Evlat Acısı

Evlat Acısı

Son dakika evlat acısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan evlat acısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını evlat acısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Evlat Acısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan evlat acısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 365 evlat acısı haberi bulunmuştur. Tüm evlat acısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
15 yaşındaki Damlasu'dan 3 aydır haber yok!
15 yaşındaki Damlasu'dan 3 aydır haber yok! Kars'ta 3 ay önce evinden kaçırılan 15 yaşındaki kızı Damlasu Badan'ı elinde fotoğrafı ile sokak sokak gezerek arayan Erdem Badan (47), "Ne olur evladımı bulun. Hayatından endişe ediyorum" dedi.
4.05.2024 Gündem
Ayşe Nine: "Çok acı gördük, şimdi evlat acısı"
Ayşe Nine: "Çok acı gördük, şimdi evlat acısı" Kahramanmaraş'ta merkezli 7.7 büyüklüğündeki asrın depreminde kızı Emel Bolat’ın cansız bedenine iki gün sonra ulaştığını anlatan 84 yaşındaki Ayşe Güleç, kızının fotoğrafları ile teselli buluyor.
6.02.2024 Adana
Liseli genç kızın çantasından çıkan not kahretti
Liseli genç kızın çantasından çıkan not kahretti Hatay’ın Hassa ilçesinde beyin kanaması geçirerek hayatını kaybeden 17 yaşındaki genç kızın çantasından çıkan not ailesinin ve yakınlarının yüreklerini dağladı.
28.10.2023 Yaşam
Engin Yüksel'in evlat acısı! Canım oğlum; yaşamak ne zormuş
Engin Yüksel'in evlat acısı! Canım oğlum; yaşamak ne zormuş Engin Yüksel'in 28 aylık oğlu Çınar Aziz, hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu, acı haberi, "Huzurunda uyu, ben de senin huzurunda uyuyacağım oğlum" sözleriyle duyurdu
4.10.2023 Magazin
Acılı babanın yürek yakan feryadı: Eren Bülbül’ü PKK’lılar, oğlumu sivil terörist şehit etti
Acılı babanın yürek yakan feryadı: Eren Bülbül’ü PKK’lılar, oğlumu sivil terörist şehit etti Başına isabet eden yorgun mermi ile yaralanıp, hastanede hayatını kaybeden Emir Yuşa Atıcı (15), ölümünün 2'nci yıl dönümünde anıldı. 2 ay önce başına yorgun mermi isabet ederek hayatını kaybeden Kerem Can Özdemir’in (9) babası İsa Özdemir de Emir Yuşa'nın anmasına katılarak destek verdi. Emir Yuşa’nın babası Mustafa Atıcı, “Eren Bülbül’ü PKK’lı teröristler, oğlumu da sivil terörist şehit etti. Silah ölüm aracıdır ve sizler de birer katilsiniz” dedi.
11.08.2023 Gündem
Kazada hayatını kaybetmişti: Acı detay ortaya çıktı
Kazada hayatını kaybetmişti: Acı detay ortaya çıktı Tokat'ta çiftçilik yapan Hidayet Doğan eşi Kaster Doğan'ın ölümünün ardından 8 aylık oğlu Murat'ı evlatlık verdi. Murat Sırav, 4 yıl önce öz kardeşlerinin kendisine ulaşması üzerine evlatlık olduğunu öğrendi. Kardeşleriyle görüşmeye devam eden Sırav, bisikletle işten eve dönerken TIR'ın çarpması sonucu hayatını kaybetti.
30.07.2023 Yaşam
Şehit Necmettin öğretmenle ilgili kahreden detay yıllar sonra ortaya çıktı! Annesi o son konuşmayı anlattı
Şehit Necmettin öğretmenle ilgili kahreden detay yıllar sonra ortaya çıktı! Annesi o son konuşmayı anlattı Tunceli'de PKK'lı teröristlerce kaçırılıp aracı yakılan sınıf öğretmeni, Gümüşhaneli Necmettin Yılmaz'ın (23) şehit edilmesinin üzerinden 6 yıl geçti. Şehit oğlunu, kabri başında gözyaşlarıyla anan annesi Gülay Yılmaz, “Karne tatilinde çarşıdan geliyordu telefonda babasına ‘Görür de bakarsın, hissediyorum, ben şehit olacağım’ demiş. Rahatsızım diye her şeyi bana söylemedi. Kardeşine de ‘Anneme sürpriz yapacağım, geleceğimi söylemeyin’ demiş. Allah kimseye evlat acısı nasip etmesin” dedi.
15.07.2023 Yaşam
Emine Erdoğan'dan 'Anneler Günü' mesajı
Emine Erdoğan'dan 'Anneler Günü' mesajı Emine Erdoğan, Anneler Günü dolayısıyla yaptığı paylaşımda, "Anne, gönüllere ışık tutan bir fenerdir. Duasıyla koruyan, vicdanıyla aydınlatan, şefkati dünyaya yetendir. Annemi rahmetle anarak, şehit annelerimizi ve onların şahsında evlat özlemi çeken tüm anneleri hürmetle yâd ediyorum" ifadelerini kullandı.
14.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüp dolaşıp kasetçiliğe soyundular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüp dolaşıp kasetçiliğe soyundular Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Ümraniye, Sancaktepe ve Beyoğlu mitinglerine katıldı. Katıldığı mitinglerde önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Bir önceki seçimlerde karşımıza çıkardıkları bu seçimde de kendi kurduğu partinin adayı olarak yarışa katılan kişiye yaptıklarına bakın. Neler söylediler, hangi hakaretleri ettiler, kimleri devreye soktular. Bunlar işe yaramayınca FETÖ'nün en iğrenç yöntemi olan montaj kaset kumpası ile alçaklıkta tavan yaptılar. Üstelik aylardır sürekli kaset, montaj, yapay zeka diyerek ortalığı velveleye verenler de kendileriydi. Artık kabahatlerinin üzerine örtmek için mi böyle yapıyorlar bilmiyoruz." ifadelerini kullandı.
13.05.2023 Gündem
Antalya'da sivrisinek ısırdı, hayatı karardı! 9 yıldır insan içine çıkamıyor: 'Gücüm kalmadı'
Antalya'da sivrisinek ısırdı, hayatı karardı! 9 yıldır insan içine çıkamıyor: 'Gücüm kalmadı' Denizli’den Antalya’ya çalışmak için gittiği otelde sivrisineğin ısırması sonucu fil ayağı hastalığına yakalanan güvenlik görevlisinin hayatı karardı. İlerleyen hastalığı nedeniyle 9 yıldır insan içine çıkamayan güvenlik görevlisi, enfeksiyonun çürümeye neden olmasından dolayı çoklu organ yetmezliği riskiyle karşı karşıya kaldı.
17.04.2023 Yaşam
Acılı annenin feryadı yürek sızlattı: Yüz bin dolar verdik oğlumun ölüsünü aldık!
Acılı annenin feryadı yürek sızlattı: Yüz bin dolar verdik oğlumun ölüsünü aldık! On yıl önce sağlam diye aldığı ev depremde yıkılınca bir oğlunu kaybeden acılı anne, evladının kırkında mezarı başında feryat etti. Anne Alev Demirok, “100 bin dolar para verdik, sağlam dedik. En güvenli dediğim yerde oğlumun ölüsünü aldım” derken, baba Serdar Demirok, “Müteahhit Hikmet Günsay ve oğlu Burak Günsay, birinci derecede suçlu onlardır” diyerek sorumluların bir an önce yakalanmasını istedi. Demirok çiftine evlatlarından geriye ölmeden önce çektikleri videoları kaldı.
19.03.2023 Gündem
Pınar Dilşeker duygularını dile getirdi: Yıkılan sadece binalar değil!
Pınar Dilşeker duygularını dile getirdi: Yıkılan sadece binalar değil! Türkiye, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremle sarsıldı. Ünlü isimler 11 ili etkileyen deprem bölgesine yardım götürmek için tek yürek oldu. Ünlü şarkıcı Pınar Dilşeker, asrın felaketinin ardından normalleşemediğini duygusal sözlerle ifade etti.
23.02.2023 Magazin
Evde öldürülen iki genç kadın son yolculuklarına uğurlandı
Evde öldürülen iki genç kadın son yolculuklarına uğurlandı Kartal’da bir evde 30 yaşındaki Cansu Demirel ile 23 yaşındaki Dilara Gültay'ın cansız bedenleri bulundu. Mustafa Payan, kayıp olarak aranan genç kızları öldürdüğünü itiraf etti. Cansu Demirel ve Dilara Gültay, bugün gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
10.01.2023 Yaşam
'Cem Garipoğlu ölmedi' iddiası! Fotoğraftaki ayrıntı ifşa oldu
'Cem Garipoğlu ölmedi' iddiası! Fotoğraftaki ayrıntı ifşa oldu Türkiye’nin gündemine oturan Münevver Karabulut cinayeti hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Münevver Karabulut’un babası cezaevinde 8 yıl önce intihar eden kızının katili Cem Garipoğlu'nun, ölmediğini, kaçtı veya kaçırıldığını öne sürdü. Süreyya Karabulut Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu ve Başsavcılık bu şüpheye yanıt verdi. Karabulut ailesinin avukatı Dr. Rezan Epözdemir, CNN TÜRK yayınında kararı değerlendirdi. "Maddi gerçeğin ortaya çıkması için itiraz hakkımızı kullanacağız" dedi. Karabulut ise, "Ben bir babayım, kızım rüyalarıma giriyor ve o adamın ölmediğine yüzde yüz eminim." dedi. Öte yandan olayla ilgili dikkat çeken fotoğraf ayrıntısı ifşa oldu. İşte haberin detayları...
23.12.2022 Gündem
Tim Roth'un evlat acısı! Oğlu Cormac Roth, 25 yaşında hayatını kaybetti
Tim Roth'un evlat acısı! Oğlu Cormac Roth, 25 yaşında hayatını kaybetti Son olarak bir dijital platform dizisinde rol alan aktör Tim Roth, evlat acısıyla sarsıldı. Ünlü ismin müzisyen oğlu Cormac Roth, kansere yenik düştü.i. Roth'un ailesi tarafından yapılan açıklamada, müzisyenin 'ailesinin kollarında ve huzurlu bir şekilde' öldüğü açıklanırken; Cormac'ın son Instagram paylaşımı gündeme geldi.
1.11.2022 Magazin
Evlat nöbetindeki baba: Çocuklarımızı almadan buradan kalkmayacağız
Evlat nöbetindeki baba: Çocuklarımızı almadan buradan kalkmayacağız Diyarbakır'da 2015’te 15 yaşındayken kaçırılan oğlu Özkan için evlat nöbetini sürdüren Süleyman Aydın, “Çocuklarımızı almadan buradan kalkmayacağız. Eğer çocuklarımız da bizi duyuyorsa güvenlik güçlerine teslim olsun” dedi.
27.08.2022 Gündem
15 Temmuz şehitleri kabirleri başında anıldı
15 Temmuz şehitleri kabirleri başında anıldı   Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde şehit olanlar kabirleri başında anıldı.
15.07.2022 Gündem
41 yaşındaki işçinin feci ölümü! Asansör kabini ile duvar arasına sıkıştı!
41 yaşındaki işçinin feci ölümü! Asansör kabini ile duvar arasına sıkıştı! Küçükçekmece'de, tamir ederken hareket eden asansörün kabini ile duvar arasında sıkışan 41 yaşındaki Gencay Eren, hayatını kaybetti.
23.05.2022 Gündem
MHP'li başkanın evlat acısı! Elif Su hayatını kaybetti
MHP'li başkanın evlat acısı! Elif Su hayatını kaybetti Adana'da MHP'li Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ'ın kansere yakalanan kızı 11 yaşındaki Elif Su, hastanede verdiği yaşam savaşını kaybetti.
23.05.2022 Gündem
Düşen uçakta hayatını kaybeden öğrenci pilot, Mersin'de toprağa verildi
Düşen uçakta hayatını kaybeden öğrenci pilot, Mersin'de toprağa verildi Bursa'nın Osmangazi ilçesinde düşen tek motorlu eğitim uçağında hayatını kaybeden öğrenci pilot Murat Avşar'ın (31) cenazesi, memleketi Mersin'de toprağa verildi.
27.04.2022 Gündem
Sıla Şentürk cinayetinin tek şahidi konuştu! Kan donduran ifadeler
Sıla Şentürk cinayetinin tek şahidi konuştu! Kan donduran ifadeler Eski nişanlısı tarafından vahşice öldürülen Sıla Şentürk’ün (16) katledildiği evde katilinden başka bir de babaannesi vardı. İfadesi alınan 76 yaşındaki yarı felçli babaanne Hatice Şentürk dehşet anlarını şöyle anlattı: “Sıla’nın yatağı kanlar içindeydi, yerde cansız yatıyordu.”
19.02.2022 Yaşam
Genç oyuncu Ayhan Akgün'ün şok ölümü! Filmdeki rolü gerçek oldu...
Genç oyuncu Ayhan Akgün'ün şok ölümü! Filmdeki rolü gerçek oldu... Genç oyuncu Ayhan Akgün'ün filmdeki rolü gerçek oldu. Antalya'da uyuşturucunun zararlarını anlatan 'Koptum Bu Hayattan' adlı filmde rolü gereği uyuşturucudan ölen Ayhan Akgün (19), film vizyona girmeden uyuşturucu nedeniyle yaşamını yitirdi. Filmin yönetmeni ve başrol oyuncusu Nihat Arslan ile Akgün'ün babası rolünü oynayan Ahmet Öndeş çok üzgün olduklarını söyledi. Nihat Arslan, "Sarsıldık. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Şoktayız. Gençleri uyarmak için rol icabı yaşadıklarını gerçek hayatta da yaşadı" dedi.
18.02.2022 Gündem
Anne ve kızından 5 gündür haber alınamıyor! 'Tır şoförleriyle canlı yayın açmış'
Anne ve kızından 5 gündür haber alınamıyor! 'Tır şoförleriyle canlı yayın açmış' Eskişehir’de 5 gün önce ‘babamın evine gidiyorum’ diyerek not bırakarak evden ayrılan eşi Aysel Töre ile 8 yaşındaki kızından haber alamayan baba Abdullah Töre, gece gündüz gelecek müjdeli haberi bekliyor.
18.01.2022 Yaşam
Stephanie Seymour’un evlat acısı dinmiyor! ‘Seni milyonlarca kez özledim’
Stephanie Seymour’un evlat acısı dinmiyor! ‘Seni milyonlarca kez özledim’ 17 Ocak 2021’de 24 yaşındaki oğlunu kaybeden ünlü model Stephanie Seymour’un paylaşımı yürekleri sızlattı. Sosyal medya üzerinden "Seni bugün özledim, ama bu yeni değil... Dün de seni milyonlarca kez özledim" mesajını paylaşan güzel modele çok sayıda destek mesajı geldi.
18.01.2022 Magazin
2 yaşındaki Ayşenur'un ölümünde kan donduran detaylar
2 yaşındaki Ayşenur'un ölümünde kan donduran detaylar Burdur'da dayısı Hızır Tunç Çetinkaya (19) tarafından darbedilerek öldürülen Ayşenur Kazık'ın (2) cenazesi, biyolojik babası Erdi Karakiraz ve yakınları tarafından teslim alındı. Acılı baba "Kızımı bir gün bile göremedim, ölüsünü alıyorum" dedi.
14.01.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Evlat Acısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki evlat acısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.