Falez

Falez

Son dakika falez haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan falez ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını falez haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Falez

haberleri sayfasında son dakika yaşanan falez gelişmeleri de dahil olmak üzere 95 falez haberi bulunmuştur. Tüm falez haberleri aşağıda listelenmiştir.
Naci Görür'den flaş açıklama: Türkiye'de herhangi bir yerde, sabah uyandığımızda 7 ve üzeri deprem olabilir
Naci Görür'den flaş açıklama: Türkiye'de herhangi bir yerde, sabah uyandığımızda 7 ve üzeri deprem olabilir Bilim Akademisi üyesi, Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, "Her depremde 80-90 bin insanı bir gecede toprağa veremeyiz. Bu bize yakışmıyor. Türkiye'de herhangi bir yerde, sabah uyandığımızda 7 ve üzeri deprem olabilir. Türkiye'de 5'in üzerinde depremler ölüme neden oluyor. Bizim bunu halletmemiz lazım" dedi.
29.02.2024 Gündem
19 Mayıs coşkusu sürüyor! Onlarca deniz aracı gösteri yaptı
19 Mayıs coşkusu sürüyor! Onlarca deniz aracı gösteri yaptı Antalya'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Türk bayraklarıyla süslenen onlarca deniz aracı, Konyaaltı Sahili'nde gösteri yaptı.
19.05.2023 Gündem
Depremde yıkılan kültür varlıkları, 3 yılda ayağa kaldırılacak
Depremde yıkılan kültür varlıkları, 3 yılda ayağa kaldırılacak Vakıflar Genel Müdürü Sinan Aksu, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan ve hasar gören kültür varlıklarının tamamını 3 yıl içinde ayağa kaldırma hedefinde olduklarını söyledi.
15.05.2023 Gündem
Çatlak falez üzerindeki yapıya 'güçlendirme gerekmiyor' raporu
Çatlak falez üzerindeki yapıya 'güçlendirme gerekmiyor' raporu Antalya'da çatlak, yarılmış altı mağara olan, falez üzerinde bulunan ve görüntüsüyle yakın zamanda tartışmaya neden olan yapı ile ilgili 'Kontrollü hasar performans düzeyini sağladığı ve yapıda güçlendirme gerekmediği' raporu verildi.
15.05.2023 Gündem
Manzara seyrederken 20 metrelik falezlerden düştü
Manzara seyrederken 20 metrelik falezlerden düştü Antalya'da falezlerde manzara seyrederken dengesini kaybeden Cüneyt Karaaslan (31), 20 metreden denize düştü. Deniz polisinin hızlı müdahalesiyle denizden alınan Karaaslan, hastaneye kaldırıldı.
28.04.2023 Gündem
Manzara izlerken falezlerden düştü
Manzara izlerken falezlerden düştü Antalya'da Yasin Kayhan (30), manzara izlemek için gittiği 30 metre yüksekliğindeki falezlerden düşüp yaralandı. Kayalıklarda mahsur kalan Kayhan, deniz polisi ve itfaiye ekiplerince kurtarılarak, hastaneye götürüldü.
7.09.2022 Yaşam
Üniversiteli Burhan, 35 metre yüksekliğindeki falezlerden düşüp öldü!
Üniversiteli Burhan, 35 metre yüksekliğindeki falezlerden düşüp öldü! Antalya'da dengesini kaybedip 35 metre yüksekliğindeki falezlerden düşen üniversite öğrencisi Burhan Çağan Gökalp (19) hayatını kaybetti.
22.04.2022 Yaşam
Denizde bulunan şişenin içinden kağıt ünlü profesörü şoke etti
Denizde bulunan şişenin içinden kağıt ünlü profesörü şoke etti Yaptığı sualtı dalışları ve açıklamalarıyla ünlü Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, dalış sırasında denize poşetlenip atılmış bir şişenin içerisinden çıkan ve üzerinde saate benzeyen sembol ile yazıların bulunduğu kağıt parçasını görünce neye uğradığını şaşırdı. O anları görüntüleyip sosyal medya hesabından paylaşan Gökoğlu, "Bu büyü mü, bilen varsa yazsın" dedi.
2.01.2022 Yaşam
Denize atılmış şişenin içinden çıkan kağıt, ünlü profesörü şok etti! 'Bu büyü mü?'
Denize atılmış şişenin içinden çıkan kağıt, ünlü profesörü şok etti! 'Bu büyü mü?' Yaptığı sualtı dalışları ve açıklamalarıyla ünlü Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, dalış sırasında denize poşetlenip atılmış bir şişenin içerisinden çıkan ve üzerinde saate benzeyen sembol ile yazıların bulunduğu kağıt parçasını görünce neye uğradığını şaşırdı. O anları görüntüleyip sosyal medya hesabından paylaşan Gökoğlu, "Bu büyü mü, bilen varsa yazsın" dedi. 
2.01.2022 Gündem
Temizlik işçisi takdir topladı! Kadının kurtarılmasına yardım etti, başından hiç ayrılmadı
Temizlik işçisi takdir topladı! Kadının kurtarılmasına yardım etti, başından hiç ayrılmadı Antalya'da falezlerden düşen Nilifer Gümüş'ün (43) yardım isteğini duyup yanına inen temizlik işçisi Sabri Altınışık (48), kendi montunu çıkarıp kadına giydirdi. İtfaiye ve Altınışık'ın yardımıyla kurtarılan Gümüş, sedyeye koyulup, halatla yukarı çekildi.
12.11.2021 Yaşam
Ünlü sporcu Suat Akyol hayatını kaybetti
Ünlü sporcu Suat Akyol hayatını kaybetti Antalya Büyükşehir Belediyesinde çalışırken merak ettiği vücut geliştirme sporunu yaparak birincilik ödülleri kazanan Milli Takım eski oyuncusu Suat Akyol; Antalya falezlerinden düşerek hayatını kaybetti.
2.02.2022 Yaşam
Cesedi bulundu! Gözyaşlarına boğuldular: 'Baba, annem gitmesin'
Cesedi bulundu! Gözyaşlarına boğuldular: 'Baba, annem gitmesin' Antalya'da Necla Ö.'nün (55), parkta spor yapanların fark etmesiyle denizde cansız bedeni bulundu. Acı haberi alıp, olay yerine gelen kadının eşi ve kızı, sinir krizi geçirdi. Feyzullah Ö., "Hayır, eşim olamaz" derken, kızı Hülya Ö. de "Ne olur anneme bakayım. Baba, annem gitmesin" diyerek, gözyaşı döktü.
24.05.2021 Gündem
Falezlerden düşen kadın, olay öncesi oğlunun mezarını ziyaret etmiş
Falezlerden düşen kadın, olay öncesi oğlunun mezarını ziyaret etmiş Antalya'da eşi ve arkadaşlarıyla gittiği Karaalioğlu Parkı'nda oturduğu sırada kayalıklara düşüp, yaşamını yitiren Serap Naktürk'ün (49), 3 ay önce oğlu Evren Naktürk'ü (23) kaybettiği ortaya çıktı. Naktürk'ün parka gelmeden önce oğlunun mezarına gittiği, burada "Yakın zamanda kavuşuruz inşallah" diye dua ettiği ortaya çıktı.
4.02.2021 Gündem
Önce tırmanıp sonra 'ölüme' atlıyorlar!
Önce tırmanıp sonra 'ölüme' atlıyorlar! Antalya'nın Konyaaltı sahilinde görenleri hayrete düşüren görüntü... Gençlerin falezlerde ölüme meydan okuyor. Gençler ip ve zincir düzeneği ile tırmandıkları kayalıklardan tehlikeye aldırış etmeden denize atladıkları anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
21.10.2020 Yaşam
Girdiği iddia sonucu feci şekilde can verdi!
Girdiği iddia sonucu feci şekilde can verdi! Antalya’da, arkadaşlarıyla girdiği iddia üzerine 40 metrelik falezlerden denize atlayan adı öğrenilemeyen Rus genç hayatını kaybetti. Rus gencin denize atlaması ve su üzerinde hareketsiz kalması, cep telefonu kamerasıyla çekilen görüntülere anbean yansıdı. Gencin suda çırpındığını gören ve yardım etmek için denize giren Erhan Uludağ ise polislere "Lütfen yaşıyor deyin" dedi.
8.07.2020 Yaşam
Antalya'da denizde erkek cesedi bulundu!
Antalya'da denizde erkek cesedi bulundu! Antalya’da, falez kayalıklarının olduğu denizde erkek cesedi bulundu. Cansız bedenin üzerinde darp izine rastlanmadığı belirlendi.
16.06.2020 Yaşam
Corona virüs sayısında büyük artış! Yasaklar gelebilir
Corona virüs sayısında büyük artış! Yasaklar gelebilir Son günlerde vaka sayılarının beklenenden fazla artması tedirginliğe neden oldu. Rakamların 2 bini aşması durumunda il bazında hafta sonu yasakları, maske takmayana para cezası, park-piknik kısıtlaması gibi yeni önlemlerin gündeme getirilmesi değerlendiriliyor.
16.06.2020 Corona Virüsü
'5 dakika sonra haberim gelir' dedi polisi alarma geçirdi
'5 dakika sonra haberim gelir' dedi polisi alarma geçirdi Zonguldak'ta bir kadının deniz kıyısındaki falezlerden atlayabileceği ihbarı polisi alarma geçirdi. Bölgeyi didik didik eden polis ekipleri herhangi bir bulguya rastlayamayınca olay yerinden ayrıldı.
8.05.2020 Gündem
Genç kadının feci sonu!
Genç kadının feci sonu! Antalya'da arkadaşıyla birlikte gittiği parkta 35 metre yükseklikteki falezlerin üzerinde fotoğraf çektirmek isterken dengesini kaybederek denize düşen Olesia Suspitsina (31) hayatını kaybetti.
27.04.2020 Yaşam
Annesi sevmiyor diye intihara kalkıştı
Annesi sevmiyor diye intihara kalkıştı ANTALYA'da annesinin kendisini sevmediği gerekçesiyle bunalıma giren Ramazan T. (31), falezlerde intihara kalkıştı. Polisin eve birlikte gitme sözü verdiği Ramazan T., 1 saat sonunda ikna edildi.
9.04.2020 Yaşam
80 belediye İŞKUR üzerinden KPSS şartsız 960 personel alınacak! (Şartları ve başvuru tarihleri)
80 belediye İŞKUR üzerinden KPSS şartsız 960 personel alınacak! (Şartları ve başvuru tarihleri) 80 belediye İŞKUR üzerinden 690 memur-işçi alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR’un ‘’kurum dışı kamu işçi alımı’’ kategorisinde yayınlanan iş ilanında, il/ilçe belediyelerine KPSS’siz en az ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden 960 memur-işçi alımı yapılacağı bildirildi.
31.01.2020 Personel Alımı
Hepsine gözü gibi bakıyor!
Hepsine gözü gibi bakıyor! Antalya'da yaşlı kadın, parkta yaşayan 150 kediye gözü gibi bakıyor. Kadın haftanın altı günü kedileri besliyor.
23.11.2019 Yaşam
İntihar etmek isteyen anne kızı bayılınca vazgeçti!
İntihar etmek isteyen anne kızı bayılınca vazgeçti! Antalya'da anestezi uzmanı kızı T.Y.'nin evlenmesine tepki gösteren E.Ç., falezlerde intihar girişiminde bulundu. Kızına "Koca her zaman bulunur ama anne her zaman bulunmaz" diyen E.Ç., T.Y.'nin baygınlık geçirmesi üzerine intihar girişiminden vazgeçti. Anne ile kızı el ele ambulansa bindirilerek hastaneye götürüldü.
19.11.2019 Yaşam
Antalya'da 5 falez plajına mavi bayrak
Antalya'da 5 falez plajına mavi bayrak Muratpaşa Belediyesi’nin falezlerin denizle buluştuğu noktada yer alan 5 falez plajı, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nda düzenlenen törenle mavi bayraklarını teslim aldı.
1.07.2019 Yaşam
170 bin nüfuslu Bodrum’a bayramda 150 bin araç giriş yaptı
170 bin nüfuslu Bodrum’a bayramda 150 bin araç giriş yaptı Bayram tatilinin başladığı günden itibaren Bodrum’a giren araç sayısı dudak uçuklattı. Bir günde sadece 50 bin araç ilçeye girdi.
6.06.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Falez ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki falez haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.