Explorer

Explorer

Son dakika explorer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan explorer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını explorer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Explorer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan explorer gelişmeleri de dahil olmak üzere 234 explorer haberi bulunmuştur. Tüm explorer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ay'da çılgın proje: Hiperteleskop! Gücünü kraterlerden alacak
Ay'da çılgın proje: Hiperteleskop! Gücünü kraterlerden alacak Arka bahçelerimize teleskoplar kurduk, yetmedi ıssızlıkların ortasındaki dağların tepesine teleskoplar kurduk, yetmedi teleskoplarımızı uzaya yolladık.
14.09.2023 Bilim ve Teknoloji
Japon mühendisin Tuzla'da feci ölümü! Soruşturma başlatıldı
Japon mühendisin Tuzla'da feci ölümü! Soruşturma başlatıldı Tuzla'da Panama bayraklı Chmical Explorer adlı geminin sorumlu mühendisi Tatsuo Ozaki (59) vincin çarpması sonucu hayatını kaybetti.  Ozaki'ye çarpan vinç operatörü Tevrat Ç. (55) gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 
22.04.2023 Yaşam
ABD Donanması, İran'ın Basra Körfezi'nde ABD’ye ait insansız gemiyi ele geçirme girişimini engelledi
ABD Donanması, İran'ın Basra Körfezi'nde ABD’ye ait insansız gemiyi ele geçirme girişimini engelledi ABD Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, İran'ın Basra Körfezi'nde ABD’ye ait bir insansız yüzey gemisini (USV) ele geçirmeye çalışırken görüldüğünü ve ABD kuvvetleri tarafından engellendiğini duyurdu.
30.08.2022 Dünya
Rumlar tartışmalı 6’ncı parsel önemli miktarda doğalgaz keşfettiklerini açıkladı
Rumlar tartışmalı 6’ncı parsel önemli miktarda doğalgaz keşfettiklerini açıkladı Kıbrıs Rum yönetimi, Antalya açıklarında bir bölümü Türkiye’nin kıta sahanlığı içinde yer alan 6 numaralı parselde önemli miktarda doğalgaz keşfettiklerini açıkladı. 6’ncı parsel, Türkiye’nin yetki alanıyla çatışan bölgede yer alıyor.
23.08.2022 Dünya
Abdülhamid Han ilk seferini yapıyor
Abdülhamid Han ilk seferini yapıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın yeni nesil teknolojiye sahip Abdülhamid Han Sondaj Gemisi’ni Mersin Taşucu Limanı’ndan ilk seferine uğurlama törenine katılacak.
8.08.2022 Gündem
İnternet explorer neden kapatılıyor? İnternet explorer web sayfasını Microsoft Edge kullanılabilecek mi?
İnternet explorer neden kapatılıyor? İnternet explorer web sayfasını Microsoft Edge kullanılabilecek mi? Microsoft’ta 27 yıllık geçmişi olan Internet Explorer Windows'un belirli sürümlerinde desteklenmeyecek. Peki, İnternet explorer neden kapatılıyor? İnternet explorer web sayfasını Microsoft Edge kullanılabilecek mi? Internet Explorer hangi Microsoft sürümlerinde desteklenecek? İşte detaylar…
15.06.2022 Bilim ve Teknoloji
27 yıllık bir devir sona eriyor! Artık resmen kapanıyor
27 yıllık bir devir sona eriyor! Artık resmen kapanıyor Bir zamanların en popüler tarayıcısı, Internet Explorer'ın kapatılmasına karar verildi. Microsoft, Explorer'a desteğini yarın itibarıyla sonlandıracak.
14.06.2022 Bilim ve Teknoloji
Bodrum'a sezonun 11'inci yolcu gemisi geldi
Bodrum'a sezonun 11'inci yolcu gemisi geldi Muğla'nın Bodrum ilçesine, sezonun 11'inci kruvaziyeri, 224 metre uzunluğundaki 'Seven Seas Explorer' 265 yolcu ile geldi.
17.05.2022 Yaşam
VGM burs başvuruları ne zaman 2021? VGM burs başvurusu başladı mı, şartları nelerdir, nasıl başvurulur?
VGM burs başvuruları ne zaman 2021? VGM burs başvurusu başladı mı, şartları nelerdir, nasıl başvurulur? VGM burs başvurusu ile ilgili araştırmalar hızlandı. VGM burs başvurusunda istenilen şartları karşılayan ortaöğrenim öğrencilerine aylık 75,00 TL, yükseköğrenim öğrencilerine aylık 300,00 TL burs veriliyor. Peki, VGM burs başvurusu ne zaman? 2021 VGM burs başvurusu şartları nelerdir, nasıl başvuru yapılır?
11.09.2021 Eğitim
Skandal sonrası geri adım! Ford 775 bin aracı geri çağırdı
Skandal sonrası geri adım! Ford 775 bin aracı geri çağırdı Ford, dünya çapında 775 bin adet Explorer SUV modelini, direksiyonlardaki arıza nedeniyle geri çağırma kararı aldı.
23.07.2021 Otomobil
Microsoft duyurdu! 25 yıl sonra fişini çekiyor
Microsoft duyurdu! 25 yıl sonra fişini çekiyor Microsoft yaptığı açıklamada Internet Explorer'ın fişini 15 Haziran 2022'de çekeceğini belirtti. Yerine ise birkaç yıldır bizimle birlikte olan ve son dönemde Google Chrome'un tarayıcı motoru Chromium'a geçiş yapan Microsoft Edge tarayıcısı geçecek.
20.05.2021 Bilim ve Teknoloji
Kripto para dönemi başlıyor! Artık yapılabilecek
Kripto para dönemi başlıyor! Artık yapılabilecek Kripto paraların kullanım alanlarına her geçen gün yenileri ekleniyor. Son olarak yerli kripto para platformu Coinoxs, sivil toplum kuruluşlarına bağış yapılmasına olanak tanıyan yeni bir projeyi hayata geçirdiğini duyurdu. Coinoxs kurucularından Can Azizoğlu, “Kripto paranın kullanım alanlarını genişleterek hem bireysel hem de toplumsal faydayı desteklemek istiyoruz” dedi.
4.03.2021 Ekonomi
Jeep’e 3. sıra geliyor!
Jeep’e 3. sıra geliyor! Jeep'in Grand Cherokee'si yıl ortasına kadar üçüncü sıra seçeneği sunacak.
7.01.2021 Otomobil
Microsoft, Internet Explorer'ın fişini çekti! Tamamen kaldırılacak
Microsoft, Internet Explorer'ın fişini çekti! Tamamen kaldırılacak Microsoft'un 1995 yılında piyasaya sürdüğü web tarayıcısı Internet Explorer'ın sonu geldi. Şirket yaptığı açıklamada, bir süre MacOs ve Unix sürümlerine desteği kestiği Explorer'a, 30 Kasım tarihinden itibaren Windows üzerinde de destek sunmayacağını açıkladı. 17 Ağustos 2021 yılında ise tarayıcının fişi tamamen çekilecek.
19.08.2020 Bilim ve Teknoloji
Ay’a ayak basma hedefi, bilimsel değil siyasi güdülerle  şekillendi
Ay’a ayak basma hedefi, bilimsel değil siyasi güdülerle şekillendi İnsanoğlunun Ay’a ilk ayak bastığı günün üzerinden 51 yıl geçti. Astronot Neil Armstrong'un "bir insan için küçük fakat insanlık için büyük" diye tasvir ettiği adıma giden yolun taşları, ABD ile Sovyetler Birliği (SSCB) arasında güç mücadelesinin gölgesinde döşendi.
20.07.2020 Bilim ve Teknoloji
Land Rover'ın en durdurulamazı 'Defender' olacak
Land Rover'ın en durdurulamazı 'Defender' olacak Land Rover’ın 70 yıldan uzun süredir herkesin tutku ile bağlı olduğu modeli Defender, gelişmiş teknolojileri ve geçmişe dair izler de taşıyan yepyeni tasarımı ile tarihi kaldığı yerden yazmaya devam edecek.
3.07.2020 Otomobil
Uzay yolculukları insanlığı yeni ufuklara taşıyor
Uzay yolculukları insanlığı yeni ufuklara taşıyor İnsanlığın asırlardır düşlerinden biri olan uzay yolculukları, geçen yüzyılın ikinci yarısında gerçeğe dönüştü.
12.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Google'ın CEO'su yıllık maaşıyla dudak uçuklattı
Google'ın CEO'su yıllık maaşıyla dudak uçuklattı Dünya devi Google'ın başındaki isim olan Sunder Pichai, uzun yıllardır Google çatısı altında çalışıyor. Son olarak Google'ın kaptan koltuğuna oturan Pichai'nin yıllık maaşı açıklandı.
24.12.2019 Bilim ve Teknoloji
Android Q güncellemesini hangi telefonlar alacak?
Android Q güncellemesini hangi telefonlar alacak? Google'ın en yeni mobil işletim sistemi olan Android Q, çok yakında pek çok telefonda boy göstermeye başlayacak. Yeni güncellemeyi alacak telefonlar da belli oldu.
30.07.2019 Bilim ve Teknoloji
İşte Android Q güncellemesi alacak telefonlar!
İşte Android Q güncellemesi alacak telefonlar! Google'ın ilerleyen haftalarda yayınlayacağı Android Q güncellemesi öncesi hangi telefonların bu güncellemeyi alacağı belli oldu.
1.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Hangi Xiaomi telefonlara Android Q yüklenebilecek?
Hangi Xiaomi telefonlara Android Q yüklenebilecek? Google'ın en yeni mobil işletim sistemi Android Q'nun hangi Xiaomi telefonlara yüklenebileceği belli oldu.
14.06.2019 Bilim ve Teknoloji
İşte FETÖ'nün askeri mahrem yapılanmasının iletişim modeli
İşte FETÖ'nün askeri mahrem yapılanmasının iletişim modeli Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyelerinin, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içerisinde hücre tipi yapılanmaya gittiği ve "sivil abiler/imamlar"ın sorumluluğunda "üst düzey komutanlar", "alt rütbede subaylar" ve "astsubay" şeklinde gruplandırıldığı tespit edildi.
20.05.2019 Gündem
Teknoloji tutkunlarına müjde!
Teknoloji tutkunlarına müjde! Dünyanın en çok tercih edilen oyun platformlarından biri olan Steam'de yaz tatili öncesi organize edilen 'Altın Hafta' indirimleri başladı.
30.04.2019 Bilim ve Teknoloji
İlk görüntüsü geldi!
İlk görüntüsü geldi! Ford, 2001 senesinden beri üretilmeyen Puma’nın ilk görüntülerini yayınladı. Daha önce coupe spor otomobil olarak üretilen, artık SUV sınıfına terfi eden bu kompakt crossover; 48 Volt güce sahip yarı hibrit güç ve aktarma organı teknolojisini de bir arada sunacak.
5.04.2019 Otomobil
Ford, yeni elektrikli modellerini tanıttı!
Ford, yeni elektrikli modellerini tanıttı! Ford, Amsterdam’daki "Go Electric" etkinliğinde müşteri ihtiyacına göre tasarlanan yeni elektrikli araç ürün gamını tanıttı
3.04.2019 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Explorer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki explorer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.