Gaspçı

Gaspçı

Son dakika gaspçı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gaspçı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gaspçı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gaspçı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gaspçı gelişmeleri de dahil olmak üzere 266 gaspçı haberi bulunmuştur. Tüm gaspçı haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Ben Robin Hood’um' diyerek paraları önüne gelene dağıttı! Taksim'deki film gibi olay kameralara yansıdı
'Ben Robin Hood’um' diyerek paraları önüne gelene dağıttı! Taksim'deki film gibi olay kameralara yansıdı Filmleri aratmayan olay Taksim'de yaşandı. Beyoğlu’nda 3 şahıs korsan taksicilik yapan adamı silah zoruyla alıkoydu. Adama silah doğrultup telefonunu çalan hırsız, internet bankacılığından da 15 bin lirasını gasp etti. Şahıslardan biri ardından gasp ettiği paraları Taksim’de “Ben Robin Hood’um” diyerek önüne gelene dağıttı. Yaşanan ilginç olay kameralara yansırken, Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polislerinin yakaladığı şahıs savcılık talimatıyla akıl hastanesine yatırıldı.
2.11.2023 Gündem
İş insanına evinde gasp! Şüphelilerden birinin kimliği şoke etti
İş insanına evinde gasp! Şüphelilerden birinin kimliği şoke etti Çekmeköy'de bir iş insanının evine giren gaspçı, iş insanın eşi ve kızının başına silah dayayarak evde bulunan bir miktar ziynet eşyası, para ve garajdaki aracı alarak kayıplara karıştı. Olayla ilgili çalışma başlatan jandarma ekipleri, biri iş insanının şoförü 2 kişiyi gözaltına aldı.
20.05.2023 Yaşam
İstanbul'un göbeğinde akılalmaz tuzak! İş insanını kelepçeleyip kaçırdılar
İstanbul'un göbeğinde akılalmaz tuzak! İş insanını kelepçeleyip kaçırdılar Beyoğlu'da sahte polis üniforması giyen 4 gaspçı, Lübnanlı iş insanının evinde ağzına silah dayayarak kasasındaki 30 bin dolarını gasp etti. Adamı darp da eden gaspçılar, plastik kelepçe takıp silah zoruyla onu araca bindirip kaçırdı. Sahte polisler adamın eşinden istedikleri fidyeyi almaya gelince Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Nefes kesen anlar kameralara yansıdı.
14.04.2023 Gündem
'Nurişler' suç örgütü lideri Nuri Ergin: Benim girdiğim olaylarda 4-5 tane ölü olur, bu olayla ilgim yok
'Nurişler' suç örgütü lideri Nuri Ergin: Benim girdiğim olaylarda 4-5 tane ölü olur, bu olayla ilgim yok Karagümrük Spor Kulübü'nün eski başkanı Yaşar Ecim ve Gürcan Tan'a silahlı saldırı davasında toplamda 239 yıl hapis cezasıyla yargılanan 'Nurişler' suç örgütü lideri Nuri Ergin, "Benim girdiğim olaylarda 4-5 ölü olur. Burada birinin dişi kırılmış, biri ayağından yaralanmış. Eğer ben bir suç işlemişsem, itiraf ederim. Bu olaylarla benim ilgim yok" dedi. Yaşar Ecim'i yaraladığı iddiasıyla yargılanan sanık Metehan Türbedar ise, suçlamayı kabul ederek, Ecim'i sakat bırakmak amacıyla eylemi gerçekleştirdiğini söyledi.
12.01.2023 Gündem
Zindan'da kız çocuklarına dehşete düşüren işkence! İğrenç detaylar...
Zindan'da kız çocuklarına dehşete düşüren işkence! İğrenç detaylar... ABD'nin New York eyaletinde korkunç bir olay yaşandı! Syracuse'de kurduğu 'zindan' ile çok sayıda kadına dehşeti yaşatan yaşlı adam ile ilgili kan donduran gerçekler 15 yıl sonra ortaya çıktı. 14 yaşında kızları kaçıran ve akılalmaz işkencelere maruz bırakan 'Syracuse Zindan Efendisi'nin bodrum katındaki yeri polisleri şoke etti.
14.12.2022 Dünya
İl il gezip turist avlayan gaspçı enselendi! Nuri Alço yöntemi ile onlarca kişiyi ağına düşürdü
İl il gezip turist avlayan gaspçı enselendi! Nuri Alço yöntemi ile onlarca kişiyi ağına düşürdü Türkiye’deki dolandırıcıların yöntemlerine akıl sır ermezken bir de ithal gaspçı ortaya çıktı. İstanbul başta olmak üzere il ile geziyor, kendisini bazen doktor bazen de iş insanı olarak tanıtıyor. Tunuslu bir gaspçının Türkiye’ye gelen turistleri adeta bir bir avladı. Aralarında bir Yeni Zelandalının da olduğu turistlere büyük tuzak kuran gaspçının kullandığı yöntem ise Türk filmlerini aratmayacak cinsten...
14.12.2022 Yaşam
Hastalıklar artınca eczanelerde uzun kuyruklar oluştu
Hastalıklar artınca eczanelerde uzun kuyruklar oluştu Son bir haftada hastalıkların artmasıyla nöbetçi eczanelerde uzun kuyruklar oluştu.
12.12.2022 Yaşam
15 yıldır atıl duran köy okulu yaşam merkezine dönüştürüldü
15 yıldır atıl duran köy okulu yaşam merkezine dönüştürüldü Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde 15 yıldır atıl halde bulunan Hamzabeyli Mahallesi'ndeki ilkokul, Şehzadeler Belediyesinin de katkılarıyla Manisa’nın ilk köy yaşam merkezine dönüştürüldü. Merkezde açılan kurslara katılan kadınlar boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirirken, bir yandan da aldıkları eğitim sayesinde ortaya çıkardıkları ürünlerin satışını yaparak, aile ekonomilerine katkı sağlamayı planlıyor.
12.12.2022 Eğitim
Müjgen öğretmenden örnek hareket! Hem öğretmen hem hademe
Müjgen öğretmenden örnek hareket! Hem öğretmen hem hademe Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin Dilektaşı köyüne bağlı Çalımlı mezrasında ücretli öğretmenlik yapan Müjgen Karaman, bin bir zorlukla öğrencilere ders vermenin yanı sıra soba yakıp okulun temizliğini yapıyor.
12.12.2022 Eğitim
Fırsatçılardan 'devre mülk' oyunu! Yüksek fiyat vaadi ile büyük vurgun
Fırsatçılardan 'devre mülk' oyunu! Yüksek fiyat vaadi ile büyük vurgun Ev sahibi olan herkesi ilgilendiren gelişme! Dolandırıcıların yeni yöntemi ortaya çıktı. Ülke genelinde her geçen gün artan devre mülk skandallarına bir yenisi daha eklendi. İşte yüksek fiyat vaadi ile 5 milyon liralık vurgun yapan şahıslar ile ilgili şoke eden detaylar...
12.12.2022 Yaşam
Polis ile gaspçı çatışmasında yaralanan Zuhal Ebrar Yıldız'dan kahreden haber geldi
Polis ile gaspçı çatışmasında yaralanan Zuhal Ebrar Yıldız'dan kahreden haber geldi Beyoğlu’nda polis ekipleri sıkıştırdıkları gaspçıları yakalamak için silahla ateş açtı. O esnada amcasının evine gitmeye çalışan 18 yaşındaki genç kız vurularak ağır şekilde yaralandı. Olayla ilgili 2 polis memuru gözaltına alınırken, genç kız ile ilgili acı haber geldi.
12.12.2022 Yaşam
1999 yılında batan Semele gemisi Marmara için büyük tehdit! 'Risk teşkil ediyor'
1999 yılında batan Semele gemisi Marmara için büyük tehdit! 'Risk teşkil ediyor' 1999 yılında Belize bayraklı “Semele” isimli kuru yük gemisi ile Bulgar bayraklı “Shipka” isimli kuru yük gemisi, Ahırkapı Feneri açıklarında çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile Semele isimli gemi, içinde bulunan 6 bin 535 metrik ton çubuk-kangal demir yükü ve orta boy tanker büyüklüğündeki yakıt ile birlikte battı. 23 yıldır batık halde bulunan geminin, Düzce depremindeki sarsıntıda ekosisteme zararlı maddeler saldığı ve Marmara Denizi’deki canlılar için büyük risk taşıdığı ortaya çıktı. Batık geminin içinde tanker büyüklüğünde yakıt olduğu da belirtildi.
26.11.2022 Yaşam
Kaldırıma çıkan araç çarpmıştı! Aleyna Nur Gökçe'den kahreden haber
Kaldırıma çıkan araç çarpmıştı! Aleyna Nur Gökçe'den kahreden haber Esenyurt'ta evine giderken direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çıkan aracın çarptığı 21 yaşındaki Aleyna Nur Gökçe’den kahreden haber geldi. Kızı hakkında açıklamalarda bulunan acılı baba Recep Gökçe, "Çok büyük ceza vermelerini istiyorum" dedi.
26.11.2022 Yaşam
Emeklilik sonrası huzur arayanlar bu köye yerleşiyor!
Emeklilik sonrası huzur arayanlar bu köye yerleşiyor! Edirne'nin Bulgaristan sınırında yer alan ve etrafı ormanlarla çevrili Ömeroba köyüne, ziyaretçi akını başladı. Temiz havası nedeniyle ünlenen köy özellikle emeklilerin ilgi odağı haline geldi.
26.11.2022 Ekonomi
Beşiktaş'ta gaspçı dehşeti! Eğlence çıkışı kabusu yaşadılar
Beşiktaş'ta gaspçı dehşeti! Eğlence çıkışı kabusu yaşadılar Beşiktaş'ta, sokaktan geçenleri durdurup para isteyen bir grup, para vermeyen biri kadın 4 kişiyi darbedip, bıçakladı. Çocuk yaştaki kızlı erkekli grubun, eğlenceden çıkarak evlerine gitmeye çalışan kişilere sokak ortasında saldırıp, bıçakladığı anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
26.11.2022 Yaşam
Dolandırıcıların yeni yöntemi polis kılığında gasp! Ne var ne yok alıp gidiyorlar
Dolandırıcıların yeni yöntemi polis kılığında gasp! Ne var ne yok alıp gidiyorlar Dolandırıcılık ve gasp olaylarına her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Bu kez de polis olduğunu iddia eden ve önceden eve giren bir şahıs, genç çiftin neyi var neyi yok alıp götürdü. Konuyla ilgili vatandaşları uyaran uzmanlar ise “kimlik kontrolü” ve “konut dokunulmazlığı” çağrısında bulundu.
26.11.2022 Gündem
Bekçilere silah çeken kadın kıyafetli gaspçı, ayağından vurularak yakalandı
Bekçilere silah çeken kadın kıyafetli gaspçı, ayağından vurularak yakalandı Mersin'de bir kişinin parasını gasbetmek için kadın gibi giyinen A.M.A., yolda karşısına çıkan bekçilere silah doğrultunca, ayağından vurularak yakalandı.
29.10.2022 Yaşam
Sevgili vaadiyle metruk binaya çağırıyorlardı! Polis baskın yaptı
Sevgili vaadiyle metruk binaya çağırıyorlardı! Polis baskın yaptı Arnavukköy'de sosyal medya üzerinden tanıştıkları kişileri buluşmaya çağırıp gasbeden şebekeyi polis aynı yöntemle yakaladı.
28.10.2022 Yaşam
Film gibi soygun girişimi! Linç etmeye kalktılar
Film gibi soygun girişimi! Linç etmeye kalktılar Kağıthane’de gaspçı bir çift güpegündüz girdiği kuyumcuyu soymaya çalıştı. Kendisine direnen kuyumcuyu önce biber gazı sıkarak ardından da silahın kabzasıyla vurarak yaralayan gaspçılar, altın ve paraları çantaya doldurup kaçmak istedi. Sesleri duyan esnaf gaspçıları tabure, tekme ve yumruklarla döverken Gültepe Polis Merkezi Amirliği ekipleri, çifti linç girişiminden kurtararak gözaltına aldı. Film sahnelerini aratmayan soygun girişimi ise kameralara saniye saniye yansıdı.
30.08.2022 Yaşam
Yaşadığı sitenin önünde gasp dehşeti! 'Sık kafasına, sık' diye bağırdılar
Yaşadığı sitenin önünde gasp dehşeti! 'Sık kafasına, sık' diye bağırdılar Büyükçekmece’de silahlı ve kar maskeli üç şahıs, aracıyla evine gitmeye çalışan bir adamı, yaşadığı sitenin önünde gasp etti. Şüphelilerden biri, yanındakine “Sık onun kafasına, sık!” diye bağırırken anahtarını vermemekte direnen adam, aracını kurtaramadı. Kimliği belirsiz üç gaspçı, otomobili zorla alarak kayıplara karışırken o anlar sitenin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
5.08.2022 Yaşam
Yaşadığı sitenin önünde dehşeti yaşadı: "Sık kafasına, sık" diye bağırdılar
Yaşadığı sitenin önünde dehşeti yaşadı: "Sık kafasına, sık" diye bağırdılar Büyükçekmece’de silahlı ve kar maskeli üç şahıs, aracıyla evine gitmeye çalışan bir adamı, yaşadığı sitenin önünde gasp etti. Şüphelilerden biri, yanındakine “Sık onun kafasına, sık!” diye bağırırken anahtarını vermemekte direnen adam, aracını kurtaramadı. Kimliği belirsiz üç gaspçı, otomobili zorla alarak kayıplara karışırken o anlar sitenin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
5.08.2022 Yaşam
İstanbul’da film gibi rehine kurtarma operasyonu
İstanbul’da film gibi rehine kurtarma operasyonu Taksim Meydanı’nda dolaşan 2’si kadın 4 Nepal uyruklu şahıs, Pakistan uyruklu 6 gaspçı tarafından satır zoruyla kaçırıldı. Rehin tutuldukları evde 3 boyunca işkence gören Nepallilerin görüntülerini yakınlarına atan gaspçılar, 10 bin avro fidye istedi. Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri, film gibi bir operasyonla rehineleri Eyüpsultan’da tutuldukları evden kurtardı. Evde çıkan satırlara ve tabancaya el konulurken, 6 gaspçı gözaltına alındı.
26.04.2022 Yaşam
Gaspçıya direnen kadın yerde sürüklendi
Gaspçıya direnen kadın yerde sürüklendi Adana'nın Çukurova ilçesinde, çantasını almaya çalışan kişiye direnince yere düşüp sürüklenen N.Ü. adlı kadın yaralandı. Kadın hastaneye kaldırılırken, olay anı güvenlik kameralarına yansıdı.
21.04.2022 Gündem
Gaspçı dehşeti! Kanlar içinde saldırganın bacağına sarılınca...
Gaspçı dehşeti! Kanlar içinde saldırganın bacağına sarılınca... Beşiktaş'ta telefonu ve parası gasbedilen kişi, gaspçıların peşinden gidince bıçaklandı. Yaralı kişi, saldırganın bacağına sarılarak kaçmasını engelledi. Şüpheli Beşiktaş emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Dehşet anları ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
9.02.2022 Gündem
Tornavida ile tehdit eden gaspçıyı öldürmüştü! Üniversiteli Enes, tahliye edildi
Tornavida ile tehdit eden gaspçıyı öldürmüştü! Üniversiteli Enes, tahliye edildi Bursa'da kendisini tornavida ile tehdit edip, cep telefonunu gasbetmeye çalıştığını öne sürdüğü Erkan Aysu'yu (31) bıçaklayarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan üniversite öğrencisi Enes Kör (21), 'suçun mahiyeti' ve 'mevcut delil durumu' göz önünde bulundurularak, tahliye edildi.
9.02.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Gaspçı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gaspçı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.