Gazete Vatan Logo
Magazin Kiraz Mevsimi yeni bölümünde şok öpüşme sahnesi

Kiraz Mevsimi yeni bölümünde şok öpüşme sahnesi

Kiraz Mevsimi'nde bu hafta Mete ile Öykü'nün öpüşme sahnesi damga vuracak. Geçtiğimiz hafta gündeme damga vuran evlilk oyunu sahnesi daha şimdiden sosyal medyada "Mete’den nefret edenler" başlıklı konular açılıp altına yorumlar yapılmaya başlandı. Peki bu akşam yayınlanacak olan Kiraz Mevsimi’nin yeni bölümünde neler olacak?

Kiraz Mevsimi yeni bölümünde şok öpüşme sahnesi

FOX TV'de bu akşam ekrana gelecek olan Kiraz Mevsimi 27.bölüm fragmanı yayınladı. Yeni bölümünde Öykü ile kendini evcilik oyununa kaptıran Mete duygularına engel olamıyor ve Öykü’yü dudağından öpüyor. Ayaz, Öykü ile Mete'yi öpüşürken görür!

Kiraz Mevsimi son bölümde Öykü babası için organize ettiği evlilik oyununda Ayaz ile evlenecekti ama öyle şeyler olduğu ki Öykü kendini Mete ile nikah masasında buldu! Seyirciyi adeta ekrana kitleyen dizinin yeni bölümünde Mete ile Öykü'nün yakınlaşması diziye damga vuracak. Mete ve Öykü'nün öpüşmesi diziye damga vuruyor. Ayaz olanlar karşısında adeta şoka giriyor.

Mete, Öykü ve Ayaz’a zor zamanlarını atlatmaları için yardımcı olacaktır. Kemal ortaya çıkan mutluluk tablosundan çok etkilenerek yeniden bir araya topladığı ailesinin sevincini yaşayacaktır; ancak bu mutlu tabloya çocuklarının iyiliği için uzak durmak zorunda kalır. Sibel ve İlker bir yandan Öykü’ye yardım ederken diğer yandan kendi çocuklarının cinsiyetini öğrenmenin heyecanını yaşayacaklardır. Evlilik oyununu bozmak isteyen Önem, oğluyla ters düşerek yaptığı yanlışla yüzleşmek zorunda kalır.

Haberin Devamı

Şeyma, Öykü’nün babasına karşı olan zaafını kullanacak ve ona evlilik oyununu anlatmakla tehdit ederek Öykü’nün başarısını elde etmeye çalışacaktır. Yaptığı yeni çalışmalarla Önem ve Olcay’ın gözüne giren Şeyma, Öykü’nün sözleriyle kendine gelecek. Bülent’in teklifiyle yeni işine ayak uydurmaya çalışan Emre, Burcu’dan yardım alarak onu da yeni hayatına alıştırmaya çalışacaktır. Ayaz, annesine koşarken yetişemediği evlilik oyunu yüzünden kırdığı Öykü için yeni sürprizler hazırlayacaktır.

Mete yanlış yaptı mı yoksa yapmadı mı? Mete dost değilmiş demek ki diyenlerden, Ayaz’ın Mete’yi dövmesini isteyenlere kadar birçok konu tartışılmaya başlandı. Kimi seyirciler de Mete’nin Şeyma ile sevgili olduktan sonra bir şeytana dönüştüğünü ve en iyi dostunu sattığını belirtmekte. Kiraz Mevsimi geçtiğimiz bölümde Mete ile Öykü evcilik oyununa başlamıştır. Herşey Öykü'nün babasını mutlu etmek için yapılan şeylerdir. Bölüm sonunda ise Öykü ve Ayaz gelinlik ve damatlıklı bir şekilde fazla aksiyonlara atılırlar.

Yeni bölüm fragmanında ise beklenmedik gelişmeler yaşanır. Çünkü Mete evlilik oyunu ile birlikte Öykü'ye olan duyguları yeniden başlamıştır. Ayaz ise bunu farkedip artık kısmaktadır. Hatta Ayaz o kadar kıskanmıştır ki uzak durmasını söylemektedir. Bölümün bombası ise fragmanın sonunda gelit. Çünkü Mete Öykü'yü Ayaz'ın önünde dudağından öpmüştür.

Haberin Devamı