Fezleke

Fezleke

Son dakika fezleke haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fezleke ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fezleke haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fezleke

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fezleke gelişmeleri de dahil olmak üzere 878 fezleke haberi bulunmuştur. Tüm fezleke haberleri aşağıda listelenmiştir.
15 aylık oğlunu döverek öldüren babanın cezası belli oldu
15 aylık oğlunu döverek öldüren babanın cezası belli oldu Arnavutköy’de 2003 yılında 15 aylık oğlu Armağan’ı döverek ölümüne neden olduktan sonra gizlice gömdüğü iddia edilen ve 3 çocuğunun ihbarı üzerine olaydan 20 yıl sonra hakkında dava açılan baba yargılandığı davada müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
28.03.2024 Gündem
Esenyurt'taki tekel bayi cinayetinde bomba iddia: 3 milyon liraya davadan vazgeçtiler
Esenyurt'taki tekel bayi cinayetinde bomba iddia: 3 milyon liraya davadan vazgeçtiler Esenyurt'ta 28 Temmuz'da tekel bayisine yapılan silahlı saldırıda 20 yaşındaki Batuhan Bayındır ile 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen hayatını kaybetmiş, 21 yaşındaki Yusuf Erzen ise yaralanmıştı.
2.12.2023 Gündem
Zabıt katibi eski eşi ve annesiyle şebeke kurdu! 80 milyonluk vurgun yaptı
Zabıt katibi eski eşi ve annesiyle şebeke kurdu! 80 milyonluk vurgun yaptı Bakırköy Adalet Sarayı'nda görevli zabıt katibi Süleyman D., aralarında eski eşi ve annesinin de bulunduğu bir şebeke kurdu. Yüksek oranda kar payı ve faiz vadeden şebeke iddiaya göre çok sayıda kişiyi yaklaşık 80 milyon lira dolandırdı. Öte yandan zabıt katibi Süleyman D.'nin dolandırdığı paralarla yaptığı tatilden video kaydedip sosyal medya hesaplarında paylaştığı öğrenildi.
22.10.2023 Yaşam
Sosyal medyadan paylaştı görüntüler tepki çekti! Üzerine tükürdüğü 2 ton fıstığa el konuldu
Sosyal medyadan paylaştı görüntüler tepki çekti! Üzerine tükürdüğü 2 ton fıstığa el konuldu Siirt'te 'yeşil altın' olarak bilinen fıstığın depolandığı yere girip, yüzen ve kabukları tüküren kişinin görüntüleri sonrası belirlenen adresteki 2 ton fıstığa el konuldu.
2.10.2023 Gündem
Ermeni model Armine Harutyunyan'dan skandal hamle! Terör örgütüne katıldı Azerbaycan'ı tehdit etti
Ermeni model Armine Harutyunyan'dan skandal hamle! Terör örgütüne katıldı Azerbaycan'ı tehdit etti Karabağ'daki 24 saatlik muhteşem zaferin yankıları dünyada sürerken Ermeni model Armine Harutyunyan'dan skandal bir hamle geldi. Ermeni model terör örgütü Vamo'ya katıldığını duyurdu ve Azerbaycan'ı tehdit etti.
2.10.2023 Dünya
Tanrıkulu'nun dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin fezleke Meclis'e gönderildi
Tanrıkulu'nun dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin fezleke Meclis'e gönderildi CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin fezleke Meclis'e gönderildi.
2.10.2023 Gündem
Terkinler çetesi adliyede! Ayakkabı fırlattı, 'Reklam yaptınız bizi' dedi! Çamaşır makinesinden 2 milyon çıkmıştı
Terkinler çetesi adliyede! Ayakkabı fırlattı, 'Reklam yaptınız bizi' dedi! Çamaşır makinesinden 2 milyon çıkmıştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya geçtiğimiz gün Terkinler çetesinin çökertildiğini duyurmuştu. Gözaltına alınan çete üyelerinden biri adliyeye getirilirken gazetecilere ayakkabı fırlattı. Bir diğer çete üyesi ise 'Çok güzel reklam yaptınız bizi' ifadelerini kullandı.
28.09.2023 Yaşam
CHP'li Sezgin Tanrıkulu hakkındaki fezleke Adalet Bakanlığı'na gönderildi
CHP'li Sezgin Tanrıkulu hakkındaki fezleke Adalet Bakanlığı'na gönderildi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Parlamenterler Bürosu tarafından soruşturma başlatılan CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu hakkında, “Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik' ve 'Devletin askeri ve emniyet teşkilatını alenen aşağılama' suçları yönünden tanzim olunan fezleke Adalet Bakanlığına gönderildi.
14.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 5. kol tuzaklarıyla boğuştuk
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 5. kol tuzaklarıyla boğuştuk Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen “Gençlik Buluşması” programında açıklamalarda bulundu. "Gençlerimizi küresel bataklığa çekmeye çalışanların oyunlarını bozduk" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "5. kol tuzaklarıyla boğuştuk. Sayısız oyunu bozduk, ekonomi oyununu da bozacağız" ifadelerini kullandı.
14.09.2023 Gündem
Milletvekilleri hakkında 13 yeni dokunulmazlık dosyası Meclis’te
Milletvekilleri hakkında 13 yeni dokunulmazlık dosyası Meclis’te Aralarında CHP grup Başkanı Özgür Özel’e ait dosyanın da bulunduğu 13 dokunulmazlık dosyası TBMM Adalet Anayasa Karma Komisyonu’na havale edildi.
8.08.2023 Gündem
HDP'li Semra Güzel'in tahliye talebine ret
HDP'li Semra Güzel'in tahliye talebine ret Dokunulmazlığı kaldırılan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada tahliye talebi reddedildi.
20.02.2023 Gündem
Türkkan ve Başarır hakkındaki fezleke Meclis gündeminde
Türkkan ve Başarır hakkındaki fezleke Meclis gündeminde TBMM Hazırlık Komisyonu, Lütfü Türkkan ile Ali Mahir Başarır'ın dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin kararını 31 Ocak Salı günü yapacağı toplantıda verecek.
25.01.2023 Gündem
Kız çocuğuna iğrenç istismar! Detayları kan dondurdu
Kız çocuğuna iğrenç istismar! Detayları kan dondurdu Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde kendisini 'öğretmen' olarak tanıtıp, okula götürme bahanesiyle otomobiline aldığı H.Y. (10) adlı kız öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan Mustafa Gökot (27) hakkında '12 yaşından küçük çocuğun cinsel istismarı', 'cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' suçlarından 54 yıl 9 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.
23.01.2023 Gündem
Maden faciasında 4 yönetici için 1080’er yıl hapis istemi
Maden faciasında 4 yönetici için 1080’er yıl hapis istemi Bartın’ın Amasra ilçesinde 42 madencinin hayatını kaybettiği maden faciasıyla ilgili yürütülen soruşturmada savcılık, 4 yönetici hakkında 1080’er yıl hapis cezası talep etti.
15.01.2023 Gündem
Adalet Bakanlığı'ndan 'sürekli hasta ve kocamış' hükümlüler için genelge
Adalet Bakanlığı'ndan 'sürekli hasta ve kocamış' hükümlüler için genelge Adalet Bakanlığı'ndan 'Sürekli Hastalık, Sakatlık ve Kocama Sebebiyle Kişilerin Cezalarının Hafifletilmesi veya Kaldırılması Hakkında İşlemler' başlıklı genelge, başsavcılıklara gönderildi. Cumhurbaşkanı'nın, Anayasa'nın 104'üncü maddesi kapsamında cezaları hafifletme veya kaldırma yetkisine ilişkin işlemler, hükümlülerin talebi olmadan resen başlatılacak.
3.01.2023 Gündem
HDP'li Semra Güzel'in tahliye talebi reddedildi
HDP'li Semra Güzel'in tahliye talebi reddedildi  PKK'lı teröristle fotoğrafları ortaya çıktıktan sonra dokunulmazlığı kaldırılan ve yurt dışına kaçmak isterken yakalanan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel, 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmaya başladı. Yurt dışına kaçma iddialarını reddeden Güzel'in, tahliye talebi kabul edilmedi.
19.12.2022 Gündem
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da aralarında olduğu 69 fezleke Meclis'te
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da aralarında olduğu 69 fezleke Meclis'te Aralarında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır, CHP Milletvekili Seyit Torun, CHP Milletvekili Turan Aydoğan, HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, HDP Grup Başkanvekili Meral Daniş Beştaş DBP Genel Başkanı Salihe Aydeniz'in de olduğu 69 fezleke Meclis Başkanlığı'na ulaştı. 
30.11.2022 Siyaset
CHP'li 3 vekil hakkında fezleke Adalet Bakanlığı’na gönderildi
CHP'li 3 vekil hakkında fezleke Adalet Bakanlığı’na gönderildi CHP Milletvekilleri Ali Mahir Başarır, Seyit Torun ve Turan Akdoğan hakkında, Yalova 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen dava sırasında mahkemeye yönelik sözleri nedeniyle, hakimlere alenen hakaret ve adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs suçlarından hazırlanan fezleke, TBMM’ye sunulmak üzere Adalet Bakanlığı’na gönderildi.
10.11.2022 Siyaset
CHP'li Sezgin Tanrıkulu hakkında fezleke
CHP'li Sezgin Tanrıkulu hakkında fezleke Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) kimyasal silah kullandığı iddialarına ilişkin sosyal medya paylaşımı nedeniyle CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu hakkında fezleke hazırlandı.
7.11.2022 Gündem
CHP'li Başarır hakkında, Bakan Soylu'yu tehditten fezleke
CHP'li Başarır hakkında, Bakan Soylu'yu tehditten fezleke Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır hakkında, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yönelik sözleri nedeniyle 'tehdit' suçundan fezleke düzenlendi.
28.10.2022 Siyaset
Cumhuriyet Başsavcılığı, Cemal Enginyurt'un fezlekesini Adalet Bakanlığına gönderdi
Cumhuriyet Başsavcılığı, Cemal Enginyurt'un fezlekesini Adalet Bakanlığına gönderdi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, bir televizyon kanalında canlı yayınlanan tartışma programında Gazeteci Latif Şimşek'e yönelik eylemlerinden dolayı Demokrat Parti (DP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt hakkında 'kasten yaralama', 'alenen hakaret' ve 'tehdit' suçlarından hazırladığı fezlekeyi Adalet Bakanlığına gönderdi.
21.10.2022 Gündem
HDP Milletvekili Semra Güzel için istenen ceza belli oldu
HDP Milletvekili Semra Güzel için istenen ceza belli oldu Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, öldürülen PKK'lı teröristle fotoğrafları ortaya çıktıktan sonra TBMM Genel Kurulu'nda dokunulmazlığı kaldırılan ve yurt dışına kaçmak isterken yakalanan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel hakkında 'terör örgütü üyeliği' suçlamasıyla 15 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.
29.09.2022 Gündem
Semra Güzel'in yakalandığı operasyonda 'fuhuş' detayı
Semra Güzel'in yakalandığı operasyonda 'fuhuş' detayı HDP'li Semra Güzel'in, yakalandığında yanında bulunan F.D.'nin, insan kaçakçısı C.T. ile irtibat kurması üzerine Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından takibe alındığı ve fuhuş yaptığı kadına yurt dışına gideceğini söylediğinin tespit edilmesiyle operasyonun gerçekleştirildiği ortaya çıktı.
8.09.2022 Yaşam
DBP'li Salihe Aydeniz'in dokunulmazlığı kaldırıldı
DBP'li Salihe Aydeniz'in dokunulmazlığı kaldırıldı TBMM Anayasa, Adalet Karma Komisyonu'nda kurulan Hazırlık Komisyonu'nda, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı, Diyarbakır Milletvekili Salihe Aydeniz'in dokunulmazlığının kaldırılması ile ilgili dosya, CHP ve HDP'li üyelerin ret oylarına karşılık oy çokluğuyla kabul edildi. 
6.07.2022 Gündem
16 fezleke Meclis’e gönderildi
16 fezleke Meclis’e gönderildi 8’i HDP, 2’si TİP, 1’i CHP ve DBP Milletvekillerine ait 16 fezleke Meclis’e gönderildi.
29.06.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Fezleke ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fezleke haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.