Gazete Vatan Logo
Adana DemirSpor Samet Akaydın'ı Fenerbahçe'ye sattılar Mert Çetin'den sonra dünya yıldızını transfer ettiler

Samet Akaydın'ı Fenerbahçe'ye sattılar Mert Çetin'den sonra dünya yıldızını transfer ettiler

Samet Akaydın'ı 3 milyon 750 bin euro'ya Fenerbahçe'ye gönderen Adana Demirspor, Mert Çetin'den sonra dünyaca ünlü orta saha Bakayoko ile anlaşmaya vardı.

Samet Akaydın'ı Fenerbahçe'ye sattılar Mert Çetin'den sonra dünya yıldızını transfer ettiler

Adana Demirspor, Mario Balotelli transferinde büyük bir yankı oluşturmuştu. Şimdi de ara tranfer döneminde bir bomba transfer daha yapmak için düğmeye basan Adana Demirsporlu kurmaylar, yıldız isim ile anlaşma sağladığı öğrenildi.

BALOTELLİ 2.6 MİLYON EURO'YA SİON'A TRANSFER OLDU

Balotelli transferiyle birlikte büyük ses getiren Adana Demirspor, bu sezonun başında İtalyan golcüyle yollarını ayırdı. Adana Demirspor yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Mario Balotelli'nin 2 milyon 620 bin avro karşılığında Sion'a transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Oyuncumuza bugüne kadar verdiği katkılardan dolayı teşekkür eder, yeni kulübünde başarılar dileriz." denilmişti.

SAMET, FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLDU

Adana Demirspor'da gösterdiği performansla dikkat çeken Samet Akaydın, Fenerbahçe'ye transfer oldu. Vincenzo Montella'nın takımı bu transferden 3 milyon 700 bin euro bonservis geliri elde etti.

MERT ÇETİN KADROYA KATILDI

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, bonservisi Hellas Verona'da olan ve Lecce'de kiralık oynayan milli futbolcu Mert Çetin'i satın alma opsiyonuyla kiraladı.

Haberin Devamı

Bonservisi Hellas Verona'da olan ve Lecce'de kiralık oynayan Çetin, Türkiye’de daha önce Gençlerbirliği, Hacettepe Spor ve Kayserispor’da forma giymişti. Futbolcunun transferi mavi-lacivertli kulübün sosyal medya hesabından “Takımımız, Hellas Verona takımından, Milli Futbolcu Yıldırım Mert Çetin ile sezon sonuna kadar kiralık, satın alma opsiyonlu sözleşme imzalamıştır” ifadeleriyle duyuruldu.

HULK İDDİASI

Skorer, transfer iddialarının ardından gerçeği ortaya çıkardı. Adana Demirspor yönetiminin Brezilyalı golcü Hulk ile transfer görüşmeleri yaptığı belirtildi. Ancak 10 milyon euroya varan maliyet nedeniyle Hulk transferinin şimdilik askıya aldığı öğrenildi.

TELEFON İLE GÖRÜŞTÜ

Adana Demirspor, Milan forması giyen Tiemoue Bakayoko'yu transfer etmek için harekete geçti. 28 yaşındaki orta saha ile Adana Demirspor'un İtalyan teknik direktör Vincenzo Montella'nın telefonda bir görüşme gerçekleştirdiği aktarıldı. Adana Demirspor'un tecrübeli futbolcu için sözleşmeyi bile hazırladığı iddia edildi. Akdeniz ekibinin teklifinin kabul edilmesi halinde tecrübeli orta saha ile 2026'ya kadar sözleşme imzalayacağı kaydedildi.

Haberin Devamı

ANLAŞMA SAĞLANDI

Adana Demirspor, bir süredir transfer listesinde olan yıldız futbolcu Tiemoue Bakayoko ile anlaşma sağladığı öğrenildi. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Adana Demirspor ve Chelsea, Tiemoué Bakayoko transferi için anlaşmaya vardı. Mavi-lacivertliler Tiemoué Bakayoko ile sözleşme şartları için yarın bir araya gelecek. Tiemoue Bakayoko, Fransa Milli Takımı'nın formasını 1 maçta giydi.