Galatasaray Adası

Galatasaray Adası

Son dakika Galatasaray Adası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Galatasaray Adası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Galatasaray Adası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Galatasaray Adası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan galatasaray adası gelişmeleri de dahil olmak üzere 218 galatasaray adası haberi bulunmuştur. Tüm galatasaray adası haberleri aşağıda listelenmiştir.
İtalyan basınını bile çıldırttı: Zaniolo aklını kaybetti
İtalyan basınını bile çıldırttı: Zaniolo aklını kaybetti İstanbulspor maçında gördüğü kırmızı kartla Sarı Kırmızılı camiada büyük tepki toplayan Zaniolo, İtalyan basını tarafından da sert bir dille eleştirildi.
18.05.2023 Galatasaray
Galatasaray Adası'na silahlı saldırı
Galatasaray Adası'na silahlı saldırı Kuruçeşme açıklarında bulunan Galatasaray Adası'ndaki komplekse dün akşam saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateş açıldı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, kurşun isabet eden cam panellerden biri kırıldı. Konuyla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.
3.09.2022 Gündem
Galatasaray Başkan Adayı Dursun Özbek'ten dev projeler! 4 yılda 9.5 milyar TL’lik gelir
Galatasaray Başkan Adayı Dursun Özbek'ten dev projeler! 4 yılda 9.5 milyar TL’lik gelir Galatasaray Başkan Adayı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı üyelerle bir araya gelerek projelerini tanıttı. Özbek bu projelerle 4 yılda 9.5 milyar TL gelir bekliyor...
3.06.2022 Galatasaray
Galatasaray Adası hakkında flaş karar! Tahliye kararı istinaf mahkemesinde onaylandı
Galatasaray Adası hakkında flaş karar! Tahliye kararı istinaf mahkemesinde onaylandı Sarı kırmızılı kulüpte Mustafa Cengiz döneminde alınan Galatasaray Adası’nın tahliye kararı istinaf mahkemesi tarafından da onaylandı.
14.12.2021 Futbol
İstanbul Boğazı'nın ortasında moloz yığını! Kaderine terk edildi
İstanbul Boğazı'nın ortasında moloz yığını! Kaderine terk edildi Kuruçeşme'de 2017 yılında üzerindeki kaçak yapıların yıkılmasıyla başlayan süreçte adeta harabeye dönen Galatasaray Adası sessiz bekleyişini sürdürüyor. Bir zamanlar eğlenceli partilerin verildiği Galatasaray Adası, suyunun rengi yeşile dönen havuzu, üzerindeki yarı yıkık binalarla İstanbul Boğazı'nda görüntü kirliliği yapmaya devam ediyor.
27.09.2021 Yaşam
Mustafa Cengiz'in Falcao açıklaması şok etti!
Mustafa Cengiz'in Falcao açıklaması şok etti! GSTV'de açıklamalarda bulunan Mustafa Cengiz, Falcao transferi hakkında 'Çok pişman oldum' dedi.
15.06.2021 Galatasaray
Burak Elmas'tan flaş Fatih Terim ve Belhanda açıklaması
Burak Elmas'tan flaş Fatih Terim ve Belhanda açıklaması Galatasaray'da başkanlığa adaylığını koyan Burak Elmas Fatih Terim hakkında 'yalnız bırakıldı mutsuz' açıklamalarında bulundu.
30.04.2021 Galatasaray
Mustafa Cengiz Fenerbahçe'yi bombaladı! 'İki tane tıfıl yönetici...'
Mustafa Cengiz Fenerbahçe'yi bombaladı! 'İki tane tıfıl yönetici...' Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe Kulübü yöneticilerinin açıklamalarına çok sert cevap verdi.
7.04.2021 Galatasaray
Galatasaray Adası ile ilgili karar çıktı!
Galatasaray Adası ile ilgili karar çıktı! Galatasaray Kulübü, Galatasaray Adası davasıyla ilgili açıklama yaptı. Sarı kırmızılılar, işletmecinin adadan tahliyesine karar verdi.
18.03.2021 Galatasaray
Metin Oktay kaç yaşında, neden öldü? Metin Oktay kimdir, ölümü…
Metin Oktay kaç yaşında, neden öldü? Metin Oktay kimdir, ölümü… Galatasaray'ın efsane futbolcularından Metin Oktay, 29. ölüm yıl dönümünde kabri başında anıldı. Galatasaray'ın efsanelerinden 'Taçsız Kral' lakaplı Metin Oktay, ölüm yıl dönümünde kabri başında anıldı. Metin Oktay'ın Kozlu Mezarlığı'nda bulunan kabri başında yapılan anma törenine Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Recevik, sarı-kırmızılı yöneticiler ve Metin Oktay'ın ailesi katılım gösterdi. Metin Oktay neden öldü? Metin Oktay kaç yaşında öldü? Metin Oktay kimdir? İşte detaylar…
13.09.2020 Gündem
Abdurrahim Albayrak müjdeleri üst üste verdi
Abdurrahim Albayrak müjdeleri üst üste verdi Fatih Terim’le uzun uzun Florya’yı konuştuklarını kaydeden Abdurrahim Albayrak,“Florya’ya rüya bir tesis yapacağız. Her şeyi yerin iki kat altına indireceğiz. Basketbolu stadın oraya taşıyacağız. Ada’yı halledeceğiz. Kemerburgaz’daki arazide bizim helal malımız” dedi.
19.12.2019 Galatasaray
Galatasaray Adası sökülmeye başlandı
Galatasaray Adası sökülmeye başlandı İmara aykırı yapılaşma nedeniyle yaklaşık 2 sene önce kaçak yapıların yıkıldığı Galatasaray Adası’nda işçiler söküm çalımlarına başladı. Boğazda kötü bir görüntü olmasını önlemek amacıyla adanın yan kısımlarının kapatıldığı görülürken söküm çalışmaları havadan görüntülendi.
29.05.2019 Gündem
Müjdat Gezen, Abdülhamid’in torununa tazminat ödeyecek
Müjdat Gezen, Abdülhamid’in torununa tazminat ödeyecek Osmanlı padişahı 2. Abdülhamid’in torunu Nilhan Osmanoğlu Vatansever’le ilgili Halk TV yayınıyla sarf ettiği sözler nedeniyle, Müjdat Gezen ile Halk TV tazminat ödemeye mahkûm edildi.
29.03.2019 Gündem
Yalçın Dümer isyan etti: Bana iş vermiyorlar!
Yalçın Dümer isyan etti: Bana iş vermiyorlar! Oyuncu Yalçın Dümer, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. Uzun zamandır mesleğini yapamadığını belirten Dümer, "Bana neden iş vermiyorlar bilmiyorum" dedi.
19.01.2019 Magazin
Mustafa Cengiz'den önemli açıklamalar
Mustafa Cengiz'den önemli açıklamalar Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Türkiye Bankalar Birliği (TBB) arasındaki, kulüplerin borçlarının yapılandırılmasına en az ihtiyaç duyanın kendileri olduğunu söyledi.
9.01.2019 Galatasaray
Mustafa Cengiz'in yetki talebi reddedildi
Mustafa Cengiz'in yetki talebi reddedildi Galatasaray Olağanüstü Genel Kurulu'nda Mustafa Cengiz'in yetki talebi reddedildi.
29.09.2018 Galatasaray
G.Saray'da Olağanüstü Genel Kurul yarın yapılacak
G.Saray'da Olağanüstü Genel Kurul yarın yapılacak Galatasaray'da olağanüstü genel kurul toplantısı yarın yapılacak.
28.09.2018 Galatasaray
Sarı-kırmızılılardan G.Saray Adası açıklaması!
Sarı-kırmızılılardan G.Saray Adası açıklaması! Galatasaray Kulübü, Galatasaray Adası'na yönelik açılan davanın sarı-kırmızılı kulübe ait 1 numaralı parselle ilgisinin bulunmadığını duyurdu.
20.09.2018 Galatasaray
Galatasaray Adası’nın sahibi belli oldu
Galatasaray Adası’nın sahibi belli oldu Galatasaray Adası'nın sahibiyle ilgili son sözü mahkeme söyledi. Mahkeme, adanın sahibinin Maliye Hazinesi olduğuna karar verdi.
20.09.2018 Gündem
Galatasaray Adası Beltur'a kiralanıyor!
Galatasaray Adası Beltur'a kiralanıyor! Mustafa Cengiz yönetimi, 29 Eylül'de yapılacak olağanüstü mali genel kurulda çok tartışılacak bir öneriyi üyelerin oyuna sunacak: Adanın BELTUR'a kiralanması...
9.09.2018 Galatasaray
Cengiz'den Galatasaray Adası açıklaması
Cengiz'den Galatasaray Adası açıklaması Galatasaray Kulübünün temmuz ayı olağan divan kurulu toplantısı yapıldı.
11.07.2018 Galatasaray
Son dakika: Galatasaray Adası yıkılıyor!
Son dakika: Galatasaray Adası yıkılıyor! Geçen yıl İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından büyük bölümü yıkılan Galatasaray Adası’nda bu sabah itibariyle ikinci yıkım başladı.
11.07.2018 Gündem
Ali Koç: "Bu kulübün sahibi taraftarıdır"
Ali Koç: "Bu kulübün sahibi taraftarıdır" Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda açıklamalarda bulunan başkan adayı Ali Koç, ''Sayın Başkanım, pek çok kez kimse Fenerbahçe'den büyük değil dediniz. Sanırım şunu unuttunuz, siz de Fenerbahçe'den büyük değilsiniz" dedi.
2.06.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de tarihi kongre!
Fenerbahçe'de tarihi kongre! Fenerbahçe'de Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda dün başlayan tarihi kongrede, bugün oy kullanma işlemleri gerçekleştirilecek ve yeni başkan belli olacak.
3.06.2018 Fenerbahçe
"Geçmişten çok ders çıkardık"
"Geçmişten çok ders çıkardık" Galatasaray Kulübünün 26 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olağan genel kurul toplantısı öncesinde çalışmalarını sürdüren başkan adaylarından Dursun Özbek, üyelerle bir araya geldi.
23.05.2018 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Galatasaray Adası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki galatasaray adası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.