Fransa Milli Takımı

Fransa Milli Takımı

Son dakika Fransa Milli Takımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fransa Milli Takımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fransa Milli Takımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fransa Milli Takımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fransa milli takımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.986 fransa milli takımı haberi bulunmuştur. Tüm fransa milli takımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Paul Pogba, Türkiye'de oynayabilir mi? 4 yıllık sahalardan uzak kalacak
Paul Pogba, Türkiye'de oynayabilir mi? 4 yıllık sahalardan uzak kalacak İtalya Dopingle Mücadele Kurulu’nun kararı sonrasında 4 yıl sahalardan uzak kalacak Fransız futbolcunun cezası, sadece Çizme’de değil, dünya çapında geçerliliği bulunuyor. Yıldız oyuncu, Fransa Milli Takımı’nda da yer alamayacak.
3.03.2024 Şampiy10
Ve Sacha Boey'in rotası belli oldu! İlk resmi teklif geldi bonservisi Süper Lig tarihine geçecek!
Ve Sacha Boey'in rotası belli oldu! İlk resmi teklif geldi bonservisi Süper Lig tarihine geçecek! Galatasaray'da ilk yılında gözden çıkarılan ancak daha sonra Okan Buruk'un elinin değmesiyle çok iyi bir çıkış yakalayan Sacha Boey için yolun sonu göründü. Bu sezon oynanan 20 maçın tamamında 90 dakika oynayan Boey, performansını her maç biraz daha ileriye taşıdı. Fransa Milli takımı için gün sayan Boey ile ilgili yeni bir transfer gelişmesi yaşandı.
6.11.2023 Futbol
Ne Pulisic ne Ziyech! Chelsea'yle kritik transfer görüşmesi
Ne Pulisic ne Ziyech! Chelsea'yle kritik transfer görüşmesi Daha önce Chelsea'den Pulisic, Ziyech gibi yıldız futbolcuları isteyen Galatasaray rotasını bu sefer Fransız orta saha N'Golo Kante'ye çevirdi.
4.06.2023 Galatasaray
Sacha Boey gitmek istediği ligi açıkladı: Hayalim...
Sacha Boey gitmek istediği ligi açıkladı: Hayalim... Adı sık sık büyük kulüplerle anılan ve Galatasaray'ın en az 15 milyon euro bonservis bedeli belirlediği Sacha Boey Transfermarkt'ın sorularını cevapladı.
14.04.2023 Galatasaray
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli.com’da daha fazla yaşayın! 
24.03.2023 İddaa
Newcastle, Crystal Palace derken bir dev daha Galatasaraylı yıldızın peşine düştü
Newcastle, Crystal Palace derken bir dev daha Galatasaraylı yıldızın peşine düştü Daha önce İngiliz ekibi Crystal Palace ve Arsenal'in transfer listesinde olan yıldız futbolcu için bu sefer Marsilya devreye girdi. Galatasaray'da gösterdiği performansla Fransa Milli Takımı'nın kapısını zorlayan oyuncunun Lig 1 devine sıcak baktığı anlaşılırken Başkan Pablo Longoria ile Dursun Özbek'le temasa geçtiği bildirildi.
12.03.2023 Galatasaray
Kulüpler değil milli takımlar harekete geçti! 4 dev Boey'in peşinde
Kulüpler değil milli takımlar harekete geçti! 4 dev Boey'in peşinde Galatasaray'ın Kamerun asıllı Boey'i İtalya, Almanya, Fransa ve Belçika takımları takibe aldı.
11.02.2023 Galatasaray
Samet Akaydın'ı Fenerbahçe'ye sattılar Mert Çetin'den sonra dünya yıldızını transfer ettiler
Samet Akaydın'ı Fenerbahçe'ye sattılar Mert Çetin'den sonra dünya yıldızını transfer ettiler Samet Akaydın'ı 3 milyon 750 bin euro'ya Fenerbahçe'ye gönderen Adana Demirspor, Mert Çetin'den sonra dünyaca ünlü orta saha Bakayoko ile anlaşmaya vardı.
25.01.2023 Adana DemirSpor
2022 FIFA En İyiler Ödülleri'nin adayları açıklandı
2022 FIFA En İyiler Ödülleri'nin adayları açıklandı 2022 FIFA En İyiler Ödülleri'nin adayları duyuruldu. Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor forması giyen Mario Balotelli’nin Göztepe’ye attığı gol, FIFA Puskas Ödülü’ne (En İyi Gol Ödülü) aday gösterildi.
12.01.2023 Futbol
Arjantin-Fransa (Maç özeti)
Arjantin-Fransa (Maç özeti) Arjantin ile Fransa karşı karşıya geldi. Dev karşılaşmayı Arjantin, penaltılar sonucunda kazanarak 3. kez Dünya Kupası'nı müzesine götürdü.
18.12.2022 Futbol
Galatasaray'a yeni Feghouli geliyor
Galatasaray'a yeni Feghouli geliyor Transfer çalışmalarına dört koldan devam eden Galatasaray, Cezayir pasaportu bulunan tecrübeli orta saha oyuncusu Yacine Adli için görüşmelere başladı.
18.12.2022 Galatasaray
2022 Dünya Kupası final maçı ne zaman? Arjantin Fransa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
2022 Dünya Kupası final maçı ne zaman? Arjantin Fransa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 2022 FIFA Dünya Kupası'nın finalinde sona gelindi. Bugün finalde Arjantin ile Fransa karşılaşacak. Dünya Kupası’nda şampiyonluk için nefesler tutuldu. Dünya Kupası'nda ikişer şampiyonlukları bulunan Fransa ile Arjantin, üçüncü şampiyonluk için karşı karşıya gelecek. Peki, 2022 Dünya Kupası final maçı ne zaman? Arjantin Fransa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Arjantin ve Fransa Milli Takımı kadrosu ile ilgili detaylar…
18.12.2022 Şampiy10
Deve gribi nedir, belirtileri nelerdir ve bulaşıcı mı? Orta Doğu Solunum Sendromu (MERS) deve gribi ölümcül mü?
Deve gribi nedir, belirtileri nelerdir ve bulaşıcı mı? Orta Doğu Solunum Sendromu (MERS) deve gribi ölümcül mü? Fransa Milli Takımı'nı deve gribi endişesi sardı. Fransa'da Upamecano ve Rabiot'nun ardından Kingsley Coman'da yüksek ateş şikayetinden ötürü finalde forma giyemeyecek. Benzer rahatsızlıkların artması deve gribi şüphesini güçlendirdi. Söz konusu gelişme sonrası deve gribi hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, deve gribi nedir, belirtileri neler, bulaşıcı mı?
17.12.2022 Sağlık
Arjantin - Fransa Dünya Kupası finali öncesi telaş! 3 futbolcudan gelen haber şok etti
Arjantin - Fransa Dünya Kupası finali öncesi telaş! 3 futbolcudan gelen haber şok etti 2022 Dünya Kupası'nda gözler oynanacak olan Arjantin-Fransa maçı öncesi iki takımda da beklenmedik gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Arjantin yıldız futbolcunun sakatlığı nedeniyle endişe yaşarken, Fransa ise 3 futbolcusundan gelen haberle sarsıldı.
16.12.2022 Şampiy10
Fransa Milli Futbol Takımı'nın kadrosu açıklandı! Sacha Boey detayı...
Fransa Milli Futbol Takımı'nın kadrosu açıklandı! Sacha Boey detayı... Katar'da düzenlenecek 2022 FIFA Dünya Kupası'na katılacak Fransa Milli Futbol Takımı'nın kadrosu açıklandı. Fransa Teknik Direktörü Didier Deschamps Galatasaray'da forma giyen 22 yaşındaki Boey hakkında da kararını verdi.
10.11.2022 Fransa
Türkiye Portekiz'e elendi Fransız efsane, milli yıldızı Juventus'a teklif etti! 'Yeni Modric olur...'
Türkiye Portekiz'e elendi Fransız efsane, milli yıldızı Juventus'a teklif etti! 'Yeni Modric olur...' Fransa Milli Takımı'nın eski orta saha oyuncularından Mohammed Sissoko, Türkiye Milli Takımı'nda oynayan genç futbolcuyu Juventus'a önerdi. Sissoko, yetenekli orta sahayı Modric'e benzetti ve Serie A devine 'maaşı da düşük kaçırmayın' önerisinde bulundu.
26.03.2022 Futbol
'En az 15 milyon euro'ya satarız'
'En az 15 milyon euro'ya satarız' 4,5 milyon euro alınan Rosier için Beşiktaş yönetimi 15 milyon euro'luk plan yaptı.
3.08.2021 Beşiktaş
Crystal Palace Patrick Vieira'ya emanet!
Crystal Palace Patrick Vieira'ya emanet! Roy Hodgson'la yollarını ayıran Premier Lig ekibi Crystal Palace, Patrick Vieira'yla anlaşmaya vardı.
4.07.2021 İngiltere
Fenerbahçe Nando de Colo ile 1 yıl daha...
Fenerbahçe Nando de Colo ile 1 yıl daha... Fransız yıldızın doğum gününü kutlayan Fenerbahçe Nando de Colo ile 1 yıl daha yola devam etme kararı aldı.
23.06.2021 Fenerbahçe
Yılın transfer bombası Göztepe'den
Yılın transfer bombası Göztepe'den Göztepe, 34 yaşındaki yıldız futbolcu Dimitri Payet ile masaya oturdu.
16.06.2021 Göztepe
Fransa'da panter diyorlardı Türkiye'de aslan oldum
Fransa'da panter diyorlardı Türkiye'de aslan oldum Galatasaray'ın eski golcüsü Bafetimbi Gomis SoFoot'a özel açıklamalarda bulundu.
1.03.2021 Galatasaray
4 yıl sonra bir takımla anlaşmaya varabildi!
4 yıl sonra bir takımla anlaşmaya varabildi! Fransız teknik adam Laurent Blanc Katar takımlarından Al-Rayyan ile anlaşmaya vardı.
19.12.2020 Fransa
Paul Pogba nereli? Fransa Milli Takımı’ndan ayrılan Paul Pogba kimdir, kaç yaşında, Müslüman mı?
Paul Pogba nereli? Fransa Milli Takımı’ndan ayrılan Paul Pogba kimdir, kaç yaşında, Müslüman mı? Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un İslamiyet hakkında yaptığı açıklamanın ardından, Manchester United'ın Müslüman yıldızı Paul Pogba'nın, milli takımı bıraktığını öne sürdü. Peki, Paul Pogba aslen nereli? Paul Pogba kimdir, kaç yaşında?
26.10.2020 Gündem
Pogba Macron'a haddini bildirdi!
Pogba Macron'a haddini bildirdi! Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron islamiyeti terörle ilişkendirince yıldız futbolcu Pogba milli takımı bırakma kararı aldığı iddia edilmişti. Pogba, Fransa Milli Takımı'ndan ayrılacağına dair söylentileri yalanladı.
26.10.2020 Fransa

Benzer Haber Etiketleri

Fransa Milli Takımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fransa milli takımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.