Ev Eşyası

Ev Eşyası

Son dakika ev eşyası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ev eşyası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ev eşyası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ev Eşyası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ev eşyası gelişmeleri de dahil olmak üzere 592 ev eşyası haberi bulunmuştur. Tüm ev eşyası haberleri aşağıda listelenmiştir.
2024 yılında evlenmenin maliyeti belli oldu! Hepsi 2 kat arttı, işte yuva kurmanın maliyeti
2024 yılında evlenmenin maliyeti belli oldu! Hepsi 2 kat arttı, işte yuva kurmanın maliyeti 2024 yılında evlenmenin maliyeti daha da arttı. Evlenmeye karar veren çiftlerin cebinden toplam ne kadar çıkacak belli oldu. Çiftler söz, nişan, kına ve düğün, çeyiz, ev eşyası, gelin ve damat kıyafeti, kuaför masrafları, fotoğraf ve video çekimleri için yüz binlerce lira harcıyor. İşte her şeyiyle ev kurmanın bedeli...
13.04.2024 Ekonomi
Tamamen ücretsiz! Üniversite öğrencileri yararlanıyor: Kıyafet, ev eşyası, gıda, kırtasiye
Tamamen ücretsiz! Üniversite öğrencileri yararlanıyor: Kıyafet, ev eşyası, gıda, kırtasiye Kıyafet, ayakkabı, ev eşyası, gıda, kırtasiye… Üniversite butikleri öğrencilerin ihtiyacını ücretsiz karşılıyor. İhtiyaç sahibi öğrencilere can suyu olan butiklere ‘güzel kıyafet bulurum’ düşüncesiyle gelenler de var.
17.03.2024 Gündem
Ev eşyalarında spotçu avantajı! Fiyat büyük oranda düşüyor
Ev eşyalarında spotçu avantajı! Fiyat büyük oranda düşüyor Yurda yerleşemeyen üniversite öğrencileri, yeni ev kuracak çiftler, farklı illere tayini çıkan memurlar veya boşanıp yalnız yaşamaya başlayanların kiradan sonraki en büyük maliyet kalemi ev eşyası. Bu noktada en ucuz alternatif spotçular. İşte kalem kalem hesap…
22.09.2023 Ekonomi
İstanbul'da mayıs ayının en fazla pahalanan ürünü patates oldu
İstanbul'da mayıs ayının en fazla pahalanan ürünü patates oldu İstanbul'da Mayıs ayında en fazla patates pahalanırken, sivri biber en çok ucuzlayan ürün olarak gerçekleşti.
2.06.2023 Ekonomi
İhtiyaç sahibi ailelere konut yardımı! Destek tutarı artırıldı, işte başvuru şartları
İhtiyaç sahibi ailelere konut yardımı! Destek tutarı artırıldı, işte başvuru şartları Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu. En yüksek destek tutarları artırıldı. Oturulamayacak derecede eski, bakımsız ve sağlıksız evlerde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere evlerinin yapımı, bakım, onarımı ve ev eşyası için barınma yardımında bulunuluyor. Şartlar neler, başvurular nereye yapılıyor? İşte detaylar...
25.05.2023 Ekonomi
Bursa’da ucuzluk izdihamı!
Bursa’da ucuzluk izdihamı! Bursa'da ev eşyası satan mağaza, açılışa özel kampanya düzenleyince sabahın ilk ışıklarından itibaren gelen kalabalık izdihama neden oldu. İçeri girmek isteyen binlerce kadın birbirini ezerken, bazı vatandaşlar bir ürün yerine daha fazla alınca aralarında yaşanan sözlü tartışmalar kameraya yansıdı.
12.05.2023 Haber
Yüzde 90 indirimi duyanlar çılgına döndü! Birbirlerini ezip dükkanı talan ettiler
Yüzde 90 indirimi duyanlar çılgına döndü! Birbirlerini ezip dükkanı talan ettiler Bursa'da ev eşyası satan mağaza, açılışa özel kampanya düzenleyince sabahın ilk ışıklarından itibaren gelen kalabalık izdihama neden oldu. İçeri girmek isteyen binlerce kadın birbirini ezerken, bazı vatandaşlar bir ürün yerine daha fazla alınca aralarında yaşanan sözlü tartışmalar kameraya yansıdı.
12.05.2023 Yaşam
Vergi muafiyetinde detaylar belli oldu! Tamamı siliniyor, işte sınır tutarı
Vergi muafiyetinde detaylar belli oldu! Tamamı siliniyor, işte sınır tutarı Deprem bölgesinde çalışanlara, işverenleri tarafından yapılan yardımlara sağlanan vergi muafiyetinde detaylar belli oldu. Buna göre, kendisi, eşi, çocuğu veya anne ve babası depremden etkilenen işçiler için yardımda bulunulabilecek.
25.03.2023 Ekonomi
Tuzla'da mide botoksu sonrası ölüm!  2 doktor gözaltına alındı, Bakan Koca'dan flaş açıklama geldi
Tuzla'da mide botoksu sonrası ölüm! 2 doktor gözaltına alındı, Bakan Koca'dan flaş açıklama geldi Mide botoksu ameliyatı yaptırdıktan sonra fenalaşan 31 hastadan biri dün hayatını kaybetti. Tuzla'daki hastanede inceleme yapılırken 2 doktor gözaltına alındı. Konuyla ilgili Bakan Koca'dan son dakika açıklaması geldi.
24.03.2023 Yaşam
‘Ev eşyası var’ denilen kamyonda 60 göçmen çıktı
‘Ev eşyası var’ denilen kamyonda 60 göçmen çıktı Van’da jandarmanın durdurduğu ve 'ev eşyası var' denilen kamyonun kasasında 60 göçmen yakalandı.
23.03.2023 Yaşam
Bakanlar deprem bölgesinde! Konut için ilk kazma vuruldu! Bakan Kurum açıkladı, işte örnek proje ve daireler...
Bakanlar deprem bölgesinde! Konut için ilk kazma vuruldu! Bakan Kurum açıkladı, işte örnek proje ve daireler... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Malatya Afet Koordinasyon Merkezi’nde açıklamalarda bulundu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum "TOKİ eliyle Nurdağı ve İslahiye’de ilk etapta yapacağımız 855 konutumuz için ilk kazmayı vurduk" dedi. Ayrıca Bakan Kurum, deprem bölgesinde 73 bin 972 köy evi yapılacağını söyleyerek afet bölgesindeki konutların 1 yıl içinde etap etap teslim edileceğini söyledi.
24.02.2023 Gündem
İstanbul’un enflasyon rakamları açıklandı
İstanbul’un enflasyon rakamları açıklandı Ocak ayında İstanbul’da perakende fiyatlar yıllık bazda yüzde 79,68, toptan fiyatlar yüzde 80,45 arttı.
1.02.2023 Ekonomi
Bursa'da ucuzluk çılgınlığı... Kadınlar birbirini ezdi
Bursa'da ucuzluk çılgınlığı... Kadınlar birbirini ezdi Bursa'nın İnegöl ilçesinde ev eşyası satan mağaza, açılışa özel indirim kampanyası düzenleyince izdiham yaşandı. Kadınların birbirini ezdiği açılış amatör kameraya yansıdı.
27.01.2023 Vatan TV
Bursa'da ucuzluk çılgınlığı...Kadınlar birbirini ezdi
Bursa'da ucuzluk çılgınlığı...Kadınlar birbirini ezdi Bursa'nın İnegöl ilçesinde ev eşyası satan mağaza, açılışa özel indirim kampanyası düzenleyince izdiham yaşandı. Kadınların birbirini ezdiği açılış amatör kameraya yansıdı.
27.01.2023 Yaşam
Ucuzluk çılgınlığı! Kadınlar birbirini ezdi
Ucuzluk çılgınlığı! Kadınlar birbirini ezdi Bursa'nın İnegöl ilçesinde ev eşyası satan mağaza, açılışa özel indirim kampanyası düzenleyince izdiham yaşandı. Kadınların birbirini ezdiği açılış amatör kameraya yansıdı.
27.01.2023 Gündem
Gıda fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! İlk sırada yer aldı
Gıda fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! İlk sırada yer aldı Yıllık bazda tüketici enflasyonu kasım ayında yüzde 85.51’den yüzde 84.39 seviyesine düştü ve 1.5 yılın ardından ilk kez geriledi. Aylık bazda ise enflasyon yüzde 2.88 oranında artarak yükselişini sürdürdü. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, “Beklenmedik bir küresel gelişme olmadıkça enflasyonda zirveyi geride bırakarak düşüş trendine girmiş bulunuyoruz” değerlendirmesini yaptı.
6.12.2022 Ekonomi
İkinci el ürün alıp satanlar dikkat! 'İade tuzağı'
İkinci el ürün alıp satanlar dikkat! 'İade tuzağı' Online platformalrdan ikinci el ürün alıp satanları çok yakından ilgilendiriyor. Yeni yöntem ortaya çıktı. Bu kez mağdur ürün satıcı oldu. İşte şaşkınlık yaratan olayların ayrıntıları...
22.11.2022 Ekonomi
Şişecam kimin, Şişecam’ın sahibi kim? Şişecam ne zaman kuruldu, Şişecam’ı kim kurdu?
Şişecam kimin, Şişecam’ın sahibi kim? Şişecam ne zaman kuruldu, Şişecam’ı kim kurdu? Şişecam, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü İsviçreli çağdaş görsel sanatçısı Simon Berger’in, 4028 çekiç darbesiyle yarattığı Atatürk portresiyle andı. Peki, Şişecam kimin, Şişecam’ın sahibi kim?
10.11.2022 Gündem
Son 4 aylık enflasyon kaç oldu, 4 aylık enflasyon farkı ne? 2022 enflasyon oranları ne kadar? İşte temmuz ağustos eylül ekim enflasyon rakamları…
Son 4 aylık enflasyon kaç oldu, 4 aylık enflasyon farkı ne? 2022 enflasyon oranları ne kadar? İşte temmuz ağustos eylül ekim enflasyon rakamları… Ekim ayında yıllık enflasyon yüzde 85'i aştı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre Ekim ayında tüketici fiyat endeksi bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 85,51 arttı. Aylık enflasyon yüzde 3,54 oldu. Enflasyon böylece 24 yılın en yüksek seviyesine çıktı. Peki, Son 4 aylık enflasyon kaç oldu, 2022 enflasyon oranları ne kadar? İşte 4 aylık enflasyon 2022 oranları…
3.11.2022 Ekonomi
Aylık enflasyon oranları! Son 4 aylık enflasyon oranı ne?
Aylık enflasyon oranları! Son 4 aylık enflasyon oranı ne? Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ekim ayına ilişkin enflasyon rakamlarını açıkladı. TÜİK’e göre Ekim’de enflasyon aylık yüzde 3,54 arttı. Yıllık enflayon yüzde 85.51’e yükseldi. İşte Aylık enflasyon oranları…
3.11.2022 Ekonomi
A101 aktüel ürünler 20 Ekim kataloğu! Bu Perşembe A101 kataloğu 20 Ekim 2022'de indirimli ürünler neler, TV, koltuk, puflu köşe takımı, buzdolabı ne kadar?
A101 aktüel ürünler 20 Ekim kataloğu! Bu Perşembe A101 kataloğu 20 Ekim 2022'de indirimli ürünler neler, TV, koltuk, puflu köşe takımı, buzdolabı ne kadar? A101 kataloğu 20 Ekim 2022 yayınlandı. A101’de bu hafta yine birbirinden farklı ürünler indirimli fiyatlarla raflardaki yerini aldı. Masa takımından dikiş makinesine, köşe takımından kanepeye kadar her ihtiyaca yönelik ev eşyası A101 aktüel ürünler kataloğunda. Peki, Bu Perşembe A101’de indirimli ürünler neler, TV, koltuk, puflu köşe takımı, buzdolabı ne kadar? İşte A101 aktüel 20 Ekim 2022 kataloğu...
20.10.2022 Ekonomi
Fahiş ev kiraları ikinci el eşya satanları vurdu! ‘Fiyatlar düştü’ deyip nedenini açıkladı
Fahiş ev kiraları ikinci el eşya satanları vurdu! ‘Fiyatlar düştü’ deyip nedenini açıkladı Üniversite öğrencisi milyonları ilgilendiren gelişme! Ev kiralamada ve ev eşyasında yeni dönem. Yaklaşık 16 bin üniversite öğrencisinin eğitim gördüğü Bayburt'ta ikinci el ve spot eşya satan esnaflar, dört gözle öğrencilerin gelmesini beklemeye başladı. Öğrenci ve memur sezonunun başladığını ancak beklenilen hareketliliğin henüz yaşanmadığına dikkat çeken esnaflar, bununun en büyük sebebinin öğrencilerin ev bulamaması olduğunu ifade etti.
4.10.2022 Ekonomi
Kredi kartı borcu olan herkes için geçerli! Asgari ödeme tutarı ve...
Kredi kartı borcu olan herkes için geçerli! Asgari ödeme tutarı ve... Kredi kartı borcu olan herkesi kapsıyor. Günümüzde pek çok kişi kredi kartı kullanıyor ya da çeşitli ihtiyaçları için kredi çekiyor. Ancak finansal olarak doğru yapılmayan harcamalar, sonrasında kişilerin ödeme güçlüğü çekmesine yol açabiliyor. Bu nedenle vatandaşlar kendileri için en doğru finansal yönetimi bulmaya çalışıyor. Baz tüketiciler ise kredi borçlarının yalnızca asgarisini ödeyebiliyor. Kart ya da kredi borcunu kapatmak için yollar arayanlar ne yapacağını araştırıyor. Peki finansal açıdan rahat bir hayat yaşamak için neler yapılabilir? Kredi borcu olanlar ve ödeme ile ilgili sorun yaşayanlar nasıl bir yol izlemeli? Parayı doğru şekilde yönetmek için neler yapılabilir? İşte merak edilen sorular ve yanıtları...
4.08.2022 Ekonomi
Kurban derisi alan yerler! Kurban derisi bağışı nereye yapılır? Kurban derisi nereye verilir?
Kurban derisi alan yerler! Kurban derisi bağışı nereye yapılır? Kurban derisi nereye verilir? Kurban kesenler, et ayrıştırma işlemlerini tamamlarken kurban derisi ile ilgili araştırmalar da arttı. Kurban dersini bağışlamk isteyenler deri toplayan kurum ve kuruluşları araştırıyor. Peki, Kurban derisi bağışı nereye yapılır? Kurban derisi nereye verilir? İşte kurban derisi alan yerler…
9.07.2022 Yaşam
Son 6 aylık enflasyon farkı yüzde kaç, 6 aylık enflasyon ne kadar oldu 2022? Haziran, mayıs, nisan, mart, şubat ve ocak ayı enflasyon oranları!
Son 6 aylık enflasyon farkı yüzde kaç, 6 aylık enflasyon ne kadar oldu 2022? Haziran, mayıs, nisan, mart, şubat ve ocak ayı enflasyon oranları! 6 aylık enflasyon farkı ne kadar oldu, 6 aylık enflasyon farkı nasıl hesaplanır? Ekonominin en önemli gündem konusu olan enflasyon rakamları TÜİK tarafından açıklanacak. TÜİK’in açıklayacağı haziran ayı enflasyon oranlarıyla 6 aylık enflasyon farkı belli olacak, dolayısıyla memur ve memur emeklisinin alacağı maaş netlik kazanacak. Gözler, haziran ayı enflasyon oranlarına çevrilmişken 6 aylık enflasyon farkını hesaplamak için mayıs, nisan, mart, şubat ve ocak ayı enflasyon rakamları da sorgulanıyor. Peki, 6 aylık enflasyon farkı nasıl hesaplanır, 6 aylık enflasyon farkı ne kadar oldu? İşte son 6 aylık enflasyon farkı...
4.07.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ev Eşyası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ev eşyası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.