Feghoul

Feghoul

Son dakika feghoul haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan feghoul ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını feghoul haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Feghoul

haberleri sayfasında son dakika yaşanan feghoul gelişmeleri de dahil olmak üzere 11 feghoul haberi bulunmuştur. Tüm feghoul haberleri aşağıda listelenmiştir.
Burak Elmas'tan tarihi operasyon! 8 futbolcu eşyalarını topladı 5'i Fatih Terim'in 'evladı'
Burak Elmas'tan tarihi operasyon! 8 futbolcu eşyalarını topladı 5'i Fatih Terim'in 'evladı' Bu sezon Süper Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda büyük hayal kırıklığı yaşayan Galatasaray'da 8 futbolcuyla yollar ayrılıyor. 11 Haziran'da seçime gitmeye hazırlanan Burak Elmas 8 oyuncunun hesabını keserken, bu isimler arasında Fatih Terim'in en çok güvendiği 5 yıldızın yer alması dikkatlerden kaçmadı.
10.05.2022 Galatasaray
Galatasaray'ın Altay kadrosu belli oldu! 4 eksik var
Galatasaray'ın Altay kadrosu belli oldu! 4 eksik var Süper Lig'in 34.haftasında Altay'la karşılaşacak olan Galatasaray'da Feghoul, Taylan Antalyalı, Morutan ve Barış Alper Yılmaz kadroya alınmadı.
23.04.2022 Galatasaray
G.Saray'da 4 yılda 15 m.euro kazandı Başakşehir'e bedavaya imza atmak için yola çıktı
G.Saray'da 4 yılda 15 m.euro kazandı Başakşehir'e bedavaya imza atmak için yola çıktı 2017'de Galatasaray'a 4.250 bin euro karşılığında transfer olan ve sarı kırmızılı kulüpten yıllık 3,850 bin euro maaş alan yıldız futbolcunun lig biter bitmez İstanbul'dan ayrılmayacağı ve Başakşehir'e imza atacağı belirtildi.
22.04.2022 Başakşehir
Ümit Davala iki yıldıza hayran kaldı! İkisinin de sezon sonunda kontratları bitiyor...
Ümit Davala iki yıldıza hayran kaldı! İkisinin de sezon sonunda kontratları bitiyor... Barcelona karşısında oynadıkları futbolla tecrübe ve kalitelerini konuşturan iki yıldız oyuncu Ümit Davala tarafından tam not alırken, milli yıldızların Galatasaray'la kontratlarının sezon sonunda bitecek olması ise ayrıca dikkat çeken bir konu...
10.03.2022 UEFA Avrupa Ligi
Gelirken 'Süper Lig'in tozunu atacak' dendi! Fatih Terim 5 ay anca dayanabildi! Galatasaray'da 4 ayrılık
Gelirken 'Süper Lig'in tozunu atacak' dendi! Fatih Terim 5 ay anca dayanabildi! Galatasaray'da 4 ayrılık Yaz ayı transfer döneminde Galatasaray'a imza atan ve tecrübesiyle takıma çok şey katacağı zannedilen tecrübeli futbolcunun ocak ayında sarı kırmızılı kulüpten ayrılacağı ortaya çıktı.
28.12.2021 Galatasaray
Feghouli yine attı Cezayir 1 puana razı oldu
Feghouli yine attı Cezayir 1 puana razı oldu Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Sofiane Feghouli, Cezayir - Burkina Faso karşısında attığı golle yine yıldızlaştı.
16.11.2021 Şampiy10
Fenerbahçe derbisi öncesi Feghouli sevinci!
Fenerbahçe derbisi öncesi Feghouli sevinci! Hem Galatasaray'da hem de milli takımda gösterdiği performansla kalitesini sahaya yansıtan Feghouli'nin Fenerbahçe derbisinde de görev alacağı düşünülüyor.
15.11.2021 Galatasaray
Burak Elmas Falcao ve Feghouli'yi kadroda düşünmediklerini açıkladı
Burak Elmas Falcao ve Feghouli'yi kadroda düşünmediklerini açıkladı Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, Falcao ve Feghouli ile görüştüklerini ve bu sezon kendilerini kadroda düşünmediklerini ifade etti.
2.08.2021 Galatasaray
Ghezzal'dan flaş Feghouli açıklaması
Ghezzal'dan flaş Feghouli açıklaması Beşiktaş'ın yıldız futbolcu Ghezzal,"Umarım derbide üzülen taraf Feghouli olur" dedi.
3.11.2020 Beşiktaş
Tudor, Arda'yı açıkladı!
Tudor, Arda'yı açıkladı! Galatasaray'ın Hırvat teknik direktörü Igor Tudor gündemi değerlendirdi, önemli açıklamalarda bulundu. Arda Turan'ın beğendiği bir oyuncu olduğunu ve takımında görmek isteyeceğini belirten Hırvat teknik adam ayrıca, "Fenerbahçe maçında penaltımız verilseydi, kazanırdık. Fenerbahçe'nin sezon başındaki kadar şampiyonluk şansı yok. Ben takımıma bakarım ama gerimizde kalmaları da hoşuma gider" dedi.
11.11.2017 Galatasaray
Feghouli defteri kapandı
Feghouli defteri kapandı Valencia Kulübü, Sofiane Feghouli'yi Fenerbahçe'ye satmayacaklarını duyurdu.
27.08.2015 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Feghoul ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki feghoul haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.