Florya

Florya

Son dakika Florya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Florya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Florya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Florya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan florya gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.505 florya haberi bulunmuştur. Tüm florya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'da Adana Demirspor maçı hazırlıkları devam ediyor
Galatasaray'da Adana Demirspor maçı hazırlıkları devam ediyor Trendyol Süper Lig 34. haftasında Adana Demirspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da hazırlıklar sürüyor.
24.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Akman kardeşler kararını verdi
Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Akman kardeşler kararını verdi Galatasaray'da gelecek sezonun hazırlıkları sürerken Efe Akman ve Hamza Yiğit Akman'ın akıbeti belli oldu. Genç futbolculardan biri takımdan ayrılmaya karar verdi.
29.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'ın Antalya kampı nedeni ortaya çıktı!
Galatasaray'ın Antalya kampı nedeni ortaya çıktı! Galatasaray'ın milli arada Antalya kampı başlıyor. Süper Lig'de zirvede yer alan Sarı Kırmızılılar'ın bu kamp tercih etme nedenleri de ortaya çıktı.
25.03.2024 Galatasaray
Korkunç kaza! TIR otomobilin üzerine devrildi, 4 kişi hayatını kaybetti
Korkunç kaza! TIR otomobilin üzerine devrildi, 4 kişi hayatını kaybetti Bakırköy'de üst geçide çarpan TIR, otomobilin üzerine devrildi. Otomobilde bulunan 4 kişi hayatını kaybetti. 4 kişilik ailenin sosyal tesise iftara gittikleri öğrenildi.
11.03.2024 Gündem
Ne Okan Buruk Ne de Mertens hiçbiri umrunda değil! Florya'da kriz patladı, tribi ve egosu bela oldu
Ne Okan Buruk Ne de Mertens hiçbiri umrunda değil! Florya'da kriz patladı, tribi ve egosu bela oldu Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Icardi’nin ve Mertens’in olmadığı bir maçta yıldızlaşması beklenirken sahada kaldığı 82 dakika boyunca isteksiz ve etkisiz görüntüsü ile dikkat çeken 31 yaşındaki futbolcunun bu oyununa camiadan da kulüp içinden de tepki var.
2.03.2024 Galatasaray
Dursun Özbek'ten Mauro Icardi açıklaması: Yedi düvele karşı savaşıyoruz!
Dursun Özbek'ten Mauro Icardi açıklaması: Yedi düvele karşı savaşıyoruz! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk anlaşmasında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'ye sert yanıt veren Dursun Özbek, 1 maç ceza alan Mauro Icardi hakkında da önemli ifadeler kullandı.
27.02.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Okan Buruk'tan rotasyon formülü!
Galatasaray'da Okan Buruk'tan rotasyon formülü! Yoğun bir maç trafiği içinde bulunan Galatasaray’da teknik heyet, Sparta Prag rövanşını düşünerek Ankaragücü deplasmanında kadroyu değiştirecek. Vinicius, Köhn ve Zaha’ya ilk 11’de forma vermeyi planlayan Okan Buruk; Icardi, Mertens ve Kerem Aktürkoğlu’nu kulübeye çekecek.
18.02.2024 Şampiy10
Dursun Özbek'ten transfer açıklaması: Galatasaray için en iyi transferleri yapma peşindeyiz
Dursun Özbek'ten transfer açıklaması: Galatasaray için en iyi transferleri yapma peşindeyiz Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Bugün Florya'daydım. Çok güzel bir ekibimiz var. Scout ekibimiz, Erden Bey, Ayhan Bey ve hocamızın yoğun çalışması var. Galatasaray için en iyisini yapmak istiyorlar. Bu çalışmalara da devam ediyorlar. Galatasaray için en iyi transferleri yapma peşindeyiz” dedi.
31.01.2024 Futbol
Yıldız ismi yerden yere vurdu: Florya'da seveni yok, hemen gönderin
Yıldız ismi yerden yere vurdu: Florya'da seveni yok, hemen gönderin Galatasaray, ara transfer dönemine günler kala hareketli saatler yaşıyor. Şampiyonlar Ligi'ni 3. tamamlayan ve yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek olan Cimbom, kadrosuna yeni takviyeler yapmak için kolları sıvadı. Öte yandan sarı kırmızılı ekipte takımdan ayrılacak isimler netleşiyor. Tecrübeli spor yazarı yıldız ismi eleştirerek takımdan gönderilmesini istedi. İşte haberin detayları...
4.01.2024 Galatasaray
Galatasaray, Kadıköy’e geldi
Galatasaray, Kadıköy’e geldi Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı derbi için Ülker Stadyumu’na geldi.
24.12.2023 Şampiy10
Marketten süt yerine yoğurt almıştı! Florya'da seveni yok, Ziyech'ten sonra gündem oldu
Marketten süt yerine yoğurt almıştı! Florya'da seveni yok, Ziyech'ten sonra gündem oldu Galatasaray'da gözler Vavacars Fatih Karagümrük ile oynanacak karşılaşmaya çevrildi. Sarı-kırmızılılarda daha sonra ise Fenerbahçe derbisine çıkacak. Camia bu iki maçtan 6 puanı hedefliyor. Galatasaray'da bir diğer gelişme ise Afrika Kupası'na katılacak isimlere çevrildi. Bu noktada sarı-kırmızılıların yıldız ismiyle ilgili gündem olacak eleştiri geldi. İşte detaylar...
19.12.2023 Galatasaray
Flora Nedir? Türkiye Flora Bölgeleri Özellikleri Nelerdir?
Flora Nedir? Türkiye Flora Bölgeleri Özellikleri Nelerdir? Özellikle biyoloji açısından ele alındığında Flora kelimesi ile çok sık karşı karşıya kalınır. Genelde ise Türkiye'nin ya da herhangi bir şehrin Flora alanı veya bölgesi gibi cümleler dile getirilir. Bu durum o bölgeye özgü olan farklı canlı çeşitlerini ele alan bir yapı olarak değerlendirilebilir. Özellikle de farklı familyalara ait bitkilerin ve o bölgeye özgü olarak alana yayılmış hali şeklinde anlatmak mümkün olur. Bu sebepten dolayı böylesi bölgelerim büyük bir kısmı koruma alanı olarak da ele alınır.
16.12.2023 Eğitim
Galatasaray'da sakatlık şoku! Yıldız futbolcunun göğüs kası koptu
Galatasaray'da sakatlık şoku! Yıldız futbolcunun göğüs kası koptu Galatasaray'dan sakatlık açıklaması geldi. Sarı-Kırmızılı kulüp Sergio Oliveira'nın sakatlık yaşadığını duyurdu.
15.12.2023 Galatasaray
Florya'da seveni yok! Kerem Aktürkoğlu, Zaha'yı çıldırtacak: Bu bir meydan okuma
Florya'da seveni yok! Kerem Aktürkoğlu, Zaha'yı çıldırtacak: Bu bir meydan okuma Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray'ın 25 yaşındaki yıldızı Kerem Aktürkoğlu, son dönemde Avrupa basınının gözdesi haline geldi. Süper Lig'in ardından Şampiyonlar Ligi'nde de dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu, Avrupa basınına verdiği röportajda kendisiyle alakalı dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
15.12.2023 Galatasaray
Ndombele, Angelino, Ziyech deyip Erden Timur'a seslendi: Florya'da seveni yok, geri gönderin
Ndombele, Angelino, Ziyech deyip Erden Timur'a seslendi: Florya'da seveni yok, geri gönderin Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda son maçında Danimarka ekibi Kopenhag'a 1-0 yenilerek yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek Galatasaray'da devre arası transfer dönemi çalışmaları sürüyor. Kadroya yeni eklenecek isimler için çalışmalar sürerken beklenmedik bir veda yaşanabilir. Öte yandan spor yazarı yıldız isimle ilgili 'hep arkadaşlarını eleştirdi, Florya'da seveni yok' ifadelerini kullandı. İşte detaylar...
15.12.2023 Galatasaray
Beşiktaş'a darbe üstüne darbe! 21 kişilik kadro bile tamamlanamadı
Beşiktaş'a darbe üstüne darbe! 21 kişilik kadro bile tamamlanamadı Beşiktaş bugün Lugano ile oynayacağı prestij maçına çok eksik bir ekiple gitti. Kadro dışı bırakılan ve sakat oyuncuların yanı sıra dizi şişen Mert ile besin zehirlenmesi geçiren Rebic, İsviçre’ye götürülmedi.
14.12.2023 Beşiktaş
Fatih Terim'in yardımcısının eşi nasıl dolandırıldığını anlattı
Fatih Terim'in yardımcısının eşi nasıl dolandırıldığını anlattı Fon dolandırıcılığında Seçil Erzan'a 450 bin dolar veren Fatih Terim'in yardımcısı Müfit Erkasap'ın eşi Nur Erkasap açıklamalarda bulundu. Erkasap, dolandırıldığını Erzan’ın telefonunun kapalı olduğu gün anladığını belirtti. Erkasap, dolandırıldığını anladıktan sonra yaşadığı hayal kırıklığından da bahsederken, muhatap aldığı kişinin banka müdürü olması sebebiyle güven duyduğunu ve bütün birikimlerini bankada tek seferde elden teslim ettiğini söyledi.
5.12.2023 Gündem
Okan Buruk kötü haberi verdi: Oynayamaz, 2-3 hafta forma giyemeyecek
Okan Buruk kötü haberi verdi: Oynayamaz, 2-3 hafta forma giyemeyecek Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve Muslera Manchester United maçı öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Sarı-Kırmızılılar'ın teknik patronu, Manchester United maçı öncesinde kötü haberi verdi. Buruk yıldız futbolcu için iki üç hafta olmayacağını söyledi.
28.11.2023 Galatasaray
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama Denizbank tarafından aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera gibi ünlü futbolcuların da bulunduğu dolandırılcılık olayıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Denizbank'tan yapılan açıklamada, 18 mağdurun yer aldığı milyonlarca dolarlık dolandırıcılık olayıyla ilgili, "Bankamız, konudan 2022 yılı haziran ayından itibaren Levent Büyükdere Caddesi Şubemizde müdür olarak görev yapan Seçil Erzan'ın iki günlük mazeret izni nedeniyle görevinin başında olmadığı 7 Nisan 2023 tarihinde, müşterimiz de olan bir şikâyetçinin şubeye gelmesi ile ilk kez haberdar olmuştur" denildi. 
28.11.2023 Gündem
Semih Kaya'nın ifadesi ortaya çıktı: Çantamdan GPS cihazı çıkınca çok korktum
Semih Kaya'nın ifadesi ortaya çıktı: Çantamdan GPS cihazı çıkınca çok korktum Türkiye'nin gündeminde olan fon vurgunu soruşturmasında yeni detaylar ortaya çıktı. Futbol camiasından birçok ismi yüksek faiz vaadiyle dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'ın içinde GPS cihazı bulunan çantayı verdiği iddia edilen eski futbolcu Semih Kaya'nın savcılık ifadesine ulaşıldı. Erzan'ın 200 bin dolarlık fon getirisini mavi çanta içinde kendisine verdiğini belirten Kaya, bu parayı aldıktan sonra Denizbank'taki hesabına yatırdığını söyledi. Kaya, ertesi gün havalimanında çantasından ses gelmesi üzerine GPS cihazı bulduğunu belirterek 'Seçil'in Levent'teki ofisine gidip bu durumun ne olduğunu sordum. Çünkü çantada GPS olduğunu görünce çok korktum, beni takip ettiklerini düşündüm' şeklinde konuştu.
28.11.2023 Gündem
Seçil Erzan kimdir, hangi banka çalışanıydı? Banka müdürü Seçil Erzan kaç yaşında, nereli, evli mi?
Seçil Erzan kimdir, hangi banka çalışanıydı? Banka müdürü Seçil Erzan kaç yaşında, nereli, evli mi? Seçil Erzan, dolandırıcılık iddiaları sebebiyle biyografisi ile ilgili merak edilenler arttı. Özel bir bankada müdürlük görevinde bulunan Seçil Erzan, Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da aralarında bulunduğu ünlü futbolcuları dolandırdığı iddiasıyla tutuklandı. Peki, Seçil Erzan kimdir, nereli, şu an nerede, kaç yaşında?
24.11.2023 Gündem
Fatih Terim’in ifadesi ortaya çıktı: Seçil’e fon için para vermedim
Fatih Terim’in ifadesi ortaya çıktı: Seçil’e fon için para vermedim Bankacı Seçil Erzan davasında Fatih Terim’in ifadesinde “Bu fonla alakalı Seçil Erzan’a hiç para vermedim. Bahsedilen fon ile yakından uzaktan ilgim yok” dediği öne sürüldü.
24.11.2023 Gündem
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan çözüldü! Arda Turan Whatsapp yazışmalarını mahkemeye sundu: Karıma ne diyeceğim?
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan çözüldü! Arda Turan Whatsapp yazışmalarını mahkemeye sundu: Karıma ne diyeceğim? Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı iddia edilen bankacı Seçil Erzan hakkında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera, Volkan Bahçekapılı ve Selçuk İnan’ın da arasında bulunduğu 18 kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle 226 yıl hapsi isteniyordu. Erzan ilk duruşmada, kendisine 2020 yılında Fatih Terim’in para verdiğini belirterek “Galatasaray camiasında onun sözüne güveniliyordu” dedi.
23.11.2023 Gündem
Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı öne sürülmüştü! Bankacı müdürü hakim karşısında: Kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum
Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı öne sürülmüştü! Bankacı müdürü hakim karşısında: Kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum Ünlü futbolcuları dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan ile birlikte 6 sanığın yargılanmalarına başlandı. Erzan savunmasında, "Ben batmak üzere olan bir geminin kaptanıydım. Dolandırıcı olsam gemi batar ben kurtulurdum. Suça konu olan bakiyenin bende olmadığı, bu bakiyeyi bir yerde saklamadığımı, bununla bir şeyler almadığımı salondakilerin bildiğini çok iyi biliyorum. Bakiyenin 45 milyon olmadığını bildiklerini de biliyorum. İddianamede adı geçenlerle paradan para kazanma konusunda ortak noktamız vardı" dedi. Seçil Erzan, "Faiz adı altında bu insanların aza tamah etmemeleri, çok kazanmak istemeleri beni bu hala soktu" ifadelerini kullandı. Savunmasında Erzan 2020 yılında Fatih Terim'den 300 bin dolar aldığını da ifade etti.
20.11.2023 Gündem
Galatasaray’ın eski futbolcusu ile Manchester United'ın kalecisi hakkında ‘dolandırıcılık’ iddiasıyla suç duyurusu bulunuldu
Galatasaray’ın eski futbolcusu ile Manchester United'ın kalecisi hakkında ‘dolandırıcılık’ iddiasıyla suç duyurusu bulunuldu Manchester United'ın kalecisi Andre Onana ve 4 kişi hakkında ‘dolandırıcılık’ iddiasıyla avukat Kerim Bahadır Şeker suç duyurusunda bulundu.
20.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Florya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki florya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.