Florya

Florya

Son dakika Florya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Florya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Florya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Florya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan florya gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.525 florya haberi bulunmuştur. Tüm florya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'a dev gelir! Mağazacılık AŞ halka açılıyor
Galatasaray'a dev gelir! Mağazacılık AŞ halka açılıyorGalatasaray 3 milyar liranın üzerinde gelir elde edebileceği bir plan için harekete geçiyor. Galatasaray Mağazacılık AŞ halka açılıyor, başvurunun ise önümüzdeki yıl yapılması planlanıyor. İşte detaylar...
17.10.2024Galatasaray
Devre arası Galatasaray'dan ayrılacak mı? Osimhen yanıtladı
Devre arası Galatasaray'dan ayrılacak mı? Osimhen yanıtladıGalatasaray'ın Nijeryalı yıldızı Victor Osimhen antrenman öncesi açıklamalarda bulundu. Osimhen devre arasında takımdan ayrılmayacağını ve Galatasaray'da başarılar istediğini söyledi.
16.10.2024Futbol
Galatasaray iddiası sonrası Osayi'den sürpriz paylaşım!
Galatasaray iddiası sonrası Osayi'den sürpriz paylaşım!Fenerbahçe'de sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Osayi Samuel için Galatasaray'ın devreye girdiği iddia edilmişti. Nijeryalı yıldızdan sürpriz bir paylaşım geldi.
10.10.2024Fenerbahçe
Usta gazeteci Güneri Cıvaoğlu'na veda töreni... Son yolculuğuna uğurlandı
Usta gazeteci Güneri Cıvaoğlu'na veda töreni... Son yolculuğuna uğurlandıBir süredir yoğun bakımda tedavi gören Türk basınının duayen isimlerinden Güneri Cıvaoğlu, 85 yaşında hayatını kaybetmişti. Güneri Cıvaoğlu'nun cenazesi, Demirören Medya Center'da düzenlenen törenin ardından Teşvikiye Camii'ne getirildi. Cıvaoğlu'nun cenazesi öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.
3.10.2024Gündem
Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye 'karaborsa' göndermesi
Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye 'karaborsa' göndermesiGalatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı takımın gündemi hakkında açıklamalarda bulundu. Dursun Özbek, askıya alınan sponsorluk anlaşmasından, karaborsa bilet iddiaları ve Fenerbahçe derbisine kadar soruları cevapladı.
24.09.2024Futbol
Derbi öncesi ortam gerildi! Galatasaray taraftarından Mert Hakan Yandaş'a olay pankart
Derbi öncesi ortam gerildi! Galatasaray taraftarından Mert Hakan Yandaş'a olay pankartFenerbahçe ile Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında bu akşam Kadıköy'de kozlarını paylaşacak. Kritik derbi öncesinde Galatasaraylı taraftarların Mert Hakan Yandaş için açtığı hakaret içeren pankart sosyal medyada olay oldu. İşte detaylar...
21.09.2024Galatasaray
Galatasaray'da 2 futbolcu Fenerbahçe derbisinde yok!
Galatasaray'da 2 futbolcu Fenerbahçe derbisinde yok!Galatasaray'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nden ayrılan Yusuf Demir ve tedavisine devam edilen Hakim Ziyech, Fenerbahçe derbisinin kadrosunda yer almayacak.
21.09.2024Galatasaray
Galatasaray'da Mauro Icardi antrenmanlara başladı!
Galatasaray'da Mauro Icardi antrenmanlara başladı!Tedavisi İstanbul'da sürecek olan Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, antrenmanlara başladı...
19.09.2024Gündem
Osimhen ilk 11 çıkacak mı? Okan Buruk kararını verdi!
Osimhen ilk 11 çıkacak mı? Okan Buruk kararını verdi!Süper Lig'de 3'te 3 yapan Galatasaray evinde Çaykur Rizespor'u konuk edecek. Okan Buruk, yeni transfer Osimhen ile ilgili kararını verdi.
14.09.2024Galatasaray
Galatasaray'ın yeni transferi Victor Osimhen ilk antrenmanına çıktı
Galatasaray'ın yeni transferi Victor Osimhen ilk antrenmanına çıktıGalatasaray'ın Napoli'den kiralık olarak kadrosuna kattığı flaş transferi Victor Osimhen, takımla ilk antrenmanına çıktı. Nijeryalı yıldız, Napoli'den eski takım arkadaşı Dries Mertens ile de yeniden buluşmanın mutluluğunu yaşadı.
13.09.2024Galatasaray
Kerem Aktürkoğlu İzlanda maçında hat-trick yapınca bomba patladı: Benfica değil yeni adres Premier Lig
Kerem Aktürkoğlu İzlanda maçında hat-trick yapınca bomba patladı: Benfica değil yeni adres Premier Lig2020 yılında Galatasaray'a transfer olan Kerem Aktürkoğlu, Florya'da geçirdiği dört senenin ardından Portekiz devi Benfica'ya transfer oldu. Türkiye-İzlanda maçında hat-trick yaparak İzmir'de resital sunan yıldız futbolcu, Benfica ile ilk maçına 14 Eylül cumartesi gecesi çıkacak. Kerem ile ilgili Avrupa basınından bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. İşte İngiltere Premier Lig detayını içeren çarpıcı haberin detayları...
12.09.2024Galatasaray
İstanbul'da TIR, otobüsün üzerine devrildi: 8 yaralı
İstanbul'da TIR, otobüsün üzerine devrildi: 8 yaralıİstanbul Bakırköy'de alt geçide çarpan TIR, Halkalı Eminönü seferini yapan İETT otobüsünün üzerine devrildi. Otobüs son anda TIR'ın altında kalmaktan kurtuldu.
27.08.2024Gündem
Okan Buruk'tan eleştirilere sitem: Real Madrid'i, City'i tutun o zaman
Okan Buruk'tan eleştirilere sitem: Real Madrid'i, City'i tutun o zamanGalatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve futbolcu Kaan Ayhan , UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Young Boys ile yapacakları rövanş maçı öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuştu.
26.08.2024Futbol
Kaptanlığı elinden alındı! Kerem Aktürkoğlu'na taraftarlardan çağrı
Kaptanlığı elinden alındı! Kerem Aktürkoğlu'na taraftarlardan çağrıŞampiyonlar Ligi'nde Young Boys rövanşına çıkacak olan Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu ile taraftar arasında yaşanan diyalog dikkat çekti.
26.08.2024Galatasaray
Galatasaray'da Young Boys seferberliği! Tüm odak rövanşta
Galatasaray'da Young Boys seferberliği! Tüm odak rövanştaGalatasaray, Young Boys ile salı günü sahasında oynayacağı rövanş maçına kilitlendi. Başkan Dursun Özbek bugün Florya’ya giderek futbolculara moral konuşması yapacak. Okan Buruk doğru 11 ve kusursuz bir plan için yoğun mesai harcıyor. Sağlık ekibi de kaptan Muslera ve Sanchez’i kritik müsabakaya yetiştirmeye çalışıyor.
25.08.2024Şampiy10
Seçil Erzan davasında şok gelişme! Fatih Terim ilk kez ifade verdi: Her tavsiyesini bankanın görüşü olarak gördüm
Seçil Erzan davasında şok gelişme! Fatih Terim ilk kez ifade verdi: Her tavsiyesini bankanın görüşü olarak gördümAralarında ünlü futbolcuların da bulunduğu çok sayıda kişiyi 'özel fon' vaadiyle dolandırdığı iddia edilen eski banka müdürü Seçil Erzan davasında Fatih Terim de 'müşteki' olarak dava dosyasına girmişti. Türkiye'nin gündemine oturan soruşturmada Terim, Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi'nde ilk kez ifade verdi.
20.08.2024Gündem
Dursun Özbek fena patladı: Arsız bir şekilde, akılalmaz iftiralar!
Dursun Özbek fena patladı: Arsız bir şekilde, akılalmaz iftiralar!Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu Toplantısı'nda açıklamalar yaptı. İşte Özbek'in sözlerinden öne çıkanlar...
14.08.2024Galatasaray
Galatasaray'da kriz patladı! Erden Timur yalandı: Dursun Özbek istifaya kadar gider
Galatasaray'da kriz patladı! Erden Timur yalandı: Dursun Özbek istifaya kadar giderGALATASARAY HABERLERİ... Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Dursun Özbek'in Florya projesi dahil gayrimenkullerle ilgili 2 yıllık yeni bir yetki istemesi ile ilgili genel kurul 6 Temmuz cumartesi günü yapılacak. Kritik genel kurul öncesi Erden Timur ve Dursun Özbek iddiaları gündeme bomba gibi düştü. İşte detaylar...
4.07.2024Galatasaray
Florya iyice karışacak! İmzayı atmadan önce patladı: Okan Buruk duyarsa Galatasaray'dan gider
Florya iyice karışacak! İmzayı atmadan önce patladı: Okan Buruk duyarsa Galatasaray'dan giderGalatasaray'ın başında Süper Lig'de üst üste 2 sezon şampiyon olan Okan Buruk, sarı-kırmızılılar ile sözleşmesini uzatıldı. Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta gerçekleştirilen imza töreni öncesi bomba patladı. Usta isim 'Okan hoca bunları duyarsa sezon bitmeden gider' diyerek olayın detaylarını açıkladı.
7.06.2024Galatasaray
İcardi gidiyor mu? Mauro İcardi Galatasaray’dan ayrılıyor mu, İcardi seneye Real Madrid’e mi gidiyor?
İcardi gidiyor mu? Mauro İcardi Galatasaray’dan ayrılıyor mu, İcardi seneye Real Madrid’e mi gidiyor?İcardi gidiyor mu sorusu, futbolseverler tarafından sorgulanmaya başlandı. Trendyol Süper Lig'de geride kalan 2023/24 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da gol kralı olan Mauro Icardi için ortaya atılan iddia endişe yarattı. Arjantinli yıldızın takımdan ayrılma ihtimali konuşuluyor. Peki, İcardi seneye gidiyor mu 2024, İcardi Galatasaray'dan ayrılacak mı?
6.06.2024Şampiy10
Mahmut Uslu yerin dibine soktu! Okan Buruk'un Fenerbahçe küfrüne olay tepki: Yalatacağız
Mahmut Uslu yerin dibine soktu! Okan Buruk'un Fenerbahçe küfrüne olay tepki: YalatacağızOkan Buruk'un gündem olan küfürlü tezahüratına Mahmut Uslu'dan çok sert cevap geldi. Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde bulunan Mahmut Uslu, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un Florya'daki şampiyonluk kutlamalarında küfürlü 'şinanay' bestesine eşlik etmesi hakkında çok sert sözler söyledi. İşte detaylar...
30.05.2024Fenerbahçe
Mauro Icardi, Ali Koç forması giydi! Şampiyonluk kutlamasında Dries Mertens'in eşini ağlatan olay
Mauro Icardi, Ali Koç forması giydi! Şampiyonluk kutlamasında Dries Mertens'in eşini ağlatan olaySüper Lig'de 24. kez şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'ın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde taraftarlarıyla birlikte yaptığı kutlamaya Mauro Icardi damga vurdu.
27.05.2024Şampiy10
Galatasaray taraftarı şampiyonluğu doyasıya kutluyor! Kupa töreni saati de belli oldu
Galatasaray taraftarı şampiyonluğu doyasıya kutluyor! Kupa töreni saati de belli olduTrendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray'da taraftarlar, şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşamak için Florya Metin Oktay Tesisleri'ne akın etti. Öte yandan Türkiye'nin dört bir yanında kutlamalara katılan taraftarlar muhteşem görüntüler oluşturdu. Galatasaray’da oyuncular ile birlikte taraftarların da katılacağı şampiyonluk kutlaması ve kupa töreni tarihi belli oldu. Galatasaray şampiyonluk kutlaması ne zaman ve nerede yapılacak? İşte, Galatasaray’ın şampiyonluk sevincini taraftarlarıyla paylaşacağı tarih. İşte o görüntüler...
26.05.2024Futbol
Galatasaray şampiyonluk resimleri 2024! Süper Lig şampiyonu Galatasaray'ın 24. şampiyonluk mesajları,sözleri
Galatasaray şampiyonluk resimleri 2024! Süper Lig şampiyonu Galatasaray'ın 24. şampiyonluk mesajları,sözleriGalatasaray şampiyonluk resimleri 2024! Süper Lig'de 23'üncü kez şampiyonluğunu ilan eden sarı kırmızılılar büyük bir coşku yaşıyor. Ankaragücü'nü deplasmanda yenerek ligin bitimine 1 hafta kala Galatasaray şampiyonluğunu ilan etti. Florya Metin Oktay tesisleri taraftarların akınına uğradı. Tüm Türkiye'de Galatasaray taraftarları kutlamalara katıldı. İşte 2023/2024 şampiyonu Galatasaray şampiyonluk mesajları, sözleri....
26.05.2024Gündem
Okan Buruk Konyaspor maçı öncesi tek kelime etmeden toplantı yapıp tüm takıma yasakladı
Okan Buruk Konyaspor maçı öncesi tek kelime etmeden toplantı yapıp tüm takıma yasakladı Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Florya'daki motivasyonu üst seviyeye çıkarmak isteyen Okan Buruk'un futbolculara Fenerbahçe'nin Rams Park'taki coşkusunu gösteren 15 dakikalık bir kesit video izlettirdiği ve hiç konuşmadan toplantıyı bitirdiği öğrenildi. İşte Buruk'un aldığı yeni karar...
24.05.2024Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Florya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki florya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.