Fatih Mehmet Maçoğlu

Fatih Mehmet Maçoğlu

Son dakika Fatih Mehmet Maçoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fatih Mehmet Maçoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fatih Mehmet Maçoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fatih Mehmet Maçoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fatih mehmet maçoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 32 fatih mehmet maçoğlu haberi bulunmuştur. Tüm fatih mehmet maçoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
TKP'nin adayı Fatih Mehmet Maçoğlu kaç oy aldı? Kadıköy'deki seçimde son durum?
TKP'nin adayı Fatih Mehmet Maçoğlu kaç oy aldı? Kadıköy'deki seçimde son durum? Tunceli Belediye eski Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, Türkiye Komünist Partisi'nin (TKP) Kadıköy adayı olmuştu. Kadıköy'de sandıkların yüzde 30.95'i açıldı. Peki Kadıköy'deki seçimde son durum ne? İşte yanıtı...
31.03.2024 Gündem
Fatih Mehmet Maçoğlu Kadıköy seçim sonuçları: 2024 Kadıköy seçim sonuçlarına göre TKP kaç oy aldı? Fatih Mehmet Maçoğlu yerel seçim sonuçları
Fatih Mehmet Maçoğlu Kadıköy seçim sonuçları: 2024 Kadıköy seçim sonuçlarına göre TKP kaç oy aldı? Fatih Mehmet Maçoğlu yerel seçim sonuçları Fatih Mehmet Maçoğlu seçim sonuçları anlık olarak takip edilmeye başlandı. 31 Mart 2024 Yerel seçim sonuçlarında oy sayma işlemine geçti. 61 milyondan fazla seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. İstanbul’un Kadıköy ilçesinde aday olan Fatih Mehmet Maçoğlu’nun aldığı oy oranı da araştırılmaya başlandı. İşte TKP Kadıköy seçim sonuçları…
31.03.2024 Gündem
3 yıl hapsi istenen Fındıklı Belediye Başkanı için beraat kararı
3 yıl hapsi istenen Fındıklı Belediye Başkanı için beraat kararı -RİZE'nin Fındıklı ilçesinde 3 yıl önce düzenlenen festivalde çıkan olaylarla ilgili görülen davada, 'kamu görevlisine karşı görevini yapmasını engellemek amacıyla cebir veya tehdit kullanma' suçlamasıyla yargılanan ve savcının mütalaasında 'hak yoksunluğu' ile 3 yıl hapis cezası talep ettiği Belediye Başkanı CHP'li Ercüment Çervatoğlu beraat etti.
25.04.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu'nun teyzesi, Tunceli'de son yolculuğa uğurlandı
Kılıçdaroğlu'nun teyzesi, Tunceli'de son yolculuğa uğurlandı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun teyzesi Fecire Işık (85), Tunceli'de düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Cenazeye Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra CHP'li milletvekilleri de katıldı.
14.08.2021 Siyaset
Fatih Mehmet Maçoğlu'nun kardeşi tutuklandı
Fatih Mehmet Maçoğlu'nun kardeşi tutuklandı Belediye Başkanı Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'nun kardeşi Soner Maçoğlu (29) Aydın'ın Didim ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda biri kadın 3 kişi ile birlikte gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Maçoğlu tutuklanırken, Ummuhan A. (48) adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Diğer 2 şüpheli ise polisteki ifadelerinin ardından salıverildi.
17.02.2021 Gündem
Tunceli Belediye Başkanı Maçoğlu, ifadeye çağrıldı
Tunceli Belediye Başkanı Maçoğlu, ifadeye çağrıldı Tunceli'de Munzur Gözeleri'nde yapımı devam eden peyzaj projesini protesto etmek için 'insan zinciri' oluşturan Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu ve 80 kişi hakkında, toplantı ve gösteri yasağına muhalefetten soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında Belediye Başkanı Maçoğlu, ifadeye çağrıldı.
13.10.2020 Gündem
Corona virüs siyasileri de vurdu
Corona virüs siyasileri de vurdu Binali Yıldırım ve eşi ile CHP’li Faik Öztrak’ın ardından Bülent Arınç ve eşinin testleri de pozitif çıktı. Corona virüse yakalanan milletvekili sayısı 14. Çok sayıda belediye başkanının tedavi altında olduğu bilgisi geldi.
11.09.2020 Gündem
Tunceli Belediye Başkanı Maçoğlu taburcu oldu, eşi ve kızının testi de pozitif çıktı
Tunceli Belediye Başkanı Maçoğlu taburcu oldu, eşi ve kızının testi de pozitif çıktı Tunceli Devlet Hastanesi'nde corona virüs tedavisi gören Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu taburcu oldu, eşi ve kızının da testi pozitif çıktı.
27.06.2020 Gündem
Komünist başkanla teması olan 4 belediye başkanı karantinaya alındı
Komünist başkanla teması olan 4 belediye başkanı karantinaya alındı Tunceli’de CHP’li 4 belediye başkanı, corona virüs testi pozitif çıkan Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu ile temasları olduğu için aileleriyle birlikte evlerinde karantinaya alındı.
24.06.2020 Gündem
Tunceli Belediye Başkanı Maçoğlu'nun corona testi pozitif çıktı
Tunceli Belediye Başkanı Maçoğlu'nun corona testi pozitif çıktı Tunceli Belediye Başkanı Türkiye Komünist Partili (TKP) Fatih Mehmet Maçoğlu'nun boğaz ağrısı şikayetiyle Devlet Hastanesi'nde yaptırdığı corona virüs testi pozitif çıktı.
22.06.2020 Siyaset
Munzur Nehri'nde 6 gündür aranan Uzman Çavuş Güneş, FETÖ'cülerle çatışmış!
Munzur Nehri'nde 6 gündür aranan Uzman Çavuş Güneş, FETÖ'cülerle çatışmış! Tunceli’de, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timinin Munzur Nehri'ndeki eğitimi sırasında botun yan yatması sonucu akıntıya kapılıp kaybolan Uzman Çavuş Yılmaz Güneş (36), 6 gündür arama çalışmalarına rağmen bulunamadı. Uzman Çavuş Güneş'in, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında FETÖ'cülerle çatışıp yaralandığı ortaya çıktı.
22.03.2020 Gündem
Tunceli Belediyesi çalışanlarının maaşına haciz konuldu!
Tunceli Belediyesi çalışanlarının maaşına haciz konuldu! Tunceli Belediyesi'nin Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) prim borçlarını ödeyemediği için çalışanların maaşına haciz işlemi başlatıldı.
15.01.2020 Siyaset
Tunceli'de zammı beğenmeyen minibüsçüler kontak kapattı
Tunceli'de zammı beğenmeyen minibüsçüler kontak kapattı Tunceli Belediye Meclisi, şehir içi yolcu taşınan minibüslerde sivil yolcu ücretinin 50 kuruş zamla 2 lira 50 kuruş olmasına karar verirken, 1 lira 50 kuruş olan öğrenci ücretine ise zam yapmadı. Minibüs sürücüleri, öğrenciler için de 25 kuruş zam isteyip olumsuz yanıt aldığı belediyeyi protesto etmek amacıyla 72 saat kontak kapatma kararı aldı.
13.12.2019 Yaşam
“Kadınların kararını tartışmaya açmam”
“Kadınların kararını tartışmaya açmam” Geçen hafta itibarıyla kadın çalışanlara regl izni tanıyan Tunceli Belediyesi’nin kararını, Belediye Başkanı Maçoğlu konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
8.12.2019 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan 'Dersim' soruşturması
İçişleri Bakanlığı'ndan 'Dersim' soruşturması İçişleri Bakanlığı'nca, Belediye Meclisi tarafından verilen Tunceli isminin 'Dersim' olarak değiştirilmesi kararıyla ilgili soruşturma başlatılarak müfettiş görevlendirildi.
31.05.2019 Gündem
İdare mahkemesinden Tunceli Belediyesi kararı
İdare mahkemesinden Tunceli Belediyesi kararı Tunceli Belediyesi'nin tabelasının "Dersim" olarak değiştirilmesine yönelik aldığı karar, uygulanamadan Valiliğin başvurusu üzerine Erzincan İdare Mahkemesi tarafından durduruldu.
24.05.2019 Siyaset
8 ilde nefes kesen yarış! Fark bin oyun altında
8 ilde nefes kesen yarış! Fark bin oyun altında Yerel seçimlerin kesin olmayan sonuçlarına göre, 8 ilde ilk iki sıradaki aday arasındaki fark bin oyun, 90 ilçede ise 100 oyun altında bulunuyor.
2.04.2019 Siyaset
Ovacık komünist başkanla yine kârda
Ovacık komünist başkanla yine kârda Tunceli’nin Ovacık ilçesinin Komünist Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, belediyenin 2016 yılının 1 yılık gelir gider ve borç tablosunu belediye binasına astı.
15.02.2017 Siyaset
Komünist başkan belediyenin gelir ve giderini kapıya astı
Komünist başkan belediyenin gelir ve giderini kapıya astı 2014 Türkiye yerel seçimlerinde Tunceli'nin Ovacık ilçesinden Türkiye Komünist Partisi (TKP) ile Demokratik Haklar Federasyonu'nun (DHF) ortak adayı olarak belediye başkanı seçilen Fatih Mehmet Maçoğlu, belediyenin bir yıllık gelir ve gider tablosunu büyük bir bez afişe hazırlayarak, makamının dış kapısına astı...
29.09.2021 Gündem
TKP’li tek Belediye Başkanı aday olmayacağını açıkladı
TKP’li tek Belediye Başkanı aday olmayacağını açıkladı Anadolu Üniversitesi’nde bir kulübün Yunus Emre Yerleşkesi Salon Anadolu’da düzenlediği etkinliğe öğretim elemanları, araştırma görevlileri ve çok sayıda öğrenci katıldı...
29.09.2021 Gündem
Komünist başkandan nöğrencilere burs
Komünist başkandan nöğrencilere burs TUNCELİ’nin Ovacık İlçesi’nin Komünist Partili Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, geçen yıl ektiği ve bu yıl sattığı nohut ile fasulyeden kazandığı geliri halk ile paylaşıyor...
27.11.2015 Yaşam
Komünist belediye başkanı, Uludere’de cami onaracak
Komünist belediye başkanı, Uludere’de cami onaracak TUNCELİ Ovacık Belediye Başkanı Komünist Partili Fatih Mehmet Maçoğlu, 34 kişinin hava saldırısında hayatını kaybettiği Şırnak’ın Uludere İlçesi’ne bağlı Gülyazı Köyü’ndeki caminin onarımını üstlendiğini söyledi...
29.09.2021 Gündem
Ovacık'ta 'kapalı yol' eylemi
Ovacık'ta 'kapalı yol' eylemi TUNCELİ Valiliği tarafından dünden itibaren Tunceli-Erzuncan ile Tunceli-Ovacık karayolunun 3 gün süreyle yaya ve araç trafiğine kapatılması, Ovacık İlçesi’nde protesto edildi...
29.09.2021 Gündem
Ovacık’ta Komünist Parti’ye oy çıkmadı
Ovacık’ta Komünist Parti’ye oy çıkmadı Yerel seçimlerde Komünist Partisi’nin ilk ve tek belediye başkanlığını kazandığı Tunceli’nin Ovacık İlçesi’nde, dün yapılan milletvekili genel seçimlerinde, Kominist Parti’ye bu kez tek bir oy çıkmadı.
8.06.2015 Siyaset
Organik tarım için kolları sıvadı
Organik tarım için kolları sıvadı Tunceli’nin Ovacık ilçesinde Türkiye Komünist Partisi'nden (TKP) Belediye Başkanı olan Fatih Mehmet Maçoğlu, ücretsiz ulaşım, düşük fiyatlı su gibi uygulamaların ardından ilçede organik tarımı teşvik amacıyla çalışma başlattı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fatih Mehmet Maçoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fatih mehmet maçoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.