Etil Alkol

Etil Alkol

Son dakika etil alkol haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan etil alkol ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını etil alkol haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Etil Alkol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan etil alkol gelişmeleri de dahil olmak üzere 280 etil alkol haberi bulunmuştur. Tüm etil alkol haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kars’ta yılbaşı öncesi sahte içki operasyonu
Kars’ta yılbaşı öncesi sahte içki operasyonu Kars’ta yılbaşı öncesi düzenlenen operasyonda bir iş yerinde 18 litre sahte içki ele geçirilirken, 10 kişi gözaltına alındı.
28.12.2023 Gündem
Muğla’da 24 saatte 83 litre sahte alkol ele geçirildi
Muğla’da 24 saatte 83 litre sahte alkol ele geçirildi Muğla genelinde jandarma ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda 24 saat içinde toplam 83 litre sahte alkol ele geçirildi.
26.12.2023 Gündem
Tekirdağ'da 'tapuda rüşvet' operasyonunda 4 tutuklama
Tekirdağ'da 'tapuda rüşvet' operasyonunda 4 tutuklama Tekirdağ'ın Muratlı ilçesi Tapu Müdürlüğü'nde 'rüşvet' soruşturması kapsamında gözaltına alınan 8 şüpheliden 4'ü tutuklandı.
22.12.2023 Gündem
Tekirdağ'da tapuda rüşvet operasyonunda 8 şüpheli adliyede
Tekirdağ'da tapuda rüşvet operasyonunda 8 şüpheli adliyede Tekirdağ'ın Muratlı ilçesi Tapu Müdürlüğü'nde 'rüşvet' soruşturması kapsamında gözaltına alınan 4'ü kamu görevlisi 8 şüpheli, adliyeye sevk edildi.
21.12.2023 Gündem
81 ilde eş zaman 'Çengel' Operasyonu: 216 şüpheli gözaltında
81 ilde eş zaman 'Çengel' Operasyonu: 216 şüpheli gözaltında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, alkollü içki kaçakçılığı ve sahteciliğin önlenmesine yönelik 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen "Çengel" Operasyonunda 216 şüpheli şahsın gözaltına alındığını duyurdu.
4.11.2023 Gündem
İzmir'de kaçakçılık operasyonunda çok sayıda gözaltı var
İzmir'de kaçakçılık operasyonunda çok sayıda gözaltı var İzmir genelinde kaçak ürün satışı yapanlara yönelik operasyonlarda 25 kişi gözaltına alındı. Cinsel içerikli ürünlerden içkiye, sigaradan çeşitli tütün mamullerine kadar pek çok kaçak ürüne el koyuldu.
12.10.2023 Gündem
Gaziantep'te sahte alkol operasyonu! Ekipler baskın yaptı
Gaziantep'te sahte alkol operasyonu! Ekipler baskın yaptı Gaziantep'te, 5 iş yeri ile 1 depoya yapılan operasyonlarda 75 litre sahte dökme alkol ile 25 litre etil alkol ele geçirildi. Operasyonda sonucunda 6 şüpheli şahıs gözaltına alındı.
29.07.2023 Gündem
Kendisini evlatlık veren babasını öldürdü! Cezası belli oldu
Kendisini evlatlık veren babasını öldürdü! Cezası belli oldu Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde kendisini evlatlık veren babası Mehmet Fuat Saral'ı (61) para nedeniyle çıkan tartışmada öldüren Mehmet Ali Yılmaz (24), 'haksız tahrik' indirimi ile 20 yıl hapse mahkum edildi.
13.04.2023 Yaşam
İstanbul merkezli 7 ilde sahte alkol operasyonu
İstanbul merkezli 7 ilde sahte alkol operasyonu İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonda, dezenfektan adı altında üretilen ve sahte alkol imalatçılarına pazarlandığı ileri sürülen 14 ton 445 litre alkollü sıvı ele geçirildi. Operasyonda 30 şüphelinin yakalandığı bildirildi.
7.04.2023 Gündem
Adana'da kaçak ve sahte içki operasyonu: 8 gözaltı
Adana'da kaçak ve sahte içki operasyonu: 8 gözaltı Adana'da polisin düzenlediği sahte ve kaçak içki operasyonunda 8 şüpheli gözaltına alındı.
1.04.2023 Gündem
İzmir'de fabrikaya sahte içki operasyonu
İzmir'de fabrikaya sahte içki operasyonu İzmir'in Bornova ilçesinde bir fabrikaya jandarma ekiplerince düzenlenen sahte içki operasyonunda 52 bin litre etil alkol ele geçirildi, işletme sorumlusu hakkında yasal işlem başlatıldı.
31.03.2023 Gündem
Ankara'da 1500 litre etil alkol ele geçirildi
Ankara'da 1500 litre etil alkol ele geçirildi Ankara'da, kaçak içki imalatı yapılan adrese düzenlenen operasyonda 1500 litre etil alkol ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.
3.01.2023 Gündem
81 ile ölüm kargosu! Polis özel mekanizmalı zulaları ele geçirdi
81 ile ölüm kargosu! Polis özel mekanizmalı zulaları ele geçirdi Bursa'da, yılbaşı için 81 ildeki eğlence merkezlerine kargo ile gönderilmek üzere hazırlanan 3 bin litre etil alkol ile 400 şişe sahte içki, düzenlenen operasyonla ele geçirildi. 5 kişinin gözaltına alındığı ve sahte içkilerin özel mekanizmalı zulalarda ele geçirildiği operasyon, polis kamerası ile görüntülendi.
28.12.2022 Yaşam
Pandemide büyük artış yaşandı! Uzak durun
Pandemide büyük artış yaşandı! Uzak durun Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Berna Uluğ, alkol kullanımı yaşının 14'e kadar düştüğünü ve bağımlılığının arttığını, kliniklere yansıyan vakalara göre artışın nedenlerinden birinin pandemi döneminde bireylerin yalnızlaşması olduğunu söyledi.
19.11.2022 Sağlık
Sahte içki nasıl anlaşılır? Sahte içki bandrol sorgulama nasıl yapılır? Alkol zehirlenmesi belirtileri ne?
Sahte içki nasıl anlaşılır? Sahte içki bandrol sorgulama nasıl yapılır? Alkol zehirlenmesi belirtileri ne? Sahte içkiden zehirlenme haberleri gelmeye başladı. Son haber Bursa’dan geldi. Bursa'da sahte içkiden zehirlendikleri şüphesiyle hastaneye kaldırılan 14 kişiden 3’ü hayatını kaybetti. Metil alkolün kullanılmasıyla üretilen sahte içkiler sağlık sorunlarının yanı sıra ölüme bile sebebiyet veriyor. Düşük maliyeti nedeniyle tercih edilen sahte içkiler, bandrollü olanların yaklaşık üçte biri fiyatına satılıyor. Peki, Sahte içki nasıl anlaşılır? Sahte içki bandrol sorgulama nasıl yapılır? Alkol zehirlenmesi nasıl anlaşılır, belirtileri ne? İşte detaylar…
15.11.2022 Gündem
Tekirdağ'da sahte içki operasyonu: 75 litre etil alkol  ele geçirildi
Tekirdağ'da sahte içki operasyonu: 75 litre etil alkol  ele geçirildi Tekirdağ'da jandarma ekipleri sahte içki üretildiği ihbarı üzerine Kapaklı ilçesinde A.S.'nin evinde düzenlediği operasyonda sahte içki üretiminde kullanılan 75  litre etil alkol, 10 litre sahte viski ele geçirdi.
12.11.2022 Gündem
Meslek liseliler çiçekten parfüm üretti, seri üretime geçecek
Meslek liseliler çiçekten parfüm üretti, seri üretime geçecek Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde tarım alanı seralarında yetiştirilen çiçekler, laboratuvar hizmetleri bölümü öğrencilerinin ellerinde parfüme dönüştü. Marka ve patent başvurularını yapan okul yönetimi parfüm çeşitlerinin seri üretimine geçecek.
21.10.2022 Ekonomi
İzmir'de 100 milyon TL'lik kaçakçılık operasyonu
İzmir'de 100 milyon TL'lik kaçakçılık operasyonu İzmir'de, son 2 haftada polis ekiplerince düzenlenen operasyonlarda, piyasa değeri yaklaşık 100 milyon TL olan gümrük kaçağı ürünler ele geçirildi.
8.07.2022 Yaşam
İzmir'de 100 milyon TL'lik kaçakçılık operasyonu
İzmir'de 100 milyon TL'lik kaçakçılık operasyonu İzmir'de, son 2 haftada polis ekiplerince düzenlenen operasyonlarda, piyasa değeri yaklaşık 100 milyon TL olan gümrük kaçağı ürünler ele geçirildi.
8.07.2022 Gündem
Kaçak içki ve cinsel içerkli ürün ele geçirildi
Kaçak içki ve cinsel içerkli ürün ele geçirildi Samsun'da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin bir araç ile bir depoya düzenledikleri operasyonda kaçak içki ve cinsel içerikli ürünler ele geçirildi.
10.05.2022 Yaşam
Avcılar'da sahte alkol operasyonu
Avcılar'da sahte alkol operasyonu İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Avcılar'da bir eve düzenlediği operasyonda 4 bin litre sahte alkol ele geçirdi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.
2.04.2022 Yaşam
Adana’da sahte içki operasyonu; 3 gözaltı
Adana’da sahte içki operasyonu; 3 gözaltı Adana’da polisin düzenlediği operasyonda 573 litre sahte içki, 445 litre etil alkol ve 61 şişe içki kiti ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı.
11.02.2022 Yaşam
El dezenfektanları alerjik maddeler içerir mi?
El dezenfektanları alerjik maddeler içerir mi? Covid-19 pandemisiyle beraber hayatımızda daha çok yer tutmaya başlayan el dezenfektanları alerjik reaksiyonlara neden olabiliyor. Türkiye Ulusal Alerji ve Klinik İmmünoloji Derneği (AİD) 2. Başkanı Prof. Dr. Füsun Kalpaklıoğlu “Dezenfektanların doğal etiketli çeşitlerinde bile içerdikleri koku ve botanik özlerle tahrişe yol açarak alerji riskini arttırabileceği için kokusuz ürünler tercih edilmeli” dedi.
6.02.2022 Sağlık
Denizli'de 1748 litre etil alkol ele geçirildi
Denizli'de 1748 litre etil alkol ele geçirildi Denizli'de, sahte alkol yapımında kullanılan 1748 litre etil alkol ele geçirilirken, gözaltına alınan 1 şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
18.01.2022 Yaşam
Mersin'de 106 litre sahte içki ele geçirildi
Mersin'de 106 litre sahte içki ele geçirildi Mersin’de yıl başı nedeniyle çalışmalarını yoğunlaştıran jandarma ekiplerinin çok sayıda adrese yaptığı baskında 106 litre sahte içki ele geçirildi, 5 şüpheli gözaltına alındı.
31.12.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Etil Alkol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki etil alkol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.