Feyza Altun

Feyza Altun

Son dakika feyza altun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan feyza altun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını feyza altun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Feyza Altun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan feyza altun gelişmeleri de dahil olmak üzere 29 feyza altun haberi bulunmuştur. Tüm feyza altun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gözaltına alınıp serbest bırakılan avukat Feyza Altun için istenen ceza belli oldu
Gözaltına alınıp serbest bırakılan avukat Feyza Altun için istenen ceza belli oldu Sosyal medya paylaşımları nedeniyle soruşturma başlatılan Feyza Altun’un hakkında 1 yıldan 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
22.02.2024 Gündem
Tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen avukat Feyza Altun serbest bırakıldı
Tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen avukat Feyza Altun serbest bırakıldı Avukat Feyza Altun yurt dışı çıkış yasağı ve haftada 2 gün karakola imza atma şartıyla serbest bırakıldı.
20.02.2024 Gündem
Petrolde 3 ay sonra yeni zirve! Gözler kritik toplantıya çevrildi
Petrolde 3 ay sonra yeni zirve! Gözler kritik toplantıya çevrildi Kızıldeniz'deki gerilim Husilerin yeni bir saldırısıyla tırmanırken petrol fiyatları son üç ayın en yüksek seviyesi yakınında sabit kaldı. Ham petrol, zayıf talep ve jeopolitik gerilimler gibi çelişkili faktörler nedeniyle dar bir aralıkta işlem görüyor. Yatırımcılar için bir sonraki odak noktası, üretim kesintilerini görüşmek üzere Mart ayında yapılacak OPEC+ toplantısı.
20.02.2024 Ekonomi
Avukat Feyza Altun gözaltına alındı
Avukat Feyza Altun gözaltına alındı Avukat Feyza Altun hakkında Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme’ suçundan soruşturma başlatıldı. Altun soruşturma kapsamında gözaltına alındı.
19.02.2024 Gündem
Dilan Polat ve Engin Polat ile ilgili yen iddia: Uyuşturucu imal ediyorlar! Başsavcılık harekete geçti
Dilan Polat ve Engin Polat ile ilgili yen iddia: Uyuşturucu imal ediyorlar! Başsavcılık harekete geçti Kara para aklama, vergi kaçırma, örgüt kurma suçlamalarıyla tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat çiftine yönelik yürütülen soruşturmalar yeni bir boyut kazandı. Avukat Feyza Altun kendisine Kapalıçarşı'da esnaf olduğunu söyleyen bir kişiden, "Dilan ve Engin Polat Dipomed Medikal şirketleri aracılığı ile kaçak yollarla uyuşturucu hammaddesi getirip laboratuvarlarda ayrıştırıyorlar" telefonu üzerine savcılığa ihbarda bulundu. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Polat çiftine "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal etme" suçundan da soruşturma başlattı. Konunun şoke eden detayları ortaya çıktı.
3.12.2023 Gündem
Tutuklanacaklar mı, serbest mi kalacaklar? Avukat Feyza Altun gün verdi!
Tutuklanacaklar mı, serbest mi kalacaklar? Avukat Feyza Altun gün verdi! Kanal D’nin hafta içi her gün canlı yayınlanan, sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’ nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programının bugün ki konuğu, Dilan Polat davasını ilk günden beri takip eden Avukat Feyza Altun’du. Avukat Feyza Altun birbirinden önemli açıklamalarda bulundu. Öte yandan Polat ailesinin eski komşuları da konuştu.
3.11.2023 Haber
Tutuklanacaklar mı, serbest mi kalacaklar? Avukat Feyza Altun gün verdi!
Tutuklanacaklar mı, serbest mi kalacaklar? Avukat Feyza Altun gün verdi! Kanal D’nin hafta içi her gün canlı yayınlanan, sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’ nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programının bugün ki konuğu, Dilan Polat davasını ilk günden beri takip eden Avukat Feyza Altun’du. Avukat Feyza Altun birbirinden önemli açıklamalarda bulundu. Öte yandan Polat ailesinin eski komşuları da konuştu.
3.11.2023 Magazin
Merve Taşkın kimdir, nereli, kaç yaşında? Merve Taşkın ne kadar kazanıyor?
Merve Taşkın kimdir, nereli, kaç yaşında? Merve Taşkın ne kadar kazanıyor? Sosyal medya fenomeni Merve Taşkın geçtiğimiz gün verdiği bir röportajda Onlyfans üzerinden aylık gelirinin ayda 100 bin dolar kazandığını söyledi. Peki, Merve Taşkın kimdir, nereli, kaç yaşında?
19.09.2023 Magazin
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu Ali Sunal ve Doğa Rutkay’ın başrollerini paylaştıkları, cuma günü vizyona girecek 'Hava Muhalefeti' filminin galası, dün akşam Kanyon'da gerçekleşti. Murat Kepez'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin galasına katılan merhum sanatçı Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal ile ilgili basın mensuplarının yönelttiği soruları cevapladı.
11.04.2023 Magazin
Kadınlar tazminat ödeyecek! Yargıtay kararına ünlü isimlerden tepki yağdı
Kadınlar tazminat ödeyecek! Yargıtay kararına ünlü isimlerden tepki yağdı Yargıtay Genel Kurulu, bir boşanma davasında "Aldatan kadının kusuru, kendisine hakaret edip fiziksel şiddet uygulayan erkekten daha ağırdır" şeklinde bir karar verdi. Diğer davalar için de emsal teşkil edecek olan bu kararı hukukçular ve ünlü isimler değerlendirdi.
26.03.2023 Gündem
Teşhircilikle suçlanan sosyal medya fenomenine beraat
Teşhircilikle suçlanan sosyal medya fenomenine beraat Sosyal medya fenomeni Merve Taşkın'ın bazı yabancı sitelerde müstehcen içerikli görüntü paylaştığı iddiasıyla yargılandığı davada beraatine karar verildi. Karar sonrası avukatına sarılan Taşkın, "Çok mutluyum" derken, avukatı Feyza Altun, "Bu çok önemli bir karardı. Çünkü Türkiye'de özellikle kadınların giyimine kuşamına ve yaşam biçimine saldırı niteliğindeki bu dava lehimize sonuçlandı" dedi.
26.01.2023 Magazin
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan cumhurbaşkanı adaylığı için yeni hamle!
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan cumhurbaşkanı adaylığı için yeni hamle! CHP cumhurbaşkanlığı adaylığı krizi devam ediyor. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan hamleler peş peşe geliyor. İmamoğlu'nun Karadeniz gezisi sonrası Diyarbakır programı CHP içinde tartışmaları iyiden iyiye alevlendirdi.
18.10.2021 Siyaset
Başörtülü egzersiz videosu çekti! Linç edildi
Başörtülü egzersiz videosu çekti! Linç edildi Fizyoterapi öğrencisi Duygu Akın’ın #evdehareketsizkalma diyerek paylaştığı egzersiz videosu lince dönüştü. Başörtüsü olduğu için vücut egzersizleri göstermesini eleştiren bazı kullanıcılar “Başörtüsünü kazandık ama içindeki beyni kaybettik” şeklinde çirkin yorumlar yaptı. Akın ise “Videonun amacı halkın yapabileceği basit egzersizleri göstermekti” dedi.
8.04.2020 Yaşam
Aleyna’nın ölümü ile ilgili beklenen rapor çıktı!
Aleyna’nın ölümü ile ilgili beklenen rapor çıktı! 17 yaşındaki Aleyna Can'ın ‘Günlük kiralık dairede öldürülmesi davasında bilirkişi raporu dosyaya girdi. Raporda, ‘Silahın arızası yok’ denildi.
29.01.2019 Dünya
Ceyhun Yılmaz’ın o sözüne 5 ay 25 gün hapis
Ceyhun Yılmaz’ın o sözüne 5 ay 25 gün hapis Mesut Yar’ın sunduğu programa konuk olarak katılan Ceyhun Yılmaz, bir diğer konuk Müjde Uzman'a şoke eden bir kelime kullanmıştı. Uzman'ın açmış olduğu dava bugün sonuçlandı...
7.11.2018 Magazin
Fox TV yayın akışında bugün neler var? -  8 Ağustos Salı
Fox TV yayın akışında bugün neler var? - 8 Ağustos Salı Fox TV yayın akışı 8 Ağustos Salı günü Çalar Saat programının canlı yayınıyla başlıyor. Ardından Kaybolan Çiçekler, Sen İste Yeter ve Ne Seninle Ne Sensiz programlarının canlı yayınıyla devam ediyor. Akşam kuşağının başlangıcında ise Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber bülteni canlı olarak yayın akışında yerini alıyor. Ana haberden sonra Badem Şekeri TV’de ilk kez Fox’ta! Akşam kuşağının ilerleyen saatlerinde ise Milyonluk Resim programı yeni bölümüyle yayınlanıyor. Fox TV 8 Ağustos Salı günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Feyza Altun kimdir?
Feyza Altun kimdir? Feyza Altun kimdir? sorusu gündemde sıkça araştırılıyor. Sosyal medya fenomeni haline gelen Feyza Altun feminist özelliği ile ön plana çıkıyor. İşte Feyza Altun'un hayatına dair tüm merak edilen soruların cevapları...
29.09.2021 Gündem
Fox TV yayın akışında bugün neler var?- 1 Ağustos Salı
Fox TV yayın akışında bugün neler var?- 1 Ağustos Salı Fox TV yayın akışı 1 Ağustos Salı günü Çalar Saat’in canlı yayınıyla başlıyor. Çalar Saat’in ardından yeni bölümüyle Saatli İlker Ayrık Takvimi Fox TV ekranlarına geliyor. Yayın akışının devamında Kaybolan Çiçekler, Sen İste Yeter ve Ne Seninle Ne Sensiz programları arka arkaya canlı olarak yayına giriyor. Akşam kuşağında Olmaz Böyle Şey TV’de ilk kez Fox TV ekranlarında yayınlanıyor. Yerli sinema filmi olan Olmaz Böyle Şey’in hemen ardından yabancı sinema Görevimiz Tehlike 4 yayında olacak. Akşam kuşağı bittikten sonra dizi ve filmlerin tekrar bölümlerini Fox TV’de bulabilirsiniz. Fox TV 1 Ağustos Salı günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Fox TV yayın akışında bugün neler var?- 26 Temmuz Çarşamba
Fox TV yayın akışında bugün neler var?- 26 Temmuz Çarşamba Fox TV 26 Temmuz Çarşamba günü yayın akışı sabahın erken saatlerinde Çalar Saat programıyla başlıyor. Çalar Saat programını Şevkat Yerimdar ve İnadına Aşk takip ediyor. Akşam kuşağından önce Saatli İlker Ayrık Takvimi yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Ardından Ne Seninle Ne Sensiz programı yayınlanıyor. Ne Seninle Ne Sensiz’den sonra sevilen dizi No: 309 yeni bölümü ve yerli sinema filmi olan Hep Yek 2 filmi Fox TV ekranlarında yayınlanıyor. Fox TV 26 Temmuz Çarşamba günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Fox TV yayın akışında bugün neler var? – 20 Temmuz Perşembe
Fox TV yayın akışında bugün neler var? – 20 Temmuz Perşembe Fox TV’nin 20 Temmuz Perşembe gününe ait yayın akışı sabahın erken saatlerinde Çalar Saat isimli haber programı ile başlıyor ve gün boyunca da eğlenceli programlar ile devam ediyor. Bugünün akşam kuşağında ise Zor Ölüm 4 isimli yabacı sinema filmi yer alıyor. Fox TV’nin 20 Temmuz Perşembe günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Barıştırma programının avukatından şaşırtıcı tweet
Barıştırma programının avukatından şaşırtıcı tweet FOX'un yeni programı Ne Seninle Ne Sensiz'i Seda Akgül sunacak.
11.07.2017 Televizyon
Seda Akgül'ün yeni programı ne zaman başlıyor?
Seda Akgül'ün yeni programı ne zaman başlıyor? Seda Akgül'ün yeni programı 'Ne Seninle Ne Sensiz'in yayın tarihi belli oldu.
9.07.2017 Televizyon
Seda Akgül'ün yeni programı isim değiştirdi!
Seda Akgül'ün yeni programı isim değiştirdi! FOX'la anlaşan Seda Akgül, barıştırma programı sunacak.
4.07.2017 Televizyon
Mehmet Şevket Eygi hakkında suç duyurusu
Mehmet Şevket Eygi hakkında suç duyurusu VAHDET Gazetesi yazarı Mehmet Şevki Eygi’nin 2 Şubat’taki, "Hiçbir Kadının Fahişe Kıyafetiyle Gezmeye Hakkı Yoktur" başlıklı yazısı nedeniyle, Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu üyesi bir grup kadın avukat, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu...
29.09.2021 Gündem
Kadın avukattan görülmemiş protesto!
Kadın avukattan görülmemiş protesto! Anadolu Adalet Sarayı'nda bir kadın avukat, protesto etmek amacıyla duruşmaya 7 aylık bebeğiyle girdi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Feyza Altun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki feyza altun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.