Folyo

Folyo

Son dakika folyo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan folyo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını folyo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Folyo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan folyo gelişmeleri de dahil olmak üzere 154 folyo haberi bulunmuştur. Tüm folyo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alüminyum folyoyu ayağa sarınca ağrıyı tak diye kesti! Etkisini dakikalar içinde gösterdi: Alüminyum folyonun sağlığa faydaları
Alüminyum folyoyu ayağa sarınca ağrıyı tak diye kesti! Etkisini dakikalar içinde gösterdi: Alüminyum folyonun sağlığa faydaları Mutfak ürünlerini muhafaza etmekte kullanılan alüminyum folyo, vücut sağlığı için de işe yarıyor. Ayağa alüminyum folyo sardığınızda etkisini dakikalar içerisinde gösteriyor.
7.03.2024 Yaşam
Ceketin cebine bantladığı 54 bin Euro gümrüğe takıldı
Ceketin cebine bantladığı 54 bin Euro gümrüğe takıldı Edirne Hamzabeyli Sınır Kapısı'na geçmek için Litvanya'dan yola çıkan Türk tır sürücüsünün ceketinde beyan edilmemiş 54 bin Euro para ele geçirildi.
3.02.2024 Gündem
2 kesim alüminyum folyo çamaşırları kurtarıyor: Deterjan yerine bunu kullanın! Çünkü çamaşır makinesindeki elektron alışverişini ortadan kaldırıyor!
2 kesim alüminyum folyo çamaşırları kurtarıyor: Deterjan yerine bunu kullanın! Çünkü çamaşır makinesindeki elektron alışverişini ortadan kaldırıyor! Çamaşır makinesindeki kıyafetler birbirine sürtündükçe statik elektrik üretir. Her ne kadar kullanışlı olsa da bu makinelerin dezavantajları vardır. İşte alüminyum folyonun tahmin bile edemeyeceğiniz yararları...
28.01.2024 Yaşam
Alüminyum Kullanım Alanları Nelerdir? Alüminyumun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Alüminyum Kullanım Alanları Nelerdir? Alüminyumun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Alüminyum dünya üzerinde en çok bulunan elementlerden biridir. Alüminyum inşaat, nakliye ve paketleme gibi pek çok alanda kullanılmaktadır.
27.01.2024 Yaşam
Kayseri'de uyuşturucu operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Kayseri'de uyuşturucu operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Kayseri'de, polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 16 kişi gözaltına alındı.
5.11.2023 Gündem
Kredi kartı kullananların hesabından para çekiyorlar! Akılalmaz yöntem
Kredi kartı kullananların hesabından para çekiyorlar! Akılalmaz yöntem Temassız kart kullananlara uzman uyarısı! Kalabalık ortamda ‘NFC’ teknolojisiyle siz farkında olmadan her an kartınızdan para çekebilirler. Tedbir olarak kartlarınızı korumalı cüzdanlarda saklayın, kalabalık ortamlara girdiğinizde de uyanık olun.
20.10.2023 Ekonomi
Kurabiyeleri bayatlasa da yiyebilirsiniz! İşte altın formül
Kurabiyeleri bayatlasa da yiyebilirsiniz! İşte altın formül Bayatlamalarından endişe etmeden artık istediğiniz kadar kurabiye yapabilirsiniz. Hiçbir şey, bayat bir kurabiyeyi ısırmak kadar kötü olamaz. Peki, size kurabiyelerinizi canlandıracak ve yeniden yumuşak, lezzetli pişmiş atıştırmalıklar sunacak bir tüyodan bahsetsek; ekmek!
1.08.2023 Gündem
Eda Ece'nin ödül töreninde depremzedelerle ilgili sözleri tepki topladı! Açıklama geldi
Eda Ece'nin ödül töreninde depremzedelerle ilgili sözleri tepki topladı! Açıklama geldi Eda Ece katıldığı ödül töreninde depremzedelerle ilgili yaptığı konuşma tepki çekti. Ece, konuşmasında depremzedelerin oy tercihine değinerek yaptıkları yardımların başkaları tarafından yapıldığını söyledi.
14.06.2023 Magazin
Eda Ece alüminyum folyo giymiş dediler! Ünlü oyuncu Eda Ece sahnede kahkaha attırdı!
Eda Ece alüminyum folyo giymiş dediler! Ünlü oyuncu Eda Ece sahnede kahkaha attırdı! Eda Ece son dönemin en çok konuşulan isimlerinden. Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterini canlandırmasıyla hafızalara kazınan performans sergileyen Ece, katıldığı bir ödül töreninde herkesi güldürdü. Giydiği elbiseyle Twitter'da gündem olan oyuncu, "Eda Ece alüminyum folyo giymiş dediler" diyerek sempatik anlara neden oldu.
13.06.2023 Televizyon
Kayseri'deki uyuşturucu operasyonunda 38 şüpheli adliyede
Kayseri'deki uyuşturucu operasyonunda 38 şüpheli adliyede Kayseri'de, 500 polisin katıldığı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 38 şüpheli, adliyeye sevk edildi.
18.05.2023 Gündem
Kars’ta ‘torbacı’ operasyonu: 7 tutuklama
Kars’ta ‘torbacı’ operasyonu: 7 tutuklama Kars’ta ‘torbacı’ olarak bilinen uyuşturucu satıcılarına yönelik özel harekat destekli operasyon düzenlendi. Çeşitli miktarda uyuşturucu ele geçirilen operasyonda gözaltına alınan 7 kişi tutulandı.
18.04.2023 Gündem
A101 27 Ekim 2022 kataloğu aktüel ürünler listesi! 27 Ekim A101 aktüel ürünler neler? A101 aktüel kataloğu 2022
A101 27 Ekim 2022 kataloğu aktüel ürünler listesi! 27 Ekim A101 aktüel ürünler neler? A101 aktüel kataloğu 2022 27 Ekim A101 kataloğu 2022 yayımlandı. Kataloğun yayınlanmasıyla 27 Ekim A101 aktüel ürünler listesi vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. A101 market her hafta binlerce farklı ürünü indirimli fırsatlarla vatandaşa sunuyor. A101 27 Ekim kataloğunda teknoloji ürünleri, beyaz eşya, elektrikli ev aletleri, televizyon çeşitleri, mini döküm ürünler, cep telefonu, mutfak ürünleri, züccaciye, ev tekstili ve giyim ürünleri indirimli olarak satışa sunulacak. Peki, A101 indirimli ürünlerde bu Perşembe neler var, 27 A101 aktüel ürünler neler? A101 aktüel 27 Ekim 2022 ürünleri…
27.10.2022 Ekonomi
Güneş tutulması gözlüğü nasıl yapılır (evde), malzemeleri nelerdir? İğne deliği projektörü nasıl yapılır?
Güneş tutulması gözlüğü nasıl yapılır (evde), malzemeleri nelerdir? İğne deliği projektörü nasıl yapılır? 2022’nin ikinci güneş tutulması salı günü gerçekleşecek. Tutulmanın Rusya'dan görüleceği maksimum noktada, Güneş'in tam olarak yüzde 82'si Ay tarafından tutulacak. Avrupa’da ise yüzde 15-30 oranında kısmı görünecek. Tutulma Türkiye saati ile 12:40 ve 15.05 saatleri arasında meydana gelecek. Güneş tutulmasını izlemek isteyenler ise güneş gözlüğü ile ilgili aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, Güneş tutulması gözlüğü nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir?
25.10.2022 Gündem
Terapistini eve kilitleyip tecavüz ve işkence etti! Kabus evi
Terapistini eve kilitleyip tecavüz ve işkence etti! Kabus evi Ailesinin tatile gitmesiyle yalnız kaldığı terapistini eve kilitleyen cani, kurbanı iki katlı evin her yerinde sürükledi, defalarca boğmaya çalıştı. Kapıyı çalan polislerin kimse açmayınca geri döndüğü ortaya çıktı.
10.07.2022 Yaşam
Ortaokul öğrencileri ses dalgalarını alevle somutlaştırdılar
Ortaokul öğrencileri ses dalgalarını alevle somutlaştırdılar Erzurum’da ‘Stratch Kodlama Turnuvası ve Bilim Festivali’ düzenlendi. Ortaokul öğrencileri tarafından tasarlanan ses dalgalarının alevle somutlaştırıldığı proje ise ilgi odağı oldu.
9.06.2022 Bilim ve Teknoloji
Kayseri'de 'uyuşturucu' operasyonu: 32 gözaltı
Kayseri'de 'uyuşturucu' operasyonu: 32 gözaltı Kayseri'de, narkotik polisinin 8 farklı adrese düzenlediği operasyonda, 32 şüpheli gözaltına alındı.
12.05.2022 Yaşam
Mercedes otobüslere 41 donanım ekliyor!
Mercedes otobüslere 41 donanım ekliyor! Mercedes-Benz Türk, Travego ve Tourismo modelleri için yeni donanımlar sunma kararı aldı
5.04.2022 Otomobil
“Dölek Güvecine” talep arttı
“Dölek Güvecine” talep arttı Gümüşhane’de yalnızca Dölek köyünde yüzlerce yıldır kadınlar tarafından yapılan ve “Dölek Gudusu” adıyla bilinen coğrafi işaret belgeli Dölek Güveci Ramazan ayının gelmesiyle birlikte yoğun ilgi görüyor.
3.04.2022 Yaşam
Miles Chamley Watson kimdir, sevgilisi Cansu Dere mi? Miles Chamley Watson Rihanna’nın eski sevgilisi mi?
Miles Chamley Watson kimdir, sevgilisi Cansu Dere mi? Miles Chamley Watson Rihanna’nın eski sevgilisi mi? Sadakatsiz dizisiyle izleyici karşısına çıkan Cansu Dere özel hayatıyla magazin gündemine oturdu.  Miles Chamley-Watson ile aşk yaşadığı iddia edilen Cansu Dere cephesinden henüz bir açıklama gelmedi. Bir derginin çekimi için Türkiye'ye gelen Cansu Dere ile samimi pozlar veren dünya şampiyonu eskrimci Miles Chamley-Watson hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Miles Chamley Watson kimdir, sevgilisi Cansu Dere mi? Miles Chamley Watson Rihanna’nın eski sevgilisi mi?
11.01.2022 Magazin
Ankara'da 335 uyuşturucu hap ele geçirildi
Ankara'da 335 uyuşturucu hap ele geçirildi Ankara'da jandarmanın 3 kişinin üst aramasında ve bir evde yaptığı aramada uyuşturucu madde nitelikli 335 hap ele geçirildi.
30.12.2021 Gündem
Elektrik, doğalgaz faturaları ile ilgili flaş açıklama! Yüzde 30 daha düşük...
Elektrik, doğalgaz faturaları ile ilgili flaş açıklama! Yüzde 30 daha düşük... Kış geliyor herkes doğalgaz elektrik faturamı nasıl düşürürüm diye düşünüyor. Yüzde 30'a kadar tasarruf mümkün... Yağmurla birlikte hava sıcaklıklarının düşmesi ve kış mevsiminin yaklaşması konutlardaki en ekonomik ısınma yönteminin hangisi olduğu sorusunu da akıllara getirdi. Prof. Dr. Arif Hepbaşlı, doğalgaz, elektrik gibi kaynakların hangisinin kullanılması gerektiğinden önce yalıtımın, bilinçli tüketim ile enerji verimliliğinin ısıtma harcamalarında en büyük tasarruf etme yöntemi ve güvenilir bir kaynak olduğunu vurguladı.
18.10.2021 Ekonomi
İzmir'de sahte alkol operasyonu! Tam 8 ton ele geçirildi
İzmir'de sahte alkol operasyonu! Tam 8 ton ele geçirildi İzmir'in Bornova ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda 8 bin 138 litre kaçak olarak imal edilen etil alkol ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 4 kişiden 1'i tutuklandı, 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
17.07.2021 Gündem
Bilinçsiz beyazlatma dişlerde hasar bırakabiliyor
Bilinçsiz beyazlatma dişlerde hasar bırakabiliyor Temizliğin ve sağlığın işaretlerinden biri olan beyaz dişler, özgüveni artırırken estetik bir görünümün de olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Günlük yaşamda tükettiğimiz besinler başta olmak üzere kullanılan ilaçlar ya da yapısal nedenler dişlerin sararmasına yol açabiliyor. Bu sararmalar ise ev tipi, ofis tipi, kombine ya da tek diş beyazlatma işlemi ile giderilebiliyor. Doğal ya da doğal olmayan yollarla yapılan bilinçsiz beyazlatmalar ise dişlerde geri dönüşümsüz hasarlara neden olabiliyor. Ağız ve Diş Sağlığı Bölümünden Dr. Dt. Janset Şengül, diş beyazlatma yöntemleri ve etkileri ile ilgili bilgi verdi.
30.06.2021 Sağlık
Vergi kararı! Yürürlüğe girdi, sıfırlandı, bazı ürünler...
Vergi kararı! Yürürlüğe girdi, sıfırlandı, bazı ürünler... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzaladı. Yürürlüğe girdi. Bazı ürünlerin gümrük vergisi sıfırlandı. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; bazı eşyaları kendi üretiminde girdi olarak kullanan firmalarca yapılan ithalatta ilave gümrük vergisi uygulanmayacak.
22.04.2021 Ekonomi
Mervenur Polat, iple boğularak öldürülmüş
Mervenur Polat, iple boğularak öldürülmüş Antalya'da 4,5 aydır kayıp olarak aranırken, bir binanın çatısında folyoya sarılı cesedi bulunan Mervenur Polat'ın (20) cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Polat’ın C.A. tarafından iple boğularak öldürüldüğü belirlendi. C.A.’nın dışarıdan anlaşılmayacak şekilde folyoyla sardığı saptanan cesedi, kurye S.G.'ye verdiği, S.G.’nin de cesedi bacaklarının arasına alıp, halı gibi taşıdığı tespit edildi.
9.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Folyo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki folyo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.