Fatih Dönmez Açıklama

Fatih Dönmez Açıklama

Son dakika fatih dönmez açıklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fatih dönmez açıklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fatih dönmez açıklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fatih Dönmez Açıklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fatih dönmez açıklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 142 fatih dönmez açıklama haberi bulunmuştur. Tüm fatih dönmez açıklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bilecik altın madeni açılışı ne zaman, saat kaçta? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bilecik’e ne zaman gelecek, Erdoğan Bilecik mitingi nerede?
Bilecik altın madeni açılışı ne zaman, saat kaçta? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bilecik’e ne zaman gelecek, Erdoğan Bilecik mitingi nerede? Söğüt ilçesindeki altın madeni bugün açılacak. İlk külçe altını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dökmesi bekleniyor. Peki, Bilecik altın madeni açılışı ne zaman, saat kaçta? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bilecik’e ne zaman gelecek, Erdoğan Bilecik mitingi nerede?
27.01.2023 Gündem
Bakan Dönmez: Isparta’nın elektrik dağıtım altyapısı güçlendirilecek
Bakan Dönmez: Isparta’nın elektrik dağıtım altyapısı güçlendirilecek Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Isparta’nın elektrik dağıtım altyapısının güçlendirileceğini belirterek, "Elektrik kesintisinden dolayı meskenlerde elektrik veya elektronik eşyası zarar gördüyse bunlar da tazmin edildi ve edilecek" dedi.
4.03.2022 Gündem
Yüksek elektrik faturaları ile ilgili düzenleme olacak mı? Bakan Fatih Dönmez açıkladı!
Yüksek elektrik faturaları ile ilgili düzenleme olacak mı? Bakan Fatih Dönmez açıkladı! Elektrik faturalarının yüksek gelmesi ve bu konudaki tepkilerin artması üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan tüketicinin üzerindeki yükün hafifletilmesi için talimat vermişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının ardından Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın da bu konuda adımların atılacağı sinyalini vermişti. Bu gelişmelerin ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in yapacağı açıklamalar merak ediliyordu. Bakan Dönmez, Elektrik tarifeleri ile ilgili düzenleme ile ilgili konuştu. Peki, Elektrik tarifeleri ile ilgili düzenleme ne zaman çıkacak? İşte Bakan Fatih Dönmez'in açıklamaları!
9.02.2022 Ekonomi
Bakan Dönmez açıkladı! Yerli ve yenilenebilir enerji payı yüzde 60'ı aştı
Bakan Dönmez açıkladı! Yerli ve yenilenebilir enerji payı yüzde 60'ı aştı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Hem üretim hem de kurulu gücümüzdeki yerli ve yenilenebilir enerji payı yüzde 60’ı aştı" dedi.
24.10.2020 Ekonomi
Bakan Dönmez: '2021'de bir ilk olacak' dedi ve duyurdu
Bakan Dönmez: '2021'de bir ilk olacak' dedi ve duyurdu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez yaptığı açıklamada, "Türkiye'de en geç 2021 sonunda dağıtım hatlarına ilk hidrojen girişinin olmasını hedefliyoruz" dedi.
15.01.2020 Ekonomi
Bakan Dönmez: Fatih gelecek ay sondaja başlayacak
Bakan Dönmez: Fatih gelecek ay sondaja başlayacak Milli sondaj gemisi Fatih, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in katıldığı törenle Akdeniz'de ilk sondaj için yola çıkıyor. Bakan Fatih Dönmez,"Muhtemelen gelecek ay Mersin'de sığ deniz sondaj çalışmasına da başlanacak. Şu anda herhangi bir güvenlik riski yok ancak taciz olursa deniz kuvvetlerimiz gereğini yapacaktır"dedi.
30.10.2018 Ekonomi
Enerji Bakanlığı'nda devir teslim töreni! Dönmez görevi Bayraktar'a devretti
Enerji Bakanlığı'nda devir teslim töreni! Dönmez görevi Bayraktar'a devretti Enerji Bakanlığı'nda devir teslim töreni düzenlendi. Fatih Dönmez, görevi Alparslan Bayraktar'a devretti. Dönmez ve Bayraktar devir teslim töreninde önemli açıklamalarda bulundu.
5.06.2023 Gündem
Macron ve Zelenski'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkçe tebrik mesajı: Birlikte ilerlemeye devam edeceğiz
Macron ve Zelenski'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkçe tebrik mesajı: Birlikte ilerlemeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Seçimi 2. turunun kesin olmayan ikinci oylaması sonuçlarına ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yurt dışı ve yurt içinden tebrikler peş peşe geldi. Katar Emiri ilk tebrik edenlerden olurken, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Erdoğan’ı telefonla arayarak tebrik etti. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Twitter hesabından yaptığı türkçe paylaşımda "Yeniden seçilmesi dolayısıyla tebriklerimi ilettiğim Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte, ilerlemeye devam edeceğiz" dedi.
29.05.2023 Dünya
Bakan Dönmez'den 14 Mayıs açıklaması: Siber saldırılara karşı gerekli önlemleri de aldık
Bakan Dönmez'den 14 Mayıs açıklaması: Siber saldırılara karşı gerekli önlemleri de aldık Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez 14 Mayıs seçimleri öncesi alınan önlemlerle ilgili açıklama yaptı.
8.05.2023 Gündem
Bakan Dönmez: Güneş panelleri üretiminde dünyada üçüncü sıraya geldik
Bakan Dönmez: Güneş panelleri üretiminde dünyada üçüncü sıraya geldik Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Artık güneş panellerini burada üretiyoruz. Güneş panelleri üretiminde dünyada üçüncü sıraya geldik. Birinci sırada Çin, ikinci sırada Vietnam ve üçüncü sırada Türkiye var. Sadece kendi ülkemizde kullandığımız panelleri değil; Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Orta Asya gibi hatta Amerika'ya kadar ihraç yapabiliyoruz” dedi.
4.05.2023 Ekonomi
Bakan Dönmez'den doğal gaz açıklaması: Büyük hasar meydana geldi
Bakan Dönmez'den doğal gaz açıklaması: Büyük hasar meydana geldi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez "Şehirlere doğalgaz taşıyan ana doğalgaz bor hatlarında 18 adet büyük hasar meydana geldi. Bunlar boruların kopması suretiyle oluştu." dedi.
11.02.2023 Ekonomi
Bakan Dönmez son durumu paylaştı: Elektrik ve doğal gaz hatlarında hasar var
Bakan Dönmez son durumu paylaştı: Elektrik ve doğal gaz hatlarında hasar var Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 şiddetindeki depremin ardından bölgedeki son durumu değerlendirdi.
6.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
Elektrik fiyatlarına indirim sinyali! Bakan Dönmez tarihi açıkladı
Elektrik fiyatlarına indirim sinyali! Bakan Dönmez tarihi açıkladı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, İstanbul’da düzenlenen 'Enerjide Türkiye Yüzyılı Hedefleri' programına katıldı. Bakan Dönmez, "Türkiye Yüzyılı yatırımın, üretimin, istihdamın ve ihracatın yüzyılı olacak. Bizler de inşallah hem üretim hem de fiyatlama noktasında Türkiye’yi yeni yüzyıla taşıyan ana sektörlerden biri olacağız" dedi. Öte yandan Bakanı Dönmez, son aylarda doğal gaz fiyatlarındaki gevşemeye dikkati çekerek, şubat ayı itibarıyla toptan elektrik fiyatlarında indirim gelebileceğini belirtti.
28.01.2023 Ekonomi
Bilecik altın madeni nerede, kime ait? Bilecik Söğüt altın madeni hangi firmanın ve şirketin?
Bilecik altın madeni nerede, kime ait? Bilecik Söğüt altın madeni hangi firmanın ve şirketin? Bilecik’teki 109 tonluk altın rezervi açılıyor. Söğüt ilçesindeki dev madenin açılışı bugün yapılıyor. İlk külçe altını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dökecek. Baba ocağı Bilecik’e gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez da açılışa saatler kala “Söğüt'te yine Türkiye'nin sayılı altın maden işletmelerinden bir tanesinin açılışını yapacağız” diyerek “Sayın Cumhurbaşkanımız orada ilk altını dökmüş olacak. Toprağın altında bir başka cevheri daha ekonomiye kazandırmanın mutluluğu ve heyecanını birlikte duyacağız” açıklaması yaptı. Peki, Bilecik Söğüt altın madeni nerede, Bilecik altın madeni kimin, kime ait, hangi şirketin?
27.01.2023 Ekonomi
Bakan Dönmez duyurdu! Türkiye, Bulgaristan'a doğal gaz satacak
Bakan Dönmez duyurdu! Türkiye, Bulgaristan'a doğal gaz satacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, bir televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Dönmez, "Türkiye, Bulgaristan'a doğal gaz satacak. Bulgargaz ile BOTAŞ arasında önemli bir anlaşma imzalanacak" ifadelerini kullandı.
2.01.2023 Ekonomi
Karadeniz gazının işleneceği yer belli oldu
Karadeniz gazının işleneceği yer belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada, "Fatih Sondaj Gemimiz, Çaycuma-1 sondajında denizin 3 bin 23 metre altında 58 milyar metreküplük doğal gaz rezervini keşfetti." dedi. CNN TÜRK'te Tarafsız Bölge programında Milliyet Gazetesi yazarı Zafer Şahin, "2030'larda enerji ihraç edebilen bir ülke konumunda olmamız için atılan en büyük adım bu adım." açıklamasında bulundu. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk de bulunan gazın çok temiz ve kaliteli olduğunu belirtti.
26.12.2022 Ekonomi
Bakan Dönmez’den petrol rezervi açıklaması!
Bakan Dönmez’den petrol rezervi açıklaması! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Filyos limanında devam eden doğalgaz işleme tesisindeki çalışmaları yerinde inceleyerek, “ Karadeniz gazının Mart ayında sisteme vereceklerini söyledi.
19.12.2022 Ekonomi
İstiklal Caddesi'ndeki patlamayla ilgili siyasilerden peş peşe açıklamalar
İstiklal Caddesi'ndeki patlamayla ilgili siyasilerden peş peşe açıklamalar Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde patlama meydana geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, patlamada 6 kişinin hayatını kaybettiğini, 53 kişinin yaralandığını açıkladı. Siyasilerden peş peşe açıklama geldi.
13.11.2022 Gündem
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, Cezayir Cumhurbaşkanı Tebbun ile görüştü
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, Cezayir Cumhurbaşkanı Tebbun ile görüştü Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Cezayir Yatırım Konferansı için geldiği Cezayir’de Cezayir Cumhurbaşkanı Abdülmecid Tebbun tarafından kabul edildi.
10.11.2022 Siyaset
Bakan Dönmez: İstanbul'daki 6 madenci hariç yaralılar taburcu oldu
Bakan Dönmez: İstanbul'daki 6 madenci hariç yaralılar taburcu oldu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, TBMM Genel Kurulda, Amasra'da maden ocağında meydana gelen patlamaya ilişkin bilgilendirme yaptı. Bakan Dönmez, "En ufak bir ihmal varsa gereği yapılacak. Sorumlu kimse çıkartılacak ortaya. Kara kutudaki konuşmalar incelenecek, ihmal varsa gereği yapılacak" dedi.
18.10.2022 Gündem
Şehit madenci ailelerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür
Şehit madenci ailelerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in şehit madenci ailelerinin kamuda istihdamına yönelik yıl sınırlandırmasının kaldırılacağına yönelik açıklamasının ardından Zonguldak Maden Şehit Aileleri Yaşatma Derneği Başkanı Çetin Yiğit, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bakanlara teşekkür etti.
17.10.2022 Gündem
MYK toplantısı sonrası Ömer Çelik, Putin'in doğal gaz teklifini değerlendirdi: Türkiye üzerine düşeni yapmaya hazır
MYK toplantısı sonrası Ömer Çelik, Putin'in doğal gaz teklifini değerlendirdi: Türkiye üzerine düşeni yapmaya hazır AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplandı. MKYK toplantısına ilişkin AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklama yaptı. Putin'in doğal gaz teklifiyle ilgili Çelik, "Putin'in Türkiye'nin bir gaz merkezi olması, gazın Türkiye üzerinden Avrupa'ya gitmesi yaklaşımı oldu. Cumhurbaşkanımız ilgili bakanlıklar görüşsün ve adımlarımızı atalım dedi. Türkiye bir enerji üssü olarak üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu ifade etti. Önümüzde tahıl koridorunun gerçekleşmesi gibi Türkiye'nin merkezde olduğu bir gaz koridorunun gerçekleşmesi de olabilecektir." dedi.
17.10.2022 Siyaset
Bartın'daki maden faciasında yeni gelişme: Yangın kontrol altında
Bartın'daki maden faciasında yeni gelişme: Yangın kontrol altında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Amasra'da grizu patlamasının olduğu ocakta yangının büyük oranda kontrol altına alındığını belirterek, "Havayla temasını kesmek üzere iki baraj kapısı inşa edildi. Şu anda da yangın sönümlenmek üzere. Giderek şiddetini azaltıyor" dedi.
17.10.2022 Gündem
Bakan Dönmez anlatırken zorlandı: Daha 3 hafta önce birlikteydik
Bakan Dönmez anlatırken zorlandı: Daha 3 hafta önce birlikteydik Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Bartın'ın Amasra ilçesindeki maden faciasında hayatını kaybeden madencilere ilişkin açıklama yaparken 3 hafta önce Türk-İş Başkanı Ergün Atalay ile birlikte buradaki madencileri ziyaret ettiklerini anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.
15.10.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Fatih Dönmez Açıklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fatih dönmez açıklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.