Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

Deichmann Türkiye Ceo’su Atilla Özkul “Yenilenen 3.0 Mağaza Konseptini” paylaştı..

Taksim İstiklal, Mall of İstanbul, MarkAntalya, Trabzon Forum, İzmir Westpark DEICHMANN mağazaları  “3.0 yeni konsept” mimari ile yenilenerek müşterilerin hizmetine açıldı.

Deichmann Türkiye Ceo’su Atilla Özkul “Yenilenen  3.0 Mağaza Konseptini” paylaştı..

Ceo Atilla Özkul: “DEICHMANN “3.0 konsepti” ile yenilenen mağazalarımızda  modern tasarım ile müşterilerimize daha keyifli bir alışveriş deneyimi sunmayı hedefliyoruz.

Mağazalarımız şık mimarisi ve genişlik hissi yaratan açık tavan konsepti sayesinde yeni ve modern bir görünüme kavuşurken son trendleri de yakalıyor.” dedi.

Fashion ve tarz yaratan ayakkabı modelleri mağazalarda özel konsept ve bölümlerde yer alıyor.

Ayrıca, geniş bir alana sahip  özel marka spor bölümleri ile  dikkat çeken mağazalar  Nike, adidas, Puma, Fila, Champion ve daha bir çok  seçkin marka spor modellerle de  müşterilerin karşısına çıkıyor.

Ceo Atilla Özkul: “2023 yılı ve sonrası için yeni mağaza açılışları ve renove edilen tüm mağazalarımız için önemli bir yatırım bütçesi ayırdık. Yeni açılacak ve renove edilecek olan  Türkiye’deki  tüm DEICHMANN mağazalarımız  yine  aynı konsept çizgisinde ; şık mimarisi, konfor ve tarz yaratan modern mağaza  tasarımı ile müşterilerimizin hizmet ve beğenisine sunulacak. “ diye belirtti.

Haberin Devamı