Filistin Kurtuluş Örgütü (

Filistin Kurtuluş Örgütü (

Son dakika Filistin Kurtuluş Örgütü ( haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Filistin Kurtuluş Örgütü ( ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Filistin Kurtuluş Örgütü ( haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Filistin Kurtuluş Örgütü (

haberleri sayfasında son dakika yaşanan filistin kurtuluş örgütü ( gelişmeleri de dahil olmak üzere 227 filistin kurtuluş örgütü ( haberi bulunmuştur. Tüm filistin kurtuluş örgütü ( haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsrail Gazze'de hastane vurdu: En az 500 can kaybı!
İsrail Gazze'de hastane vurdu: En az 500 can kaybı! İsrail savaş uçakları, Gazze Şeridi’nde bulunan Baptist Hastanesi’ni (Al Ahli Arab Hastanesi) vurdu. Saldırıda en az 500 kişi hayatını kaybetti. Hastaneye yapılan saldırı sonrası peş peşe açıklama yapıldı.
18.10.2023 Dünya
Tarihi zirveden sonra İsrail Gazze'yi vurdu!
Tarihi zirveden sonra İsrail Gazze'yi vurdu! ABD Başkanı Biden, Orta Doğu ziyaretleri çerçevesinde bölgeye yaptığı ziyaretten bir gün sonra, İsrail, Gazze'ye hava saldırısı düzenledi.
16.07.2022 Dünya
Cem Karaca’nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? Cem Karaca biyografisi!
Cem Karaca’nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? Cem Karaca biyografisi! Anadolu rock ozanı olarak tanınan Cem Karaca’nın ölümünün üzerinden 18 yıl geçti. Sosyal mesajlar içeren şarkılarıyla dönemine damga vuran Cem Karaca ölüm yıldönümünde anılıyor. Peki, Cem Karaca kimdir? Cem Karaca ölüm sebebi ne? Cem Karaca ölüm tarihi ne? İşte Cem Karaca’nın hayatı ve şarkıları!
8.02.2022 Kültür Sanat
İsrail, 6 Filistin insan hakları kuruluşunu terör listesine aldı
İsrail, 6 Filistin insan hakları kuruluşunu terör listesine aldı İsrail hükümeti, Filistin Halk Kurtuluş Cephesi’ne (FHKC) bağlı olduğunu iddia ettiği 6 Filistin insan hakları kuruluşunu terör örgütleri listesine aldığını duyurdu.
22.10.2021 Dünya
İsrail'i savunan ABD Başkanı Biden'a partisinden sert tepki: İnsanlar dua ederken...
İsrail'i savunan ABD Başkanı Biden'a partisinden sert tepki: İnsanlar dua ederken... Son dakika haberine göre; ABD Başkanı Joe Biden'ın İsrail'in şiddet eylemlerini "meşru müdafaa" olarak nitelendirmesine partisindeki birçok isimden ağır eleştiriler geldi. Özellikle Alexandria Ocasio-Cortez, Marc Pocan ve Jamaal Bowman'ın açıklamaları Biden'a ağır darbe oldu.
13.05.2021 Dünya
Filistin Devlet Başkanı Abbas kritik kararnameyi imzaladı!
Filistin Devlet Başkanı Abbas kritik kararnameyi imzaladı! Filistin Devlet Başkanı Abbas, 22 Mayıs 2021'de milletvekili ve 31 Temmuz 2021'de de başkanlık seçimlerinin yapılmasını öngören kararnameyi imzaladı.
15.01.2021 Dünya
FKÖ: Bugün, Arap rejimleri tarihinde kara bir gün
FKÖ: Bugün, Arap rejimleri tarihinde kara bir gün Filistin Kurtuluş Örgütü (FKÖ), ABD Başkanı Donald Trump'ın ev sahipliğinde İsrail ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Bahreyn arasında imzalanan normalleşme anlaşmasına ilişkin, "kara bir gün" değerlendirmesinde bulundu.
15.09.2020 Dünya
Filistin'de, İsrail-BAE-Bahreyn anlaşması için 'yas' çağrısı
Filistin'de, İsrail-BAE-Bahreyn anlaşması için 'yas' çağrısı İsrail'e karşı çok yönlü direniş başlatılması için kurulan Filistin Halk Direnişi Birleşik Komutanlığı, İsrail ile Bahreyn ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında varılan normalleşme anlaşmalarına tepki olarak bir günlük "ulusal yas ilan edilmesi" çağrısı yaptı.
13.09.2020 Dünya
İran'dan "İsrail-Bahreyn anlaşmasına" ilk tepki
İran'dan "İsrail-Bahreyn anlaşmasına" ilk tepki İran Meclis Başkanı Muhammed Bakır Kalibaf'ın Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Özel Yardımcısı Hüseyin Emir Abdullahiyan, Bahreyn'in İsrail ile ilişkileri normalleştirme anlaşmasına varmasını "İslam'a ve Filistinlilere büyük bir ihanet" şeklinde niteledi.
11.09.2020 Dünya
Filistin'den flaş karar! Büyükelçisini geri çekti
Filistin'den flaş karar! Büyükelçisini geri çekti Filistin yönetimi, Bahreyn'in İsrail ile ilişkilerin normalleştirilmesi anlaşmasına varmasına tepki için Manama'daki büyükelçisini geri çağırdığını duyurdu.
11.09.2020 Dünya
Trump resmen duyurdu: Anlaşmaya varıldı
Trump resmen duyurdu: Anlaşmaya varıldı ABD Başkanı Donald Trump, Birleşik Arap Emirlikleri'nin ardından Bahreyn'in de İsrail ile ilişkileri normalleştirme anlaşmasına vardığını duyurdu.
11.09.2020 Dünya
Filistin: BAE'nin İsrail ile anlaşması Filistin davasına ihanettir
Filistin: BAE'nin İsrail ile anlaşması Filistin davasına ihanettir Filistin Yönetimi, Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) İsrail anlaşmasını, Kudüs, Mescid-i Aksa ve Filistin davasına ihanet olarak değerlendirerek, tepki gösterdi.
13.08.2020 Gündem
Flaş açıklama geldi: İsrail ile anlaşmalara bağlı kalmayacağız
Flaş açıklama geldi: İsrail ile anlaşmalara bağlı kalmayacağız Filistin Kurtuluş Örgütü (FKÖ), İsrail ile yapılan anlaşmalara bağlı kalınmayacağını açıkladı.
27.05.2020 Dünya
Filistin CIA ile bilgi paylaşımını durduracak
Filistin CIA ile bilgi paylaşımını durduracak İsrail ve ABD ile imzalanan anlaşmalara bağlı kalmama kararı alan Filistin yönetimi, ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı'yla (CIA) bilgi paylaşımına son vereceğini duyurdu.
21.05.2020 Dünya
Bakan Çavuşoğlu, FKÖ Genel Sekreteri Ureykat ile telefonda görüştü
Bakan Çavuşoğlu, FKÖ Genel Sekreteri Ureykat ile telefonda görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Filistin Kurtuluş Örgütü (FKÖ) Yürütme Konseyi Genel Sekreteri Saib Ureykat ile telefon görüşmesi yaptı.
15.05.2020 Gündem
92 yaşında ölen Hüsnü Mübarek kimdir, devlet başkanlığı ve istifa süreci? Mısır'ın devrik lideri Hüsnü Mübarek neden öldü?
92 yaşında ölen Hüsnü Mübarek kimdir, devlet başkanlığı ve istifa süreci? Mısır'ın devrik lideri Hüsnü Mübarek neden öldü? Mısır'ın devrik lideri Hüsnü Mübarek 91 yaşında hayatını kaybetti. Hüsnü Mübarek 1981-2011 arasında Mısır Cumhurbaşkanı olarak görev yapmıştı. 91 yaşındaki Mübarek, 2011'de patlak veren ve Arap Baharı olarak anılan gösteriler sonucu görevini 10 Şubat 2011 tarihinde yetkilerini yardımcısı olan Ömer Süleyman'a devretmişti. Mısır'ın devrik lideri Hüsnü Mübarek kimdir, neden öldü?
25.02.2020 Gündem
Filistin, İsrail ile yaptıkları anlaşmaları feshetti
Filistin, İsrail ile yaptıkları anlaşmaları feshetti ABD yönetiminin tek taraflı sözde barış planının yankıları sürüyor. Filistin yönetimi, İsrail ile imzalanan Oslo Anlaşmalarını feshettiklerini duyurdu.
30.01.2020 Dünya
TRT World Forum'a geleceğiz deyip katılmadılar!
TRT World Forum'a geleceğiz deyip katılmadılar! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TRT World Forum’a geleceğini söyleyip daha sonra katılmaktan vazgeçenlere sert tepki göstermişti. Katılmayan isimler belli oldu.
22.10.2019 Gündem
Ortaya çıktı... Tepki yağdı
Ortaya çıktı... Tepki yağdı ABD Dışişleri Bakanlığının Filistin'i yaklaşık 3 ay önce internet sayfasındaki "bölgeler ve ülkeler" listesinden çıkardığı ortaya çıktı.
25.08.2019 Dünya
İsrail Batı Şeria'da 6 bin yasa dışı konut inşa edecek
İsrail Batı Şeria'da 6 bin yasa dışı konut inşa edecek Tel Aviv yönetimi işgal altındaki bölgede yeni yerleşim planına onay verdi, söz konusu adım Filistin tarafında büyük tepkiyle karşılandı.
31.07.2019 Dünya
Tunus Cumhurbaşkanı Baci Kaid es-Sibsi için cenaze töreni düzenlendi
Tunus Cumhurbaşkanı Baci Kaid es-Sibsi için cenaze töreni düzenlendi Başkent Tunus'ta tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Tunus Cumhurbaşkanı Baci Kaid es-Sibsi (93) için Kartaca Sarayı'nda cenaze töreni düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay da katıldı.
27.07.2019 Dünya
Resmen duyurdular: Tüm anlaşmalar askıya alındı
Resmen duyurdular: Tüm anlaşmalar askıya alındı Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, İsrail ile yapılan tüm anlaşmaların askıya alındığını duyurdu.
25.07.2019 Dünya
Tunus Cumhurbaşkanı Baci Kaid es-Sibsi vefat etti
Tunus Cumhurbaşkanı Baci Kaid es-Sibsi vefat etti Tunus Cumhurbaşkanlığı, Cumhurbaşkanı Baci Kaid es-Sibsi'nin 92 yaşında hayatını kaybettiğini duyurdu.
25.07.2019 Dünya
İsrail'den skandal Gazze kararı!
İsrail'den skandal Gazze kararı! İsrail ordusu, helyum gazıyla şişirilmiş balon atılmasını gerekçe göstererek Gazze Şeridi üzerinde kapsamlı deniz ablukası uygulama kararı aldı.
13.06.2019 Dünya
'Yüzyılın anlaşması' yayımlandı! Yeni devlet kurulacak
'Yüzyılın anlaşması' yayımlandı! Yeni devlet kurulacak İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya yakınlığıyla bilinen Israel HaYom gazetesi, ABD Başkanı Donald Trump'ın İsrail-Filistin meselesinin çözümü konusunda yakında açıklaması beklenen, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Mısır'ın da destek verdiği belirtilen "Yüzyılın Anlaşması" planının resmi olmayan maddelerini yayımladı.
7.05.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Filistin Kurtuluş Örgütü ( ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki filistin kurtuluş örgütü ( haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.