Evlilk

Evlilk

Son dakika evlilk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan evlilk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını evlilk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Evlilk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan evlilk gelişmeleri de dahil olmak üzere 20 evlilk haberi bulunmuştur. Tüm evlilk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü oyuncu Açelya Akkoyun evlilik yıl dönümünü nostaljik pozla kutladı!
Ünlü oyuncu Açelya Akkoyun evlilik yıl dönümünü nostaljik pozla kutladı! 2006 yılında Enis Cergel ile nikah masasına oturan oyuncu Açelya Akkoyun, evlilik yıl dönümünü Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla kutladı.
5.07.2023 Magazin
Hande Erçel evlilik teklifi mi aldı? Açıklama geldi
Hande Erçel evlilik teklifi mi aldı? Açıklama geldi İş insanı Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla sık sık gündeme gelen Hande Erçel, katıldığı ödül töreni ve partilerde tercih ettiği kombinler ile dikkat çekiyor. Bir süredir sevgilisi Hakan Sabancı’dan evlilik teklifi aldığı konuşulan Hande Erçel, önceki akşam katıldığı davette yanıt verdi.
16.06.2023 Magazin
Yılmaz Morgül'den aşk itirafı: Dubaili sevgilim ile kutsal bir ilişkim var!
Yılmaz Morgül'den aşk itirafı: Dubaili sevgilim ile kutsal bir ilişkim var! Annesi Fatma Morgül'ü yılbaşı gecesi kaybeden şarkıcı Yılmaz Morgül, zor günleri yavaş yavaş atlatıyor. Önceki gün '2. Sayfa' programına konuk olan ünlü isim, Dubai'de iki yıldır 'kutsal bir ilişkisi' olan sevgilisi olduğunu itiraf etmesiyle gündeme geldi. İlişkisiyle ilgili detayları paylaşan ünlü isim, sevgilisinin ailesinin özel jeti olduğunu da açıkladı.
22.04.2023 Magazin
Tek yumurta ikizi kardeşler aynı erkekle evlendi!
Tek yumurta ikizi kardeşler aynı erkekle evlendi! Dünya bu olayı konuşuyor. Görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Tek yumurta ikizi olan kız kardeşler, tanıştıkları erkekle evlendi. Bu evlilik sonrası polis de harekete geçti. İşte detaylar...
6.12.2022 Dünya
Bu küçük kızı tanıdınız mı? Ünlü oyuncu 35 yaşına girdi...
Bu küçük kızı tanıdınız mı? Ünlü oyuncu 35 yaşına girdi... Geçtiğimiz haziran ayında ikinci kızını kucağına alan Sinem Kobal bugün 35 yaşına girdi. Kobal'ın annesi Nuray Kobal'dan nostaljik bir paylaşım geldi.
15.08.2022 Magazin
Nick Jonas-Priyanka Chopra çifti bebeklerinin fotoğrafını ilk kez paylaştı!
Nick Jonas-Priyanka Chopra çifti bebeklerinin fotoğrafını ilk kez paylaştı! Üç yıldır mutlu bir evlilk sürdüren Bollywood oyuncusu Priyanka Chopra ve şarkıcı Nick Jonas çifti, taşıyıcı anne yoluyla dünyaya getirdikleri bebeklerinin fotoğrafını ilk kez sosyal medya hesaplarından takipçilerinin beğenisine sundu.
10.05.2022 Magazin
Aleyna Tilki sosyal medyayı ikiye böldü!  'Kız isteme olayı çok saçma!'
Aleyna Tilki sosyal medyayı ikiye böldü! 'Kız isteme olayı çok saçma!' Aleyna Tilki'nin, "Kız isteme olayı çok saçma. Ne münasebet mal ister gibi, 'Kızı oğluma verir misiniz?' falan filan ya, iğrenç! İnsan gibi, 'Evleneceğiz, rızanız var mı?' de, olsun bitsin..." sözleri sosyal medyayı ikiye böldü.
22.03.2022 Magazin
Yasemin Sakallıoğlu evliliklerinin birinci yıl dönümünü kutladı!
Yasemin Sakallıoğlu evliliklerinin birinci yıl dönümünü kutladı! Instagram hesabından çekip paylaştığı videolarla adından söz ettiren Yasemin Sakallıoğlu'nun Burak Yırtar ile mutlu evliliği devam ediyor. Zaman zaman eşiyle pozlarını yayınlanan ünlü isim, son olarak evliliklerinin birinci yıl dönümünü kutladı.
11.03.2022 Magazin
Hadise ve Mehmet Dinçerler evleniyor mu?
Hadise ve Mehmet Dinçerler evleniyor mu? Aşklarıyla magazin gündeminden düşmeyen Hadise- Mehmet Dinçerler çifti, önceki akşam Beykoz’da bulunan bir balıkçı çıkışı görüntülendi. Mekandan el ele çıkan çifte, 'evlilik' soruları yöneltildi. Hadise ve Dinçerler bakın ne tepki verdi!
22.11.2021 Magazin
Murat Yıldırım çok hızlı! 'Iman’a ikinci görüşümde evlenme teklif ettim'
Murat Yıldırım çok hızlı! 'Iman’a ikinci görüşümde evlenme teklif ettim' Hürriyet'ten Hakan Gence’nin Hürriyet YouTube’daki ‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’ programına bu hafta Murat Yıldırım konuk oldu. Ünlü oyuncu, eşine olan aşkını anlattı.
21.11.2021 Magazin
Melisa Aslı Pamuk ile Oğuzhan Özyakup'tan flaş karar!
Melisa Aslı Pamuk ile Oğuzhan Özyakup'tan flaş karar! Bir süredir birlikte olan oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile futbolcu Oğuzhan Özyakup'un bu yaz evlenme kararı aldığı öne sürüldü.
7.01.2021 Magazin
SMA ile mücadele eden anneden devlete 'evlilik öncesi tarama testi' çağrısı
SMA ile mücadele eden anneden devlete 'evlilik öncesi tarama testi' çağrısı SMA Hastalığı ile Mücadele Derneği Başkan Yardımcısı Ece Soyer Demir, Sağlık Bakanlığı ve Sosyal Güvenlik Kurumundan evlilik veya gebelik öncesi tarama testlerinin içerisine SMA'nın da alınması gerektiğini bildirdi.
15.11.2020 Sağlık
Ünlü çift nikah masasına oturuyor!
Ünlü çift nikah masasına oturuyor! Fatma Turgut, uzun süredir birlikte olduğu müzisyen sevgilisi Can Baydar’la evlenme kararı aldı.
1.11.2020 Magazin
Hamza Hamzaoğlu'nun nafaka davasında karar
Hamza Hamzaoğlu'nun nafaka davasında karar Ünlü teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’na evlilik dışı çocuğuna nafaka ödemediği gerekçesiyle açılan davada mahkeme kararını açıkladı. Mahkeme, Hamzaoğlu’nun her ay 10 bin TL iştirak nafakası ödemesine hükmetti.
17.01.2020 Gündem
Fazıl Say'ın paylaşımı olay oldu!
Fazıl Say'ın paylaşımı olay oldu! Fazıl Say, Ece Dağıstan ile geçen hafta İtalya’nın Milano kentindeki Türk Konsolosluğunda evlendi.
28.01.2019 Magazin
Yılın aşk bombası! Murat Dalkılıç ile Hande Erçel...
Yılın aşk bombası! Murat Dalkılıç ile Hande Erçel... 2017'de ortaya çıkan bomba aşklara bir yenisi daha eklendi. Merve Boluğur'dan 4 ay önce boşanan Murat Dalkılıç, güzel oyuncu Hande Erçel ile aşk yaşıyor.
15.12.2017 Magazin
Kiraz Mevsimi yeni bölümünde şok öpüşme sahnesi
Kiraz Mevsimi yeni bölümünde şok öpüşme sahnesi Kiraz Mevsimi'nde bu hafta Mete ile Öykü'nün öpüşme sahnesi damga vuracak. Geçtiğimiz hafta gündeme damga vuran evlilk oyunu sahnesi daha şimdiden sosyal medyada "Mete’den nefret edenler" başlıklı konular açılıp altına yorumlar yapılmaya başlandı. Peki bu akşam yayınlanacak olan Kiraz Mevsimi’nin yeni bölümünde neler olacak?
10.01.2015 Magazin
Yüzük önemli değil
Yüzük önemli değil Evlilk sonrası ilk konserini veren Kubat, yüzüksüz parmağıyla şaşırttı...
25.10.2014 Magazin
Eşine yalan söylemenin bedeli!
Eşine yalan söylemenin bedeli! İkinci evliliklerini yapan çift şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmak istedi...
12.07.2010 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Evlilk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki evlilk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.