Şantaj suçlamasıyla gözaltına alınan 'Gaga Bulut' tutuklandı
Şantaj suçlamasıyla gözaltına alınan 'Gaga Bulut' tutuklandı İzmir'de sosyal medyadan kanal açıp cinsel içerikli videolar paylaştığı, fotoğraf ve videolardaki kişilere ait görselleri kaldırmak için şantaj yaptığı suçlamasıyla gözaltına alınan, 'Gaga Bulut' olarak bilinen fenomen Bulut Altuğ (26) tutuklandı.
30.12.2022 Gündem
Cinsel içerikli videolar paylaşıp şantaj yapan sosyal medya fenomeni 'Gaga Bulut'a gözaltı
Cinsel içerikli videolar paylaşıp şantaj yapan sosyal medya fenomeni 'Gaga Bulut'a gözaltı İzmir'de, 'Gaga Bulut' olarak bilinen fenomen Bulut Altuğ (26), sosyal medyadan kanal açarak cinsel içerikli videolar paylaştığı, fotoğraf ve videolardaki kişilere ait görselleri kaldırmak için şantaj yaptığı suçlamasıyla gözaltına alındı. 
29.12.2022 Yaşam
Gaga Bulut, hakim karşısına çıktı!
Gaga Bulut, hakim karşısına çıktı! İzmir'de para karşılığı erkek çocuklarını öpüştürerek video alan daha sonra ise o görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan fenomen Gaga Bulut lakaplı Bulut Altuğ, hakim karşısına çıktı.
2.12.2019 Gündem
Gaga Bulut'un mahkemede verdiği ifadeler ortaya çıktı
Gaga Bulut'un mahkemede verdiği ifadeler ortaya çıktı İzmir’de iki erkek çocuğuna 100 lira verip öpüştürdüğü videolar kamuoyunda infial oluşturunca tutuklanan sosyal medya fenomeni, mahkemede verdiği ifadesinde daha çok kazanç elde etmek için bu tür videolar çektiğini söyledi.
9.01.2019 Yaşam