Fotokopi

Fotokopi

Son dakika fotokopi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fotokopi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fotokopi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fotokopi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fotokopi gelişmeleri de dahil olmak üzere 419 fotokopi haberi bulunmuştur. Tüm fotokopi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demirören Yayınları'ndan 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' çıktı
Demirören Yayınları'ndan 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' çıktı Demirören Yayınları'ndan çıkan Antoine Ignace Melling'in 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' adlı eserinin çok özenle hazırlandığını söyleyen Zero Kitap'ın sahibi Ahmet Boratav, "Demirören Yayınları'nın çıkartmaya başladığı prestij yayınları gerçekten çok önemli. Baskı kaliteleri çok iyi ve satışında kitapçılar ile sahafları desteklemesi de önemli. Çünkü satış kanalları bunlar. Yani Demirören Yayınları piyasayı olumlu yönde destekliyor. Örneğin Antoine Ignance Melling'in A Picture Voyage to Constantinople kitabı yeniden basıldı. Bu çok kaliteli bir baskı ve çok kaliteli bir cilt. Bugüne kadar alamamış olan kitap meraklıları için çok önemli bir yayın. Eski bir matbaacı olarak söylüyorum Melling'in kitabının baskısı gerçekten çok iyi. Seçilen kağıt, baskı kalitesi orijinal, arşivlerden alınıp renk ayrımı düzgün yapılmış. Mükemmel bir cilt ile gerçek bir koleksiyon kitabı" diye konuştu.
19.04.2024 Vitrin
Bakanlık açıkladı! 508 milyon liralık kaçak eşya ve araç ele geçirildi
Bakanlık açıkladı! 508 milyon liralık kaçak eşya ve araç ele geçirildi Ticaret Bakanlığı, Gümrük Muhafaza ekiplerince yaklaşık 508 milyon lira değerinde çeşitli ürün, eşya ve araç ele geçirildiğini açıkladı.
24.02.2024 Gündem
Ofiste çalışanlar en fazla Türk kahvesi tüketiyor
Ofiste çalışanlar en fazla Türk kahvesi tüketiyor 2023 Yılı Alışveriş Alışkanlıkları araştırmasının sonuçları yayınladı. İş yerlerinde artık alışverişler online platformlar üzerinden yapılıyor. Türkiye’de ofislere en çok Türk kahvesi, karton bardak, çay, klasör ve fotokopi kağıdı satın alındı.
28.01.2024 Çalışma Hayatı
Fatih Kütüphanelerinin üye sayısı 250 bine ulaştı
Fatih Kütüphanelerinin üye sayısı 250 bine ulaştı Fatih Belediyesi'nin gençlere ‘eğitimde fırsat eşitliği’ sunma amacıyla hizmete açtığı kütüphanelerin, üye sayısı 250 bine ulaştı. Fatih ve İstanbul’un diğer ilçelerinden  gelen 7’den 70’e her yaştaki ziyaretçiler kütüphaneye büyük ilgi gösteriyor.
15.11.2023 Kültür Sanat
Kredi çıkartamadı diye bankacıya kabusu yaşattı!
Kredi çıkartamadı diye bankacıya kabusu yaşattı! Beyoğlu’nda bir şahıs 340 bin lira kredi borcu olan bankada çalışan arkadaşını, çağırdığı ofisinde yeni kredi çıkartamadı diye boynundan vurdu. Kurşun boğazında kalarak yaralanan adamın boynuna tampon yapan şahıs, onu 6 saat boyunca da rehin aldı. Şahsın taksiyle ofisten gönderdiği adam hastanede tedavi altına alınırken Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polislerinin yakaladığı saldırgan ise tutuklandı.
13.10.2023 Yaşam
YSK Başkanı Yener: Seçim takvimi 1 Ocak’ta başlayacak
YSK Başkanı Yener: Seçim takvimi 1 Ocak’ta başlayacak YSK Başkanı Ahmet Yener, 1 Ocak’tan itibaren yerel seçim takviminin başlayacağını açıkladı. Deprem bölgesiyle ilgili de “Depremzedeler için rahatça adres taşıma işlemlerinin gerçekleştirilmesi konusunda kurul kararlarıyla bir yol haritası çizeceğiz” diye konuştu.
24.09.2023 Gündem
E okul yetenek sınavı sonuçları sorgulama 2023 | Yetenek sınavı sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir, e okul spor lisesi yetenek sınavı sonuçları açıklandı mı?
E okul yetenek sınavı sonuçları sorgulama 2023 | Yetenek sınavı sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir, e okul spor lisesi yetenek sınavı sonuçları açıklandı mı? E-okul.meb.gov.tr yetenek sınavı sonuçları 2023 için sorgulamalar başladı. Güzel sanatlar liseleri ve spor liseleri ile mûsikî, geleneksel ve çağdaş görsel sanatlar ve spor projesi/programı uygulayan Anadolu imam hatip liselerinin 9'uncu sınıflarına öğrenci almak için yetenek sınavı başvuruları gerçekleştirildi. Şimdi ise gözler Yetenek sınavı sonuçları nasıl öğrenilir, e okul spor lisesi yetenek sınavı sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtına çevrildi. İşte E okul yetenek sınavı sonuçları 2023…
18.07.2023 Eğitim
Yetenek sınav sonuçları açıklandı mı 2023, ne zaman açıklanacak? MEB Lise E okul yetenek sınavı sorgulama
Yetenek sınav sonuçları açıklandı mı 2023, ne zaman açıklanacak? MEB Lise E okul yetenek sınavı sorgulama Yetenek sınavı başvuruları e-Okul Sistemi üzerinden bireysel olarak gerçekleştirildi. Yetenek Sınavına girdiği okulu kazanamayan adaylar boş kontenjanı bulunan diğer okullar için tekrar ek yerleştirme başvurusu yapabilecek. Peki, Yetenek sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
17.07.2023 Eğitim
İstanbul'da sahte pasaport operasyonu :4 kişi tutuklandı
İstanbul'da sahte pasaport operasyonu :4 kişi tutuklandı İhbarı değerlendiren polis ekipleri harekete geçti. İstanbul merkezli 6 ilde, 10 bin dolar ile 30 bin dolar karşılığında sahte belge düzenleyen şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 8 şüpheliden 4'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
17.07.2023 Gündem
Ağır hasarlı evine girdi, eşyaların çalındığını fark etti! 'Çirkin insanlarla karşılaşmak umutlarımızı söndürüyor'
Ağır hasarlı evine girdi, eşyaların çalındığını fark etti! 'Çirkin insanlarla karşılaşmak umutlarımızı söndürüyor' Hatay'daki depremde ağır hasar alan evinden eşyaları çalınan sınıf öğretmeni Mesut Ağlamış (40), "Madem böyle bir enkazın içinden eşya çalmayı başarabiliyorsunuz, keşke enkazda kalan canlarımızı da kurtarmak için çabalasaydınız. Lütfen eşyalarımı getirin" dedi.
17.04.2023 Yaşam
Gaziemir Belediye Başkanına ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ten 1 yıl 15 gün hapis
Gaziemir Belediye Başkanına ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ten 1 yıl 15 gün hapis Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret içeren sosyal medya paylaşımları yaptığı suçlamasıyla yargılanan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, 1 yıl 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, Halil Arda’nın, iyi hali ve sabıkasız oluşu nedeniyle hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.
5.01.2023 Gündem
Milyonlarca öğrenciye burs imkanı! Başvurular başladı
Milyonlarca öğrenciye burs imkanı! Başvurular başladı Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren burs ile ilgili son dakika gelişmesi! Annesi veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, yetenekli öğrencilere tam burslu, yatılı, kolej eğitimi imkanı tanıyan Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nın 2023 yılı Giriş Sınavı, 21 Mayıs Pazar günü saat 11.00’de, Türkiye’nin 32 ilinde düzenlenecek.
4.01.2023 Ekonomi
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni detay! Ve ortaya çıktı, cezaevinde bakın ne istemiş
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni detay! Ve ortaya çıktı, cezaevinde bakın ne istemiş Sahte doktor olayında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz ile ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı. Ayşe Özkiraz (20) hakkında 13 yıla kadar hapis istemiyle hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edildi. Sahte doktor skandalı sonrası ülke gündemine oturan Çerkezköy Devlet Hastanesi ile ilgili sıcak bir gelişme daha yaşanırken Ayşe Özkiraz’ın son planı da ifşa oldu. Çerkezköy'den sonraki hedefinin Ankara Şehir Hastanesi olduğu belirlenen Özkiraz'ın cezaevi yönetiminden istekleri de ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...
24.12.2022 Gündem
Asgari ücret ile çalışanlar dikkat! Emsal ücret tespiti yapılıyor
Asgari ücret ile çalışanlar dikkat! Emsal ücret tespiti yapılıyor Yargıtay asgari ücretle çalışanları yakından ilgilendiren bir karara imza attı. Kararda, "Uzun yıllar boyunca aynı işyerinde asgari ücretle çalışmaya devam edilmesi hayatın olağan akışına aykırıdır." denildi. Kararı değerlendiren uzmanlar, benzer şekilde uzun yıllar asgari ücretle çalışmaya devam edenler için dikkat çeken uyarılarda bulundu.
12.10.2022 Çalışma Hayatı
Destek personeli nedir, ne demek? GSB destek personeli ne iş yapar, memur mu, KPSS P94 puanıyla mı alınıyor?
Destek personeli nedir, ne demek? GSB destek personeli ne iş yapar, memur mu, KPSS P94 puanıyla mı alınıyor? Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 4 bin 147 sözleşmeli personel alınacağını açıkladı. Bakan Kasapoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "GSB Ailemiz Büyüyor! 300 büro personeli, 866 koruma ve güvenlik görevlisi ile 2 bin 981 destek personeli alımımıza ilişkin başvurular 10-15 Eylül 2022'de e-devlet kapısından gerçekleştirilecek. Hayırlı olsun!" ifadelerini kullandı. Söz konusu ilanın ardından “Destek personeli nedir, ne iş yapar?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, GSB destek personeli ne demek, memur mu, KPSS P94 puanıyla mı alınıyor?
9.09.2022 Çalışma Hayatı
Anaokulları ne zaman açılacak? Anaokulu uyum haftası ne zaman? Anaokulu ihtiyaç listesinde neler var?
Anaokulları ne zaman açılacak? Anaokulu uyum haftası ne zaman? Anaokulu ihtiyaç listesinde neler var? 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı başlıyor. Yeni eğitim ve öğretim yılı öncesinde anaokulu ile 1. Sınıfa başlayacak öğrencilerin uyum haftası başlayacak. İlk defa eğitime başlayacak öğrenciler heyecanlıyken ebeveynler uyum haftası ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, Anaokulları ne zaman açılacak? Anaokulu uyum haftası ne zaman? Anaokulu ihtiyaç listesinde neler var? İşte detaylar…
4.09.2022 Eğitim
BİM kırtasiye ürünleri 2022! BİM okul malzemeleri kataloğu 2022 fiyatları ne kadar? Defter, kalem, çanta BİM kırtasiye ürünleri kataloğu 2022 geldi mi?
BİM kırtasiye ürünleri 2022! BİM okul malzemeleri kataloğu 2022 fiyatları ne kadar? Defter, kalem, çanta BİM kırtasiye ürünleri kataloğu 2022 geldi mi? BİM okul malzemeleri 2022 kataloğu için aramalar arttı. BİM kırtasiye ürünleri 2022 uygun fiyatları okul malzemelerini almak isteyen öğrenciler ve velileri tarafından sorgulanıyor. 2022-2023 eğitim öğretim yılına az bir süre kala BİM okul malzemeleri kataloğu kırtasiye ürünleriyle öne çıkıyor. BİM kırtasiye ürünleri kataloğunda; North Pacific Sırt Çantası 129 TL, North Pacific Okul Çantası 179 TL, North Pacific Anaokulu Çantası 99 TL, North Pacific Okul Çantası 149 TL, North Pacific Ponponlu İlkokul Çantası 139 TL’den satışa çıkacak. Peki BİM okul malzemeleri 2022 kataloğunda neler var? İşte BİM kırtasiye ürünleri, okul malzemeleri kataloğu ve fiyatları…
29.08.2022 Ekonomi
Evrakta sahteciliği bir harf ele verdi! Kimlik, pasaport, ehliyet...
Evrakta sahteciliği bir harf ele verdi! Kimlik, pasaport, ehliyet... İstanbul'da yabancı uyruklu kişiler için sahte eğitim ve çalışma belgeleri düzenleyen şebekeye yönelik operasyon düzenlendi. Sahtecilik, evraklardaki cumhuriyet anlamına gelen 'republic' kelimesini, 'p' harfiyle, 'pepublic' şeklinde yazınca ortaya çıktı. Operasyonda 6 şebeke üyesi gözaltına alınırken, çok sayıda sahte belge ve para ele geçirildi.
1.07.2022 Gündem
23 Nisan Migros indirimi! Migros 23 Nisan oyuncak indirimi ne zaman? Migros 23 Nisan indirimi başladı mı?
23 Nisan Migros indirimi! Migros 23 Nisan oyuncak indirimi ne zaman? Migros 23 Nisan indirimi başladı mı? Migros 23 Nisan indirimi ne zaman başlıyor, Migros 23 Nisan oyuncak indirimi başladı mı? Migros her yıl 23 Nisan’a özel oyuncak indirimi yapıyor. 2021 yılında da birçok üründe Migros indirime gitmişti. 23 Nisan’a az bir süre kala Migros’un bu yılkı kampanyası merak ediliyor. İşte 23 Nisan Migros indirimi ile ilgili merak edilenler…
18.04.2022 Ekonomi
1 Nisan şakaları nelerdir? Arkadaşa, sevgiliye, eşe dış macunu, gıda boyası, soğandan elma şekeri gibi 1 Nisan şakası örnekleri 2022!
1 Nisan şakaları nelerdir? Arkadaşa, sevgiliye, eşe dış macunu, gıda boyası, soğandan elma şekeri gibi 1 Nisan şakası örnekleri 2022! 1 Nisan şakaları her yıl olduğu gibi bu yıl da gündeme geldi. 16. Yüzyıla dayanan 1 Nisan şakaları bu yıl Cuma gününe denk geliyor. 1 Nisan yaklaştıkça sevgiliye, arkadaşa, anneye, babaya komik 1 Nisan şakaları araştırması da başlıyor. Peki, 1 Nisan şakaları nelerdir, nasıl yapılır? İşte Arkadaşa, sevgiliye, eşe 1 Nisan şakası örnekleri 2022...
1.04.2022 Gündem
Kütüphane Haftası’nda Fatih Belediyesi’ne yılın işbirliği ödülü
Kütüphane Haftası’nda Fatih Belediyesi’ne yılın işbirliği ödülü Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü’nün 58. Kütüphane Haftası dolayısıyla düzenlediği ödül töreninde Fatih Belediyesi’ne Yılın İşbirliği ödülü layık görüldü. Bu yıl “Kütüphanede Hayat Var” ana temasıyla düzenlenen 58. Kütüphane Haftası açılış programı ve ödül töreni Ankara CSO Tarihi Salon’da, kütüphaneciler, araştırmacılar, akademisyenler, yayıncılar, yazarlar, yerel yönetimler, meslek birliklerinin katılımı ve Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.
28.03.2022 Kültür Sanat
Muhtardan öğrencilere ücretsiz fotokopi hizmeti
Muhtardan öğrencilere ücretsiz fotokopi hizmeti Eskişehir İstiklal Mahallesi Muhtarı Hüseyin Alparslan, öğrencilerin ihtiyacını karşılamak için ücretsiz fotokopi hizmeti başlattı.
24.01.2022 Yaşam
Sezai Karakoç hayatını kaybetti
Sezai Karakoç hayatını kaybetti Son dakika haberi... Diriliş düşüncesinin mimarı, şair ve mütefekkir Sezai Karakoç 88 yaşında hayatını kaybetti.
16.11.2021 Gündem
İzmir depreminde yıkılan Doğanlar Apartmanı'yla ilgili flaş iddia!
İzmir depreminde yıkılan Doğanlar Apartmanı'yla ilgili flaş iddia! İzmir’de 30 Ekim 2020’de meydana gelen depremde, 15 kişinin öldüğü 12 kişinin de yaralandığı Doğanlar Apartmanı ile ilgili davaya devam edildi. 2'si tutuklu 4 sanık hakim karşısına çıktı. Tutuklu yargılanan Mehmet Sedat Boyacı, "Bana apartmanda 2018 yılında tadilat yapıldığı ve kirişlerde delikler açıldığı söylendi” dedi. Tanık olarak dinlenen T.Ü. ise tadilat öncesi yaptıkları test sonucu binanın yüksek riskli çıktığını belirterek, "Çıkan raporda bina beşinci dereceden çürük çıktı" ifadelerini kullandı.
9.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan "tasarruf" genelgesi yayımladı! Hepsi durduruldu...
Cumhurbaşkanı Erdoğan "tasarruf" genelgesi yayımladı! Hepsi durduruldu... Cumhurbaşkanı Erdoğan tüm kamu kurumlarını ilgilendiren "tasarruf tedbirleri" genelgesi yayımladı. Genelgeye göre "Kamu kurum ve kuruluşları tarafından yurt içinde ve yurt dışında hiçbir surette hizmet binası, lojman, her ne adla olursa olsun memur evi, kamp, kreş, eğitim, dinlenme ve benzeri sosyal tesis ve bunlarla ilgili arsa ve arazi satın alınmayacak, kamulaştırılmayacak, yeni kiralama yapılmayacak ve yeni inşaata başlanmayacak. Acil ve zorunlu haller dışında her ne suretle olursa olsun yeni taşıt edinilmeyecek. Kamu kurum ve kuruluşları hizmet alımı suretiyle edinecekleri toplam taşıt sayısının kademeli olarak azaltılmasına ilişkin tedbirleri alacak, bu kapsamda 2020 yılındaki taşıt sayılarını 2021 yılından başlamak üzere 2023 yılı sonuna kadar kümülatif olarak en az yüzde 20 oranında azaltacak. İlgili mevzuatında belirtilen makam ve hizmetler ile ambulanslar hariç olmak üzere, hibe dahil her ne suretle olursa olsun yabancı menşeli taşıt edinilmeyecek. Bakanlar, belediye başkanları ve üst yöneticiler tarafından; cep telefonu tahsis edilen makamlar için aylık cep telefonu görüşme ücreti limitleri, 1800 gösterge rakamının memur aylık katsayısıyla çarpımı sonucu bulunacak tutarı geçmeyecek. Kamu kurum ve kuruluşlarının basını izleme ile ilgili birimleri ve kütüphane dokümantasyon merkezleri hariç hiçbir şekilde günlük gazete alımı yapılmayacak, görev alanı ile ilgili olmayan yayınlara abone olunmayacak. Uluslararası toplantılar ile milli bayramlar hariç açılış, konferans, seminer, yıl dönümü ve benzeri kutlama ve organizasyonlara ilişkin faaliyetler nedeniyle gezi, kokteyl, yemek ve benzeri davetler düzenlenmeyecek, hediye verilmeyecek ve diğer adlar altında ödeme yapılmayacak. Mevzuattan kaynaklanan zorunluluklar gereği yapılan veya kurum faaliyetleri ile doğrudan ilgili olan tanıtım giderleri hariç olmak üzere basın ve yayın organlarına ilan-reklam verilmeyecek.
30.06.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Fotokopi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fotokopi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.