Fıla

Fıla

Son dakika FILA haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan FILA ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını FILA haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fıla

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fıla gelişmeleri de dahil olmak üzere 51 fıla haberi bulunmuştur. Tüm fıla haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yasaklı ırklara barınaktan çıkış yok! Bakımları eksiksiz yapılıyor
Yasaklı ırklara barınaktan çıkış yok! Bakımları eksiksiz yapılıyor Van'da sokaklarda tehlike oluşturdukları için toplatılan, 42 yasaklı ırk köpeğe Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde bakılıyor. Hayvan Sağlığı ve Koruma Şube Müdürü Yusuf Burhan Burkay, yasaklı ırkların kontrolsüz üremeleri ve satışlarını engellemek amacıyla kayıt altına alınma zorunluluğunun getirilmesinin ardından, birçok yasaklı ırkın sokaklara bırakıldığını belirterek, "Her gün günlük bakımları ve beslenmeleri yapılmaktadır. Bu hayvanların sahiplendirilmesi yapılmıyor" dedi.
5.08.2023 Yaşam
Deichmann Türkiye Ceo’su Atilla Özkul “Yenilenen  3.0 Mağaza Konseptini” paylaştı..
Deichmann Türkiye Ceo’su Atilla Özkul “Yenilenen 3.0 Mağaza Konseptini” paylaştı.. Taksim İstiklal, Mall of İstanbul, MarkAntalya, Trabzon Forum, İzmir Westpark DEICHMANN mağazaları  “3.0 yeni konsept” mimari ile yenilenerek müşterilerin hizmetine açıldı.
21.03.2023 Advertorial
Barınaklar yasaklı ırklar ile doldu
Barınaklar yasaklı ırklar ile doldu Samsun Büyükşehir Belediyesi Güçten Düşmüş Sahipsiz Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde 43 olan 'yasaklı ırk' köpek sayısı kısa zamanda 160'a yükseldi. Belediye yeni bireysel kulübeler imal ederek, köpeklerin güvenli bir şekilde barınmasını sağladı.
22.01.2022 Yaşam
Tehlike arz eden köpek ırklarıyla ilgili flaş açıklama! Bakanlık duyurdu
Tehlike arz eden köpek ırklarıyla ilgili flaş açıklama! Bakanlık duyurdu Son dakika haberi... Tarım ve Orman Bakanlığı, Ankara'da 1925, İstanbul’da 4 bin 858, İzmir'de 2 bin 541 olmak üzere, Türkiye genelinde 20 bin 843 tehlike arz eden köpeğin mikroçip uygulanarak kayıt altına alındığını açıkladı.
14.01.2022 Gündem
Tehlike arz eden 6 köpek ırkının kayıt alınmasında süre bitiyor! 15 bin lira para cezası var
Tehlike arz eden 6 köpek ırkının kayıt alınmasında süre bitiyor! 15 bin lira para cezası var Tehlikeli ırk olarak kabul edilen köpeklerin kısırlaştırılıp kayıt altına alınması için verilen süre yarın sona eriyor. İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yavuz Karaca, yaklaşık 2 bin 500 köpeğe çip takıldığını belirterek kayıt altına alınmadığı tespit edilen köpeklere el konulacağını, sahibine ise 15 bin lira idari para cezası kesileceğini söyledi. 
13.01.2022 Gündem
Kayıt altına alınan tehlikeli ırk sayısı 12 bin 100'e yükseldi
Kayıt altına alınan tehlikeli ırk sayısı 12 bin 100'e yükseldi Türkiye genelinde dün 5 bin 160 olarak açıklanan kayıt altına alınan tehlike arz eden köpek sayısı, bir günde yüzde yüzün üzerinde artarak, 12 bin 100'e yükseldi.
13.01.2022 Gündem
Yasaklı ırk köpekleri hangileri, yasaklı ırk kaydı nasıl yapılır? 14 Ocak köpek yasağı!
Yasaklı ırk köpekleri hangileri, yasaklı ırk kaydı nasıl yapılır? 14 Ocak köpek yasağı! 6 köpek ırkı için son 2 gün. Yasaklı köpek ırklarının kayıt altına alınması ve kısırlaştırılması için verilen süre 14 Ocak'ta sona eriyor. Kanuna aykırı davrananlara verilecek ceza 15 bin liradan başlıyor. Peki, Yasaklı ırk köpekleri hangileri, yasaklı ırk kaydı nasıl yapılır? İşte 14 Ocak köpek yasağı detayları...
12.01.2022 Gündem
Pitbull besleyenler hakkında flaş açıklama! Bakanlık duyurdu
Pitbull besleyenler hakkında flaş açıklama! Bakanlık duyurdu İçişleri Bakanlığı emniyet ve jandarma bünyesindeki Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma birimlerince 2020'den bugüne kadar tehlikeli köpek ırklarını çocukların oyun alanlarında ve vatandaşların yoğun olduğu yerlerde ağızlıksız, maskesiz gezdiren 1964, Pitbull Terrier, Japanese Tosa gibi tehlike arz eden hayvanları besleyen 384 kişiye idari para cezası uygulandı.
28.12.2021 Gündem
81 ile genelge gönderildi! Bakanlıktan sahipsiz ve tehlike arz eden hayvanlarla ilgili önlemler
81 ile genelge gönderildi! Bakanlıktan sahipsiz ve tehlike arz eden hayvanlarla ilgili önlemler Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, sahipsiz ve tehlike arz eden hayvanlarla ilgili önlemler kapsamında 81 ilin valilik ve belediyelerine genelge gönderdi.
27.12.2021 Gündem
Pitbull yasak mı, pitbull beslemek yasal mı? Pitbull beslemenin cezası ne kadar, pitbull beslemenin yasak olduğu ülkeler?
Pitbull yasak mı, pitbull beslemek yasal mı? Pitbull beslemenin cezası ne kadar, pitbull beslemenin yasak olduğu ülkeler? Pitbull beslemek yasak mı, pitbull beslemenin cezası ne kadar? Gaziantep'te, pitbull cinsi 2 köpeğin 4 yaşındaki çocuğa saldırdığı haberlerin ardından pitbull beslemeyle ilgili araştırmalar da arttı.
23.12.2021 Gündem
Hayvanları koruma kanunu çıktı mı? Hayvanları Koruma Kanunu maddeleri nelerdir, içeriği ve idari cezalar
Hayvanları koruma kanunu çıktı mı? Hayvanları Koruma Kanunu maddeleri nelerdir, içeriği ve idari cezalar Hayvanları koruma kanunu çıktı mı? Hayvanları Koruma Yasası, TBMM'de kabul edildi. Hayvanları Koruma Kanunu ile Türk Ceza Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilerek yasalaştı. Kanuna göre, Hayvanları Koruma Kanunu'nun tanımları düzenleyen maddesinde değişiklik yapılarak "süs" ibaresi çıkarılacak. Hayvanlara işkence yapmak, hayvanlara cinsel saldırıda bulunmak ve tecavüz etmek fiilleri suç kapsamına alınacak. Hayvanlara cinsel saldırıda bulunan ve tecavüz eden kişiye 6 aydan 3 yıla kadar hapis cezası uygulanabilecek. İşte Hayvanları Koruma Kanunu maddeleri ve içeriği…
9.07.2021 Gündem
Dünyaca ünlü şirketler Çin'in hedefinde! Mağazalar tek tek kapanıyor: Nike, Adidas, H&M, FILA, Burberry, Lacoste ve Uniqlo...
Dünyaca ünlü şirketler Çin'in hedefinde! Mağazalar tek tek kapanıyor: Nike, Adidas, H&M, FILA, Burberry, Lacoste ve Uniqlo... Son dakika haberine göre; ABD başta olmak üzere Batılı ülkelerin Uygurlara soykırım yapıldığı suçlamasıyla bazı Çin hükümeti yetkililerine yaptırım uygulamasının ardından Pekin ile Batı arasındaki mücadelenin yeni perdesinde özel şirketler sahne alıyor. Pamuk, bu sert kavganın ana aktörü.
24.05.2021 Ekonomi
"Pitbull saldırıyorsa kabahat sahibindedir"
"Pitbull saldırıyorsa kabahat sahibindedir" İnsanların evcil hayvanları yetiştirme tarzı veya hatalı davranışlarının bazı hayvanları olduğu gibi köpekleri de saldırganlaştırdığı belirtildi. Ülkemizde Fila Brasileiro, Dogo Argentino, Tosa Inu ve Pitbull cinsi köpek ırkının kanunla yasaklandığını söyleyen Veteriner Psikolog Prof. Dr. Tamer Dodurka, “Türkiye’de üretimi, sahiplenilmesi ve satışı yasak olan bu ırklardan Pitbull cinsi köpekler, sahibine saldıracak en son hayvanlardan biri. Bu nedenle eğer köpek sahibine saldırdıysa orada kabahatli olan sahibidir” dedi.
18.08.2019 Sağlık
10. yılının şerefine 10 mağaza açacak
10. yılının şerefine 10 mağaza açacak Alman ayakkabı zinciri Deichmann, Türkiye’de 10’uncu yılını kutluyor. 10’uncu yılı şerefine 10 mağaza açacak olan şirketin Türkiye Müdürü Atilla Özkul, “Türkiye’de en yaygın yabancı ayakkabı markasıyız, tüm mağazaları kendimiz açıyoruz” dedi.
8.07.2016 Ekonomi
Kortta zebra var
Kortta zebra var Roland Garros’taki tenisçiler kıyafetleriyle geçen hafta boyunca bir kort defilesi yaşattı.
28.05.2016 Arşiv
"Gereken skoru aldık"
"Gereken skoru aldık" Fenerbahçe-Shakhtar Donetsk maçı sonrası, kaptan Volkan Demirel maçın değerlendirmesini yaptı.
28.07.2015 Fenerbahçe
Ali Gümüş hayatını kaybetti
Ali Gümüş hayatını kaybetti Türk Sporu ve Güreşi için önemli katkıları olan Ali Gümüş hayata gözlerini yumdu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
FILA'da isim değişikliği
FILA'da isim değişikliği Uluslararası Güreş Federasyonu'nun adı Dünya Güreş Birliği olarak değişti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
'Savaş olacak gibi...'
'Savaş olacak gibi...' Uluslararası Güreş Federasyonları Birliği (FlLA) Başkanı Nenad Lalovic, doping konusunda çok ciddi çalışmalar yaptıklarını belirtti. Nenad, 2015’ten itibaren ilk defa doping yapan sporcunun cezasının 2 yıldan 4 yıla çıkacağını açıkladı
10.11.2021 Diğer Sporlar
'Yaptırımlar uygulanacak'
'Yaptırımlar uygulanacak' Uluslararası Güreş Federasyonları Birliği (FILA) Organizasyonlar direktörü ve Avrupa Güreş birliği (CELA) yönetim kuruluna atanan Önder Yahşi: 'şampiyona verilecek ülkelere ciddi yaptırımlar, hatta kontratlar yaptırmayı düşünür hale geldik,'dedi
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kayaalp için Irkçılık kararı çıkarsa...
Kayaalp için Irkçılık kararı çıkarsa... FILA Disiplin Kurulu, Rıza Kayaalp'in cezasını 'Irkçılık' olarak onarsa milli güreşci Olimpiyatlar'dan men edilecek.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yerlikaya'ya 3 ay ceza!
Yerlikaya'ya 3 ay ceza! Haksızlığa isyan eden Güreş Federasyonu Başkanı'nı FILA affetmedi!
10.11.2021 Diğer Sporlar
Rıza Kayaalp'in cezası askıya alındı!
Rıza Kayaalp'in cezası askıya alındı! FILA Disiplin Kurulu, milli güreşçi Rıza Kayaalp'in müsabakalardan 6 ay men cezasını, FILA Temyiz Kurulu davayla ilgili karara varana kadar askıya aldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
AKP sahip çıktı: Yedirmeyiz!
AKP sahip çıktı: Yedirmeyiz! AKP'den 6 ay men cezası alan milli güreşçi Kayaalp'e destek...
29.09.2021 Gündem
'Köpek deseydim...'
'Köpek deseydim...' Attığı tweet yüzünden FILA’dan 6 ay ceza alan milli güreşçi Rıza Kayaalp, yakın çevresine dert yandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Fıla ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fıla haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.