Fotoğraf Çekimi

Fotoğraf Çekimi

Son dakika fotoğraf çekimi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fotoğraf çekimi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fotoğraf çekimi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fotoğraf Çekimi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fotoğraf çekimi gelişmeleri de dahil olmak üzere 621 fotoğraf çekimi haberi bulunmuştur. Tüm fotoğraf çekimi haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum projelerini açıkladı: İki yakaya iki büyük tünel, Silivri'ye metrobüs
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum projelerini açıkladı: İki yakaya iki büyük tünel, Silivri'ye metrobüs AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum İstanbul'a dair projelerinin tanıtımını gerçekleştirdiği 'Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu' programında konuştu. Ulaşım, sosyal hizmetler, afet yönetimi, kentsel dönüşüm, yaşlı, genç ve kadınlara yönelik destek projelerini çeşitli başlıklar altında tanıtan Kurum, "31 Mart akşamı İstanbul'da ilgisizlik bitecek, bu şehrin her sokağına sevdalı olanların tarihi başlayacak. 31 Mart akşamı, sosyal medya belediyeciliği bitecek; gerçek belediyecilik başlayacak" ifadelerini kullandı.
25.01.2024 Gündem
En mutlu günleri kabusa döndü! Vatandaşlar seferber oldu
En mutlu günleri kabusa döndü! Vatandaşlar seferber oldu Bitlis’in Tatvan ilçesinde bulunan 2 bin 800 rakımlı Nemrut Krater Gölü civarlarında yaşayan ayılar, dış çekim için bölgeye gelen gelin ve damada korku dolu anlar yaşattı.
22.10.2023 Yaşam
Yönetmen Bilal Kısa kimdir, kaç yaşında, nereli? Kocatepe Camii'nde çekim yapan Bilal Kısa kimdir?
Yönetmen Bilal Kısa kimdir, kaç yaşında, nereli? Kocatepe Camii'nde çekim yapan Bilal Kısa kimdir? Yönetmen Bilal Kısa kimdir? Sorusuna yanıt aranıyor. Kocatepe Camii'nde yaptığı çekimin sosyal medyada gündem olmasıyla Bilal Kısa'nın hayatı merak edilmeye başlandı. Peki, Kocatepe Camii'nde çekim yapan yönetmen Bilal Kısa kimdir, kaç yaşında, nereli?
15.08.2023 Gündem
Resmen talep yağıyor! Asgari ücretle çalışacak personel bulunmuyor
Resmen talep yağıyor! Asgari ücretle çalışacak personel bulunmuyor Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, savaş sonrası Rusya ve Ukrayna'dan gelen göçün özellikle 2 sektörü etkilediğini belirtip, "Kuaförler ve güzellik salonlarında işler artmış durumda. Yine aynı şekilde fotoğrafçılık sektöründe de ciddi artış olduğu belirtiliyor" dedi. Fotoğrafçı Aytaç Develi de genelde plajlar, tarihi ve doğal alanlarda turistler veya yerleşik yabancılardan yoğun fotoğraf çekimi talebi aldıklarını söyledi.
14.08.2023 Yaşam
Perseid meteor yağmuru başlıyor! Ateş topları gibi görünecek
Perseid meteor yağmuru başlıyor! Ateş topları gibi görünecek Halk arasında 'yıldız kayması' olarak nitelendirilen, yılda 8 kez gerçekleşen meteor yağmurlarının en görkemlisi Perseid meteor yağmuru, 12-13 Ağustos gecesi en yoğun dönemine ulaşacak ve saatte 60- 100 adet arasında görülebilecek. Dünya atmosferine giriş hızları saniyede 59 kilometreyi bulacak meteorlar, ateş toplarını andıran görüntü verecek.
8.08.2023 Bilim ve Teknoloji
Kim Kardashian fotoğraf çekiminde sınırları zorladı!
Kim Kardashian fotoğraf çekiminde sınırları zorladı! Kanye West ile boşanmasıyla ünlenen Kim Kardashian, servetine servet katmaya devam ederken asla mola vermiyor. Kardashian kendi markası için modellik yaparken sınırları zorluyor. Ünlü yıldız son olarak yeni koleksiyonunu ilginç fotoğraf çekimiyle tanıttı.
27.06.2023 Magazin
Ev sahibi ve kiracılara tazminat uyarısı! Fahiş fiyata karşı yeni çözüm
Ev sahibi ve kiracılara tazminat uyarısı! Fahiş fiyata karşı yeni çözüm Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiren son dakika gelişmesi! Yaşanan anlaşmazlıklarda hukuken izlenmesi gereken yol ve çözümler bir bir anlatıldı. Adalet Bakanlığının iki taraf arasında çıkan uyuşmazlıkların mahkemeye taşınmadan önce arabuluculuk yöntemiyle çözülme şartını getirdiğini belirten uzmanlar, fahiş kiraya yönelik de önemli uyarılarda bulundu.
6.06.2023 Yaşam
İçişleri Bakanı Soylu: Bir gün bakanlığın konforunu yaşadıysam haram olsun
İçişleri Bakanı Soylu: Bir gün bakanlığın konforunu yaşadıysam haram olsun İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul’da katıldığı bir toplantıda “7 yıla yakın içişleri bakanlığı görevi yapıyorum. Hayatımda bir gün bakanlığın konforunu yaşamış değilim. Yaşadıysam haram olsun” dedi.
7.05.2023 Gündem
Bakan Varank TÜBİTAK Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi sonuçlarını açıkladı
Bakan Varank TÜBİTAK Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi sonuçlarını açıkladı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Söylenenin aksine üniversitelerimizin insan kaynağı kapasitesi, araştırma altyapıları kapasitesi hamdolsun günden güne gelişiyor. Artık dünya basınında Türk teknoloji girişimcilerinin başarılarıyla ilgili haberler görmek kimse için sürpriz değil" dedi. Varank törende, TÜBİTAK Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi sonuçlarını da açıkladı; ilk sırada ODTÜ, ikinci sırada Sabancı Üniversitesi, üçüncü sırada ise İstanbul Teknik üniversitesi yer aldı.
1.04.2023 Ekonomi
Tartışma yaratan fotoğrafa Kılıçdaroğlu'ndan 'üzgünüm' mesajı
Tartışma yaratan fotoğrafa Kılıçdaroğlu'ndan 'üzgünüm' mesajı Sosyal medyada tartışma yaratan fotoğraf için CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan açıklama geldi.
1.04.2023 Gündem
Akşener neden imza attı? 6'lı masa toplantısında neler oldu? İşte son gelişmeler...
Akşener neden imza attı? 6'lı masa toplantısında neler oldu? İşte son gelişmeler... Dün akşamki 6'lı masa toplantısının ardından gözler İYİ Parti'ye çevrildi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener parti kurmayları ile bir araya geldi, değerlendirme yaptı. Peki o toplantıda neler konuşuldu? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova canlı yayında son durumu aktardı.
3.03.2023 Gündem
Kahramanmaraş deprem felaketi dünya basınında: Katıldığım operasyonlar arasında en zorlusu
Kahramanmaraş deprem felaketi dünya basınında: Katıldığım operasyonlar arasında en zorlusu Dünya Türkiye'de meydana gelen depremler sonrası harekete geçmiş çok sayıda kurtarma ekibi felaket bölgesine gitmişti. Meksikalı arama kurtarma ekibi üyesi Pola Moffitt, yaşadığı anları anlattı. Moffitt, "Katıldığım tüm operasyonlar arasında bu kesinlikle en zorlusu, en etkileyicisi oldu" ifadelerini kullandı.
25.02.2023 Dünya
Düğüne türkücü Ceylan geldi gelin gelmedi!
Düğüne türkücü Ceylan geldi gelin gelmedi! Mersin'de evlenmeye hazırlanan Mirhat Ekmen ve Lara Katiukha çifti düğün için çekime gittikleri esnada trafik kazası geçirdi. Kazadan yaralı olarak kurtulan çift hastaneden taburcu edildi. Fakat kaza dolayısıyla psikolojisi bozulan genç kadın kendi düğününe katılmadı.
23.01.2023 Magazin
Hande Erçel'in yeni dizisi belli oldu
Hande Erçel'in yeni dizisi belli oldu Oyuncu Hande Erçel'in yeni dizisi belli oldu. Uzun süredir yer alacağı yeni proje merak konusu olan oyuncu, İki Yabancı dizisiyle anlaştı.
18.01.2023 Televizyon
Togg sahneye çıktı! Açılışa o fotoğraf damga vurdu
Togg sahneye çıktı! Açılışa o fotoğraf damga vurdu Bir otomobilden daha fazlası diyerek yola çıkan Togg’un Gemlik’teki kampüsünün açılışı, tarihe yönelik göndermeler ve tarihi karşılaştırmalara sahne oldu. Cumhuriyet’in 10’uncu yılında Uşak’ta çekilen, "Cumhuriyeti biz böyle kazandık.” pankartının yer aldığı unutulmaz fotoğraf ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Gemlik’te “Yaşasın Cumhuriyet” yazısı önündeki karesi, törenin simgesel anlamına değer kattı.
31.10.2022 Ekonomi
Gonca Vuslateri yeni bir aşka yelken açtı!
Gonca Vuslateri yeni bir aşka yelken açtı! Oyuncu Gonca Vuslateri, yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü oyuncunun bir aydır spor hocası Onur Gurur Özbek’le aşk yaşadığı iddia ediliyor.
5.10.2022 Magazin
Emine Erdoğan'dan önemli açıklamalar: Sadece bana değil bir millete de ilham oldu!
Emine Erdoğan'dan önemli açıklamalar: Sadece bana değil bir millete de ilham oldu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, gazeteci-yazar Şule Yüksel Şenler'in vefatının 3’üncü yıl dönümü nedeniyle Demokrasi ve Özgürlük Adası'nda düzenlenen "'O'nu Anma ve Mücadelesini Anlama" isimli bir programa katıldı. Programda katılımcılara hitap eden Emine Erdoğan, "İslamofobinin ve milli değerleri hedef alan küresel ideolojilerin karşısında duracak olan, sizlersiniz. Bu yolda yorulmaya gönüllü olun. Çünkü değerli olan her şeyin ön koşulu, yorulmaktır" dedi.
29.08.2022 Gündem
Bakan Özer resmen duyurdu: Eylül ayı içerisinde...
Bakan Özer resmen duyurdu: Eylül ayı içerisinde... Sakarya’da 2022-2023 eğitim öğretim hazırlık toplantısına katılan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, uzman ve başöğretmenlik eğitimleri bittikten sonra örnek kitapçıklar yayınlayacaklarını söyledi. Bakan Özer, “İlk defa sınav yapılacak, belki öğretmenlerimiz tedirgin, sınavların sorularının nasıl olacağını kestiremiyorlar. Gereksiz şekilde kaygılanıyorlar, eğitimler bittikten sonra örnek kitapçıklar yayınlamaya karar verdik ki nasıl bir çerçeve içerisinde uzman ve başöğretmenlik sınavlarının yapılacağını sizlere göstermiş olacağız” dedi.
11.08.2022 Eğitim
Kadınların kabusu! 5 yıl hapis cezası var! İzinsiz fotoğrafının çekildiğini anlayan kişi ne yapmalı?
Kadınların kabusu! 5 yıl hapis cezası var! İzinsiz fotoğrafının çekildiğini anlayan kişi ne yapmalı? Sosyal medyada son aylarda kişini izni olmadan fotoğrafının veya videosunun çekildiği görüntüler sıklıkla gündeme geliyor. Kimi fark edip tepki veriyor, kimi de sosyal medyada fark ediyor. Büyük tepkilere yol açan bu durumun en büyük mağduru kadınlar. Peki, izinsiz fotoğraf çekildiğini anlayan kişi, bu durumda ne yapılmalı, hangi yolları izlemeli? Dava açılması durumunda fotoğrafı çeken kişi ne kadar ceza alır? Avukat Cem Duman anlattı.
2.08.2022 Yaşam
Kerem Bürsin'e Tuğba Yurt'tan yanıt!
Kerem Bürsin'e Tuğba Yurt'tan yanıt! Son dönemin yükselen isimlerinden biri olan ve yeni şarkısı için hazırlıkları devam eden Tuğba Yurt, fotoğraf çekimi için objektif karşısına geçti. Heyecanını basın mensuplarıyla paylaşan ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde “Yabancı oyuncular kendilerini bir şey sanmıyor. ‘Dünyaları ben yarattım’ diye bağırmıyorlar" diye konuşan oyuncu Kerem Bürsin'in sözleriyle ilgili de konuştu.
3.06.2022 Magazin
Gelin ve damat fotoğraf çekimine giderken kaza yaptı: 4 yaralı
Gelin ve damat fotoğraf çekimine giderken kaza yaptı: 4 yaralı Kocaeli’nin Kartepe ilçesine fotoğraf çekimi için gelen, bu akşam evlenecek olan Enes Konuk ve Sümeyye Yılgın ile kız kardeşleri Melike Konuk ve Medine Yılgın kazada yaralandı. Yaralılar, hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.
14.05.2022 Yaşam
4. Dünya Göçebe Oyunları için geri sayım! Bakan Kasapoğlu ve Dünya Etnospor Konfederasyon Başkanı Bilal Erdoğan'dan önemli açıklamalar...
4. Dünya Göçebe Oyunları için geri sayım! Bakan Kasapoğlu ve Dünya Etnospor Konfederasyon Başkanı Bilal Erdoğan'dan önemli açıklamalar... Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Dünya Etnospor Konfederasyon Başkanı Bilal Erdoğan, ’4’üncü Dünya Göçebe Oyunları’ öncesinde düzenlenen basın toplantısında bir araya geldi. Toplantıda, 4’üncü Dünya Göçebe Oyunları’nın İznik Gölü’nde kurulan 473 bin metrekare alanda oynanacağı bilgisi verildi.
13.05.2022 Diğer Sporlar
Esenyurt'ta 'fotoğraf parası' için ortalığı birbirine kattılar
Esenyurt'ta 'fotoğraf parası' için ortalığı birbirine kattılar Esenyurt'ta, çektirdikleri fotoğrafların bazılarının bozuk çıkması nedeniyle verdikleri parayı geri isteyen Afrika uyruklu grup ile seyyar fotoğrafçılar arasında kavga çıktı. Yaşananlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
17.04.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO Zirvesi'nde peş peşe görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO Zirvesi'nde peş peşe görüşmeler Rusya-Ukrayna savaşının ele alındığı NATO Olağanüstü Liderler Zirvesi, Belçika’nın Brüksel kentinde devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üst düzey temasları sürüyor.
24.03.2022 Gündem
Brüksel'de tarihi zirve! NATO'dan flaş Ukrayna kararı...
Brüksel'de tarihi zirve! NATO'dan flaş Ukrayna kararı... Brüksel'de düzenlenen NATO Olağanüstü Liderler Zirvesi sonrası ortak bildiri yayınlandı. Bildiride "Rusya'nın sivillere yönelik saldırısını güçlü bir şekilde kınıyoruz. Rusya'nın saldırısı küresel güvenliği tehdit ediyor" ifadeleri yer aldı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg de alınan kararları açıkladı. NATO'nun 4 muharebe gücü daha konuşlandıracağını duyurdu..
24.03.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Fotoğraf Çekimi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fotoğraf çekimi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.