Evan Rachel Wood

Evan Rachel Wood

Son dakika Evan Rachel Wood haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Evan Rachel Wood ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Evan Rachel Wood haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Evan Rachel Wood

haberleri sayfasında son dakika yaşanan evan rachel wood gelişmeleri de dahil olmak üzere 20 evan rachel wood haberi bulunmuştur. Tüm evan rachel wood haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cedi Osman'dan Ebru Şahin'e ağlatan sürpriz!
Cedi Osman'dan Ebru Şahin'e ağlatan sürpriz! NBA'de forma giyen milli basketbolcu Cedi Osman, “Geleceğin Güçlü Kadınları” gecesinde yaptığı jestle sevgilisi Ebru Şahin'i duygulandırdı.
9.03.2022 Magazin
Evan Rachel Wood'tan olay sözler: Tacizleri ben uyurken de devam ediyordu
Evan Rachel Wood'tan olay sözler: Tacizleri ben uyurken de devam ediyordu Oyuncu Evan Rachel Wood ile müzisyen Marilyn Manson arasında sular durulmuyor. Önce biri diğerini "kendisini yıllarca taciz etmekle" suçlayıp dava açtı. Sonra diğeri "hakkımda asılsız iddialar ortaya atıp adımı karalıyor" diye karşı dava açtı. Özetle bir zamanların ünlü çifti uzaktan birbirleriyle mücadele etmeyi sürdürüyor. Eski çiftin cephesinden şimdi de dudak uçuklatan yeni iddialar geldi.
9.03.2022 Magazin
Marilyn Manson'a Evan Rachel Wood'dan şok suçlama: Klip çekiminde bana tecavüz etti...
Marilyn Manson'a Evan Rachel Wood'dan şok suçlama: Klip çekiminde bana tecavüz etti... Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Marilyn Manson'a oyuncu Evan Rachel Wood'dan şok suçlama geldi. Eski nişanlısı Marilyn Manson'ın kendisini uzun süre taciz ettiğini ileri süren Evan Rachel Wood, bu kez daha keskin bir iddiayla ortaya çıktı. Wood, Sundance'ta gösterilen bir belgeselde konuşarak, ünlü şarkıcının, klip çekimi sırasında kendisine tecavüz ettiğini ileri sürdü.
26.01.2022 Magazin
Evan Rachel Wood'tan olay iddia: Marilyn Manson klip çekiminde bana tecavüz etti
Evan Rachel Wood'tan olay iddia: Marilyn Manson klip çekiminde bana tecavüz etti Eski nişanlısı Marilyn Manson'ın kendisini uzun süre taciz ettiğini ileri süren Evan Rachel Wood, bu kez daha keskin bir iddiayla ortaya çıktı. Sundance'ta gösterilen bir belgeselde konuşan Wood, ünlü şarkıcının, klip çekimi sırasında kendisine tecavüz ettiğini iddia etti.
25.01.2022 Magazin
Evan Rachel Wood'dan, Marilyn Manson hakkında olay iddia: Oğlumu taciz edeceği...
Evan Rachel Wood'dan, Marilyn Manson hakkında olay iddia: Oğlumu taciz edeceği... ABD’li ünlü rock yıldızı Marilyn Manson'a yönelik cinsel istismar suçlamaları yeniden gündemde. Oyuncu Evan Rachel Wood, şarkıcı Marilyn Manson tarafından cinsel saldırıya uğradığını açıkladı. Wood, ayrıca Manson'ın kendisini '8 yaşındaki oğluna tecavüz etmekle' tehdit ettiğini söyledi.
7.12.2021 Magazin
Saldırıyla suçlanan Marilyn Manson hakkında tutuklama kararı!
Saldırıyla suçlanan Marilyn Manson hakkında tutuklama kararı! Oyuncular Evan Rachel Wood, Esme Bianco ve rock solisti Ellie Rowsell'in ardından eski asistanı Ashley Walters da Marilyn Manson'a cinsel saldırı ve darp suçlamasında bulunmuştu, ABD'nin New Hampshire eyaletinde polis, müzisyen Marilyn Manson hakkında tutuklama kararı çıkarttı.
26.05.2021 Magazin
Phoebe Bridgers: Marilyn Manson bana evinde...
Phoebe Bridgers: Marilyn Manson bana evinde... ABD'li oyuncu ve şarkıcı Evan Rachel Wood, şarkıcı Marilyn Manson (52) tarafından cinsel saldırıya uğradığını iddia etti. Bridgers, şimdi de Marilyn Manson'un evinde tecavüz odası olduğunu söyledi. Manson'un evine ziyareti sonucu odayı öğrendiğini belirten Bridgers, bu durumdan birçok kişinin haberdar olduğunu itiraf etti.
6.02.2021 Magazin
Marilyn Manson'a taciz suçlaması! Oyuncu Evan Rachel Wood ve 4 kadın...
Marilyn Manson'a taciz suçlaması! Oyuncu Evan Rachel Wood ve 4 kadın... Tüm dünyada adeta bir akım haline gelen MeToo hareketi ile birçok ünlü isim tacizle suçlandı. Son olarak ABD’li ünlü rockçı Marilyn Manson 5 kadın tarafından cinsel tacizle suçlandı. Marilyn Manson'ı tacizle suçlayanlar arasında nişanlısı olan oyuncu Evan Rachel Wood de bulunuyor.
3.02.2021 Dünya
69. Emmy Ödülleri adayları belli oldu
69. Emmy Ödülleri adayları belli oldu Amerikan televizyon yapımlarına verilen Emmy Ödülleri adayları açıklandı.
13.07.2017 Kültür Sanat
Yılın ismi Margot Robbie
Yılın ismi Margot Robbie İnternet Sinema Veritabanı (IMDb) tarafından yayımlanan ‘2016 yılının en çok aranan oyuncuları’ listesinin başında, son olarak Harley Quinn rolünü canlandıran Avustralyalı aktris Margot Robbie yer aldı
9.12.2016 Magazin
'Tecavüze uğradım' dedikten sonra şok karar!
'Tecavüze uğradım' dedikten sonra şok karar! 'Westworld' dizisinin yıldızı Evan Rachel Wood, iki kez tecavüze uğradığı yönündeki açıklamasının ardından sosyal medya hesabını kapattı.
1.12.2016 Magazin
En acı itiraf
En acı itiraf İzlenme rekorları kıran ‘Westworld’ dizisinde birçok kez cinsel saldırıya maruz kalan ABD’li aktris Evan Rachel Wood, gerçek hayatta da 2 kez tecavüze uğradığını açıkladı
30.11.2016 Magazin
'İki kez cinsel saldırıya uğradım'
'İki kez cinsel saldırıya uğradım' 'Westworld' dizisinde 'Dolores Abernathy' karakterine hayat veren ABD’li oyuncu Evan Rachel Wood, iki kez iki kez cinsel saldırıya uğradığını açıkladı.
29.11.2016 Magazin
Kadın cinselliğinden...
Kadın cinselliğinden... Filmdeki şiddet sahnelerine dokunulmayıp seks sahneleri kesilince...
29.09.2021 Gündem
'O rol benim olacaktı'
'O rol benim olacaktı' Çok seksi olduğu için rolü vermediler
14.02.2013 Dünya
Modanın kalbi Altın Küre
Modanın kalbi Altın Küre Kırmızı halıda dekolteli şıklık
21.01.2012 Arşiv
'Kadına da erkeğe de aşık olabilirim'
'Kadına da erkeğe de aşık olabilirim' Aktris Evan Rachel Wood'dan şaşırtan
17.09.2011 Magazin
Oscar krize rağmen ihtişamını kaybetmedi
Oscar krize rağmen ihtişamını kaybetmedi Ekonomik krizin pek uğramadığı kırmızı halıda kazanan renk beyaz, en şık ise Marisa Tomei ve Penelope Cruz’du...
27.02.2009 Arşiv
2004'e en hızlı giriş
2004'e en hızlı giriş Yeni yılın ilk cuma günü 4 yeni filmle başlıyor. Haftanın en çok konuşulacak filmi Tarantino imzalı Kill Bill. Filmde kan gövdeyi götürüyor, bu filmi ya çok seveceksiniz ya da nefret edeceksiniz. Ortasını bulmak zor
2.01.2004 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Evan Rachel Wood ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki evan rachel wood haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.