Fiskobirlik

Fiskobirlik

Son dakika fiskobirlik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fiskobirlik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fiskobirlik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fiskobirlik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fiskobirlik gelişmeleri de dahil olmak üzere 136 fiskobirlik haberi bulunmuştur. Tüm fiskobirlik haberleri aşağıda listelenmiştir.
13 Aralık BİM kataloğu 2022! BİM aktüel 13 Aralık ürünleri raflarda! Salı indiriminde neler var, bu hafta BİM’de hangi ürünler indirimli?
13 Aralık BİM kataloğu 2022! BİM aktüel 13 Aralık ürünleri raflarda! Salı indiriminde neler var, bu hafta BİM’de hangi ürünler indirimli? BİM aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. BİM 13 Aralık 2022 kataloğunda hangi ürünler indirimli? Sorusuna yanıt aranıyor. BİM'de her salı ve cuma günü farklı ürünler indirimli fiyatlarıyla raflardaki yerini aldı. BİM 13 Aralık 2022 kataloğunda gıdadan temizlik malzemelerine, kişisel bakım ürünlerinden makyaj malzemelerine kadar farklı ürünler alıcısını bekliyor. İşte 13 Aralık BİM aktüel ürünler kataloğu...
13.12.2022 Ekonomi
18 Ekim BİM kataloğu 2022 aktüel ürünler! BİM’de bu salı hangi ürünler indirimli, neler var? BİM 18 Ekim aktüel ürünler indirimli liste yayınlandı!
18 Ekim BİM kataloğu 2022 aktüel ürünler! BİM’de bu salı hangi ürünler indirimli, neler var? BİM 18 Ekim aktüel ürünler indirimli liste yayınlandı! BİM aktüel ürünler kataloğu indirimli ürünler listesi merak ediliyor. 18 Ekim BİM aktüel ürünler kataloğuna bu salı da birbirinden farklı ürünler raflardaki yerini alacak. BİM indirimli ürünler listesinde Fiskobirlik 800 gr Fındık Kreması, Miskos 240 gr Antep Fıstıklı Çekme Helva, hindi fileto ve temizlenmiş hamsi gibi ürünler yer alıyor. İşte, 18 Ekim Salı haftanın BİM aktüel ürünler kataloğu tam liste...
18.10.2022 Ekonomi
Kılıçdaroğlu: Gerekirse 85 milyonla helalleşeceğiz
Kılıçdaroğlu: Gerekirse 85 milyonla helalleşeceğiz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Türkiye’ye yeni bir iklim getirme hedefindeyiz. Türkiye’ye yeni bir iklim gelmeli, kucaklaşma iklimi gelmeli. İlk adımı attım, ‘helalleşeceğiz’ dedim. Gerekirse 85 milyon insanla helalleşeceğiz” dedi.
6.09.2022 Siyaset
Giresun tombul fındığı artık Avrupa Birliği tescilli!
Giresun tombul fındığı artık Avrupa Birliği tescilli! Fındık Tarım Satış Kooperatifleri (FİSKOBİRLİK) tarafından Türk Marka ve Patent Kurumunda ‘’Giresun Tombul Fındığı’’ menşe adıyla koruma altına alınan Giresun Tombul Fındığı, Avrupa Parlamentosu ve Konseyi kararıyla tescillenerek, tüm Avrupa Birliği ülkelerinde koruma altına alındı.
16.02.2022 Ekonomi
PttAVM.com'da satışa sunuldu! Güvenli ve...
PttAVM.com'da satışa sunuldu! Güvenli ve... Türkiye'nin yerli ve milli yatırımlarıyla kurulan PttAVM.com, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (Fiskobirlik) gibi kuruluşların ürettiği kuruyemişleri vatandaşlara güvenli şekilde ulaştırıyor.
14.03.2021 Ekonomi
PTT ucuz ayçiçek yağı satışı ne zaman başlayacak?
PTT ucuz ayçiçek yağı satışı ne zaman başlayacak? Temel gıda ürünlerindeki fiyat artışlarına karşı kooperatifler ve PTT’nin indirimli satış ortaklığı devreye alınacak. PTT ucuz ayçiçek yağı satacak. Ayçiçek yağı satışının ne zaman başlayacağı ve kadar olacağı merak ediliyor.
30.01.2021 Gündem
Ayçiçek yağı, şeker, un, tuz... PTT üzerinden indirimli satılacak!
Ayçiçek yağı, şeker, un, tuz... PTT üzerinden indirimli satılacak! Son dönemlerde ayçiçek yağı başta olmak üzere temel gıda fiyatlarında meydana gelen artışlara karşı, kooperatifler ve PTT’nin indirimli satış ortaklığı devreye alınacak. Öte yandan gıda perakendesi tarafından yapılan açıklamalar, marketlerden gelen yorumlar; sektör temsilcilerinin de oluşan fiyatlardan rahatsız olduğunu gösteriyor.
29.01.2021 Ekonomi
FİSKOBİRLİK TMO adına fındık alacak
FİSKOBİRLİK TMO adına fındık alacak Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (FİSKOBİRLİK) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, üreticiden 9 Eylül Pazartesi gününden itibaren TMO şartlarında, yine aynı kuruma devredilmek üzere fındık alımına başlayacaklarını söyledi.
6.09.2019 Ekonomi
Nakit sıkışıklığı var hazırlığımızı yapıyoruz
Nakit sıkışıklığı var hazırlığımızı yapıyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan, piyasalarda nakit sıkışıklığı yaşandığını, kredi kanalının daraldığını bildiklerini belirterek, “Hepsiyle ilgili hazırlıklarımız var. Herkesten sabır istiyoruz” dedi
26.10.2018 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan fındık alım fiyatını açıkladı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan fındık alım fiyatını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, "TMO ile 1 Kasım'dan itibaren levant kalite fındığın kilosunu 14 liradan, Giresun kalite fındığın kilosunu 14,5 liradan alacağız. Kayıtlı fındık alımlarında kilo başına 2 lira da destekleme ödemesi yapıyoruz" dedi.
26.10.2018 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘son uyarımız’ deyip resti çekti
Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘son uyarımız’ deyip resti çekti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ekim ayı Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuştu. Erdoğan Fırat'ın doğusuna operasyon mesajı verirken, "Bu sözlerimiz son ikazlarımız olarak kabul edilmelidir" dedi. Erdoğan ayrıca Suudi başsavcının Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili olarak Pazar günü Türkiye'ye geleceğini açıkladı.
26.10.2018 Siyaset
Kazıda 3 bin yıllık fındık bulundu
Kazıda 3 bin yıllık fındık bulundu Samsun Vezirköprü Oymaağaç Höyüğü'nde Hititlerin kutsal şehri Nerik'te yürütülen kazı çalışmaları sonrasında 3 bin yıllık fındık ve 3 bin yıllık bronz aletlerle kesilmiş ahşap parçalar bulundu.
5.08.2018 Gündem
‘Yakında fındık ithal edersek hiç şaşırmayın’
‘Yakında fındık ithal edersek hiç şaşırmayın’ Ordu’da konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Türkiye’nin tarımı üzerinde büyük bir oyun oynanıyor. Bu oyunu egemen güçler oynuyor” dedi
20.06.2018 Siyaset
“Drakula” Trabzon'da ortaya çıktı
“Drakula” Trabzon'da ortaya çıktı 'Drakula' lakaplı fındık dallarını kurutan 'Turunçgil Uzun Antenli Böceği’ Trabzon’un Maçka ilçesinde bir fındık bahçesinde görülmesinin ardından bahçe karantina altına alındı.
29.05.2018 Yaşam
Fındık fiyatı arttı
Fındık fiyatı arttı Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, bugün fındığın serbest piyasada 12,50 liradan işlem gördüğünü, fiyatın yükselişe geçmesinin üreticinin yüzünü güldürdüğünü söyledi.
22.11.2016 Ekonomi
Fındık fiyatında sert düşüş
Fındık fiyatında sert düşüş Ordu'da serbest piyasada geçen hafta 15 liradan işlem gören fındık fiyatı, yeni haftayla 13 liraya geriledi.
29.08.2016 Ekonomi
FİSKOBİRLİK fındık fiyatını 14 liraya yükseltti
FİSKOBİRLİK fındık fiyatını 14 liraya yükseltti Yeni ürün alım sezonuna "20 bin ton fındık" hedefiyle giren Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (FİSKOBİRLİK), 2016 yılı fındığını randımanına göre 14 liradan başlayan fiyatlarla alıyor.
23.08.2016 Ekonomi
Şemsi Bayraktar: Fındık fiyatında sorun tekelleşme
Şemsi Bayraktar: Fındık fiyatında sorun tekelleşme TÜRKİYE Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, fındık fiyatının düşük seyretmesine tekelleşme ve üreticinin fındığını erkenden emanete vermesinden kaynaklandığını söyledi
18.04.2016 Ekonomi
Fındıkta savaş baltaları çekildi
Fındıkta savaş baltaları çekildi Fındık fiyatının 13 TL’den 8 TL’ye düşmesi Karadeniz’i karıştırdı. Fiskobirlik, ‘destekleme alımı şart’ derken, tüccar ‘9 liralık fiyat normal’ diyor. Üreticiler ise düşük fiyattan sorumlu tuttukları fabrika önünde bugün eyleme gidiyor
9.02.2016 Ekonomi
FİSKOBİRLİK borç ödeyecek, muhatap bulamıyor
FİSKOBİRLİK borç ödeyecek, muhatap bulamıyor FİSKOBİRLİK, 2006'dan beri üreticilere borcunun büyük kısmını ödemesine rağmen, kalan 3 milyon lira için muhatap bulamıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Bayraktar: Geriye sadece 3 milyon lira borcumuz kaldı ancak ödemek için muhataplarını bulamıyoruz. Lütfen kurumumuzdan alacaklı olanlar bizlere bir şekilde ulaşsın.
26.04.2015 Ekonomi
Sabah fındık, öğlen para
Sabah fındık, öğlen para Fiskobirlik, 7 yıl sonra alıma başladı
14.08.2013 Ekonomi
Tüzmen: ODTÜ'de devrimcileri dövüp dövüp atıyorduk
Tüzmen: ODTÜ'de devrimcileri dövüp dövüp atıyorduk Kürşat Tüzmen'den olay yaratacak yeni açıklamalar...
29.09.2021 Gündem
Fırtına can aldı!
Fırtına can aldı! Yurdun büyük bir kısmı aniden gelen fırtınaya teslim oldu. İşte detayları...
18.04.2012 Yaşam
Zapsu'dan CHP'li Gezmiş'e dava!
Zapsu'dan CHP'li Gezmiş'e dava! ULUSLARARASI Kuru Meyve ve Kuruyemiş Konseyi’nin eski başkanlarından Cüneyd Zapsu, son genel seçimlerde CHP’den Giresun 2’nci sıra milletvekili adayı olan Aykut Gezmiş hakkında, fındıkla ilgili yaptığı bir açıklamada kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle 20 bin liralık tazminat davası açtı...
29.09.2021 Gündem
'Böyle borç ödeyemeyiz'
'Böyle borç ödeyemeyiz' TMO stoklarındaki 50 bin ton fındığı 1.1 lira bedelle Fiskobirlik’e satmakla görevlendirildi ama...
11.06.2011 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Fiskobirlik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fiskobirlik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.