Fuhuş Operasyonu

Fuhuş Operasyonu

Son dakika fuhuş operasyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fuhuş operasyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fuhuş operasyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fuhuş Operasyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fuhuş operasyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 768 fuhuş operasyonu haberi bulunmuştur. Tüm fuhuş operasyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bu sabah milyonlarca kişiye aynı mesaj gitti! Akılalmaz tuzak
Bu sabah milyonlarca kişiye aynı mesaj gitti! Akılalmaz tuzak Bu sabah Türkiye genelinde milyonlarca kişi cep telefonlarına gelen "Adabeyan kargo gönderiniz yola çıktı" mesajıyla uyandı.
30.11.2023 Gündem
Alkollü sürücü dehşet saçtı! 1 kişi öldü 22 kişi yaralandı
Alkollü sürücü dehşet saçtı! 1 kişi öldü 22 kişi yaralandı Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde 3 aracın karıştığı zincirleme kazada 20 kişi yaralandı. Kaza yerinden çalışmalar sürerken, alkollü sürücüsünün kullandığı otomobil, kalabalığın arasına daldı. Bu kazada da 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
30.11.2023 Gündem
Fuhuş operasyonu! Çok sayıda kişi gözaltına alındı
Fuhuş operasyonu! Çok sayıda kişi gözaltına alındı Sakarya’nın Karasu ilçesinde eğlence mekanlarına 300 polisin katılımı ile düzenlenen fuhuş operasyonunda 61 yabancı uyruklu kadın ile 6 organizatör gözaltına alındı. 6 organizatörden 5'i tutuklanırken, 61 kadından 4'ünde HIV virüsüne rastlandı. Kadınların sınır dışı edilmesi için çalışma başlatıldı.
30.11.2023 Gündem
İşe aldığı çırağın yaptıklarını görünce şok oldu Kediye 50 tekme attı
İşe aldığı çırağın yaptıklarını görünce şok oldu Kediye 50 tekme attı Antalya'da, kuaför çırağı M.A.'nın (14), kendisini tırmaladığı gerekçesiyle 2 yaşındaki kediyi tekmelediği anlar güvenlik kamerasından tespit edildi. 5 dakika 22 saniyelik görüntüde M.A.'nın kediye 50 tekme attığı, 10 defadan fazla duvara ve yere vurduğu görüldü. İş yeri sahibi Mehmet Yiğit (38), durumu polise bildirip, şikayetçi oldu.
6.10.2023 Yaşam
Ankara'da fuhuş operasyonu; 30 kadın kurtarıldı! Gözaltılar var
Ankara'da fuhuş operasyonu; 30 kadın kurtarıldı! Gözaltılar var Ankara'da, ailevi ve ekonomik problemler yaşayan yabancı uyruklu ve Türk kadınlarının manevi duygularını sömürüp zorla fuhuş yaptırdığı belirlenen 3 şüpheli gözaltına alındı. 30 kadın ise kurtarıldı.
6.10.2023 Yaşam
İstanbul'da fuhuş operasyonu: 8 gözaltı
İstanbul'da fuhuş operasyonu: 8 gözaltı İstanbul'da fuhuş yaptırtan ve fuhuşa yer temin eden şebekeye operasyon düzenlendi. 11 adrese yapılan eş zamanlı baskınlarda 6'sı kadan 8 kişi gözaltına alındı. Arama yapılan evlerde çok sayıda cep telefonu ile bir ruhsatsız silah ile 352 mermi ele geçirildi.
9.05.2023 Gündem
Tekirdağ'da fuhuş operasyonu! Çok sayıda kişi gözaltına alındı
Tekirdağ'da fuhuş operasyonu! Çok sayıda kişi gözaltına alındı Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde düzenlenen fuhuş operasyonunda 6 kadın sınır dışı edilmek üzere yakalanırken, kadınları pazarladığı ve yer temin ettiği belirlenen 2 kişiden 1'i tutuklandı.
11.12.2022 Yaşam
6 adrese eş zamanlı fuhuş operasyonu: 2 kişi tutuklandı
6 adrese eş zamanlı fuhuş operasyonu: 2 kişi tutuklandı Sakarya’da polis ekiplerince 6 ikamete gerçekleştirilen eş zamanlı fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 6 şüpheliden 2’si tutuklanırken 4 kişi adli kontrolle serbest bırakıldı. Fuhuş yaptığı belirlenen 7 yabancı uyruklu kadın ise sınır dışı edildi.
3.12.2022 Gündem
Masaj salonlarına fuhuş operasyonu
Masaj salonlarına fuhuş operasyonu Adana fuhuş yapıldığı öne sürülen masaj salonlarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 11 kişiden 6'sı tutuklandı
23.09.2022 Yaşam
Mersin'de 'fuhuş' operasyonu: 7 kadın kurtarıldı, 4 gözaltı
Mersin'de 'fuhuş' operasyonu: 7 kadın kurtarıldı, 4 gözaltı Mersin'in Mut ilçesinde düzenlenen fuhuş operasyonunda 7 kadın kurtarıldı, 4 şüpheli gözaltına alındı.
29.07.2022 Yaşam
Fuhuş operasyonu: 2 kadın tutuklandı
Fuhuş operasyonu: 2 kadın tutuklandı İzmir'in Ödemiş ilçesinde bir evde fuhuş yaptıkları iddiası üzerine polis ekiplerince gözaltına alınan iki yabancı uyruklu kadın tutuklandı.
18.07.2022 Yaşam
Trabzon’da fuhuş Operasyonu
Trabzon’da fuhuş Operasyonu Trabzon’da Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Ekiplerinin fuhuşla mücadelesi sürüyor.
23.06.2022 Yaşam
Eskişehir merkezli 'fuhuş' operasyonu: 7 gözaltı
Eskişehir merkezli 'fuhuş' operasyonu: 7 gözaltı Eskişehir merkezli 2 ilde, polis ekiplerince düzenlenen fuhuş operasyonunda, 7 şüpheli gözaltına alındı.
17.06.2022 Yaşam
İstanbul'da fuhuş operasyonu
İstanbul'da fuhuş operasyonu İstanbul'da yurt dışından getirdikleri kadınlara para karşılığı fuhuş yaptırdıkları iddia edilen çeteye yönelik operasyon yapıldı. 6 şüpheliyi gözaltına alındı.
28.05.2022 Yaşam
Masaj salonuna fuhuş operasyonu! Tutuklandılar
Masaj salonuna fuhuş operasyonu! Tutuklandılar Gaziantep'te, fuhuş yapıldığı tespit edilen masaj salonuna düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 14 şüpheliden 2'si tutuklandı.
11.05.2022 Yaşam
Polis eğlence mekanı çıkışı havaya ateş açtı; kurşunlar eve isabet etti! Açığa alındı
Polis eğlence mekanı çıkışı havaya ateş açtı; kurşunlar eve isabet etti! Açığa alındı Bilecik'te, arkadaşıyla tartışıp, eğlence mekanından çıkarak tabancayla 6 el ateş eden polis memuru Murat P., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Hakkında idari soruşturmada başlatılan Murat P., açığa alındı.
6.05.2022 Yaşam
Acil serviste tedavisini bırakıp kaçan genç kız, hastane girişinde bayıldı
Acil serviste tedavisini bırakıp kaçan genç kız, hastane girişinde bayıldı Diyarbakır’da, mide ağrısıyla gittiği acil serviste kendisine verilen serumun anjiokat kapağını açıp, gizlice kaçan N.B. (19), hastanenin bahçesini geçtikten sonra girişte bayıldı. N.B., hastanede görevli mahalle bekçisi ve jandarma tarafından yerde yatarken fark edilince tekrar acil servise götürüldü.
6.05.2022 Yaşam
Tekirdağ'da belediye çalışanına silahlı saldırı! Bacaklarından vuruldu
Tekirdağ'da belediye çalışanına silahlı saldırı! Bacaklarından vuruldu Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde belediye çalışanı Erkan Minaz, motosikletli 2 kişi tarafından tabancayla bacaklarından vuruldu.
6.05.2022 Yaşam
Zonguldak'ta fuhuş operasyonu
Zonguldak'ta fuhuş operasyonu Zonguldak'ta fuhuş operasyonunda serbest bırakılan 6 şüpheliden 4'ü yeniden gözaltına alındı. Şüphelilerden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.
6.05.2022 Yaşam
Yalova'da fuhuş operasyonu: 2 tutuklama
Yalova'da fuhuş operasyonu: 2 tutuklama Yalova'da, kadınlara kiraladıkları evlerde fuhuş yaptırdıkları öne sürülen ‘Patroniçe’ lakaplı Emel Bulut (43) ile 'Manken' lakaplı eşi Doğan Bulut (45) tutuklandı.
26.04.2022 Gündem
Çanakkale'de orman yangını! Çok sayıda ekip sevk edildi
Çanakkale'de orman yangını! Çok sayıda ekip sevk edildi Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde, tarım alanında çıkan yangın, ormana sıçradı. Ekipler, alevleri söndürmek için çalışma başlattı. 
1.04.2022 Yaşam
Van’da fuhuş operasyonu
Van’da fuhuş operasyonu Van’da polis ekiplerince düzenlenen fuhuş operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı.
1.04.2022 Yaşam
Gece basıldılar! 9 kadın birden yakalandı
Gece basıldılar! 9 kadın birden yakalandı Kars'taki 'Son Durak Fuhuş Operasyonu-2' adlı operasyonda fuhşa aracılık eden 3 kişi ve fuhuş yaptıkları belirlenen 9 kadın olmak üzere toplam 12 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 1'i, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.
30.03.2022 Yaşam
Fuhuş operasyonunda şok detaylar! Anne, baba, oğul ve gelinleri...
Fuhuş operasyonunda şok detaylar! Anne, baba, oğul ve gelinleri... Ankara'da polisin düzenlediği fuhuş operasyonunda, aralarında anne, baba, oğul ve gelinlerinin de bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı. Fuhşa zorlanan 16 kadın da kurtarıldı.
29.03.2022 Yaşam
Tapu memurunun ceplerinden para fışkırdı! Rüşvetten gözaltına alındı
Tapu memurunun ceplerinden para fışkırdı! Rüşvetten gözaltına alındı Gaziantep'te polisin Oğuzeli Kaymakamlığı'na bağlı Tapu Tescil Müdürlüğü'ne düzenlediği rüşvet operasyonunda 1'i tapu memuru 11 kişi gözaltına alındı. Yakalanan tapu memurunun ceplerinden ise deste deste para ve tapu evrakları çıktı.
25.03.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fuhuş Operasyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fuhuş operasyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.