Gazete Vatan Logo

Bilecik altın madeni açılışı ne zaman, saat kaçta? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bilecik’e ne zaman gelecek, Erdoğan Bilecik mitingi nerede?

Söğüt ilçesindeki altın madeni bugün açılacak. İlk külçe altını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dökmesi bekleniyor. Peki, Bilecik altın madeni açılışı ne zaman, saat kaçta? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bilecik’e ne zaman gelecek, Erdoğan Bilecik mitingi nerede?

Bilecik altın madeni açılışı ne zaman, saat kaçta? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bilecik’e ne zaman gelecek, Erdoğan Bilecik mitingi nerede?

2020 yılında bulunan 109 ton altın rezervinde, maden işleme aşamasına gelindi. Bilecik'in Söğüt ilçesindeki altın madeni açılıyor. Cumhurbaşkanı ilk altını dökecek. Peki, Bilecik altın madeni açılışı ne zaman, saat kaçta? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bilecik’e ne zaman gelecek, Erdoğan Bilecik mitingi nerede?

Bilecik altın madeni açılışı ne zaman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bilecik’e saat kaçta gelecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın saat 15:30'da Cumhuriyet Meydanı'ndan Bilecik Mitingini yapacak.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez açıklama yaparak son durumu aktardı ve "Söğüt'te yine Türkiye'nin sayılı altın maden işletmelerinden bir tanesinin açılışını yapacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız orada ilk altını dökmüş olacak. Toprağın altında bir başka cevheri daha ekonomiye kazandırmanın mutluluğu ve heyecanını birlikte duyacağız. Akabinde de sağlık yatırımlarımız başta olmak üzere yine sulama yatırımlarımız, özel sektöre ait 11 tane yatırımımız var. Bunlarla birlikte 60 tane yatırımı inşallah açmış olacağız.” İfadelerini kullandı.

Haberin Devamı