Ferrari

Ferrari

Son dakika ferrari haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ferrari ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ferrari haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ferrari

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ferrari gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.016 ferrari haberi bulunmuştur. Tüm ferrari haberleri aşağıda listelenmiştir.
Formula 1 yarış pilotunun çalınan Ferrari’si 28 yıl sonra bulundu
Formula 1 yarış pilotunun çalınan Ferrari’si 28 yıl sonra bulundu İngiltere’de Metropolitan Polis teşkilatı (MET), eski Formula 1 yarış pilotu Gerhard Berger'in 1995 yılında İtalya’da gerçekleşen San Marino Grand Prix'sinden sonra çalınan Ferrari’sinin 28 yıl sonra bulunduğunu açıkladı.
5.03.2024 Dünya
Türk sporuna büyük destek! 25 federasyonla sponsorluk anlaşması...
Türk sporuna büyük destek! 25 federasyonla sponsorluk anlaşması... Türkiye’nin lider filo kiralama şirketlerinden Intercity, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı 25 ayrı federasyon ile araç sponsorluğu anlaşmasına imza attı.
13.02.2024 Şampiy10
Milyonluk çete araçları polis otosu oldu! Sokaklara çıkıyor
Milyonluk çete araçları polis otosu oldu! Sokaklara çıkıyor Comanchero çetesine yönelik operasyonda el konulan 21 lüks araç İstanbul Polisi’ne tahsis edildi. Beyaz renkle kaplanan ve üzerlerine ‘Polis’ yazılan otomobiller, İstanbul sokaklarında boy gösterecek.
24.12.2023 Gündem
Formula 1 Las Vegas GP'de skandal! Rögar kapağı servete mal oldu
Formula 1 Las Vegas GP'de skandal! Rögar kapağı servete mal oldu Formula 1’in Las Vegas’a dönüşü olaylı oldu... Tarihin belki de en görkemli yarışı olması beklenen Formula 1 Las Vegas Grand Prix’sinin daha ilk antrenman turunda büyük bir skandal yaşandı.
18.11.2023 Şampiy10
Dövizdeki hareketliliğe rağmen onlarca Türk sıraya girdi! Almak için paranızın olması yeterli değil...
Dövizdeki hareketliliğe rağmen onlarca Türk sıraya girdi! Almak için paranızın olması yeterli değil... Piyasalar ve dövizlerdeki hareketliliğe rağmen lüks tüketime olan ilgi artarak devam ediyor. Lüks saat, çanta, özel dikim kıyafetler ve otomobil için aylarca beklemeniz gerekiyor. Aynı durum restoranlara gitmek için de geçerli.
9.08.2023 Gündem
Loto milyoneri Kürşat Yıldırım yeni yaşam tarzıyla dünya gündeminde!
Loto milyoneri Kürşat Yıldırım yeni yaşam tarzıyla dünya gündeminde! Almanya'da yaşayan gurbetçi Kürşat Yıldırım lotodan büyük ikramiyeyi kazanınca dünya gündemine oturmuştu. Çoğu insan piyangodan para kazandığında eski hayatını geride bırakmak isterken 42 yaşındaki Kürşat'ın annesinin evine taşınması yabancı basının dikkatini çekti.
23.05.2023 Dünya
Lewis Hamilton ateşi yaktı 6 pilot kampanyayı başlattı
Lewis Hamilton ateşi yaktı 6 pilot kampanyayı başlattı Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve toplamda 10 ilimizi etkileyen depremin ardından Formula 1 pilotu Lewis Hamilton Türkiye için yardım kampanyası başlattı. Öte yandan diğer Formula 1 pilotlarından paylaşım geldi.
9.02.2023 Diğer Sporlar
Loto milyoneri dolandırıcıların kurbanı oldu
Loto milyoneri dolandırıcıların kurbanı oldu Almanya'da yaşayan Kürşat Yıldırım geçtiğimiz yıl loto ikramiyesini kazandı. Yaşadığı mutluluğu medya aracılığı ile kamuoyuna duyuran Yıldırım dolandırıcıların hedefi oldu. 3 kişiye para dağıtacağını duyuran Yıldırım'ın dolandırılma hikayesinde İstanbul detayı dikkat çekti.
22.01.2023 Yaşam
Loto milyoneri Kürşat servetini dağıtıyor! Tek şartını açıkladı
Loto milyoneri Kürşat servetini dağıtıyor! Tek şartını açıkladı Almanya bu Türk'ü konuşuyor. Geçtiğimiz yılın eylül ayında Alman lotosundan yaklaşık 10 milyon Euro kazanan Kürşat Yıldırım 3 kişiye para dağıtacağını duyurdu. İşte loto milyonerinin tek şartı...
17.01.2023 Dünya
Devre-mülk skandalında son dakika gelişmesi! Dolandırıcılar hakkında karar verildi
Devre-mülk skandalında son dakika gelişmesi! Dolandırıcılar hakkında karar verildi Dolandırıcılar her geçen gün yeni yöntemlerle vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor. Bu kez de emlak ve devre-mülk dolandırıcılığı ile binlerce insandan büyük vurgunlar yaptılar. Türkiye çapında gözaltına alınan 37'si kadın 113 şüpheli adliyeye sevk edilirken, şoke eden detaylar ortaya çıktı. Çete lideri olduğu iddia edilen A.F.'nin 8 yıl önce çalıştığı Devre-mülk satışı yapan şirketten ayrılırken müşteri datalarını çaldığı bu bilgileri kullanarak organize bir şekilde dolandırıcılık yaptığı iddia edildi. Şebekeye 8 milyon lirasını kaptıran bir mağdurun polise verdiği cevap şoke ederken, dolandırıcılar hakkında bir son dakika gelişmesi daha yaşandı.
14.01.2023 Yaşam
Shakira Pique şarkısı sözleri! Shakira'nın yeni şarkısı Dengim Değilsin’in Türkçe sözleri ne? Out of Your League rekor kırdı!
Shakira Pique şarkısı sözleri! Shakira'nın yeni şarkısı Dengim Değilsin’in Türkçe sözleri ne? Out of Your League rekor kırdı! Shakira yeni şarkı sözleri merak ediliyor. Kolombiyalı şarkıcı Shakira'nın yeni çıkardığı şarkı YouTube'da izlenme rekorları kırarken, Shakira son şarkısında eski sevgilisi Gerard Pique ile ilgili sözleri ise gündem oldu. Söz konusu haberlerin ardından Shakira’nın yeni şarkısının Türkçe sözleri araştırılmaya başlandı. İşte Shakira Pique şarkısı sözleri…
14.01.2023 Magazin
Devre-mülk dolandırıcılığında flaş detaylar! Mağdurdan polise şoke eden cevap
Devre-mülk dolandırıcılığında flaş detaylar! Mağdurdan polise şoke eden cevap Dolandırıcılar her geçen gün yeni yöntemlerle vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor. Bu kez de emlak ve devre-mülk dolandırıcılığı ile binlerce insandan büyük vurgunlar yaptılar. Türkiye çapında gözaltına alınan 37'si kadın 113 şüpheli adliyeye sevk edilirken, şoke eden detaylar ortaya çıktı. Çete lideri olduğu iddia edilen A.F.'nin 8 yıl önce çalıştığı Devre-mülk satışı yapan şirketten ayrılırken müşteri datalarını çaldığı bu bilgileri kullanarak organize bir şekilde dolandırıcılık yaptığı iddia edildi. Şebekeye 8 milyon lirasını kaptıran bir mağdurun polise verdiği cevap ise şoke etti.
13.01.2023 Yaşam
Termal otele çağırıp tüm parasını aldılar! İstanbul'da devremülk skandalı
Termal otele çağırıp tüm parasını aldılar! İstanbul'da devremülk skandalı Termal otele çağırıp binlerce lirasını çarptılar, İstanbul’daki devremülk skandalı ortaya çıktı. Paraları ve telefonları alıp kaçtılar. Emlak işletmesi üzerinden dolandırıcılık yapan çete Kadıköy’de yakayı ele verdi. Türkiye çapında emlak ve devre mülk dolandırıcılığı yaptığı belirlenen şebekeye operasyon düzenlendi. Son model bir Ferrari marka otomobilin de bulunduğu onlarca lüks otomobil ele geçirilirken, dolandırıcıların kurduğu ağ şoke etti.
10.01.2023 Yaşam
Emlak dolandırıcılarını dev operasyon!
Emlak dolandırıcılarını dev operasyon! Türkiye çapında emlak ve devre mülk dolandırıcılığı yaptığı belirlenen şebekeye operasyon düzenlendi. Sabah erken saatlerde başlayan operasyonda şu ana kadar 85 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.
10.01.2023 Gündem
Giovanni Guidetti ile ilgili 'sözleşmesi feshedilecek' iddiası!
Giovanni Guidetti ile ilgili 'sözleşmesi feshedilecek' iddiası! A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Vakıfbank başantrenörü Giovanni Guidetti ile ilgili İtalyanlar'dan sürpriz ayrılık iddiası geldi. Haberde ayrıca Guidetti'nin yeni adresine de yer verildi.
18.11.2022 Fenerbahçe
Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu lüks aracıyla görüntülendi!
Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu lüks aracıyla görüntülendi! Eski futbolcu Sabri Sarıoğlu'nun eşi pilot Yağmur Sarıoğlu önceki gün özel üretim Ferrari’siyle Bebek trafiğindeydi.
29.09.2022 Magazin
Fatih Terim bile kötü kadro mühendisliğine şaşırdı: Acil bir şeyler yapmalısınız
Fatih Terim bile kötü kadro mühendisliğine şaşırdı: Acil bir şeyler yapmalısınız Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra dinlenmeye geçen ve Fiorentina ile bağlarını koparmayan Fatih Terim, Alanyaspor'un oluşturduğu kadro mühendisliği hakkında çok çarpıcı bir açıklama yaptı.
28.09.2022 Futbol
Teknoloji harikası hızın zirvesi rüya otomobiller! Fiyatları 'yok artık' dedirtti: İşte dünyanın en pahalı spor otomobilleri
Teknoloji harikası hızın zirvesi rüya otomobiller! Fiyatları 'yok artık' dedirtti: İşte dünyanın en pahalı spor otomobilleri Otomobiller hayatımızın ayrılmaz bir parçası. İlk araba icat edildiğinden bu yana teknoloji çok hızlı ilerledi ve binek arabalar bu teknolojiye çok hızlı uyum sağladı. Günümüzde otomobiller bazı insanlar için ulaşım aracı olurken bazı insanlar için ise yaşam biçimi haline geldi. Arabaya tutku ile bağlı olan insanların gözbebeği genellikle spor arabalar olmuştur. Aston Martin Vulcan, Ferrari F60 America, Pagani Huayra BC, LaFerrari FXX K, ugatti Veyron by Mansory Vivere bunlardan sadece bir kaçı...
17.08.2022 Ekonomi
Sebastian Vettel emekli mi oluyor? Formula 1 pilotu Sebastian Vettel kaç yaşında, neden emekli oluyor, kimdir?
Sebastian Vettel emekli mi oluyor? Formula 1 pilotu Sebastian Vettel kaç yaşında, neden emekli oluyor, kimdir? Formula 1'in efsane pilotlarından Sebastian Vettel, 2022 sezonunun ardından emekli olacağını açıkladı. Peki, Formula 1 pilotu Sebastian Vettel kimdir, kaç yaşında, neden emekli oluyor?  
28.07.2022 Şampiy10
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
20.06.2022 İddaa
Trabzonspor'da 3 yıldıza teklif yağıyor Hamsik pistlere çıkıyor!
Trabzonspor'da 3 yıldıza teklif yağıyor Hamsik pistlere çıkıyor! Trabzonspor'da Yunanlı yıldız Bakasetas, Uğurcan Çakır, Abdülkadir Ömür'e gelen teklifler Ahmet Ağaoğlu'nda tatlı bir telaş yaratıyor...
10.06.2022 Trabzonspor
Milyonluk Ferrari yolda kalınca bakın ne yaptılar!
Milyonluk Ferrari yolda kalınca bakın ne yaptılar! Sakarya’nın Sapanca ilçesinde milyonluk ultra lüks otomobil Ferrari arıza yaparak yolda kaldı. Vatandaşlar ise yolda kalan aracı ittirerek çalıştırmaya çalıştı.
7.06.2022 Yaşam
İtalya Serie A'da şampiyon Milan oldu! Inter ikinci bitirdi
İtalya Serie A'da şampiyon Milan oldu! Inter ikinci bitirdi İtalya Serie A'da 2021-2022 sezonu şampiyonu 19.00 maçlarıyla netlik kazandı. Milan, İtalya Serie A'da 2021-2022 sezonunu 86 puanla şampiyon tamamladı.
22.05.2022 İtalya
Elektrikli sedan EQE 613 km menzille geldi!
Elektrikli sedan EQE 613 km menzille geldi! EQ markasının E-Segmenti’ndeki ilk elektrikli sportif sedanı EQE, 2021’deki dünya lansmanının ardından Türkiye’de yollara çıkıyor.
15.05.2022 Otomobil
SKYWELL’den yeni hibrit geliyor!
SKYWELL’den yeni hibrit geliyor! SKYWELL’in yeni hibrit modeli HT-i, 81 kW (116 hp) güç ve 135 Nm tork üreten bir motorun yanı sıra 130 kW güç ve 300 Nm tork üreten bir elektrikli motora sahip.
15.05.2022 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Ferrari ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ferrari haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.