Filyos

Filyos

Son dakika filyos haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan filyos ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını filyos haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Filyos

haberleri sayfasında son dakika yaşanan filyos gelişmeleri de dahil olmak üzere 325 filyos haberi bulunmuştur. Tüm filyos haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar'da petrol üretimi 35 bin varili geçti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar'da petrol üretimi 35 bin varili geçti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'taki Madenci Anıtı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Enerjide tam bağımsızlığı yakalamak en önemli hedefimizdir. Gabar'daki petrolün günlük üretimi, müjdeye dikkat, 35 bin varili geçti. 2024 sonunda 100 bin varile çıkmasını hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.
10.02.2024 Gündem
Bakan Bayraktar'dan Karadeniz gazı açıklaması: 40 milyon metreküpe çıkacak
Bakan Bayraktar'dan Karadeniz gazı açıklaması: 40 milyon metreküpe çıkacak Türkiye'nin enerji alanındaki atılımları katlanarak devam ediyor. Petrol, doğal gaz, yenilenebilir enerji alanındaki ivmesi her geçen gün artan yatırımların meyveleri alınmaya başlandı.
29.01.2024 Gündem
Gabonlu üniversite öğrencisi Dina’nın ölümüyle ilgili 2’nci duruşmada sanığın ifadesi ortaya çıktı
Gabonlu üniversite öğrencisi Dina’nın ölümüyle ilgili 2’nci duruşmada sanığın ifadesi ortaya çıktı Karabük'te, Filyos Çayı'nda cesedi bulunan Gabonlu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın (17) ölümüne ilişkin Dursun Acar’ın tutuklu yargılandığı davanın 2’nci duruşmasında genç kızın aile avukatlarından Gülyeter Aktepe ile mahkeme başkanı arasında ırkçılık tartışması yaşandı. Aktepe, Dina’nın Türkiye’de ırkçılığa maruz kaldığını söyledi. Mahkeme Başkanı ise “Türkiye’de veya Karabük’te ırkçılık olsa 10 bin yabancı öğrenci olmaz. Türkiye’de ırkçılık yoktur” diye cevap verdi.
24.01.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! "198 milyar dolarlık yatırım yaptık"
Bakan Uraloğlu duyurdu! "198 milyar dolarlık yatırım yaptık" Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Ulaşım ve haberleşmede 21 yılda 198 milyar dolar yatırım yaptık, ülkemizin ihtiyaç duyduğu ulaştırma ve altyapı yatırımlarını önümüzdeki 30 yıl için planladık, 197 milyar dolar ilave yatırım gerçekleştireceğiz” dedi.
19.12.2023 Gündem
Karadeniz gazından ekonomiye dev katkı
Karadeniz gazından ekonomiye dev katkı Karadeniz'de son 3 ayda üretilen doğalgaz 284 milyon metreküpü aşarken, ekonomiye katkısı 4.3 milyar TL oldu. Günlük 1.5 milyon hanenin ihtiyacı karşılandı.
29.11.2023 Ekonomi
Balık tutmak için gittiği nehirde ölü bulundu! Feci olay
Balık tutmak için gittiği nehirde ölü bulundu! Feci olay Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde balık tutmak için Filyos Nehri'ne giden Yüksel Öztürk'ün (75), cansız bedeni bulundu.
22.10.2023 Yaşam
Karadeniz'deki büyük doğal gaz keşfinin yıl dönümü! Faz-2 başlayacak
Karadeniz'deki büyük doğal gaz keşfinin yıl dönümü! Faz-2 başlayacak Zonguldak açıklarında Sakarya Gaz Sahası'ndaki doğal gaz keşfinin üzerinden 3 yıl geçti. Karadeniz doğal gazı, '2020 yılında denizlerde yapılan en büyük keşif, milli imkanlarla yapılan ilk derin deniz keşfi' olarak tarihe geçti.
21.08.2023 Gündem
Karadeniz gazı 3 ilimize yaradı! Yüzde 147 arttı
Karadeniz gazı 3 ilimize yaradı! Yüzde 147 arttı Zonguldak, Bartın ve Karabük konut fiyat endeksinde üst sıralara tırmandı. 20 Nisan'da Karadeniz gazının da devreye alınmasıyla birlikte Batı Karadeniz Bölgesi, yüzde 147 ile konut fiyat artışında liderliği aldı.
3.07.2023 Ekonomi
Gabonlu Dina'nın ölüm nedeninin tekrar değerlendirilmesi için rapor alınacak
Gabonlu Dina'nın ölüm nedeninin tekrar değerlendirilmesi için rapor alınacak Karabük'te, Filyos Çayı'nda cesedi bulunan Gabonlu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın (17) ölüm nedeninin tekrar değerlendirilmesi için İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı'ndan rapor istendi. Rapor için gerekli belgeleri almak üzere Karabük'e gelip, soruşturma savcısı ile de görüşen avukat Meriç Eyüboğlu, "Dina'nın şu an sadece 1 tane tutuklu faili var. Bütün faillerin açığa çıkarılmasını, her neyse başına gelen, hepimizin kafasında soru işareti kalmayacak şekilde ortaya konmasını istiyoruz" dedi.
15.06.2023 Gündem
Sahilde bulunan varil, ekipleri harekete geçirdi!
Sahilde bulunan varil, ekipleri harekete geçirdi! Zonguldak’ta Filyos sahilinde bulunan varil ekipleri harekete geçirdi.
1.06.2023 Gündem
Gabonlu üniversite öğrencisi Dina'nın ailesi Adli Tıp'a geldi! 'Kızımın ölümünün peşini bırakmayacağım'
Gabonlu üniversite öğrencisi Dina'nın ailesi Adli Tıp'a geldi! 'Kızımın ölümünün peşini bırakmayacağım' Karabük'te Filyos Çayı'nda ölü bulunan Gabon uyruklu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın ailesi kızlarının cenazesini almak için Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na geldi. Anne Jessica Sandra Makemba Panga, “Şu an cenazesi Gabon’a geri gidecek. Kızımın ölümünün peşini bırakmayacağım, adalet yerini bulacak. Cuma günü sabah saatinde Dina, Afrika’ya geri dönecek" dedi. İstanbul Gabon Derneği Başkanı ise “Hep beraber cenazemizi alacağız. Ondan sonra işlem yapacağız. İşlem yapıldıktan sonra Gabon’a geri götüreceğiz" dedi.
23.05.2023 Gündem
Dina’nın avukatından Gabon Büyükelçiliği'ne tepki: Bu umursamazlık kafamızda soru işaretleri bırakıyor
Dina’nın avukatından Gabon Büyükelçiliği'ne tepki: Bu umursamazlık kafamızda soru işaretleri bırakıyor   Karabük'te, Filyos Çayı'nda 26 Mart’ta cansız bedeni bulunan ve ölümündeki gizem hala çözülemeyen Gabonlu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın Gabon’dan Türkiye’ye gelen ailesi, 2’nci kez otopsi yapılması için gereken 6 bin dolarlık tutarı Gabon Büyükelçiliği’nden talep etti. Elçilik, ailenin talebine olumsuz yanıt verdi. Maddi durumu kötü olan aile, kızı için 2’nci kez otopsi yaptıramadı. Ailenin avukatı Kerim Bahadır Şeker, “Maalesef ilk günden bugüne kadar 17 yaşında bir kız çocuğunun maruz kaldığı zorbalığı aydınlatmak için elimizden geleni yapacak olsak da gerçekleştirilen bu davranış, bu umursamazlık 6 bin doların bir vatandaşından daha değerli olup olmadığına dair kafamızda soru işaretleri bırakıyor" dedi.
17.05.2023 Gündem
Dina'nın ailesi mesajları savcıya anlattı! 'Cesedinde morluklar var'
Dina'nın ailesi mesajları savcıya anlattı! 'Cesedinde morluklar var' Karabük'te, Filyos Çayı'nda 26 Mart’ta cansız bedeni bulunan ve ölümündeki gizem hala çözülemeyen üniversiteli Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın, Gabon'dan gelen annesi Jessica Sandra Makemba Panga, gözyaşı döküp, "Kendimi kısıtlanmış, etrafım sarılmış gibi hissediyorum. Bugünlerde, bu saatlerde kızımın yanına 18’inci doğum günü için gelmeye söz vermiştim" dedi.
14.05.2023 Gündem
Dina'nın eşyalarını alan anne ve babası ağladı
Dina'nın eşyalarını alan anne ve babası ağladı Karabük'teki Filyos Çayı'nda cesedi bulunan üniversite öğrencisi Gabonlu Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın (17) ailesi, kente gelip adliyede suç duyurusunda bulundu. Dina'nın anne ve babası, arkadaşlarından kızlarına ait eşyaları teslim aldıkları sırada gözyaşlarına boğuldu.
12.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tepkinizi sandıkta gösterin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tepkinizi sandıkta gösterin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Aydın'daki mitinginde konuştu.14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yapan Erdoğan, "Pazar günü önemli bir karar vereceğiz; ya eser siyaseti ya da yıkım siyaseti. Huzur iklimine sahip çıkıyoruz. Sizi galeyana getirmek isteyenlere fırsat vermeyin. Tepkinizi sandıkta gösterin. Hesabınızı sandıkta sorun." dedi.
9.05.2023 Gündem
Gabonlu Dina'nın ailesi teşhis için Adli Tıp'a geldi! Anne Panga: Türk devletine güveniyorum, bu kesinlikle intihar değil
Gabonlu Dina'nın ailesi teşhis için Adli Tıp'a geldi! Anne Panga: Türk devletine güveniyorum, bu kesinlikle intihar değil Karabük'te üniversite öğrencisi 17 yaşındaki Gabon uyruklu Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın Filyos Çayı'nda 26 Mart günü cansız bedeni bulundu. Genç kızın yalın ayak sokakta koştuğu görüntüler ortaya çıkarken, başlatılan soruşturma kapsamında 8 kişi gözaltına alındı. 4 kez gözaltına alınan Dursun Acar, tutuklanırken diğer 7 şüpheliden 2'si adli kontrol şartıyla diğer 5 şüpheli ise savcılıkça serbest bırakıldı. Gabonlu Dina'nın cenazesi ise İstanbul Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Gabon Cumhuriyeti'nin de yaşayan Dina'nın ailesi bugün İstanbul'a geldi. Dina'nın annesi Jessica Sandra Makemba Panga, babası Guy Serge Ibouanga Panga, amcası, teyzesi ve avukatları Kerim Bahadır Şeker ile birlikte cesedi teşhis etmek için Adli Tıp Kurumu'na geldi. Anne ve baba kızlarını görmek için içeri girdi. Annenin kızı Dina'nın resminin olduğu siyah tişört giydiği görüldü. Aile adli tıptan çıktıktan sonra avukatlarıyla birlikte açıklama yaptı.
8.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Gabar'da yeni petrol keşfettik
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Gabar'da yeni petrol keşfettik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya'da Karapınar Güneş Santrali, Bozkır Barajı ve Abdülhamit Han Caddesi ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde konuştu. Gabar'da yeni petrol bulunduğunu duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cudi Gabar'da günlük 100 bin varil üretime sahip petrol bulduk. Bu ne demek ey teröristler, sizi o petrol kuyularına gömeceğiz. Cizre'ye 20 km mesafedeki rezerv güçlü kaliteye sahip. 100 kuyu ile 100 bin varil kapasitesine ulaşacağız. Günlük tüketimin 10'da 1'ini karşılayacak rezervin milletimizin hayrı olacağına şüphe yok" ifadelerini kullandı.
2.05.2023 Gündem
Tahsil edilen faturalar iptal edilecek! EPDK Başkanı'ndan ücretsiz doğal gaz açıklaması
Tahsil edilen faturalar iptal edilecek! EPDK Başkanı'ndan ücretsiz doğal gaz açıklaması Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, ücretsiz doğal gaz ve indirimli gaz ile ilgili açıklamalarda bulundu.
1.05.2023 Ekonomi
TCG Anadolu uğurlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İzmir'den farklı mesaj vereceğiz
TCG Anadolu uğurlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İzmir'den farklı mesaj vereceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya Akyazı Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulunarak, "TCG Anadolu Uçak Gemimizi İzmir'e uğurlayacağız. 1 hafta-10 gün de İzmir'de kalmasında fayda var. İnşallah oradan farklı mesajlar vereceğiz." şeklinde konuştu.
23.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan depremzede çocukları kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan depremzede çocukları kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle depremzede çocuklarla Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde bir araya geldi. Çocukların bayramını kutlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sizlerden milletimizin size olan güvenini, bilimin ve değerlerimizin ışığında kendinizi en iyi şekilde yetiştirerek güçlendirmenizi istiyorum" dedi.
23.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çitçilerimize 10 yeni müjde veriyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çitçilerimize 10 yeni müjde veriyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Nurdağı'nda yapımı tamamlanan köy evlerinin anahtar teslim töreninde konuştu. Erdoğan, "Bütün 11 vilayeti Cumhur ittifakı olarak defaatle dolandık. İnşaatını 45 günde tamamladığımız 45 köy evimizin anahtarların teslim ediyoruz. Çitçilerimize 10 yeni müjde veriyoruz." dedi.
22.04.2023 Gündem
Gabonlu Dina’nın sır ölümü! Otopsi raporu ortaya çıktı: İntihar mı, cinayet mi?
Gabonlu Dina’nın sır ölümü! Otopsi raporu ortaya çıktı: İntihar mı, cinayet mi? Karabük'te Filyos Çayı'nda cansız bedeni bulunan Gabon uyruklu Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga (17) için Adli Tıp Kurumu’nun düzenlediği kesin otopsi raporu ortaya çıktı. Dina'nın kanında uyuşturucu madde bulunmadığının da yer aldığı raporda, 9 uzmanın oy birliğiyle ölüm olayının adli tahkikatla aydınlatılmasının uygun olduğuna karar verildi. İşte haberin detayları...
22.04.2023 Gündem
1 metreküp doğal gaz kaç TL? Karadeniz gazıyla 25 metreküp doğalgaz kaç lira?
1 metreküp doğal gaz kaç TL? Karadeniz gazıyla 25 metreküp doğalgaz kaç lira? Filyos'tan devreye alınması ve evlere girmesiyle birlikte doğal gaz faturlarında indirim yaşanacak. Konutlarada 25 metreküpe kadar doğal gaz ücretsiz olacak. Peki konutta 25 metreküp doğal gaz kaç lira yapıyor?
21.04.2023 Gündem
Kentsel dönüşümde yeni seferberlik! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri art arda duyurdu
Kentsel dönüşümde yeni seferberlik! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri art arda duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziosmanpaşa'da Kentsel Dönüşüm Projeleri Anahtar Teslim ve Temel Atma Töreni'nde yaptığı açıklamada Millet İttifakı'na seslenerek, "7’li masa Karadeniz gazı için ‘hani nerede’ diyordu. Bunların gözü var ama görmez" ifadelerini kullandı. İstanbul için müjdeleri peş peşe açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentsel dönüşüme girecek konutlar için maliyetin yarısını devletin ödeyeceği "Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden" kampanyasını duyurdu. Erdoğan, İstanbul'daki kira yardım miktarının 3500 liradan 5250 liraya yükseldiğini de açıkladı.
21.04.2023 Gündem
Karadeniz gazı dünya medyasında! 'Erdoğan'ın kampanyası bir güç gösterisi'
Karadeniz gazı dünya medyasında! 'Erdoğan'ın kampanyası bir güç gösterisi' Karadeniz gazının karaya ulaşması ABD'den Fransa'ya, Almanya'dan Rusya'ya, Çin'den Yunanistan'a, Hindistan'dan Azerbaycan'a dünyanın her yerinde yankı buldu, uluslararası medya 'Türkiye'nin en önemli projesi' dedi.
21.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Filyos ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki filyos haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.