Faruk Çelik

Faruk Çelik

Son dakika faruk çelik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan faruk çelik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını faruk çelik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Faruk Çelik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan faruk çelik gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.346 faruk çelik haberi bulunmuştur. Tüm faruk çelik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Yerlikaya net konuştu: "Uyuşturucu tacirlerine hayatı dar edeceğiz"
Bakan Yerlikaya net konuştu: "Uyuşturucu tacirlerine hayatı dar edeceğiz" İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 60 günde uyuşturucu tacirlerine karşı 33 bin 295 operasyon düzenlediklerini, bu operasyonlar sonucunda 4 bin 30 şahsın tutuklandığını söyledi. Bakan Yerlikaya, "Uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacağız. Sokak sokak peşlerindeyiz. Vatandaşlarımızı zehirlemeye çalışanlara hayatı dar edeceğiz" dedi.
5.08.2023 Gündem
AK Parti, CHP ve İYİ Parti Trabzon’daki milletvekili sayısını korudu
AK Parti, CHP ve İYİ Parti Trabzon’daki milletvekili sayısını korudu 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan 27. dönem milletvekilliği seçimleri ile Doğu Karadeniz Bölgesi’ndeki Artvin, Giresun, Gümüşhane, Trabzon ve Rize illerindeki toplam 17 Milletvekili mecliste söz sahibi oldu.
15.05.2023 Gündem
Kabine'nin 16 üyesi AK Parti'den milletvekili seçildi
Kabine'nin 16 üyesi AK Parti'den milletvekili seçildi Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin 16 üyesi, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde AK Parti'den milletvekili seçildi.
15.05.2023 Gündem
AK Parti'nin aday listesi netleşti!
AK Parti'nin aday listesi netleşti! AK Parti milletvekili aday listelerine son şeklini verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan listelerin belirlenmesi sürecinde yoğun mesai yaptı. Listeler hazırlanırken 3 dönem kuralını uygulayan AK Parti, 2023 seçimlerine büyük değişimle girecek. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ankara 3. Bölge 1. sıradan aday oldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İstanbul 2. Bölge 1. sıra, Çalışma Bakanı Vedat Bilgin Ankara 2. Bölge 1. sıra, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Antalya 1. sıradan aday. İşte tam liste...
9.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Yeni atama kararı Resmi Gazete'de
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Yeni atama kararı Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre; çok sayıda kamu kurum ve kuruluşunda atamalar gerçekleştirildi. 
14.01.2023 Gündem
AK Partili isim partisinin oy oranını açıkladı
AK Partili isim partisinin oy oranını açıkladı AK Parti MKYK üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, "Bugün itibarıyla genel merkezimizin yaptırdığı anketlerde, en kötü anketi söylüyorum, Türkiye genelinde yüzde 40-41'in altına düşmedik" dedi.
27.12.2022 Gündem
EYG GYO halka arz ne zaman? EYG GYO halka arz talep toplama başladı mı, EYG GYO halka arz eşit mi oransal mı?
EYG GYO halka arz ne zaman? EYG GYO halka arz talep toplama başladı mı, EYG GYO halka arz eşit mi oransal mı? Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından yayınlanan haftalık bültende, EYG Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın halka arz başvurusunun onaylandığı açıklandı. Peki, EYG GYO halka arz ne zaman?
16.12.2022 Eğitim
Faruk Çelik kimdir, kaç yaşında, nereli? Faruk Çelik hayatı ve biyografisi!
Faruk Çelik kimdir, kaç yaşında, nereli? Faruk Çelik hayatı ve biyografisi! Refah Partisi'nde il başkanlığıyla başlayan, 2001 yılında Adalet ve Kalkınma Partisi'ne katılan Faruk Çelik, zaman zaman siyaset gündeminde yer alıyor. Peki, Faruk Çelik kimdir, kaç yaşında, nereli? Faruk Çelik hayatı ve biyografisi!
27.09.2022 Gündem
Kiraz sezonu başladı! İlk kiraz 700 TL'den satıldı
Kiraz sezonu başladı! İlk kiraz 700 TL'den satıldı Manisa'da hasat edilen sezonun ilk kirazı, kilosu 700 TL'den alıcı buldu. İlk kirazlar, Avrupa ülkelerinin yanı sıra Rusya, Dubai, Katar, Çin ve Güney Kore'ye ihraç ediliyor.
28.04.2022 Ekonomi
Yurtta 'şort' ve 'kısa pantolon' yasağı tepki çekti! Soruşturma başlatıldı
Yurtta 'şort' ve 'kısa pantolon' yasağı tepki çekti! Soruşturma başlatıldı Trabzon'da, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) kampüsünde bulunan, Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (KYK) ait erkek öğrenci yurdunda, kız öğrencilerin de akşam yemeklerini yediği yemekhanenin girişine asılan 'Kantin ve yemekhaneye şortlu ve kısa pantolonlu girmek yasaktır' yazısı, tepkiler üzerine kaldırıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca ilgililer hakkında idari soruşturma başlatıldı.
20.04.2022 Gündem
Emekli imam olan babasını öldürdükten sonra intihar etti
Emekli imam olan babasını öldürdükten sonra intihar etti Ankara'da ailesi ile yaşayan ve psikolojik sorunları olan Faruk Çelik (34), emekli imam olan babası Zarif Çelik'i (75) darbederek öldürdükten sonra evin balkonundan atlayarak intihar etti.
24.02.2022 Yaşam
Hibe veriliyor! Bakan iki müjdeyi birden duyurdu, 572 milyon lira...
Hibe veriliyor! Bakan iki müjdeyi birden duyurdu, 572 milyon lira... Hibe veriliyor, bakan iki müjdeyi birden paylaştı. Tarım, hayvancılık, ormancılık, gıda ve su ürünleri alanından üretim yapan herkesi ilgilendiriyor. Kendi işini kurmak isteyenlere güzel haber geldi. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli kırsal kalkınmaya destek sağlayacak iki yeni müjdeyi daha paylaştı. Bakan Pakdemirli, 4 ilde pilot olarak uygulanan ‘Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projesi’nin 2022-2024 yılları arasında ülke geneline yayılacağını ve IPARD 11’inci Proje Çağrısına çıkıldığını ve çağrı kapsamında toplam 572 milyon TL hibe vereceklerini duyurdu.
14.01.2022 Ekonomi
50+1 nedir? 50+1 seçim sistemi nedir? Seçimlerde 50 +1 kuralı!
50+1 nedir? 50+1 seçim sistemi nedir? Seçimlerde 50 +1 kuralı! Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyesi ve eski Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Bu sistem (yüzde 50+1) doğru olmamıştır, bugün de gelecekte de sıkıntı çıkarır. Şahıslardan ayrı söylüyorum. Hiç gerek yoktu. Daha farklı bir sistem olabilirdi. Vakit de geçti ama kimsenin kimseyle görüştüğü de yok" diyerek yeni bir tartışma başlatmıştı. Çiçek'in yüzde 50+1 sözlerine sert tepki ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den gelirken, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de tartışmalara neden olan 50+1 tartışmalarıyla ilgili açıklamada bulundu. Çelik, "Önümüzdeki seçime bu sistemle gidilecek" dedi. Peki, 50+1 nedir? 50+1 seçim sistemi nedir? İşte 50 artı 1 sistemi hakkında merak edilenler…
17.11.2021 Gündem
Türk takımı dünya ikincisi olmanın gururunu yaşıyor
Türk takımı dünya ikincisi olmanın gururunu yaşıyor Türk Hava Kurumu Üniversitesi bünyesinde havacılığa gönül veren öğrenciler tarafından kurulan "Eurasia Space Systems" takımı, Brezilya'da 8 ülkeden 51 takımın katıldığı "Latin American Space Challenge Roket ve Model Uydu Yarışması"nda ikinci oldu.
16.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Karadeniz'de araştırıldı! İşte sağlığa en faydalı balık...
Karadeniz'de araştırıldı! İşte sağlığa en faydalı balık... Ordu Üniversitesi'nde yürütülen iki yıllık çalışma sonrası Karadeniz'de en çok avlanan balık türlerinden hamsinin biyoaktif özelliğinin yüksek olduğu belirlendi.
15.10.2021 Sağlık
Erdoğan Demirören Golf Turnuvası’nın 4’üncüsü tamamlandı
Erdoğan Demirören Golf Turnuvası’nın 4’üncüsü tamamlandı Kemer Country Club’ın başkanı ve Türkiye’de golfün gelişmesinde büyük emeği olan merhum Erdoğan Demirören anısına düzenlenen “Erdoğan Demirören Golf Cup”ın dördüncüsü 8-10 Ekim tarihlerinde gerçekleşti. Golfçüler, bu anlamlı organizasyonda bir araya geldi.
11.10.2021 Gündem
Binali Yıldırım: Bizim muhalefet, evlere şenlik
Binali Yıldırım: Bizim muhalefet, evlere şenlik AK Parti Bursa İl Başkanlığı 7’nci Olağan İl Kongresi’nde konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, “Muhalefet, iktidar alternatifidir ama muhalefet iktidar olmak istiyorsa gözünü geleceğe, milletin dertlerine, gençlerin beklentilerine, kadınlarımızın siyasetteki yerine çevirmeli ve buna göre siyaset üretmeliler. Ama bizim muhalefet, evlere şenlik” dedi.
1.02.2021 Siyaset
Rubato solisti Özer Arkun sevgilisini hastanelik etti! 'Hayatımda böyle kan görmedim'
Rubato solisti Özer Arkun sevgilisini hastanelik etti! 'Hayatımda böyle kan görmedim' Ozan Güven’in sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddialarından sonra bir başka olay daha yaşandı. Rubato grubunun solisti Özer Arkun’un evlilik hazırlığındaki sevgilisi B.Y.’yi dövdüğü iddia edildi. B.Y., çektiği bir videoyu savcılığa ileterek şikayetçi oldu.
9.07.2020 Gündem
9 aylık Muhammed  bebek son yolculuğuna uğurlandı!
9 aylık Muhammed bebek son yolculuğuna uğurlandı! Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine YPG/PKK'lı teröristlerce düzenlenen havanlı ve roketatarlı saldırılarda şehit olan Suriye uyruklu 9 aylık Muhammed Omar son yolculuğuna uğurlandı.
11.10.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Volkswagen talimatı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Volkswagen talimatı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, otomotiv devi Volkswagen'in, 943,5 milyon lira sermayeyle Manisa merkezli Volkswagen Turkey Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş.'yi kurması hakkında açıklama yaptı. Yatırımın Türkiye açısından önemli olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, parti kurmaylarının arabalarının Audi'den Volkswagen Passat'a çevrilmesi talimatını verdi. Erdoğan ayrıca, kamuda Passat kullanılmasına özen gösterilmesi gerektiğini belirtti.
4.10.2019 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar AK Parti Sözcüsü Çelik, parti MYK'sı devam ederken yaptığı basın toplantısında AB'nin mülteci konusunda sınıfta kaldığını belirterek "AB ile yapılan göçmen anlaşması bu haliyle işlemiyor. " dedi.
2.10.2019 Siyaset
Metin Topuz'un tahliye talebi reddedildi
Metin Topuz'un tahliye talebi reddedildi Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile iltisaklı eski polis müdürleri ve askerlerin yanı sıra firari eski savcı Zekeriya Öz'le irtibatı tespit edilmesinin ardından casusluk yaptığı iddiasıyla yargılanan ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz'un, yurt dışına çıktığı belirtilen tanık Feyyaz Öztürk'ün henüz beyanı alınmadığı ve kaçma şüphesi gerekçesiyle tutukluluğunun devamına karar verildi.
28.06.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş sözler: 20 dakika yerde çırpınıyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş sözler: 20 dakika yerde çırpınıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Mursi mahkeme salonunda 20 dakika yerde maalesef çırpınıyor. Yetkililer Mursi'ye müdahale etmiyordu. Ben de diyorum ki Mursi eceliyle değil öldürülmüştür" dedi.
19.06.2019 Siyaset
Hayati Yazıcı'nın acı günü
Hayati Yazıcı'nın acı günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın 93 yaşında vefat eden babası Mustafa Yazıcı'nın cenaze törenine katıldı.
13.04.2019 Gündem
Siyasi parti kulislerinde yerel seçim hareketliliği
Siyasi parti kulislerinde yerel seçim hareketliliği Siyasi partiler 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için çalışmalarını hızlandırdı. Parti kulislerinde aday hareketliliği yaşanıyor.
31.10.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Faruk Çelik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki faruk çelik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.