Gaz Fişeği

Gaz Fişeği

Son dakika gaz fişeği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gaz fişeği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gaz fişeği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gaz Fişeği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gaz fişeği gelişmeleri de dahil olmak üzere 225 gaz fişeği haberi bulunmuştur. Tüm gaz fişeği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Düğün magandasına para cezası! Hepsi üst aramasında ele geçirildi
Düğün magandasına para cezası! Hepsi üst aramasında ele geçirildi Çorum'un Osmancık ilçesinde, katıldığı düğün konvoyunda rastgele havaya ateş eden bir kişi polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.
13.09.2022 Yaşam
Berkin Elvan'ın öldürülmesine ilişkin davada savcı mütalaasını açıkladı
Berkin Elvan'ın öldürülmesine ilişkin davada savcı mütalaasını açıkladı Gezi Parkı eylemlerine ilişkin Okmeydanı'nda çıkan olaylarda 16 Haziran 2013'te kafasına gaz kapsülü isabet eden ve 269 gün sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Berkin Elvan'ın ölümüne ilişkin davada, savcı mütalaasını açıkladı. Mütalaada, sanık polisin "Bilinçli taksirle ölüme neden olmak" suçundan 2 yıl 8 aydan 9 yıla kadar hapsi talep edildi. Duruşma, 18 Haziran'a ertelendi.
29.01.2021 Gündem
Yönetmelik değiştirildi! Denetim geliyor
Yönetmelik değiştirildi! Denetim geliyor ‘SES ve Gaz Fişeği Atabilen Silahlar Hakkında Yönetmelik’ değiştirildi. Yeni yönetmelikte, kurusıkı denilen ses ve gaz fişeği atabilen silahlara denetim getirildi.
18.12.2019 Gündem
Kurusıkı silahlar kolluk birimlerince düzenlenen belgeyle satılacak
Kurusıkı silahlar kolluk birimlerince düzenlenen belgeyle satılacak Kurusıkı silahlar için 5729 sayılı Ses ve Gaz Fişeği Atabilen Silahlar Hakkında Yönetmelik 17/12/2019 tarihli ve 30981 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yönetmelikte yapılan değişikliklerle kurusıkı olarak tabir edilen ses ve gaz fişeği atabilen silahların üretiminden son kullanıcıya ulaşıncaya kadar tüm süreç, PATBİS yazılımının devreye girmesini müteakip anlık olarak takip edilecek.
17.12.2019 Gündem
Seri yargılama, indirimli ceza, 15 gün içinde karar...
Seri yargılama, indirimli ceza, 15 gün içinde karar... AK Parti’nin hazırladığı 1. yargı paketinin ayrıntıları ortaya çıktı. TBMM’ye sunulup ekim ayı içinde yasalaştırılması hedeflenen taslakta seri yargılamadan, bazı davalarda yeniden yargılamaya kadar pek çok çarpıcı düzenleme yer alıyor. Asliye ceza mahkemelerince, adli para cezasını veya üst sınırı iki yıla kadar olan hapis cezasını gerektiren suçlarda iddianamenin kabulünden sonra 15 gün içinde karar verilecek.
23.09.2019 Siyaset
Bomba atarlar kışla yolunda
Bomba atarlar kışla yolunda Güvenlik güçlerinin bomba atar ihtiyacının karşılanması için Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) tarafından düzenlenen ihaleye katılan Konya’daki Akdaş Silah firması, Kara Kuvvetlerine 8 bin adet “AK40-GL” bomba atar yapacak.
11.10.2018 Gündem
Yerli "bomba atarlar" kışla yolunda
Yerli "bomba atarlar" kışla yolunda Güvenlik güçlerinin bomba atar ihtiyacının karşılanması için Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) tarafından düzenlenen ihaleye katılan Konya'daki Akdaş Silah firması, Kara Kuvvetlerine 8 bin adet "AK40-GL" bomba atar yapacak.
11.10.2018 Gündem
TSK'ya yeni silah! Tamamen yerli ve milli...
TSK'ya yeni silah! Tamamen yerli ve milli... Türkiye'nin önde gelen ateşli silah üreticilerinden Ata Silah, özgün tasarımla yerli ürettiği 40 milimetre bomba atar için SSB ile sözleşme imzaladı.
16.09.2018 Ekonomi
Düğünde sıkana 5 yıla kadar hapis
Düğünde sıkana 5 yıla kadar hapis Adalet Bakanlığınca hazırlanan ve ilerleyen günlerde TBMM’ye sevk edilmesi beklenen kanun tasarısı taslağına göre, genel güvenliği tehlikeye sokacak şekilde silahla ateş edenlere verilen hapis cezalarında artış yapılacak.
11.04.2018 Gündem
ABD'de siyahiler yine sokağa döküldü
ABD'de siyahiler yine sokağa döküldü ABD'nin Missouri eyaletindeki St. Louis'de siyahi genci öldüren eski polis memurunun beraatine öfkelenen siyahiler gösteriler düzenliyor.
17.09.2017 Dünya
SEGBİS’le bağlandı ‘Ben değilim’ dedi
SEGBİS’le bağlandı ‘Ben değilim’ dedi Gezi Parkı eylemlerinde başına gaz fişeği isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden Berkin Elvan’ın ölümüne neden olan polis F.D. “Görüntülerdeki atış yapan kişi ben değilim. Kim olduklarını bilmiyorum” dedi. Mahkeme tutuklama talebini reddetti
29.09.2021 Gündem
Ağrı'da PKK'ya darbe
Ağrı'da PKK'ya darbe Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde öldürülen PKK teröristlerin bahçelerde gömdüğü mühimmat bulundu.
29.09.2021 Gündem
Berkin Elvan soruşturması tamamlandı!
Berkin Elvan soruşturması tamamlandı! Berkin Elvan'ın öldürülmesine ilişkin soruşturma tamamlandı. 1 polis hakkında dava açıldı
29.09.2021 Gündem
Merkel’e suikast girişimi
Merkel’e suikast girişimi Almanya Başbakanı Merkel’in Prag ziyareti sırasında konvoyuna araçla dalmaya çalışan bir kişi polis tarafından vurularak yakalandı.
17.06.2021 Dünya
13 yıl hapis cezası var tutuklama yok!
13 yıl hapis cezası var tutuklama yok! Gezi protestoları sırasında Hatay’da öldürülen Abdullah Cömert davasında sanık polise 13 yıl hapis cezası verildi ancak o polis tutuklanmadı
29.09.2021 Gündem
Polis: O ben değilim
Polis: O ben değilim Gezi Parkı olayları sırasında Berkin’i vuran gaz fişeğini ateşleyen polis olarak tespit edilen polis Emin Y. ifadesinde “Benim ZET tüfeği kullanma sertifikam yoktur. Ben değilim” dedi
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır'da 20 adrese operasyon
Diyarbakır'da 20 adrese operasyon Diyarbakır’da silah kaçakçılarına yönelik 20 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi...
29.09.2021 Gündem
Berkin’in hatırasına hakarete beraat
Berkin’in hatırasına hakarete beraat Gezi Parkı eylemleri sırasında, polisin attığı gaz bombası fişeğiyle henüz 15 yaşında başından vurularak ölen Berkin Elvan’a sosyal medyadan hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan esnaf Mustafa Andaç beraat etti.
29.09.2021 Gündem
Çarşı’ya ‘darbe’ değil ‘Gezi’ cezası istendi
Çarşı’ya ‘darbe’ değil ‘Gezi’ cezası istendi Beşiktaş’ın taraftar grubu Çarşı üyesi 35 kişinin yargılandığı davada savcı, ‘darbeye teşebbüs, terör örgütü ve çete’ suçlarından beraat istedi. Savcı 10 sanığa ise ‘izinsiz gösteri’den 3 yıl hapis talep etti
29.09.2021 Gündem
O dört kişinin kimliği hâlâ tespit edilemedi
O dört kişinin kimliği hâlâ tespit edilemedi Gezi Parkı eylemleri sırasında, polisin attığı gaz fişeğinin başına isabet etmesi sonucu ağır yaralanan ve 269 gün sonra tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Belkin Elvan, Okmeydanı’nda vurulduğu yerde anıldı...
29.09.2021 Gündem
Vali Mutlu Dilan'a tazminat ödeyecek
Vali Mutlu Dilan'a tazminat ödeyecek İstanbul'daki 1 Mayıs kutlamalarında polisin biber gazı fişeğiyle yaralanan 17 yaşındaki Dilan Alp için 'marjinal' diyen dönemin İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu 10 bin lira tazminat ödemeye mahkum edildi.
29.09.2021 Gündem
8 yaşındaki enes’i öldüren gaz fişeği adli emanette kayboldu
8 yaşındaki enes’i öldüren gaz fişeği adli emanette kayboldu Diyarbakır’da 2006 yılında çıkan olaylarda yaşamını yitiren 8 yaşındaki Enes Ata’nın başına isabet eden gaz fişeğinin, adli emanet deposunda kaybolduğu ortaya çıktı. Enes Ata’nın kanıt niteliğindeki elbiselerinin de daha önce, mahkeme kararı olmaksızın polis tarafından imha edildiği ortaya çıkmıştı.
29.09.2021 Gündem
İki ilde tehlikeli gerginlik!
İki ilde tehlikeli gerginlik! GAZİANTEP’te, karşıt görüşlü üniversite öğrencileri arasında çıkan gerginliğe güvenlik güçleri biber gazıyla müdahale etti...
29.09.2021 Gündem
Yüksekova'da olaylar çıktı
Yüksekova'da olaylar çıktı Suriye'nin Kobani kentinde 26 Ekim 2014'te, PKK'nın bu ülkedeki kolu olan YPG saflarında IŞİD militanlarıyla girdiği çatışmada ölen 'Sımko Çarçela' kod adlı Serbest Kartal'ın cenazesi, Yüksekova'nın Orman Mahallesi'nde bulunan mezarlıkta toprağa verildi...
29.09.2021 Gündem
İşte savcının son sözleri!
İşte savcının son sözleri! İstanbul Adalet Sarayı’ndaki odasında 2 terörist tarafından 7 saat 50 dakika rehin alındıktan sonra şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın son sözlerinin “Kapıyı kırın” olduğu belirtildi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gaz Fişeği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gaz fişeği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.