Firar

Firar

Son dakika firar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan firar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını firar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Firar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan firar gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.705 firar haberi bulunmuştur. Tüm firar haberleri aşağıda listelenmiştir.
8 ilde dev operasyon! Odacılar suç örgütü çökertildi
8 ilde dev operasyon! Odacılar suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Batman merkezli 8 ilde düzenlenen Mahzen-30 Operasyonu'nda elebaşılığını Doğan Güney’in yaptığı 'Odacılar' Organize Suç Örgütü'nün çökertildiğini duyurdu.
20.04.2024 Gündem
19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı
19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından yakalandı.
7.04.2024 Adana
81 ilde harekete geçildi! 2 bin 66 firari yakalandı
81 ilde harekete geçildi! 2 bin 66 firari yakalandı 81 ilde düzenlenen Çember-16 operasyonunda aranan 2 bin 66 firari yakalandı.
4.04.2024 Gündem
Eylem Tok'un ve oğlunun firar gecesinin yeni görüntüleri ortaya çıktı! Araç bile değiştirmişler
Eylem Tok'un ve oğlunun firar gecesinin yeni görüntüleri ortaya çıktı! Araç bile değiştirmişler Oğuz Murat Aci'yi, cinayet gibi kazada hayattan koparan Timur Cihantimur ile annesi Eylem Tok hala Amerika'da. Olay gününe ait yeni görüntüler ortaya çıktı. İşte anne Eylem Tok ve oğlunun dakika dakika kaçış planı...
30.03.2024 Gündem
Çocuğuyla parkta ilgilenirken düğünde takılan 420 gram altını çalındı! Her şey 5 dakikada oldu
Çocuğuyla parkta ilgilenirken düğünde takılan 420 gram altını çalındı! Her şey 5 dakikada oldu Adana’da bir kadın parkta çocuğuyla ilgilendiği sırada düğününde takılan 420 gram altını çalındı. Hırsızlığı yapan kişilerin kimliklerinin tespit edildiği ancak hala firar olduğunu dile getiren Nur Sima K., ”9 yaşındaki bir kız çocuğu halası tarafından yönlendirerek git şu çantayı bankın üzerinden alıp tişörtünün altına koyup getir dediğini öğrendim." diye konuştu.
28.03.2024 Adana
Saldırgan eş firar, bıçaklayan kardeşler adliyede! Polis görüntülerden tespit etti
Saldırgan eş firar, bıçaklayan kardeşler adliyede! Polis görüntülerden tespit etti Adana’nın Kozan ilçesinde eski eşinin kocasına saldıran şahıs yakalanamazken, bıçakla yaralama olayının faili ve olaya karışan kardeşi yakalanıp adliyeye sevk edildi.
26.03.2024 Adana
Mahzen-19 operasyonunda 13 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı
Mahzen-19 operasyonunda 13 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde elebaşılığını Barış Boyun'un yaptığı gruba yönelik polis ve jandarma ekiplerinin düzenlediği 'Mahzen-19' operasyonunda 13 şüphelinin yakalanarak gözaltına alındığını duyurdu.
25.03.2024 Gündem
Barış Boyun suç örgütüne operasyon! 13 şüpheli yakalandı
Barış Boyun suç örgütüne operasyon! 13 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, elebaşılığını Barış Boyun’ un (Yurt dışı firar) yaptığı Organize Suç Örgütüne yönelik Tekirdağ Çorlu'da 3 gün süren “MAHZEN-19” operasyonlarında 13 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
25.03.2024 Gündem
Bebek arabasından firar etti, emniyeti peşine takarak pazarı karıştırdı
Bebek arabasından firar etti, emniyeti peşine takarak pazarı karıştırdı Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde 2 yaşındaki afacan, annesi semt pazarında alışveriş yaptığı sırada bebek arabasından çıkarak kayıplara karıştı. Her yerde aranan, hatta camiden kayıp anonsu verilen bebek, kendisini bulan polisleri de peşinden koşturdu. Kızına kavuşan anne ise mutluluk gözyaşı döktü.
20.03.2024 Gündem
Usulsüz tadilat Fazilet Apartmanı’nda 19 kişinin ölümüne neden oldu! Fırıncı ne mahkemeyi, ne devleti, ne de belediyeyi tanımamış
Usulsüz tadilat Fazilet Apartmanı’nda 19 kişinin ölümüne neden oldu! Fırıncı ne mahkemeyi, ne devleti, ne de belediyeyi tanımamış Kahramanmaraş’ta depremde 19 kişinin öldüğü, 20 kişinin de yaralandığı Fazilet Apartmanı’na ilişkin 2'si firari 3 sanık hakkında ‘Bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma’ suçundan 22 yıl 6’şar aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. Apartmanda anneannesini kaybeden avukat Musa Eren Bayazıt, binanın firari sanıkları Akın Yağcı (78) ve eşi Ferihan Yağcı'nın (70) fırında yaptığı usulsüz tadilatlar nedeniyle yıkıldığını, projeye aykırı tadilatlar yapıldığının hem belediye hem de 2 ayrı mahkeme kararıyla da tespit edildiğini belirterek, "Fırın işletmecisi ne mahkemeyi, ne devleti, ne belediyeyi hiç kimseyi tanımamış. Bu yüzden fırın işletmecilerinin bilinçli taksirle yargılanması kabul edilebilir bir şey değil, olası kastla yargılanmalarını talep ediyoruz" dedi.
14.03.2024 Gündem
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Baba Cihantimur'un 'fenomenler' bağlantısı ortaya çıktı
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Baba Cihantimur'un 'fenomenler' bağlantısı ortaya çıktı 17 yaşındaki Timur Cihantimur, çarptığı sürücünün ölümüne neden olmuş ve annesi Eylem Tok tarafından Amerika'ya kaçırılmıştı. Olaya ilişkin 1 kişi tutuklanırken baba Bülent Cihan Timur'un da fenomenler soruşturmasında şüpheli sıfatı ile yer aldığı öğrenildi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ise dün yaptığı konuşmada yurt dışına kaçan Timur Cihantimur (17) ile annesi Eylem Tok'un iadesine ilişkin, "İade dosyamızı ilettik ve geçici tutuklama evrakımızı da gönderdik. Bugün itibarıyla Amerika Birleşik Devletleri Adalet Bakanlığı'ndan cevap geldi. Bu cevabi yazıda istenen bazı belgeler var. Bu belgeleri de tamamladık. Buradaki süreci takip ediyoruz" dedi.
13.03.2024 Gündem
Çeteler hapishanelere saldırdı, hükümet acil durum ilan etti
Çeteler hapishanelere saldırdı, hükümet acil durum ilan etti Haiti’nin başkenti Port-au-Prince’te silahlı çeteler 2 Mart’ta iki ayrı hapishaneye saldırı düzenledi. Saldırı sonrası mahkumlar firar etti. Haiti Hükümeti, kentte acil durum ve sokağa çıkma yasağı ilan etti.
4.03.2024 Dünya
Kızı Dilan'ı öldüren babası yakalandı! Sevgilisini de otoparkta öldürmüşler
Kızı Dilan'ı öldüren babası yakalandı! Sevgilisini de otoparkta öldürmüşler Adana’da kızını uyuşturucu kullandığı ve "kötü yola düştüğü" için öldürdüğünü söyleyen baba tutuklandı. Otoparkta öldürülen gencin ise babası tarafından katledilen Dilan'ın sevgilisi olduğu ortaya çıktı.
28.02.2024 Adana
Organize suç örgütleri çökertildi: 47 kişi gözaltına alındı
Organize suç örgütleri çökertildi: 47 kişi gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa'da düzenlenen operasyonda 2 örgüt elebaşının da içerisinde bulunduğu 47 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
24.02.2024 Gündem
İstanbul'da KAFES-42 operasyonu! 12 şüpheli yakalandı
İstanbul'da KAFES-42 operasyonu! 12 şüpheli yakalandı Organize suç örgütüne yönelik yapılan "Kafes-42" operasyonunda 12 kişi yakalandı.
18.02.2024 Gündem
Narkozun etkisi geçmeden hastaneden firar etmeye çalıştı! Ameliyat kıyafeti ve drenlerle yakalandı
Narkozun etkisi geçmeden hastaneden firar etmeye çalıştı! Ameliyat kıyafeti ve drenlerle yakalandı Şişli’de özel bir hastanede estetik ameliyatı olan yabancı uyruklu bir kadın, iddiaya göre masrafları ödememek için kaçmaya çalıştı. Narkozun etkisinde olduğu söylenen ve üstünde hem ameliyat kıyafeti hem de drenler olan kadın; doktor, hemşire ve çalışanlar tarafından son anda durduruldu. İlginç anlar kameralara yansıdı.
8.02.2024 Gündem
Harry Potter Filmleri İzleme Sırası...harry Potter Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Harry Potter Filmleri İzleme Sırası...harry Potter Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Büyücülük okulu ile başlayan ve gittikçe gizemli bir hal alan film serisi denilince 'Harry Potter' karşımıza çıkar. Kitaptan uyarlanan bu film serisi oldukça geniş kitlelere ulaşmış bir yapımdır.
29.01.2024 Gündem
Kadıköy'de içinde yaklaşık 10 öğrencinin olduğu servis kaçırıldı
Kadıköy'de içinde yaklaşık 10 öğrencinin olduğu servis kaçırıldı Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi'nde sabah saatlerinde bir siteden öğrenci alan ve içinde yaklaşık 10 öğrencinin olduğu servis, yaya gelen bir kişi tarafından kaçırıldı. Servisin kaçırılışı güvenlik kamerasına yansırken, servis Pendik'te bulundu. Servisteki öğrencilerin ise şüpheli tarafından bir süre sonra servisten indirildiği öğrenildi. Servisi kaçıran şüpheli ise aranıyor. (DHA)
4.01.2024 Gündem
Hablemitoğlu suikastı davası firari sanığı Bozkır, tutuklandı
Hablemitoğlu suikastı davası firari sanığı Bozkır, tutuklandı Ankara'da dün yakalanan Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suikastı davasının firari sanığı ve 'terör örgütüne silah sağlama' suçundan hakkında 21 yıl 9 ay hapis cezası bulunan Nuri Gökhan Bozkır, tutuklandı.
3.01.2024 Gündem
Cinayet hükümlüsü firari polisin adım adım takibiyle yakalandı
Cinayet hükümlüsü firari polisin adım adım takibiyle yakalandı İzmir'in Bayraklı ilçesinde, otomobiliyle polisin ‘dur’ ihtarına uymayıp kaçan Ahmet Akın (29), takiple yakalandı. 'Kasten öldürme' suçundan hakkında kesinleşmiş 26 yıl hapis cezası bulunan cezaevi firarisi Akın, tutuklandı.
14.11.2023 Yaşam
Dünyanın aradığı ‘kokain kralı’ İstanbul'da yakalandı! Arnavut Chapo’ya ters kelepçe
Dünyanın aradığı ‘kokain kralı’ İstanbul'da yakalandı! Arnavut Chapo’ya ters kelepçe Güney Amerika’dan Avrupa’ya uyuşturucu sevkıyatı yapan ‘Kompanio Bello’ kartelinin lideri ‘Arnavutluk Chapo’su Dritan Rexhepi, İstanbul’da düzenlenen ‘Kartel’ operasyonuyla yakalandı.
11.11.2023 Gündem
Ödeme taahhüdünde bulundu, ilk duruşmada tahliye oldu
Ödeme taahhüdünde bulundu, ilk duruşmada tahliye oldu Kastamonu’da 4 yıl önce inşaat şirketi adı altında çizdirdikleri projedeki aynı daireleri farklı kişilere satarak 110 kişiyi dolandıran ve o dönemde yaklaşık 3 milyon liralık vurgun yapan tutuklu sanıklar, 90 gün tutuklu kaldıktan sonra ilk duruşmada serbest kaldı.
31.10.2023 Gündem
'Bora Kaplan' suç örgütü soruşturmasında 2 kişiye daha gözaltı
'Bora Kaplan' suç örgütü soruşturmasında 2 kişiye daha gözaltı Ankara'da liderliğini Ayhan Bora Kaplan'ın yaptığı suç örgütüne yönelik operasyonda 2 kişi daha yakalandı. Şüphelilerden biri tutuklanırken, diğeri serbest bırakıldı. Örgüte yönelik operasyonlarda bugüne kadar gözaltına alınan 36 şüpheliden 19’u, tutuklandı.
30.09.2023 Gündem
7 yıldır aranan FETÖ firarileri yakayı ele verdi
7 yıldır aranan FETÖ firarileri yakayı ele verdi Zonguldak'ta 7 yıldır aranan FETÖ firarisi çift, polis ekiplerince yakalandı.
30.09.2023 Gündem
Sahte yatırım ve borsa siteleri için harekete geçildi! Ankara merkezli 8 ilde operasyon! 29 kişi gözaltında
Sahte yatırım ve borsa siteleri için harekete geçildi! Ankara merkezli 8 ilde operasyon! 29 kişi gözaltında Sosyal medya, borsa ve yatırım hizmetlerinde faaliyet gösteren forum sitelerindeki ücretsiz eğitim adı altındaki reklamlara cep telefon numaralarını yazarak form dolduran vatandaşları mağdur eden 29 şahıs gözaltına alındı.
26.09.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Firar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki firar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.