Füze Denemeleri

Füze Denemeleri

Son dakika füze denemeleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan füze denemeleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını füze denemeleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Füze Denemeleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan füze denemeleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 144 füze denemeleri haberi bulunmuştur. Tüm füze denemeleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, Bandırma Füze Kulübü filmi nerede çekildi?
Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, Bandırma Füze Kulübü filmi nerede çekildi? Bandırma Füze Kulübü nerede çekildi, Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü filmi beyaz perdenin ardından televizyon izleyicisiyle buluşuyor. Filmi ilk kez izleyenler, Bandırma Füze Kulübü 'nün çekim yerlerini ve hikayesinin gerçek olup olmadığını araştırıyor. Peki, Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, oyuncuları kimler?
8.02.2024 Magazin
Kuzey Kore'den kritik zirveye kıtalararası balistik füzeli mesaj!
Kuzey Kore'den kritik zirveye kıtalararası balistik füzeli mesaj! Kuzey Kore yönetimi, Japon Denizi istikametine doğru kıtalararası balistik füze ateşledi. Füze denemesinin Japonya Başbakanı Fumio Kishida ve Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Sook Yeol arasında bugün yapılacak kritik zirve öncesinde gerçekleştirilmesi, "Tokyo ve Seul'e mesaj" olarak yorumlandı.
16.03.2023 Dünya
Kuzey Kore Lideri Kim'in kız kardeşi ABD'ye meydan okudu: Füzemizi vurursanız savaş ilanı sayarız!
Kuzey Kore Lideri Kim'in kız kardeşi ABD'ye meydan okudu: Füzemizi vurursanız savaş ilanı sayarız! Kuzey Kore Lideri Kim Jong Un'un kız kardeşi Kim Yo Jong, ABD'nin Pyongyang'ın silah testleri çerçevesinde fırlattığı herhangi bir füzeyi vurması halinde bunun "açık bir savaş ilanı" olarak değerlendirileceği uyarısında bulundu.
7.03.2023 Dünya
Japonya'dan misilleme! Kuzey Kore'nin ardından füzeleri ateşledi
Japonya'dan misilleme! Kuzey Kore'nin ardından füzeleri ateşledi Japonya Savunma Bakanlığı, SM-3 Block IIA önleme füzesinin başarılı bir şekilde test edildiğini açıkladı. Denemenin, Kuzey Kore'nin ardı ardına gerçekleştirdiği silah testlerinin ardından gelmesi dikkat çekti.
22.11.2022 Dünya
Kuzey Kore kısa menzilli balistik füze fırlattı
Kuzey Kore kısa menzilli balistik füze fırlattı Kuzey Kore'nin Japon Denizi istikametine doğru yeni bir kısa menzilli balistik füze fırlattığı bildirildi.  Füze testinin, Kuzey Kore Dışişleri Bakanı Choe Son Hui'nin bölgede savunma iş birliğini güçlendirme konusunda mutabık kalan ABD-Güney Kore-Japonya ittifakını hedef alan açıklamasının hemen ardından gelmesi "gözdağı" olarak yorumlandı.
17.11.2022 Dünya
Kuzey Kore 3 füze ateşledi, Japonya'nın üç eyaletinde alarm verildi
Kuzey Kore 3 füze ateşledi, Japonya'nın üç eyaletinde alarm verildi Kuzey Kore'nin biri kıtalararası balistik füze olduğu değerlendirilen 3 füze ateşlediği bildirildi. İlk füzenin takip ettiği yörüngenin risk oluşturması nedeniyle Japonya'nın Miyagi, Yamagata ve Niigata eyaletlerinde ulusal acil uyarı sistemi alarm verdi. Bölge sakinlerine güvenli alanlara sığınma çağrısı yapılırken, tren seferleri de geçici olarak askıya alındı.
3.11.2022 Dünya
Kuzey Kore harekete geçti! Füzeler peş peşe ateşlendi
Kuzey Kore harekete geçti! Füzeler peş peşe ateşlendi Güney Kore ordusu, Kuzey Kore'nin ülkenin doğu ve batı kıyılarından farklı türlerde en az 10 füze fırlattığını açıkladı. Füzelerden birinin Ulleung Adası yakınına düşmesi nedeniyle Güney Kore'de hava saldırısı alarmı verildi.
2.11.2022 Dünya
Çin ve Rusya ilk kez hesap verdi! Sebep 'Kuzey Kore' kararı
Çin ve Rusya ilk kez hesap verdi! Sebep 'Kuzey Kore' kararı Çin ve Rusya, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK) karar tasarısını veto etmeleri nedeniyle BM Genel Kurulu'nda ilk kez hesap verdi. Çin'in BM Daimi Temsilcisi Zhang Jun yaptığı açıklamada, "Kuzey Kore 2018'de nükleer silahlardan arındırma önlemleri aldığından beri, ABD tarafı Kuzey Kore'nin olumlu girişimlerine karşılık vermedi ve Kuzey Kore'nin meşru ve makul endişelerini ele almadı. Sorunu çözmek için gerekli samimiyeti de göstermedi" dedi.
8.06.2022 Dünya
Kuzey Kore'den bu yılki 10. füze denemesi
Kuzey Kore'den bu yılki 10. füze denemesi Güney Kore Genelkurmay Başkanlığı, Kuzey Kore'nin başkenti Pyongyang yakınlarındaki Sunan bölgesinden yeni bir füze ateşlediğini duyurdu. Bu yılki 10. füze denemesi olarak kayıtlara geçen fırlatmanın başarısızlıkla sonuçlandığı açıklandı.
16.03.2022 Dünya
ABD harekete geçti! Çin ve Kuzey Kore arasındaki...
ABD harekete geçti! Çin ve Kuzey Kore arasındaki... ABD Hint-Pasifik Komutanlığı, Kuzey Kore'nin gerçekleştirdiği füze denemelerinin ardından bölgedeki istihbarat gözetim faaliyetleri ve balistik füze savunma hazırlıklarının artırıldığını belirterek, “Çin ile Kore Yarımadası arasındaki Sarı Deniz'de gözetim faaliyetleri hızlandı” açıklamasını yaptı.
10.03.2022 Dünya
ABD ve Japonya resmen anlaştı! Harekete geçiyor, Kuzey Kore ve Rusya için...
ABD ve Japonya resmen anlaştı! Harekete geçiyor, Kuzey Kore ve Rusya için... ABD Başkanı Joe Biden ve Japonya Başkanı Fumio Kishida video konferansla yaptıkları toplantıda, Hint-Pasifik bölgesinde artan güvenlik endişeleri nedeniyle iki ülke arasında işbirliğini artırma konusunda söz verdi. Biden ise toplantının ardından yaptığı açıklamada, Hint-Pasifik'te ve dünyada, barış ve güvenliğin temel taşı olan ABD-Japonya ittifakını daha da güçlendirmek için Başbakan Kishida ile bir araya gelmekten onur duyduğunu ifade etti.
21.01.2022 Dünya
Kuzey Kore "iki balistik füze" fırlattı Japonya alarma geçti!
Kuzey Kore "iki balistik füze" fırlattı Japonya alarma geçti! Japonya Başbakanı Kişida Fumio, Kuzey Kore'nin "iki balistik füze denediğini" açıkladı.
19.10.2021 Dünya
'Uzay enkazı' engel çıkarabilir!
'Uzay enkazı' engel çıkarabilir! Dünya yörüngesi, işlevini tamamlamış uydular, teleskoplar, roket artıkları ile bunların çarpışmaları ve parçalanmalarıyla ortaya çıkan insan eseri bir enkaz yığınının yarattığı risklerle karşı karşıya bulunuyor.
3.10.2019 Bilim ve Teknoloji
Trump'tan Kim açıklaması: Özür diledi!
Trump'tan Kim açıklaması: Özür diledi! ABD Başkanı Donald Trump, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un kendisine gönderdiği mektupta kısa menzilli füze denemeleri için ''özür dilediğini'' ve Kim ile çok yakında görüşmeyi umut ettiğini belirtti.
10.08.2019 Dünya
Kuzey Kore yeni füzeler fırlattı
Kuzey Kore yeni füzeler fırlattı Son iki haftada dördüncü kez teste imza atan Pyongyang yönetimi, füzeleri yerel saatle 05.24 ve 05.36'da Japon Denizi'ne doğru ateşledi.
6.08.2019 Dünya
ABD'den dünyayı sarsan hamle! Rusya için füzeler hazırlanıyor...
ABD'den dünyayı sarsan hamle! Rusya için füzeler hazırlanıyor... ABD Savunma Bakanlığının (Pentagon), ABD'nin Orta Menzilli Nükleer Kuvvetler Anlaşması'ndan (INF) resmen çekilmesinin ardından yeni füze denemeleri için hazırlıklara başladığı bildirildi.
2.08.2019 Dünya
Trump'tan Kim sözleri: Beni hayal kırıklığına uğratmak istemez
Trump'tan Kim sözleri: Beni hayal kırıklığına uğratmak istemez ABD Başkanı Donald Trump, Kuzey Kore’nin füze denemeleriyle ilgili, “Kuzey Kore’nin füze denemeleri Singapur’da imzalanan anlaşmayı ihlal etmiyor” dedi.
2.08.2019 Dünya
Pakistan'ın uzun menzilli füze denemesi başarıyla sonuçlandı
Pakistan'ın uzun menzilli füze denemesi başarıyla sonuçlandı Pakistan ordu sözcüsü General Asıf Gafur, Şahin-2 füzesinin deneme atışının başarıyla yapıldığını bildirdi.
23.05.2019 Dünya
Kanada ve Kuzey Kore arasında gizli görüşme!
Kanada ve Kuzey Kore arasında gizli görüşme! Kuzey Kore Cumhuriyeti'nden bir heyetin, eylülde Kanada'nın başkenti Ottawa'ya gelerek iki gün boyunca Kanadalı yetkililerle görüştüğü ortaya çıktı
9.01.2019 Dünya
Hackerlardan devasa banka vurgunu!
Hackerlardan devasa banka vurgunu! Kuzey Koreli bir grubun 2014 yılından bu yana dünya çapında bankaların bilgisayar sistemlerine sızarak yüz milyonlarca dolar çaldığı iddia edildi.
3.10.2018 Ekonomi
'Kim 2. tur için Trump'ı Pyongyang'a davet etti'
'Kim 2. tur için Trump'ı Pyongyang'a davet etti' Güney Kore medyasına göre, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un yarın Singapur'da biraraya geleceği ABD Başkanı Donald Trump'ı ikinci tur görüşmeler için Kuzey Kore'nin başkenti Pyongyang'a davet etti.
11.06.2018 Dünya
Japonya'dan flaş istek! Kuzey Kore ile...
Japonya'dan flaş istek! Kuzey Kore ile... Japonya Başbakanı Şinzo Abe, son dönemde Güney Kore ve ABD ile doğrudan görüşerek barış yolunda adımlar atan Kuzey Kore ile diyalog başlatabilmeleri için Pyongyang yönetiminin 1970'lerde ve 1980'lerde kaçırdığı Japon vatandaşlarını serbest bırakmasının şart olduğunu belirtti.
11.05.2018 Dünya
‘Düşman kardeşler’ barıştı
‘Düşman kardeşler’ barıştı Yarım asırı aşkın süredir savaş halinde olan Kuzey ve Güney Kore’nin liderleri ilk kez G.Kore topraklarında bir araya geldi. Kuzey Kore lideri Kim, ‘Artık füze denemeleri yapıp uykunu kaçırmayacağım’ dedi. İkili kalıcı barış ve birleşme için ağaç dikti
27.04.2018 Dünya
ABD'den İran nükleer anlaşmasına ilişkin yeni açıklama
ABD'den İran nükleer anlaşmasına ilişkin yeni açıklama ABD'nin nükleer silahların yayılmasını önlemesi konusundaki temsilcisi Christopher Ford, İran ile yapılan nükleer anlaşmanın "yeniden müzakere edilmesi", "yeniden açılması" veya "şartlarının değiştirilmesinden" yana olmadıklarını bildirdi.
25.04.2018 Dünya
Kuzey Kore'nin uluslararası nükleer denetimi kabul ettiği iddiası
Kuzey Kore'nin uluslararası nükleer denetimi kabul ettiği iddiası Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un ABD Dışişleri Bakanlığına aday gösterilen CIA Başkanı Mike Pompeo ile bu ay başında yaptığı görüşmede nükleer programını uluslararası denetime açma sözü verdiği iddia edildi.
24.04.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Füze Denemeleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki füze denemeleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.