Etiler

Etiler

Son dakika etiler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan etiler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını etiler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Etiler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan etiler gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.835 etiler haberi bulunmuştur. Tüm etiler haberleri aşağıda listelenmiştir.
İlk kez görüntülendiler: Bülent Şakrak ile Esra Akpınar'ın aşkı belgelendi!
İlk kez görüntülendiler: Bülent Şakrak ile Esra Akpınar'ın aşkı belgelendi! Aşk yaşadıkları iddialarıyla gündeme gelen Bülent Şakrak ve Esra Akpınar, önceki gece Etiler’deki bir mekâna girerken görüntülendi. Şakrak ve Akpınar ilk kez bir arada objektiflere yansıdı.
26.04.2024 Magazin
Okan Kurt'tan Demet Akalın'a doğum günü sürprizi! Özel davetli olarak katıldı
Okan Kurt'tan Demet Akalın'a doğum günü sürprizi! Özel davetli olarak katıldı Şarkıcı Demet Akalın, önceki gece Etiler'de doğum gününü kutladı. Okan Kurt, Demet Akalın’a sürpriz kaparak mekânı kapattı. Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi 'İnci Taneleri'yle ünlenen Erkal Sonel de Okan Kurt'un davetini geri çevirmedi.
25.04.2024 Magazin
Serenay Sarıkaya'dan ilan-ı aşk! İlk kez Mert Demir ile ilgili konuştu
Serenay Sarıkaya'dan ilan-ı aşk! İlk kez Mert Demir ile ilgili konuştu Oyuncu Serenay Sarıkaya'nın adı bir süredir şarkıcı Mert Demir'le anılıyordu. Sosyal medya yorumlarıyla dikkat çeken ikili, baş başa gittikleri Milano tatili dönüşü objektiflere yansımış ama aşk sorularını yanıtsız bırakmıştı. Etiler'de görüntülenen Sarıkaya, kural bozdu; ilk kez sürpriz birlikteliği kabul etti.
10.04.2024 Magazin
Nusr-et'e silahlı saldırı düzenleyen 5 şüpheli gözaltına alındı
Nusr-et'e silahlı saldırı düzenleyen 5 şüpheli gözaltına alındı İstanbul'da 'Mahzen-22' operasyonunda Beşiktaş'taki Nusr-et isimli restorana silahlı saldırı düzenleyen 5 şüpheli gözaltına alındı. Saldırı talimatını organize suç örgütü lideri Barış Boyun'un yine başka bir organize suç örgütü lideri olan Volkan Rençber'e verdiği belirlendi.
27.03.2024 Gündem
Hasan Can Kaya etek giyer misin sorusuna kahkahayla cevap verdi!
Hasan Can Kaya etek giyer misin sorusuna kahkahayla cevap verdi! Büşra Pekin ile aşk yaşadığı iddialarıyla magazin gündemine gelen Hasan Can Kaya, önceki gün Etiler'deydi. Arabasının arka koltuğundaki kız arkadaşları dikkat çeken Kaya, gazetecileri soruları üzerine "Onları otobüs durağına bırakacağım" açıklamasını yaptı.
24.03.2024 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ arka kapıdan kaçtı! Eşi Başak Dizer'le olduğu mekanda tartışma çıktı!
Kıvanç Tatlıtuğ arka kapıdan kaçtı! Eşi Başak Dizer'le olduğu mekanda tartışma çıktı! Başak Dizer, önceki gece Etiler'deki bir mekana eşi Kıvanç Tatlıtuğ'un yanına eğlenmeye geldi. Dizer'in mekana girmesinin ardından mekanın karşı apartmanında oturan bir komşu, mekanın yüksek sesinden şikayetçi oldu. Tatlıtuğ, konşuyu fırsat bilerek eşini de alıp arka kapıdan kaçtı.
17.03.2024 Magazin
Şebnem Dönmez ile Tuğrul Tülek arasında aşk mı var?
Şebnem Dönmez ile Tuğrul Tülek arasında aşk mı var? Tuğrul Tülek, önceki gece Şebnem Dönmez ile Etiler'de görüntülendi. Gittikleri mekandan el ele çıkan ikili, gazetecileri görünce, "Biz kol kola çıktık, ne el elesi?" açıklamasını yaptı.
17.03.2024 Magazin
Pelin Karahan'ın eşi Bedri Güntay 15 milyon TL'lik yeni lüks aracıyla görüntülendi!
Pelin Karahan'ın eşi Bedri Güntay 15 milyon TL'lik yeni lüks aracıyla görüntülendi! 2014 yılında oyuncu Pelin Karahan ile dünyaevine giren Bedri Güntay, önceki gün Etiler'deydi. Güntay, 2023 model Porsche marka spor arabası ile de ilk kez görüntülenmiş oldu.
12.03.2024 Magazin
Demet Özdemir'in gözlüğü dikkat çekti!
Demet Özdemir'in gözlüğü dikkat çekti! Son olarak final yapan 'Adım Farah' dizisinde kamera karşısına geçen Demet Özdemir, önceki gün Etiler’de bir mekan çıkışı görüntülendi.
8.03.2024 Magazin
‘Sadece hobi olarak kalacak’ dese de Salih Bademci albüme göz kırptı!
‘Sadece hobi olarak kalacak’ dese de Salih Bademci albüme göz kırptı! Oyuncu Salih Bademci, önceki akşam Etiler'de bir mekanda oyuncu arkadaşlarına yemek verdi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, "Bu sene dinlenmek istiyordum. Eşim ve çocuklarımla olmak istiyordum ama sadece 4 ay sürdü" dedi.
6.03.2024 Magazin
Hande Erçel gazetecileri görünce Hakan Sabancı'nın arkasına saklandı!
Hande Erçel gazetecileri görünce Hakan Sabancı'nın arkasına saklandı! Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, tüm senesini sevgilisi ile yurt dışında tatil yaparak geçirmişti. Erçel ile Sabancı, önceki gece Etiler'de görüntülendi. Güzel oyuncu, gazetecilerin kapıda olduğunu öğrenince sevgilisinin arkasına saklandı.
3.03.2024 Magazin
Selma Ergeç 'İnci Taneleri'ni anlattı: Karar vermek zor olmadı
Selma Ergeç 'İnci Taneleri'ni anlattı: Karar vermek zor olmadı Kanal D’nin sevilen dizisi “İnci Taneleri”nin Piraye’si Selma Ergeç önceki gün Etiler’de görüntülendi.
2.03.2024 Magazin
Nesrin Cavadzade yeni sevgilisiyle görüntülendi! Ortalığı birbirine kattılar
Nesrin Cavadzade yeni sevgilisiyle görüntülendi! Ortalığı birbirine kattılar Oyuncu Nesrin Cavadzade, kendi gibi oyuncu Gökhan Alkan ile yaşadığı aşkın ardından önceki gün Etiler'de yeni sevgilisiyle görüntülendi.
26.02.2024 Magazin
Tolgahan Sayışman’ın 9 milyon TL'lik oyuncağı! 'Çok yeni sayılmaz'
Tolgahan Sayışman’ın 9 milyon TL'lik oyuncağı! 'Çok yeni sayılmaz' Almeda Abazi ile mutlu evliliklerini sürdüren ve bu evlilikten iki çocuğu olan Tolgahan Sayışman, son dönemde oyunculuk kariyeri dışında yapımcı kimliğiyle konuşuyor. Etiler'de kuaföre gelen ünlü isim, özel plaka lüks aracıyla adından söz ettirdi.
23.02.2024 Magazin
Burcu Biricik’in kız bebek heyecanı! “Benim hayatım aşerme aslında”
Burcu Biricik’in kız bebek heyecanı! “Benim hayatım aşerme aslında” Oyuncu Burcu Biricik kız bebek heyecanı yaşıyor. Etiler’de objektife takılan ve hamileliği hakkında soruları yanıtlayan ünlü oyuncu, “Kız çocuğu çok başka derler ama bakacağız göreceğiz. Emre çok mutlu, kız çocuğu babaya düşkün olur tezinden dolayı” dedi.
14.02.2024 Magazin
Eski eşi ve kardeşinin aşk yaşadığı iddia edilmişti! Emine Ün'den yeni açıklama
Eski eşi ve kardeşinin aşk yaşadığı iddia edilmişti! Emine Ün'den yeni açıklama Oyuncu Emine Ün 2012'de nikâh masasına oturduğu iş insanı Tolga Karakaş ile 2021'de sürpriz şekilde boşanmıştı. Biten evlilik sonrası Emine Ün'ün kız kardeşi Mine Ün ile eski eşinin aşk yaşadığı öne sürülmüştü. Etiler'de görüntülenen Emine Ün'e, "ikilinin mesajlarının ifşa olması" yönünde magazin basınına yansıyan haberler soruldu.
14.02.2024 Magazin
Doğum günü buluşması! Hande Erçel konuşmak istemedi!
Doğum günü buluşması! Hande Erçel konuşmak istemedi! Bige Önal ve Hande Erçel geçtiğimiz gün Etiler'de bir mekan çıkışı görüntülendi. Önal'ın yeni yaşını kutlamak için bir araya gelen ikiliden Erçel, röportaj vermek istemeyerek "Konuşacak bir şey kalmadı" dedi.
2.02.2024 Magazin
Selin Şekerci'nin 'kamyoncu tekniği' sonrası Yasemin Allen'dan sakız önerisi geldi
Selin Şekerci'nin 'kamyoncu tekniği' sonrası Yasemin Allen'dan sakız önerisi geldi Oyuncu Selin Şekerci, geçtiğimiz günlerde öpüşme sahnesiyle ilgili 'kamyoncu tekniği' itirafıyla gündem olmuştu. Etiler'de görüntülenen Yasemin Kay Allen da öpüşme sahnelerinde oyuncuların ağız kokusu yaşaması durumu hakkında çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
31.01.2024 Magazin
Hasan Can Kaya: İnsanlık görevimizdi
Hasan Can Kaya: İnsanlık görevimizdi Hasan Can Kaya önceki akşam Etiler’deki bir mekandan çıkarken görüntülendi.
22.01.2024 Magazin
Derin Talu ve sevgilisi panikledi! Biri yüzünü gizledi, diğeri gazetecileri videoya çekti
Derin Talu ve sevgilisi panikledi! Biri yüzünü gizledi, diğeri gazetecileri videoya çekti Defne Samyeli ile Eren Talu'nun kızı Derin Talu, önceki gece Etiler'dey kameralara yansıdı. Gizemli erkek arkadaşı ile basın mensuplarının karşısında görünce panik olan Derin, yüzünü sakladı. Talu'nun erkek arkadaşı ise gazetecilerin videosunu çekmeye çalıştı.
30.12.2023 Magazin
Mustafa Mert Koç kadın arkadaşı ile görüntülendi
Mustafa Mert Koç kadın arkadaşı ile görüntülendi Mustafa Mert Koç, önceki gece Bebek'de trafikte görüntülendi. Yanında kadın arkadaşı ile görüntülenen Koç, yaptığı açıklama sonrası trafikte gözlerden kayboldu.
24.12.2023 Magazin
Asuman Krause kiracısı ile davalık oldu! İşte istediği bedel...
Asuman Krause kiracısı ile davalık oldu! İşte istediği bedel... Son günlerde ünlüler dünyasında yaşanan ev sahibi kiracı krizine bir yenisi daha eklendi. Asuman Krause de Etiler’deki evinde oturan kiracısına dava açtı. Krause kiracısının evini boşaltmasını ya da kira bedelini 25 bin TL’ye yükseltmesini istedi.
5.12.2023 Magazin
Çinli araştırmacılar inceleyecekti! Defne Samyeli'nden açıklama!
Çinli araştırmacılar inceleyecekti! Defne Samyeli'nden açıklama! Çinli araştırmacılar tarafından vücut yapısının inceleneceği öğrenilen Defne Samyeli, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Samyeli, söz konusu araştırma için iki ay içinde Çin'e gideceğini açıkladı.
1.12.2023 Magazin
Burak Deniz sonrası  Büşra Develi'nin hayatına kimse girmemişti! Aşk sorularını yanıtladı
Burak Deniz sonrası Büşra Develi'nin hayatına kimse girmemişti! Aşk sorularını yanıtladı Model Didem Soydan ile ayrılık kararı alan Burak Deniz'in adı 2018 yılında ayrıldığı Büşra Develi ile anılmıştı. Aşk iddialarını kesin bir dille yalanlayan Develi, Burak Deniz'den sonra hayatına kimseyi almamıştı. Ünlü isim, geçtiğimiz aylarda ise gizemli bir erkek arkadaşıyla görüntülenmişti. Son olarak Cihangir'de kameralara yansıyan Develi, "Aşk hayatınız nasıl gidiyor?" sorusu karşısında samimi bir açıklama yaptı.
27.11.2023 Magazin
Hasan Can Kaya'nın 20 milyon TL'lik yeni oyuncağı! Aşk iddialarına da açıklık getirdi
Hasan Can Kaya'nın 20 milyon TL'lik yeni oyuncağı! Aşk iddialarına da açıklık getirdi 'Çok Aşk' filmindeki rol arkadaşı Büşra Pekin ile aşk yaşadığı iddialarıyla magazin gündemine gelen Hasan Can Kaya, önceki gün Etiler'deydi. Lüks aracına binen ünlü komedyen, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, "Yanımda da kimse yok" diyerek göndermede bulundu.
26.11.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Etiler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki etiler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.