2022 Ekonomi
Bakan Dönmez'den 'İran' açıklaması! Doğal gaz kesintisi...
Bakan Dönmez'den 'İran' açıklaması! Doğal gaz kesintisi... Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, sanayicilerle bir araya geldiği çevrimiçi toplantıda, “İran’ın, kontratımızda yazılı olan basınçla ilgili şartları tutturamadığını görüyoruz. İran bize bir kaçak olduğunu söyledi. Bizim ekiplerimizde o bölgeye gittiler. Bizim yaklaşımımız bu kaçağın bir müddet tehir edilmesi, kış şartlarının atlatılmasından sonra tamiratın yapılması yönündeydi. Onlar bu riski alamayacaklarını söylediler. Geçmişte İran ile düşük sevkiyatlar sıkıntısı da yaşamıştık” dedi.
24.01.2022 Gündem
Doğal gaz ile ilgili flaş açıklama! Konutlara yansımayacak
Doğal gaz ile ilgili flaş açıklama! Konutlara yansımayacak Doğal gaz kesintisi olacak mı? 10 gün süre ile doğal gaz akışında kesinti olacağı yönündeki açıklamaların ardından yeni detaylar ortaya çıktı. İran'da doğal gaz iletim hattında meydana gelen arıza nedeniyle 10 gün kısıtlama yapılacağı duyurulmuştu. Ancak doğal gazdaki kısıtlamanın konutlara yansıtılmayacağı bildirildi.
23.01.2022 Ekonomi
İBB kiracılarından mayıs ayında kira almayacak, tam kapanmada su ve gaz kesintisi yapılmayacak...
İBB kiracılarından mayıs ayında kira almayacak, tam kapanmada su ve gaz kesintisi yapılmayacak... İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB'ye ait gayrimenkullerde kiracı olan esnaftan mayıs ayında kira almayacak. Ayrıca tam kapanma sürecinde vatandaşların su ve doğal gazı kesilmeyecek
30.04.2021 Gündem
Faturalar ertelendi mi? Doğalgaz elektrik su faturaları ertelendi mi, fatura ödemeleri nasıl olacak?
Faturalar ertelendi mi? Doğalgaz elektrik su faturaları ertelendi mi, fatura ödemeleri nasıl olacak? Tam kapanma süreci başlıyor. Milyonlarca vatandaş faturaların ertelenip ertelenmeyeceğini sorgularken yeni bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada tam kapanma boyunca borçtan dolayı kesinti yapılamayacağı belirtildi. Peki, Doğalgaz elektrik su faturaları ertelendi mi?
29.04.2021 Gündem
Uşak'ta doğalgaz patlamaları! Yaralılar var, valilikten uyarı geldi...
Uşak'ta doğalgaz patlamaları! Yaralılar var, valilikten uyarı geldi... Uşak’ta öğle saatlerinde farklı noktalarda doğalgaz patlamaları meydana geldi; 6 vatandaş yaralandı. Uşak Valisi Funda Kocabıyık, patlamaların ardından vatandaşları uyardı. Yetkililer haricinde vatandaşların servis kutularına herhangi bir işlem yapmamalarına dikkat çekti.
14.12.2020 Gündem
Sakarya'da korkutan patlama!
Sakarya'da korkutan patlama! Sakarya’nın Erenler ilçesi Çaybaşı Değirmendere mevkiinde doğal gaz hattında patlama sonrası yangın çıktı. Yangın kontrol altına alındı. Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, "Daha önce heyelana maruz bir bölge olduğu için ilk değerlendirmemiz burada heyelana bağlı olarak bir gaz kaçağının ve yangının olduğu şeklinde. Çok yakınında bir yerleşim yeri yok. Dolayısıyla can kaybımız da yok. Şu anda doğal gaz tümüyle kesildi. Borudaki kısım yanıyor o da bitmek üzere" dedi.
14.01.2019 Gündem
Mersin'de ana boru hattı delindi... Kent doğal gazsız kaldı
Mersin'de ana boru hattı delindi... Kent doğal gazsız kaldı Mersin'de bir kavşakta yapılan alt geçit çalışmalarında ana boru hattının delinmesi nedeniyle kent genelinde gaz kesintisi yaşanıyor
14.12.2018 Gündem
Silivri'de korkutan patlama
Silivri'de korkutan patlama Silivri'de doğalgaz hattında meydana gelen patlama sonucu yangın çıktı. İBB yaptığı son açıklamada yangının kontrol altına alındığını duyurdu.
6.10.2018 Gündem
Doğalgaz hattına sabotaj: 2 şehre gaz verilemiyor
Doğalgaz hattına sabotaj: 2 şehre gaz verilemiyor Siirt kent merkezine 20 kilometre mesafede bulunan Doğal Gaz Ana İletim hattına akşam saatlerinde saldırı düzenlendi. Can kaybının yaşanmadığı sabotaj nedeniyle, Siirt ve Batman ile ilçelerinde doğal gaz hattında kesinti meydana geldi
29.09.2021 Gündem
Gazprom kendi ayağına sıkıyor
Gazprom kendi ayağına sıkıyor Gazprom'un, daha önce gaz akışında kısıntıya gittiği Baltık ülkelerinde pazarını giderek kaybettiği bildirildi.
29.02.2016 Ekonomi
Sıkıntı kapıda!
Sıkıntı kapıda! Financial Times gazetesinin yükselen piyasalar bloğu beyondbrics, Türkiye'nin Ukrayna'da devam eden çatışmalar nedeniyle yaşanacak bölgesel gaz kesintisi öncesinde bile gaz sıkıntısı yaşamaya başladığına dikkat çekti.
29.09.2021 Gündem
Gaz kaçağı!
Gaz kaçağı! 1.7 milyon gaz faturası ödenemedi, 1.2 milyon abonenin gazı kesildi. Kaçak ve usulsüz gaz kullanımından dolayı kesinti yüzde 50’den fazla artış gösterdi.
6.09.2014 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Gaz Kesintisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gaz kesintisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.