Füzeli Saldırı

Füzeli Saldırı

Son dakika füzeli saldırı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan füzeli saldırı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını füzeli saldırı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Füzeli Saldırı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan füzeli saldırı gelişmeleri de dahil olmak üzere 65 füzeli saldırı haberi bulunmuştur. Tüm füzeli saldırı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rus ordusu Odessa’yı vurdu: 14 ölü, 46 yaralı
Rus ordusu Odessa’yı vurdu: 14 ölü, 46 yaralı Rus ordusunun Ukrayna’nın Odessa kentine gerçekleştirdiği füzeli saldırı sonucu 14 kişi hayatını kaybetti, 46 kişi yaralandı.
15.03.2024 Dünya
Rusya Odessa'ya füze yağdırdı
Rusya Odessa'ya füze yağdırdı Rusya’nın, Ukrayna’nın liman kenti Odessa’ya füzelerle saldırısı sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, şehirdeki tarihi katedral ağır hasar gördü.
23.07.2023 Dünya
Ukrayna'nın Lviv şehrine füzeli saldırı! Rusya trafo merkezini vurdu
Ukrayna'nın Lviv şehrine füzeli saldırı! Rusya trafo merkezini vurdu Lviv Belediye Başkanı Andriy Sadovi, kentte patlama olduğunu ve şehrin bir bölümüne elektrik verilemediğini açıkladı.
3.05.2022 Dünya
Ukrayna'nın başkenti Kiev'e füzeli saldırı! Çok sayıda yaralı var
Ukrayna'nın başkenti Kiev'e füzeli saldırı! Çok sayıda yaralı var Ukrayna haber kanalı Kiev Independent'ın haberine göre Kievde iki büyük patlama duyuldu ve kent merkezinden dumanlar yükseldiği açıklandı. Ukrayna müzakere ekibinin başkanı Mykhailo Podolyak saldırıyı doğruladı. Ukrayna İçişleri Bakanlığı, Rus ordusunun Ukrayna’nın başkenti Kiev’e düzenlediği saldırıda 6 kişinin yaralandığını duyurdu.
28.04.2022 Dünya
Donetsk bölgesine füzeli saldırı: 7 yaralı
Donetsk bölgesine füzeli saldırı: 7 yaralı Ukrayna’nın Donetsk bölgesinin Valisi Pavlo Kyrylenko, Rus ordusunun Donetsk bölgesine düzenlediği füzeli saldırı sonucu en az 7 kişinin yaralandığını açıkladı.
13.04.2022 Dünya
Rusya AVM'nin vurulma anını yayınladı
Rusya AVM'nin vurulma anını yayınladı Rusya Savunma Bakanlığı, önceki gün Ukrayna'nın başkenti Kiev'de vurduğu ve 8 kişinin hayatını kaybettiği alışveriş merkezinin vurulma anlarına dair görüntüleri yayınladı. Rusya Savunma Bakanlığı, alışveriş merkezinin roketatar sistemleri için depo olarak kullanıldığını ve bu nedenle vurulduğunu öne sürdü.
22.03.2022 Dünya
Irak, Erbil saldırısı nedeniyle İran Büyükelçisine protesto notası verdi
Irak, Erbil saldırısı nedeniyle İran Büyükelçisine protesto notası verdi Irak Dışişleri Bakanlığı, İran'ın Bağdat Büyükelçisi İrec Mescidi'nin Erbil'e düzenlenen füzeli saldırı nedeniyle bakanlığa çağırılarak nota verildiğini bildirdi.
13.03.2022 Dünya
Afrin'de füzeli saldırı: 4 sivil öldü, 20 yaralı
Afrin'de füzeli saldırı: 4 sivil öldü, 20 yaralı Terör örgütü PKK/YPG'nin Suriye'nin Tel Rıfat bölgesinden Afrin ilçesindeki yerleşimlere füzeyle saldırması sonucu 4 sivil öldü, 20 sivil yaralandı.
20.01.2022 Dünya
Afrin’e füzeli saldırı: 3 sivil hayatını kaybetti
Afrin’e füzeli saldırı: 3 sivil hayatını kaybetti Hatay Valiliği, Suriye'nin Tel Rıfat bölgesinden YPG/PKK'lı teröristlerce Afrin'e düzenlenen füzeli saldırıda 1'i çocuk, 3 sivilin hayatını kaybettiğini, 4'ünün yaralandığını bildirdi.
18.08.2021 Gündem
ABD askerlerinin de olduğu Erbil Havaalanı füzelerle hedef alındı
ABD askerlerinin de olduğu Erbil Havaalanı füzelerle hedef alındı Irak'ın Erbil kentinde, ABD askerlerinin de bulunduğu Uluslararası Erbil Havaalanına füzeyle saldırı düzenlendiği bildirildi.
6.07.2021 Dünya
Husilerden Suudi Arabistan'a balistik füzeli saldırı
Husilerden Suudi Arabistan'a balistik füzeli saldırı Koalisyon güçleri, Husilerin Suudi Arabistan'ın güneybatısındaki Cezan bölgesine gönderdiği balistik füzenin imha edildiğini duyurdu.
16.04.2021 Dünya
Irak Erbil Havalimanına füzeli saldırı!
Irak Erbil Havalimanına füzeli saldırı! IKBY Güvenlik Ajansı, en az bir füzenin Erbil Uluslararası Havalimanı'nı hedef aldığını duyurdu
14.04.2021 Dünya
Esed rejimi İdlib'de füzelerle TIR parkını vurdu: 7 sivil yaralı
Esed rejimi İdlib'de füzelerle TIR parkını vurdu: 7 sivil yaralı Esed rejiminin İdlib'de meskun mahal ile bir TIR parkına düzenlediği füzeli saldırıda 7 sivil yaralandı.
21.03.2021 Gündem
Fahrettin Altun'dan NATO'ya terörle mücadelede dayanışma çağrısı
Fahrettin Altun'dan NATO'ya terörle mücadelede dayanışma çağrısı Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, NATO'ya terörle mücadelede dayanışma çağrısında bulup, "Türkiye, Avrupa'yı ve tüm müttefikleri etkileyen terör örgütlerine karşı göğüs göğüse çarpışırken, bu örgütleri tek başına bozguna uğratırken, kahramanca mücadelemizin karşılığı olarak müttefiklerimizden akıl ve izandan yoksun açıklamalar dinlemek ve müttefik bildiklerimizin ortak düşman olan terör örgütlerinin yanında yer aldığını görmek NATO'ya olan güvenimize gölge düşürüyor" dedi.
18.02.2021 Gündem
Irak'ta ABD üssünün bulunduğu havaalanına saldırı!
Irak'ta ABD üssünün bulunduğu havaalanına saldırı! Irak’taki ABD askeri üssünün de bulunduğu bir havaalanına mortar füzesiyle saldırı düzenlendi. Irak'ın Erbil kentinde ABD askeri üssünün de bulunduğu havalimanına düzenlenen füzeli saldırıda biri ağır 3 kişi yaralandı.
15.02.2021 Dünya
Ermenistan'dan Azerbaycan'a füzeli saldırı
Ermenistan'dan Azerbaycan'a füzeli saldırı Ermenistan'ın Azerbaycan'ın Berde şehrine füze saldırısında 3 sivil hayatını kaybetti. Çocukların da olduğu 10 sivil yaralandı.
27.10.2020 Dünya
Gence nerede? Gence'nin stratejik önemi nedir? Ermenistan neden sivillere hedef alıyor?
Gence nerede? Gence'nin stratejik önemi nedir? Ermenistan neden sivillere hedef alıyor? Ermenistan ordusu Azerbaycan'ın Gence ve Mingeçevir kentlerine füze saldırısı düzenledi. Saldırılarda çok sayıda sivil enkaz altında kaldı. Ermenistan'ın, Azerbaycan'ın ikinci büyük kenti Gence'deki sivilleri Scud tipi "Elbrus" balistik füzeleriyle vurduğu tespit edildi. Gence saldırısının ardından pek çok kişi de Gence neresi? Gence'nin stratejik önemi nedir? Ermenistan neden sivillere hedef alıyor? sorularını araştırıyor. Peki, Gence nerede? Gence Bakü arası kaç km? İşte Gence'nin haritadaki yeri ve stratejik önemi...
17.10.2020 Gündem
Irak'ta ABD askeri üssüne füzeli saldırı!
Irak'ta ABD askeri üssüne füzeli saldırı! Irak'ın Erbil kentinde, İran yönetimine muhalif İran-Kürdistan Demokrat Partisi (İKDP) kampı ve havalimanının bulunduğu bölgeye birden fazla füze düştüğü belirtildi.
30.09.2020 Dünya
Bağdat’ta ABD üssüne füzeli saldırı iddiası
Bağdat’ta ABD üssüne füzeli saldırı iddiası Irak’ın başkenti Bağdat’ta ABD askerlerinin kaldığı Victory Askeri Üssü’ne füzeyle saldırı gerçekleştirildiği iddia edildi.
28.07.2020 Dünya
ABD üssüne füzeli saldırı!
ABD üssüne füzeli saldırı! Irak'ta bulunan ABD'nin Taci Askeri Üssü'ne füzeli saldırı düzenlendi.
14.03.2020 Dünya
ABD'den İran güçlerine hava saldırısı
ABD'den İran güçlerine hava saldırısı Irak yerel medyasına göre, ABD güçleri ülkenin birçok kentinde İran’a yakın silahlı milis gruplara hava saldırısı düzenledi.
13.03.2020 Dünya
ABD Büyükelçiliğine füzeli saldırı
ABD Büyükelçiliğine füzeli saldırı Irak’ın başkenti Bağdat’ta hükümet binalarının bulunduğu Yeşil Bölge’ye 2 füze atıldığı bildirildi.
1.03.2020 Dünya
ABD Büyükelçiğine füzeli saldırı!
ABD Büyükelçiğine füzeli saldırı! Irak Başbakanı Adil Abdulmehdi, hükümet binalarının bulunduğu korunaklı Yeşil Bölge'ye atılan füzelerin ABD'nin Bağdat Büyükelçiliğine isabet ettiğini açıkladı.
26.01.2020 Dünya
ABD-İran gerilimi tırmanıyor! ABD'nin askeri üslerine füzeli saldırı düzenlendi, İran üç ülkeyi tehdit etti...
ABD-İran gerilimi tırmanıyor! ABD'nin askeri üslerine füzeli saldırı düzenlendi, İran üç ülkeyi tehdit etti... Son dakika haberi...ABD ile İran arasında yaşanan krizde sıcak gelişme. Irak'ın başkenti Bağdat'ta ABD askerlerinin bulunduğu Taci Askeri Üssü'ne füzeli saldırı düzenlendi. Füzeleri kimin attığı açıklanmazken,İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Abbas Musevi, İngiltere, Almanya ve Fransa'nın İhtilaf Çözüm Mekanizması'nı işletmenin sonuçlarına katlanmaları gerektiğini belirtti. Krizde son durum...
15.01.2020 Dünya
Bir askeri üs saldırısı daha! Bu kez Suriye!
Bir askeri üs saldırısı daha! Bu kez Suriye! Reuters'ın Suriye medyasına dayandırdığı haberlere göre ülkenin Humus kenti yakınlarındaki T4 askeri hava üssüne hava saldırısı gerçekleştirildi. Saldırının kimin tarafından gerçekleştirildiği bilinmezken rejimin hava savunma sistemleri ile karşılık verdiği belirtildi.
14.01.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Füzeli Saldırı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki füzeli saldırı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.