Furkan Palalı

Furkan Palalı

Son dakika Furkan Palalı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Furkan Palalı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Furkan Palalı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Furkan Palalı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan furkan palalı gelişmeleri de dahil olmak üzere 148 furkan palalı haberi bulunmuştur. Tüm furkan palalı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ezgi Eyüboğlu ve Furkan Palalı aşkı belgelendi!
Ezgi Eyüboğlu ve Furkan Palalı aşkı belgelendi! Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Ergin ile birlikteliği sonrası uzun süredir özel hayatında sessizliğini koruyan Ezgi Eyüboğlu, sürpriz bir aşk ile gündeme geldi. Ezgi Eyüboğlu, kendisi gibi oyuncu olan Furkan Palalı'ya gönlünü kaptırdı. İkili, tatil dönüşü görüntülendi.
13.10.2023 Magazin
Ünlü sanatçı Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkiden bir kızı olduğu 35 yıl sonra ortaya çıktı
Ünlü sanatçı Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkiden bir kızı olduğu 35 yıl sonra ortaya çıktı Sinema ve tiyatro dünyasının duayen ismi Metin Akpınar'ın, yaşadığı evlilik dışı ilişkiden Duygu Nebioğlu adında bir kızı olduğu ortaya çıktı. Göksel Özdoğdu ile 62 yıldır evli olan usta sanatçı Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkiden bir kızı olduğu 35 yıl sonra ortaya çıktı. Akpınar'ın kızı olduğunun mahkeme tarafından onaylandığını söyleyen Duygu Nebioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla yaşananları anlattı.
13.10.2023 Magazin
Furkan Palalı yeni projesi için imaj değiştirdi!
Furkan Palalı yeni projesi için imaj değiştirdi! Başarılı oyuncu Furkan Palalı, sevenleriyle dijital bir platformda buluşmaya hazırlanıyor. Palalı, TRT’nin Dijital'de yayınlanacak Şebeke adlı dizide Komiser Ali rolünü canlandıracak. Çekimleri başlayan dizi için imaj değiştiren ve saçlarını kestiren yakışıklı oyuncu, geçtiğimiz günlerde düzenlenen Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri'nde de “Yılın En İyi Erkek Oyuncusu” ödülünün sahibi oldu.
12.12.2022 Magazin
Furkan Palalı'dan doğum günü vesilesiyle anlamlı davranış
Furkan Palalı'dan doğum günü vesilesiyle anlamlı davranış Furkan Palalı, 27 Ekim’deki doğum gününü anlamlı bir kampanyayla kutladı. Ünlü oyuncu, doğum günü vesilesiyle Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı yararına bağış kampanyası başlattı.
28.10.2022 Magazin
Hande Doğandemir ile Furkan Palalı ilk kez görüntülendi! Kameraları farkedince panik oldular
Hande Doğandemir ile Furkan Palalı ilk kez görüntülendi! Kameraları farkedince panik oldular Hande Doğandemir ve Furkan Palalı,Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç'un Sarıyer'de gerçekleşen düğününe ayrı ayrı katıldı. After partinin ardından geceyi birlikte terk ettikleri sırada basın mensuplarına yakalanan ikili, kameraları fark edince panik oldular.
1.09.2022 Magazin
Alp Navruz: Öyle bir şey yok, biz de sizden duyuyoruz
Alp Navruz: Öyle bir şey yok, biz de sizden duyuyoruz Geçtiğimiz aylarda final yapan ‘Ada Masalı’nda başrolleri paylaşan Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan'ın sette başlayan arkadaşlığı aşka dönüşmüştü. İkili, geçtiğimiz akşam Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülendi.
26.03.2022 Magazin
İbrahim Çelikkol, rol arkadaşı Furkan Palalı ile kavga etti mi? Açıklama yaptı
İbrahim Çelikkol, rol arkadaşı Furkan Palalı ile kavga etti mi? Açıklama yaptı ATV'de dördüncü sezonuyla ekranlarda olan 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinde 'Hakan Gümüşoğlu' karakterini canlandıran İbrahim Çelikkol, rol arkadaşı Furkan Palalı’yla kavga ettikleri yönünde basına yansıyan haberlere yanıt verdi.
26.03.2022 Magazin
'Bir Zamanlar Çukurova' setine giren hırsızı set görevlileri yakaladı!
'Bir Zamanlar Çukurova' setine giren hırsızı set görevlileri yakaladı! Adana’da 1970’li yılların anlatıldığı 'Bir Zamanlar Çukurova' dizinin hastane sahnelerinin çekildiği eski Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde, set görevlileri klima ünitelerini çalan hırsızı yakaladı. Zanlıyı tanıyan hastanenin güvenlik görevlisinin açıklaması dikkat çekti.
25.03.2022 Magazin
Selin Yeninci dikkat çekti!  New York pozları olay yarattı...
Selin Yeninci dikkat çekti! New York pozları olay yarattı... Başrollerinde Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol, Furkan Palalı gibi ünlü oyuncuların yer aldığı ATV dizisi Bir Zamanlar Çukurova'daki rolüyle tanınan Selin Yeninci, New York'tan çekilen iddialı pozlarını Instagram'da paylaştı. Yeninci'nin paylaşımları büyük beğeni topladı.
21.12.2021 Magazin
Furkan Palalı'dan açıklama geldi!
Furkan Palalı'dan açıklama geldi! 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinde Fikret Fekeli karakterini canlandıran Furkan Palalı koronavirüse yakalanmasının ardından bir açıklama yaptı.
7.04.2021 Magazin
Furkan Palalı'nın koronavirüs testi pozitif çıktı
Furkan Palalı'nın koronavirüs testi pozitif çıktı Oyuncu Furkan Palalı'nın koronavirüse yakalandığı öğrenildi. Testi pozitif çıkan Palalı'nın tedavisine evde devam edildiği ifade edildi.
5.04.2021 Magazin
Bir Zamanlar Çukurova final mi yapıyor?
Bir Zamanlar Çukurova final mi yapıyor? Peş peşe başrol oyuncularının diziden ayrıldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi final mi yapıyor?
26.03.2021 Televizyon
Luran Ahmeti öldü mü? Oyuncu Luran Ahmeti Luran Ahmeti kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte hakkında merak edilenler…
Luran Ahmeti öldü mü? Oyuncu Luran Ahmeti Luran Ahmeti kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte hakkında merak edilenler… Luran Ahmeti öldü mü? Oyuncu Luran Ahmeti, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. "Kurtlar Vadisi", "Elveda Rumeli, "Muhteşem Yüzyıl Kösem", "Acı Kiraz", "Mutlu Ol Yeter", "Limonata" gibi yapımlarda oynayan Kuzey Makedonya'nın ünlü sinema ve tiyatro oyuncularından Luran Ahmeti, 46 yaşında koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Luran Ahmeti kimdir, kaç yaşında ve nereli? Oyuncu Luran Ahmeti hakkında merak edilenler…
26.03.2021 Gündem
Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları kim, isimleri ne? Bir Zamanlar Çukurova konusu nedir, dizi uyarlama mı?
Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları kim, isimleri ne? Bir Zamanlar Çukurova konusu nedir, dizi uyarlama mı? 8 Ekim akşamı ATV'de 67. bölümüyle izleriyle buluşacak Bir Zamanlar Çukurova dizisi, güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor. Çekimleri Adana’da gerçekleştirilen Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları kimler? Bir Zamanlar Çukurova konusu nedir, uyarlama mı?
9.10.2020 Gündem
Ünlü oyuncu 35 ailenin iki aylık ihtiyacını karşıladı
Ünlü oyuncu 35 ailenin iki aylık ihtiyacını karşıladı Oyuncu Furkan Palalı, corona virüs ile mücadele kapsamında hem bir hastanenin sağlık çalışanlarına yemek gönderdi, hem de 35 ailenin 2 aylık ihtiyacını karşıladı.
2.04.2020 Magazin
Baba kız gezmesi
Baba kız gezmesi Aralık ayında final yaparak televizyon ekranlarına veda eden 'Benim Tatlı Yalanım' dizisinin başrol oyuncuları Furkan Palalı ve Lavinya Ünlüer, önceki gün İstinyePark'ta objektiflere takıldı. Dizide baba kızı canlandıran ikili, gerçek hayatta da adeta baba kız gibi el ele geldikleri göründü.
19.01.2020 Magazin
'Yuvaya Dönüş'  vizyona  giriyor
'Yuvaya Dönüş' vizyona giriyor Başrollerini Furkan Palalı, Megumi Masuki ve Burhan Öçal’ın paylaştığı Yuvaya Dönüş filmi 12 Temmuz’da Türkiye’de, eylül ayında ise Japonya’da vizyona girecek.
3.07.2019 Kültür Sanat
Tahran’dan kaçış’  beyaz perdeye taşınıyor
Tahran’dan kaçış’ beyaz perdeye taşınıyor İran-Irak savaşı döneminde bombalanan Tahran’dan 215 Japon’un kurtarılma hikayesi beyaz perdeye taşınıyor. Çekimler başladı.
5.12.2018 Kültür Sanat
Konya’ya gidiyor
Konya’ya gidiyor Burcu Kıratlı ile Bodrum tatilinden dönen Furkan Palalı önceki akşam Arnavutköy Mistik Kafe’den çıkarken görüntülendi.
20.08.2018 Magazin
Aşıklar buluşması
Aşıklar buluşması Boşandıktan sonra yeniden bir araya gelen Yeliz Şar ile Tolga Güleç ve taze aşıklar Furkan Palalı ile Burcu Kıratlı, önceki gün Türkbükü’nde buluştu.
20.07.2018 Magazin
Artık kilo vermeyeceğim
Artık kilo vermeyeceğim Oyuncu Burcu Kıratlı önceki gün Nişantaşı’ndaydı.
12.07.2018 Magazin
Usta oyuncu yoğun bakıma alındı!
Usta oyuncu yoğun bakıma alındı! 79 yaşındaki usta oyuncu Ferdi Merter, yoğun bakıma alındı. Acil kana ihtiyacı olan Merter için birçok oyuncu ünlü isim sosyal medya hesaplarından yardım çağrısından bulundu.
8.07.2018 Magazin
Sessiz aşıklar
Sessiz aşıklar Oyuncu Furkan Palalı’yla aşk yaşamaya başlayan Burcu Kıratlı, önceki akşam sevgilisiyle Etiler Gürkan Şef’teydi.
5.07.2018 Magazin
Bir Mucize Olsun ilk bölümüyle başlıyor! İşte Bir Mucize Olsun 1. bölüm fragmanı...
Bir Mucize Olsun ilk bölümüyle başlıyor! İşte Bir Mucize Olsun 1. bölüm fragmanı... Bir Mucize Olsun bu akşam ekranlara merhaba diyor. FOX Tv ekranlarının yeni dizisi Bir Mucize Olsun başrollerini Furkan Palalı ve Su Kutlu paylaşıyor. Bir Mucize Olsun bu akşam izleyici ile buluşacak...
6.04.2018 Gündem
Eski aşkına geri mi döndü?
Eski aşkına geri mi döndü? Demet Özdemir'in, Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup'tan ayrıldıktan sonra eski sevgilisi Furkan Palalı ile tekrar birliktelik yaşamaya başladığı iddia edildi.
2.03.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Furkan Palalı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki furkan palalı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.