Fail

Fail

Son dakika fail haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fail ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fail haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fail

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fail gelişmeleri de dahil olmak üzere 660 fail haberi bulunmuştur. Tüm fail haberleri aşağıda listelenmiştir.
Anneleri maganda kurşunuyla ölen kardeşlerin en acı Anneler Günü
Anneleri maganda kurşunuyla ölen kardeşlerin en acı Anneler Günü Adana’da 8 gün önce anneleri maganda kurşunuyla hayatını kaybeden kardeşler, mezar başına gidip Anneler Günü’nü kutladı. Annesini kaybeden hukuk fakültesi öğrencisi Burak, “Ben annesiz kaldım. Başkaları annesiz kalmasın. Bu konuyla ilgili lütfen gerekenler yapılsın şüpheliler bulunsun” dedi.
12.05.2024 Adana
Adnan Oktar soruşturması tamamlandı! 15 günde 200 avukatla olağandışı görüşmeler: İşte iddialar ve istenen ceza
Adnan Oktar soruşturması tamamlandı! 15 günde 200 avukatla olağandışı görüşmeler: İşte iddialar ve istenen ceza Örgüt yöneticisi Adnan Oktar’ın cezaevinde örgütsel faaliyetlerine devam ederek özellikle avukatlar aracılığıyla örgütü diri tutmaya çalıştığı ve örgüte üye kazandırmayı amaçladığı iddiasıyla ‘güncel yapılanma'ya yönelik yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede Oktar’ın 43,5 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.
15.02.2024 Gündem
Sosyal medyadan hakarete ön ödeme! Ceza yağacak
Sosyal medyadan hakarete ön ödeme! Ceza yağacak Yeni yargı paketine göre sosyal medyadan hakaret suçunda artık mağdur ile failin uzlaştırılması yoluna gidilmeyecek. Savcılık günlüğü 100 TL’den para cezası verecek ve ön ödeme tebligatı çıkaracak. Para cezası ödenince takipsizlik verilecek. Böylece fail hakkında dava açılmayacak ve dosya kapanacak. Avukat Bekir Şabahat’a göre uygulamayla “Parasını verir, hakaret ederim” algısı oluşabilir.
12.02.2024 Gündem
Delil Aysal öldü mü, taksiyi öldüren adama ne oldu? Taksici katili cezaevinde öldü mü?
Delil Aysal öldü mü, taksiyi öldüren adama ne oldu? Taksici katili cezaevinde öldü mü? İzmir'de bir taksiciyi sırtından vurarak öldüren katil zanlısı Delil Aysal tutuklanarak cezaevine gönderildi. Cezaevinde iki kez saldırıya uğradığı iddialarının ardından “Delil Aysal öldü mü, taksiyi öldüren adama ne oldu?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
6.02.2024 Gündem
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber duygularını itiraf etti
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber duygularını itiraf etti Başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı 'İnci Taneleri' dizisi ilk bölümüyle ekranlara geldi. Soluksuz izlenen bu bölümde, Azem Yücedağ hapishaneden çıktı, çocuklarının peşine düştü. Dilber artık içine sığmayan duyguları ifade etti. Zahir ve yakınları Azem'e saldırdı. Sürükleyici ilk bölümün ardından 2. bölümün ilk fragmanı da yayınlandı. İşte detaylar...
26.01.2024 Magazin
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber'den büyük itiraf
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber'den büyük itiraf Başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı 'İnci Taneleri' dizisi ilk bölümüyle ekranlara geldi. Soluksuz izlenen bu bölümde, Azem Yücedağ hapishaneden çıktı, çocuklarının peşine düştü. Dilber artık içine sığmayan duyguları ifade etti. Zahir ve yakınları Azem'e saldırdı.
25.01.2024 Magazin
Taksirle ölüme neden olma ne demek? TCK’ya göre taksirle ölüme neden olma cezası nedir?
Taksirle ölüme neden olma ne demek? TCK’ya göre taksirle ölüme neden olma cezası nedir? Kusurda bulunma anlamına gelen taksirin, hukuk dilinde anlamı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Ceza hukukunda kural olarak kusurluluk kasıtlı hali ile olur ancak taksir istisnai bir durum olarak karşımıza çıkıyor. Peki, Taksirle ölüme neden olma ne demek? TCK’ya göre taksirle ölüme neden olma cezası nedir?
16.01.2024 Gündem
Fatih Camii imamına bıçaklı saldırı! İşte yaralıların son durumu
Fatih Camii imamına bıçaklı saldırı! İşte yaralıların son durumu Fatih Camii içerisinde slogan atan Ö.S.'yi uyaran Cami İmamı Galip Usta ve o sırada camide olan Bilal Erdem, Ö.S.'nin bıçaklı saldırısı sonucu yaralandı. Saldırı anına ait görüntüler ortaya çıkarken yaralıların sağlık durumu hakkında son bilgi de paylaşıldı.
9.01.2024 Gündem
Fatih Camii’nde bıçaklı saldırı: İmam ve bir vatandaşın hayati tehlikesi sürüyor
Fatih Camii’nde bıçaklı saldırı: İmam ve bir vatandaşın hayati tehlikesi sürüyor Fatih Camii’nde huzursuzluk çıkararak slogan atan ve kendisini uyaran imam ile bir vatandaşı bıçaklayan zanlı, yakalanarak gözaltına alındı. Yaralanan Fatih Camii imamı ve 1 vatandaşın hayati tehlikesi sürerken, olaya ilişkin İstanbul Valiliği yazılı açıklama yaptı.
8.01.2024 Gündem
Bahçeli'den CHP’ye tepki: Bütçe görüşmelerinde takip etmeyeceğim
Bahçeli'den CHP’ye tepki: Bütçe görüşmelerinde takip etmeyeceğim MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DEM Parti ve CHP'nin TBMM Genel Kurulundaki bütçenin kapanış konuşmalarını takip etmeyeceklerini belirterek, "Anayasa Mahkemesinin yapması gerekeni yapıyorum" dedi.
25.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail tepkisi: Batı katliamlara kör ve sağır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail tepkisi: Batı katliamlara kör ve sağır İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesinin (İSEDAK) 39. Bakanlar Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şu anda Gazze kasabı olan Netanyahu, bir savaş suçlusu olmanın ötesinde kesinlikle Gazze kasabı olarak aynı Miloseviç nasıl yargılandıysa, bu yargılanacaktır. Gazze’nin yeniden imarıyla ilgili hazırlıklara da şimdiden başlamalıyız. İsrail’in Gazze’yi insansızlaştırma politikalarına karşı da çok net bir duruş sergilemeliyiz. Farklı hevesler peşinde koşan İsrailli yöneticilere şu gerçeği bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Gazze, bir Filistin toprağıdır. Gazze Filistinlilerindir, ebediyen de öyle kalacaktır" dedi. 
4.12.2023 Gündem
Liseli kıza sınıfta 'Çok güzel saçların varmış senin' diyerek dehşeti yaşattılar! Valilik olayla ilgili adli ve idari işlem başlattı...
Liseli kıza sınıfta 'Çok güzel saçların varmış senin' diyerek dehşeti yaşattılar! Valilik olayla ilgili adli ve idari işlem başlattı... Liseli kız öğrenci sınıfta dehşeti yaşadı. Kocaeli’nin Derince ilçesindeki bir lisede kız öğrenci, sınıf arkadaşı kızı, darbetti. O anlar başka bir öğrencinin cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken, valilik olayla ilgili adli ve idari işlem başlatıldığını bildirdi.
22.11.2023 Gündem
Tck 109 Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Bırakma Suçu Nedir? Tck 109 Cezası Nedir?
Tck 109 Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Bırakma Suçu Nedir? Tck 109 Cezası Nedir? Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçu kişilerin bir yerde kalma ya da bir yere gitme özgürlüğünden yoksun bırakılması demektir. Bu suçta sanık tarafından kişinin serbest bir şekilde hareket etmesi engellenmiş olur. 
19.09.2023 Gündem
Yatırım yapılacağı yalanıyla müşterilerini dolandırdı: Para aldıkları dönemde şikayetçi olmadılar
Yatırım yapılacağı yalanıyla müşterilerini dolandırdı: Para aldıkları dönemde şikayetçi olmadılar   İzmit'te, çalıştığı sigorta firması bünyesinde yatırım yapılacağı yalanıyla müşterileri, eski eşiyle birlikte para toplayıp dolandırdıkları suçlamasıyla tutuklu yargılanan Murat İnce, "Beni uzunca bir süre şikayet etmediler, zira o dönemde yatırımları karşılığında para alıyorlardı" dedi.
7.09.2023 Gündem
Tck 245 Banka Ve Kredi Kartlarının Kötüye Kullanılması Suçu Nedir?
Tck 245 Banka Ve Kredi Kartlarının Kötüye Kullanılması Suçu Nedir? Banka veya kredi kartlarının kötüye kullanılması suçu başkasının kartını hukuka aykırı bir şekilde kullanmak demektir. Ayrıca başkası adına sahte kart üretmek, satmak, devretmek de bilişim suçudur.
28.08.2023 Gündem
Tck 105 Cinsel Taciz Suçu Nedir? Cinsel Taciz Şartları Ve Cezası Nelerdir?
Tck 105 Cinsel Taciz Suçu Nedir? Cinsel Taciz Şartları Ve Cezası Nelerdir? Bir kimsenin cinsel olarak taciz eden kişi hakkında şikayette bulunması halinde TCK 105 cinsel taciz suçundan dava açılmış olur. Bu dava sonucu kişilere üç aydan iki yıla kadar hapis cezası ya da adli para cezası verilir.
26.08.2023 Gündem
Tck 89 Taksirle Yaralama Suçu Nedir? Taksirle Yaralama Suçu Cezası Nedir?
Tck 89 Taksirle Yaralama Suçu Nedir? Taksirle Yaralama Suçu Cezası Nedir? Taksirle yaralama suçu kasten yaralama suçundan bağımsız olarak bir suç kabul edilir. Fail yaralamayı istememekte fakat gerekli özeni göstermediği için olay meydana gelmektedir. 
19.08.2023 Gündem
TCK 155 Güveni Kötüye Kullanma Suçu Nedir? Tck 155 Cezası Nedir?
TCK 155 Güveni Kötüye Kullanma Suçu Nedir? Tck 155 Cezası Nedir? Güveni kötüye kullanma suçu halk arasında emniyeti suistimal suçu olarak da bilinir. Bu suç TCK 155. madde ile belirlenmiş ve açıklanmış bir suçtur.
16.08.2023 Gündem
Tck 179 Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma Suçu Nedir? Tck 179 Sicile İşler Mi?
Tck 179 Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma Suçu Nedir? Tck 179 Sicile İşler Mi? Trafik güvenliğinin sağlanması için kanun koyucu tarafından belirli kurallar koyulmuş, işaret ve tabelalar ile uyarılar yapılmıştır. Bunlara uyulmaması halinde kişilere TCK 179 maddesine dayanarak dava açılması mümkündür.
15.08.2023 Gündem
Tck 62 Takdiri İndirim (İyi Hal İndirimi) Nedir? İyi Hal İndirimi Nedenleri Nelerdir?
Tck 62 Takdiri İndirim (İyi Hal İndirimi) Nedir? İyi Hal İndirimi Nedenleri Nelerdir? Takdiri indirim diğer adıyla iyi hal indirimi olarak bilinir. İyi hal indirimi kanun tarafından belirlenmemiş fakat hakimin göz önünde bulundurduğu sebepler ile imkan bulmuş bir durumdur. 
12.08.2023 Gündem
Hablemitoğlu suikastında tutukluların hepsi serbest
Hablemitoğlu suikastında tutukluların hepsi serbest Hablemitoğlu suikastı davasında mahkeme, ‘tetikçi’ olduğu iddia edilen sanık Tarkan Mumcuoğlu’nun da aralarında bulunduğu tüm sanıkların tahliyesine karar verdi. Kararda, “cinayet olayında tetiği çeken failin sanık Tarkan Mumcuoğlu olmayabileceği” tespiti yapıldı.
20.05.2023 Gündem
13 suç kaydı var! Öldürene kadar neden beklendi?
13 suç kaydı var! Öldürene kadar neden beklendi? Sokak müzisyenini istediği şarkıyı çalmadığı için öldüren Mehmet Caymaz’ın “nitelikli yağma”, “uyuşturucu”, “yaralama”, “mala zarar verme” gibi 13 ayrı suç kaydı olması kurbanın yakınlarını isyan ettirdi. Hukukçular ise ceza infazında yaşanan eksikliklere dikkat çekti.
5.05.2023 Gündem
Ayşecik cinayetinde sevgilisi ile şüpheliye ‘eziyet çektirerek öldürmek’ten dava!
Ayşecik cinayetinde sevgilisi ile şüpheliye ‘eziyet çektirerek öldürmek’ten dava! Erzurum'da aynı evde yaşadığı Ayşecik Dağıstanlı'yı bıçaklayarak öldüren Fırat Işık ile kadının sevgilisi olduğu öne sürülen Erdem İçoğlu hakkında, ambulansı geç aradıkları gerekçesiyle ‘eziyet çektirerek öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. İddianamede müşterek fail olduğu belirtilen 2 sanık da ilk duruşmada, ambulansın geç çağırılması konusunda birbirine suçladı.
2.05.2023 Yaşam
Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ için ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi
Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ için ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi Kobani olayları sonrası 6- 8 Ekim 2014'te Türkiye genelinde yaşanan ve 37 kişinin yaşamını yitirdiği olaylara ilişkin, aralarında eski HDP eş genel başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın da bulunduğu 36 sanığın en az bir kez ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi.
14.04.2023 Gündem
Sahte tatil sitesi tuzağı! Dolandırıcılara karşı uyarı: Şahsa değil seyahat acentelerine yapın
Sahte tatil sitesi tuzağı! Dolandırıcılara karşı uyarı: Şahsa değil seyahat acentelerine yapın Tatil planı yapmayı düşünen milyonları ilgilendiren son dakika uyarısı! Dolandırıcıların yeni yöntemi ortaya çıktı. Uzmanlar, internet üzerinden yapılan tatil rezervasyonlarında sahte tatil sitelerine dikkat edilmesi gerektiğini söyledi. Her yıl binlerce insanın online ödeme yöntemleri üzerinden dolandırıldığını söyleyen Avukat Oğulcan Dinçer, böyle bir duruma düşmemek için neler yapılması gerektiğini detayları ile anlattı.
1.04.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Fail ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fail haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.