Feci Şekilde Can Verdi

Feci Şekilde Can Verdi

Son dakika feci şekilde can verdi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan feci şekilde can verdi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını feci şekilde can verdi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Feci Şekilde Can Verdi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan feci şekilde can verdi gelişmeleri de dahil olmak üzere 696 feci şekilde can verdi haberi bulunmuştur. Tüm feci şekilde can verdi haberleri aşağıda listelenmiştir.
9 aylık hamile kadın otobüsün altında kalarak feci şekilde can verdi
9 aylık hamile kadın otobüsün altında kalarak feci şekilde can verdi Adana'da 9 aylık hamile kadın elektrikli bisikletten düşerek otobüsün altında kalarak can verdi. Doktorlar ameliyat ile bebeği kurtararak gözlem altına aldı.
18.04.2024 Adana
Kur'an-ı Kerim'i 3 kez kez öpüp, sonra ayağıyla basan şüpheliye ev hapsi
Kur'an-ı Kerim'i 3 kez kez öpüp, sonra ayağıyla basan şüpheliye ev hapsi Sivas'ta, Safa Cami ve Kur'an Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Genel Kurulu ve dernek başkanlığı seçimi sırasında Kur'an-ı Kerim'i, 3 kez öptükten sonra ayağıyla basan başkan adaylarından S.K.'ye, ev hapsi cezası verildi. Adliye çıkışı açıklama yapan S.K., "Kur'an-ı Kerim'i 3 kez öptüm başıma koydum. Bir anlık kızgınlıkla, elimi koyacağıma, ayağımla bastım bilinçsizce yaptım" dedi.
22.01.2024 Gündem
Pres makinesine sıkışan işçi feci şekilde can verdi
Pres makinesine sıkışan işçi feci şekilde can verdi Gaziantep'te çalıştığı fabrikada pres makinesine sıkışan işçi, feci şekilde hayatını kaybetti.
22.01.2024 Gündem
Çamaşır topladığı çatıdan düşen Zeynep, öldü! Kahreden olay
Çamaşır topladığı çatıdan düşen Zeynep, öldü! Kahreden olay Bursa'nın İnegöl ilçesinde, çamaşırları topladığı 3 katlı binanın çatısından düşen Zeynep Kübra Tokmak (14), yaşamını yitirdi.
4.01.2024 Gündem
Takla atıp alev alan otomobilde feci şekilde can verdi
Takla atıp alev alan otomobilde feci şekilde can verdi Kütahya'da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil takla atarak alev aldı. Sürücü Orhan Kaçar ile Özlem Biçer kendi imkanlarıyla otomobilden çıkarken, bulunduğu yerde sıkışan diğer arkadaşları Samet Yavuz (39) ise yanarak hayatını kaybetti.
4.01.2024 Gündem
İstanbul'da feci kaza! Cip temizlik aracı ile çarpıştı: Ölü ve yaralılar var
İstanbul'da feci kaza! Cip temizlik aracı ile çarpıştı: Ölü ve yaralılar var Esenyurt Hadımköy Bağlantı Yolu’nda kırmızı ışıkta geçen cip, İSTAÇ’a ait mekanik süpürme aracına çarptı. Kazada cipte bulunan 2 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, cipte bulunan bir kişi ve mekanik süpürme aracında bulunan şoför yaralandı.
31.12.2023 Gündem
Motosiklet sürücüsü feci şekilde can verdi! Korkunç olay
Motosiklet sürücüsü feci şekilde can verdi! Korkunç olay Şanlıurfa’da hafriyat kamyonu, kırmızı ışıkta duran sürücü Muhammed Ali Kaplan’ın (19) kullandığı motosiklete çarptı. Kaplan kaza yerinde hayatını kaybederken, kamyonun sürücüsü gözaltına alındı.
31.10.2023 Yaşam
Genç kız feci şekilde can verdi! Ölüme götüren randevu
Genç kız feci şekilde can verdi! Ölüme götüren randevu Bakırköy'de arkadaşlarıyla randevusuna yetişmek için cep telefonu uygulamasından çağırdığı motokurye beton pompası taşıyan kamyona çarptı. Kazada Betül Gürbüz (25), hayatını kaybederken, motokurye tutuklandı.
24.10.2023 Yaşam
Kaza sonrası motosikletten fırladı, taksi camında asılı kaldı
Kaza sonrası motosikletten fırladı, taksi camında asılı kaldı Manavgat'ta hatalı 'U' dönüşü yapan ticari taksi ile motosiklet çarpıştı. Motosikletten fırlayan sürücü taksinin arka camında içeri girerek asılı kaldı.
24.09.2023 Yaşam
Kimyasal atık havuzunda feci şekilde can verdi!
Kimyasal atık havuzunda feci şekilde can verdi! Adana'nın Yumurtalık ilçesinde kimyasal atık havuzuna düşen iki işçiden biri hayatını kaybetti, diğeri ağır yaralandı.
24.09.2023 Yaşam
Müşterilerden para isteyip üzerlerine tiner döktü!
Müşterilerden para isteyip üzerlerine tiner döktü! Beşiktaş'ta midyecide oturan müşterilerden para alamayan bir kişi, kendisine müdahale eden çalışanların üzerine tiner döküp kaçtı. Yaralananın olmadığı olayda yaşananlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
18.09.2023 Yaşam
İnşaat alanında korkunç olay! Feci şekilde can verdi
İnşaat alanında korkunç olay! Feci şekilde can verdi Arnavutköy’de sanayi sitesindeki inşaat alanında çalışmalar sırasında vinç devrildi. Vinç operatörü hayatını kaybetti. Polis ekipleri, vinç operatörünün ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.
18.09.2023 Yaşam
"İstanbul'u yakmaya geldik" diyerek drift yapan düğün konvoyuna ceza yağdı
"İstanbul'u yakmaya geldik" diyerek drift yapan düğün konvoyuna ceza yağdı Ümraniye'de yolu kapatarak drift yapan düğün konvoyundaki sürücüler yakalandı. "İstanbul'u yakmaya geldik" notuyla sosyal medyada görüntü paylaşan sürücülere ceza yağdı.
4.09.2023 Yaşam
Otomobilin çarptığı motosikletin sürücüsü muhtar feci şekilde can verdi
Otomobilin çarptığı motosikletin sürücüsü muhtar feci şekilde can verdi Muğla’nın Bodrum ilçesinde, motosikletine, karşıdan gelen ve sürücüsünün hatalı sollama yaptığı belirlenen cip çarpan Milas’ın Fesleğen Mahallesi Muhtarı Erkan Kaba (33) hayatını kaybetti. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülenirken, Kaba'nın kaskının kaza sırasında başından fırladığı belirlendi.
4.09.2023 Yaşam
Rezidansta sır ölüm: Genç kız saatler sonra bulundu
Rezidansta sır ölüm: Genç kız saatler sonra bulundu Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde 7 katlı apartmanın penceresinden düşen 20 yaşındaki genç kız feci şekilde can verdi. Genç kızın cansız bedeni, itfaiye ekipleri tarafından düştüğü mazgal kesilerek çıkartıldı.
31.07.2023 Yaşam
Parkta uyuyan kadın feci şekilde can verdi!
Parkta uyuyan kadın feci şekilde can verdi! ABD'de kan donduran olay! ABD'de evsiz bir genç kadın, parkta uyuduğu sırada korkunç şekilde can verdi. Genç kadının cesedinin parçaları günler sonra parkın etrafından toplandı.
16.07.2023 Gündem
Namaza giderken feci şekilde can verdi! El freni faciası
Namaza giderken feci şekilde can verdi! El freni faciası Ordu'nun Korgan ilçesinde, namaz için camiye giden Mehmet Kesen (76), sürücüsünün el frenini çekmeyi unuttuğu belirtilen otomobilin çarpmasıyla hayatını kaybetti.
6.07.2023 Yaşam
Damdan balkona inmeye çalışan gencin feci sonu!
Damdan balkona inmeye çalışan gencin feci sonu! Batman şehir merkezinde 28 yaşındaki bir genç, evde unuttuğu anahtarını almak için 4 katlı binanın damından içeri sarkarak girmeye çalışırken dengesini kaybetmesi sonucu düşerek hayatını kaybetti.
17.04.2023 Yaşam
Devrilen tankerin sürücüsü feci şekilde can verdi!
Devrilen tankerin sürücüsü feci şekilde can verdi! Niğde’de devrilen boş LPG tankerinin sürücüsü Tayyar Ercan (37), hayatını kaybetti.
24.03.2023 Gündem
Yozgat'ta zincirleme kaza! 3 kişi feci şekilde can verdi
Yozgat'ta zincirleme kaza! 3 kişi feci şekilde can verdi Yozgat’ta 3 aracın karıştığı trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.
14.03.2023 Gündem
Semih Sevim’i öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi olayında kan donduran işkence detayları ortaya çıktı!
Semih Sevim’i öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi olayında kan donduran işkence detayları ortaya çıktı! İstanbul'da ormanlık alanda bir kişiye ait cansız beden bulundu. Polis yaptığı araştırmada cansız bedeninin Semih Sevgi'ye ait olduğunu tespit etti. Sevgi'nin eski sevgilisi model ve şarkıcı Seçil Çiftçi'nin sosyal medya paylaşımlarını inceleyen ekipler, korkunç bir gerçeği ortaya çıkardı. Genç şarkıcı, kan dondura itiraflarda bulunurken, kendisini cinayete götüren süreci detayları ile anlattı.
24.01.2023 Gündem
21 yaşındaki Merve feci şekilde can verdi!
21 yaşındaki Merve feci şekilde can verdi! Trabzon'un Yomra ilçesinde iş çıkışı yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı Merve Kurt (23), hayatını kaybetti.
24.01.2023 Yaşam
Semih Sevim’i öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi'nin kullandığı cinayet silahı herkesi şok etti
Semih Sevim’i öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi'nin kullandığı cinayet silahı herkesi şok etti İstanbul'da ormanlık alanda bir kişiye ait cansız beden bulundu. Polis yaptığı araştırmada cansız bedeninin Semih Sevgi'ye ait olduğunu tespit etti. Sevgi'nin eski sevgilisi model ve şarkıcı Seçil Çiftçi'nin sosyal medya paylaşımlarını inceleyen ekipler, korkunç bir gerçeği ortaya çıkardı. Genç şarkıcı, kan dondura itiraflarda bulunurken, kendisini cinayete götüren süreci detayları ile anlattı.
20.01.2023 Gündem
Sahte diş hekimi kabusu! Eve geldi, gerçeği duyunca şoke oldu
Sahte diş hekimi kabusu! Eve geldi, gerçeği duyunca şoke oldu Sahte doktor Ayşe Özkiraz olayı hala gündemdeki sıcaklığını korurken, yeni bir skandal daha ortaya çıktı. İstanbul'da diş ağrısı çeken bir kişinin akraba önerisiyle eve çağırdığı diş doktoru hakkında öğrendiği gerçek karşısında şoke oldu. Tedavinin düzgün olmadığı gerekçesiyle yaptığı gerekçesi ile hekim hakkında araştırma yapan Rıdvan K, tüm gerçeği böyle öğrendi.
18.01.2023 Yaşam
Semih Sevim’i öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi’den kan donduran itiraflar: 'Sapık mısın, defol'
Semih Sevim’i öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi’den kan donduran itiraflar: 'Sapık mısın, defol' İstanbul'da ormanlık alanda bir kişiye ait cansız beden bulundu. Polis yaptığı araştırmada cansız bedeninin Semih Sevgi'ye ait olduğunu tespit etti. Sevgi'nin eski sevgilisi model ve şarkıcı Seçil Çiftçi'nin sosyal medya paylaşımlarını inceleyen ekipler, korkunç bir gerçeği ortaya çıkardı. Genç şarkıcı, kan dondura itiraflarda bulunurken, kendisini cinayete götüren süreci detayları ile anlattı.
17.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Feci Şekilde Can Verdi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki feci şekilde can verdi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.