Fetöcüler

Fetöcüler

Son dakika FETÖcüler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan FETÖcüler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını FETÖcüler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fetöcüler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fetöcüler gelişmeleri de dahil olmak üzere 30 fetöcüler haberi bulunmuştur. Tüm fetöcüler haberleri aşağıda listelenmiştir.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü! Cumhurbaşkanı Erdoğan: O tarihi gecede kimin nerede durduğunu not ettik
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü! Cumhurbaşkanı Erdoğan: O tarihi gecede kimin nerede durduğunu not ettik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, İstanbul Valiliği ve Üsküdar Belediyesi iş birliğinde düzenlenen "Türkiye Yüzyılının Kahramanları" programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Biz şehitlerin yaşadığına inanan ve şehitleriyle yaşayan bir milletiz. Bu toprakların üstünde olandan daha fazlası toprağın altında yatıyor. Onların canlarına kastedenleri unutmamak bizim görevimizdir. O tarihi gecede kimin nerede durduğunu not ettik." dedi.
15.07.2023 Gündem
FETÖ'nün güncel yapılanmasıyla ilgili flaş detaylar! İşte FETÖ’cülerin 5 kaçış güzergâhı
FETÖ'nün güncel yapılanmasıyla ilgili flaş detaylar! İşte FETÖ’cülerin 5 kaçış güzergâhı Terör örgütünün güncel yapılanmasına yönelik düzenlenen iddianamede örgüt üyelerinin, Meriç Nehri, Bodrum ve İzmir’den Yunanistan’a, Hatay’dan Suriye’ye, Artvin’den de Gürcistan’a kaçtıkları anlatıldı.
14.01.2023 Gündem
İnsan kaçakçısı, FETÖ'den ihraç edilen eski emniyet müdürü çıktı
İnsan kaçakçısı, FETÖ'den ihraç edilen eski emniyet müdürü çıktı FETÖ üyeliği nedeniyle meslekten ihraç edilen eski emniyet müdürü Hasan Mercan'ın, insan kaçakçılığı yaparak, kendisi gibi FETÖ firarilerini ücret karşılığında yurt dışına geçirip, para kazandığı ortaya çıktı.
26.10.2022 Gündem
TBMM Başkanı Mustafa Şentop’tan ‘Başkanlık Sistemi’ açıklaması
TBMM Başkanı Mustafa Şentop’tan ‘Başkanlık Sistemi’ açıklaması Sanat, tarih ve kültür konulu Beyoğlu Sohbetleri’nin bu ayki konuğu TBMM Başkanı Mustafa Şentop oldu. Programda, başkanlık sistemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Şentop, “Vesayetçi sistemi tasfiye etmenin yolu, dışarıdan müdahaleyle hükümet kurup, düşürmeyi engellemek, hükümeti doğrudan milletin seçmesini sağlamaktır. İşte bu yeni getirdiğimiz sistemin temel özelliği budur. Bu sistemde müdahale edip, hükümet yıkma veya kurdurtma imkanı yok” dedi.
22.01.2022 Siyaset
Yağmur Aşık'tan çarpıcı sözler: Çıplak fotoğraflarımı servis etti
Yağmur Aşık'tan çarpıcı sözler: Çıplak fotoğraflarımı servis etti Eski milli futbolcu Emre Aşık'ı öldürmeye teşebbüs ettikleri iddiasıyla yargılanan Yağmur Aşık ve Erdi Sungurun yargılanmasına Düzce 2'nci Ağır Ceza Mahkemesinde devam edildi. Yağmur Aşık savunmasında iddiaları kabul etmeyerek, "Ben çocuklarımın babasının öldürülmesini istemem" dedi.
28.01.2021 Gündem
ABD'li politikacıdan firari FETÖ'cülere skandal sözler!
ABD'li politikacıdan firari FETÖ'cülere skandal sözler! Virginia Delegeler Meclisinde konuşan ABDli politikacı Mark Sickles, firari FETÖcüler Adem Yavuz Arslan ve FETÖ'nün yayın organı Zaman'ın eski yayın yönetmeni Abdülhamit Bilici'yi mecliste cesur gazeteciler olarak tanıttı. Meclistekiler ise FETÖ'cüleri alkış yağmuruna tuttu.
21.02.2020 Dünya
İşte Türkiye'ye iade edilen FETÖ'cü sayısı
İşte Türkiye'ye iade edilen FETÖ'cü sayısı Adalet Bakanlığı, bugüne kadar aralarında ABD, Almanya, Romanya ve Belçika'nın da bulunduğu 94 ülkeden 570 Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubunun iadesini istedi. Bu kapsamda, 23 ülkede bulunan 109 örgüt üyesi, söz konusu taleplerin ardından sınır dışı edilerek Türkiye'ye gönderildi.
14.07.2019 Gündem
Firari FETÖ'cülerin saklandığı evlere operasyon
Firari FETÖ'cülerin saklandığı evlere operasyon Kayseri'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında firari olarak aranan ve "öğrenci evleri" adı altındaki evlerde saklanan örgüt üyelerine yönelik operasyonda gözaltına alınan 9 zanlıdan 6'sı tutuklandı.
27.05.2019 Gündem
Firari FETÖ’cüler için Almanya’da ihanet kampları
Firari FETÖ’cüler için Almanya’da ihanet kampları Almanya FETÖ’cülerin Avrupa’daki merkez üssü konumunda. Türkiye’den kaçarak Yunanistan üzerinden bu ülkeye ulaşan örgüt mensupları, Alman devletinin gözetimindeki modern kamplarda VIP koşullarda ağırlanıyor. Siyasi iltica için bekleme sürecinde FETÖ’cülerin günlük 30 euroluk barınma bedeli ve 20 euroluk iaşesi örgüt tarafından karşılanıyor.
14.05.2019 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den, rahip Brunson açıklaması
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den, rahip Brunson açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tahliye edilen ABD'li rahip Brunson ile ilgili olarak, "Milliyetçi Hareket Partisi elbette yargı kararına saygı duymaktadır. Ancak Papaz Brunsonun tahliye kararı milli vicdanı rahatsız ve huzursuz etmiştir. İfade değiştiren gizli ve satın alınmış tanıklar, davanın savcısında yapılan değişiklikler soru işaretlerini güçlendirmiş, şaibeleri arttırmıştır" açıklamasında bulundu.
12.10.2018 Siyaset
15 Temmuz’da ayağa kalkan Türkiye geleceğe güvenle yürüyor
15 Temmuz’da ayağa kalkan Türkiye geleceğe güvenle yürüyor Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Daily Sabah gazetesinde '15 Temmuzda ayağa kalkan Türkiye geleceğe güvenle yürüyor'başlıklı yazısında geçin 2 yıl ve geleceğe dair önemli bilgileri paylaştı.
14.07.2018 Siyaset
FETÖ’cüler komşuya nasıl kaçtı?
FETÖ’cüler komşuya nasıl kaçtı? 15 Temmuz sonrası aralarında 8 askerin de bulunduğu yüzlerce FETÖ üyesi Yunanistan’a kaçıp iltica başvurusunda bulundu. Selanik’te bir ‘FETÖ mahallesi’ bile kuranlar BBC’ye kaçış hikayelerini anlattı
29.09.2021 Gündem
Çilingir itiraf etti: O evi FETÖ’ye açtım
Çilingir itiraf etti: O evi FETÖ’ye açtım CHP lideri Baykal ve MHP’li yöneticilere kaset komplosu kurulmasıyla ilgili soruşturmada ifade veren çilingir: “FETÖ’cülerin kapı açma taleplerini yerine getirdim. Baykal’ın Angora’daki evinin kapısını da açtım”
29.09.2021 Gündem
Bakan Özhaseki: FETÖ'nün sapık kitapları yerine Kuran okuyun
Bakan Özhaseki: FETÖ'nün sapık kitapları yerine Kuran okuyun ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı Mehmet, Özhaseki, bazılarının hala FETÖ'cüleri haklı gördüğünü söylediğini belirterek, Sizde hiç mi akıl yok? FETÖnün sapık kitaplarını okuyana kadar Kuran okuyun. Yalan söylemek, özel hayata girmek, başkasının hakkını yemek var mı peygamber efendimizin hayatında ? Niye onun hayatını örnek almazsınız ?" dedi.
30.09.2017 Siyaset
FETÖ'cülerden '3 aylık paramız kaldı' notu!
FETÖ'cülerden '3 aylık paramız kaldı' notu! FETÖ elebaşının 'hasar tespiti yapın' talimatından sonra abiler tarafından rapor hazırlandı. Raporda örgüt üyeleri '3 aylık paramız kaldı, masrafları azalttık' şeklindeki notu örgütün aldığı darbenin boyutunu gösteriyor.
29.09.2021 Gündem
Bozdağ'dan flaş açıklamalar
Bozdağ'dan flaş açıklamalar Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Almanya ile yaşanan gerilimle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Bozdağ, "PKK terör örgütü Almanya'da himaye ediliyor" dedi.
19.08.2017 Siyaset
FETÖ'cülerin iadesi için yeni yöntem
FETÖ'cülerin iadesi için yeni yöntem Adalet Bakanlığı, başta elebaşı Fethullah Gülen olmak üzere yurtdışına kaçmış firari FETÖ'cülerin iadesi konusunda tarz ve yöntem değiştirmeye hazırlanıyor. İade taleplerinden sonuç alınabilmesi için bugüne kadar kullanılanlar dışında yeni yöntemlerin devreye sokulması, daha hızlı hareket edilmesi, davaların hızlı şekilde bitirilmesi, mahkeme kararlarının ve mevcut iade dosyalarının tercümelerinin daha hızlı yapılması planlanıyor.
29.09.2021 Gündem
Bozdağ'dan çarpıcı FETÖ uyarısı
Bozdağ'dan çarpıcı FETÖ uyarısı Türkiye’ye yapılan darbe girişiminin aynısının ABD’de yapılacağını belirten Bozdağ, “ABD’de FETÖ’cüler Türkçe olan isimlerini değiştiriyorlar. Hıristiyan isimleri alıyorlar, oradaki tarikatlara giriyorlar. Kendi devletine kendi milletine ihanet edenler, Amerika’ya başka ülkelere niye ihanet etmesinler” dedi.
29.09.2021 Gündem
FETO’cüleri iade etmeme sebebi belli oldu!
FETO’cüleri iade etmeme sebebi belli oldu! Türkiye ile Yunanistan arasındaki ilişkilerde 15 Temmuz kanlı darbe girişiminin ardından Atina’ya sığınan FETÖ’cü subaylar sebebiyle yaşanan gerginlik sürüyor. Atina’nın, Yunanistan’a kaçan FETÖ’cüleri neden iade etmediği ortaya çıktı
30.06.2017 Dünya
Yunanistan, FETÖ'cüleri botla Türkiye'ye geri gönderdi!
Yunanistan, FETÖ'cüleri botla Türkiye'ye geri gönderdi! Yunanistan, FETÖ'cü 5 şüpheli ile yanlarındaki 1 kadın ve 4 çocuğu şişme botla Meriç Nehri üzerinden Türkiye'ye gönderdi.
3.06.2017 Dünya
Kripto FETÖ’cüler özel evlerde yetiştirilmiş
Kripto FETÖ’cüler özel evlerde yetiştirilmiş Devlet kurumlarına yerleştirilen en gizli FETÖ üyelerine, diğer örgüt üyelerinin girip çıkamadığı evlerde eğitim verilmiş. Bu kişilere ‘Sahabe’ adı verilmiş
29.09.2021 Gündem
Rodos'a kaçmaya çalışan FETÖ'cüler film gibi operasyonla  yakalanmış
Rodos'a kaçmaya çalışan FETÖ'cüler film gibi operasyonla yakalanmış Marmaris'ten Rodos Adası'na kaçma hazırlığı içindeyken yakalanan Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) kapsamında tutuklanan Zekeriya Karatutlu'nun da aralarında bulunduğu 7 şüphelinin film sahnelerini aratmayan bir operasyonla yakalandığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
"15 Temmuz ne ki daha neler göreceksiniz?"
"15 Temmuz ne ki daha neler göreceksiniz?" Bursa'da gözaltına alınan FETÖ mensuplarının tabandaki üyelerine moral vermek için, "15 Temmuz ne ki, daha neler göreceksiniz" dediği öne sürüldü. Evlerinde yapılan aramada Fethullah Gülen kol saatleri ve Kıtmir kolyesi ele geçirilen gözaltındaki 20 kişi adliyeye sevk edildi.
29.09.2021 Gündem
"Ruslar emin olursa korksunlar" Karlov suikastı neleri getirecek?
"Ruslar emin olursa korksunlar" Karlov suikastı neleri getirecek? Türkiye ve Rusya’yı sarsan, Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov’un suikastçı Mevlüt Mert Altıntaş tarafından uğradığı hain saldırıda hayatını kaybetmesi şüphesiz dünyanın bir numaralı gündemi. Peki iki halkı derinden sarsan bu talihsiz ölüm beraberinde neleri getirecek?
17.06.2021 Dünya
Cezaevlerindeki "kalkışma" iddiasıyla ilgili açıklama
Cezaevlerindeki "kalkışma" iddiasıyla ilgili açıklama Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) tutuklu üyelerinin cezaevinde kalkışmada bulunacağı iddiaları üzerine alınan güvenlik tedbirleri nedeniyle olumsuz gelişme yaşanmadığı öğrenildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fetöcüler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fetöcüler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.