Gazete Vatan Logo
Galatasaray Ne Pulisic ne Ziyech! Chelsea'yle kritik transfer görüşmesi

Ne Pulisic ne Ziyech! Chelsea'yle kritik transfer görüşmesi

Daha önce Chelsea'den Pulisic, Ziyech gibi yıldız futbolcuları isteyen Galatasaray rotasını bu sefer Fransız orta saha N'Golo Kante'ye çevirdi.

Ne Pulisic ne Ziyech! Chelsea'yle kritik transfer görüşmesi

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak için transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılılarda Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'un Teknik Direktör Okan Buruk'la görüştükten sonra transfer görüşmelerine başladığı iddia edildi.

Londra'ya giden Erden Timur'un sezon sonunda boşa çıkacak olan başarılı orta saha ile görüşmelerde bulunduğu öğrenildi. Premier Lig devinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılan başarılı futbolcuya projelerin sunulduğu kaydedildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

BARIŞ ALPER'LE YENİ SÖZLEŞME

Süper Lig devi Galatasaray'da gelecek sezon adına ilk hamle iç transferde geldi. Genç futbolcu Barış Alper Yılmaz'la yeni sözleşme konusunda anlaşma sağlandı. Sarı-kırmızılılar, 23 yaşındaki kanat oyuncusu ile 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşme imzaladı.

 

ZANIOLO VE TORREIRA'YA İLGİ

Okan Buruk yönetimindeki sarı-kırmızılıların ara transfer ve tescil döneminde kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo'ya İtalya'dan takımların ilgisinin olduğu öğrenildi. Sarı-kırmızılıların genç yıldızına Milan, Inter ve Juventus'un ilgi gösterdiği aktarıldı.

Haberin Devamı

Süper Lig devinin tecrübeli orta sahası Lucas Torreira da performansıyla Avrupa'dan takımların dikkatini çekti. Sarı-kırmızılıların Uruguaylı yıldızına Serie A devlerinin talip olduğu vurgulandı.

BOEY, NELSSON VE KEREM'E TEKLİF

Galatasaray'ın kazandığı şampiyonlukta başrol oynayan yıldızlar Avrupa devlerinin dikkatini çekti. Sacha Boey'a Tottenham, Liverpool ve Milan'ın yakın ilgi duyduğu kaydedildi. Victor Nelsson'un Tottenham ve Newcastle United'ın radarında olduğu aktarıldı.

Süper Lig devinin genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu'na Sevilla, Tottenham, Arsenal, Juventus ve Atletico Madrid'in yakın ilgi duyduğu ifade edildi. Galatasaray'da Sacha Boey, Victor Nelsson ve Kerem Aktürkoğlu'na resmi transfer teklifleri geldiği belirtildi.

N'GOLO KANTE HAMLESİ

Galatasaray'da kurmayların gelecek sezon adına başladığı transfer çalışmalarında önemli bir görüşme gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Takvim'in haberine göre; Londra'ya giden Erden Timur, N'Golo Kante transferi için düğmeye bastı.

Haberin Devamı

Chelsea ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan N'Golo Kante için sarı-kırmızılıların büyük bir çaba harcadığı belirtildi. Erden Timur'un Londra'da N'Golo Kante ve menajeriyle bir görüşme gerçekleştirdiği aktarıldı.

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'un N'Golo Kante ve menajeriyle yediği yemekte, sarı-kırmızılıların kısa ve uzun vadeli planlarını anlattığı vurgulandı. Özellikle Galatasaray'ın Avrupa'daki hedeflerinden bahsedildiği kaydedildi.

32 yaşındaki orta sahanın Galatasaray'ın kendisine sunduğu projelerden etkilendiği ifade edildi. Öte yandan Fransız futbolcunun Avrupa'nın 5 büyük liginden çok sayıda transfer teklifi aldığı belirtildi. N'Golo Kante ve menajerinin Galatasaray'ın transfer teklifine 15 gün içinde olumlu ya da olumsuz yanıt vermesinin beklendiği aktarıldı. Erden Timur'un N'Golo Kante transferinden oldukça umutlu olduğu ifade edildi.

Haberin Devamı

SAKATLIK NEDENİYLE AZ ŞANS BULDU

Chelsea ile mevcut sözleşmesi sezon sonunda bitecek N'Golo Kante bu sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle forma şansı bulmakta zorlandı. 32 yaşındaki orta saha 9 maçta toplam 685 dakika sahada kaldı. N'Golo Kante bu süreçte takım arkadaşlarına 1 gol pası verdi.

Fransa Milli Takımı'nda 53 maçta şans bulan 32 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 20 milyon euro. Suresnes altyapısında futbola başlayan N'Golo Kante daha sonra Boulougne, Caen ve Leicester City formaları giydi.

Ne Pulisic ne Ziyech Chelseayle kritik transfer görüşmesi