Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli.com’da daha fazla yaşayın! 

Günün En Çok Oynanan Maçları

Fransa- Hollanda: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Fransa – Hollanda mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %38’i Fransa’nın 3 puanı alacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Cihan Dişli’nin Tercihi

Hollanda, Fransa ile oynadığı son 6 maçın 5'inde ilk yarıda gol yerken, bu karşılaşmalardan mağlubiyetle ayrıldı. Fransa son 10 iç saha maçının 9'unda gol yedi. Geçtiğimiz ay Manchester United'ın yıldız futbolcusu Raphael Varane, 29 yaşında Fransa Milli Takımı'ndan emekli olduğunu açıkladı. Fransa'nın ileri hattı formda Mbappe 22, Marcus Thuram kulüp takımlarında 15 gole katkı yaptı. Diğer taraftan Hollanda'nın umudu yakından tanıdığımız Weghorst olacak. Fransa'nın kazanacağı gollü bir mücadele bekliyorum.

İsveç- Belçika: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Danimarka- Finlandiya mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %21’i Belçika’nın kazanmasını bekliyor.

Haberin Devamı

Misli.com Yorumcusu Efe Şahin’in Tercihi

İsveç yeni yıldızları ile Avrupa Şampiyonası elemelerine başlarken Belçika çok başarısız geçen Dünya Kupası sonrası yeni bir jenerasyon oluşturmaya çalışacak. Isak ve Kulusevski takımlarında çok formda değiller fakat İsveç için çok önemli iki oyuncu. Belçika’da ise De Bruyne ve Lukaku ile Dünya Kupası’nın şokundan kurtulmaya çalışacaktır. Her iki takımdan da gol bekliyorum.

Çekya - Polonya: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Çekya - Polonya mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %13’ü Çekya galibiyetini tercih ediyor. 

Misli.com Yorumcusu Efe Uysal’ın Tercihi

Kâğıt üstünde grubun favorileri karşılaşıyor. Muhtemelen ilk 2'de bitirip Avrupa Şampiyonası'na katılacaklar. Çekya birçok milli takım gibi yeniden yapılanıyor. Polonya ise Portekiz milli takımı ile tarih yazan Fernando Santos ile ilk maçına çıkıyor. 2.5 Altı ve beraberlik oynamak için ideal maç.

Günün En Çok Oynanan Maçları