Eski Aşkı

Eski Aşkı

Son dakika eski aşkı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eski aşkı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eski aşkı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eski Aşkı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eski aşkı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.335 eski aşkı haberi bulunmuştur. Tüm eski aşkı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'nin eski aşkı tekrar alevlendi! Inter'in istediği bonservis bedeli belli oldu
Fenerbahçe'nin eski aşkı tekrar alevlendi! Inter'in istediği bonservis bedeli belli oldu Trendyol Süepr Lig'deki 9 yıllık şampiyonluk hasretini sona erdirmek isteyen Fenerbahçe, puan cetvelinde 2. sırada yer alıyor. Yaz transfer dönemi çalışmalarına erken başlayan sarı-lacivertliler daha önce de renklerine bağlamak istediği dünyaca ünlü golcüye tekrar talip olurken Inter'in istediği bonservis bedeli belli oldu.
7.04.2024 Şampiy10
Melisa Döngel Sefo'dan sonra eski aşkı Sergen Yalçın'a mı döndü?
Melisa Döngel Sefo'dan sonra eski aşkı Sergen Yalçın'a mı döndü? 'Sen Çal Kapımı', 'Aşk Mantık İntikam' ve 'Aşk Taktikleri' gibi yapımlarda yer alan Melisa Döngel,kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da adından sıkça söz ettiriyor. Güzel oyuncunun, eski sevgilisi Sergen Yalçın'a geri döndüğü konuşuluyor.
28.03.2024 Magazin
Şeyma Subaşı ile ilgili Tuvana Türkay'ın eski aşkı  İzzet Antebi'den ilk açıklama
Şeyma Subaşı ile ilgili Tuvana Türkay'ın eski aşkı İzzet Antebi'den ilk açıklama Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evliliği kısa süren Şeyma Subaşı'nın Tuvana Türkay'ın eski aşkı İzzet Antebi ile yakınlaştığı iddia edilmişti. İş insanı bu iddialar sonrası isyan etti.
20.11.2023 Magazin
Canlı yayın açan Serdar Ortaç az kalsın evini yakıyordu!
Canlı yayın açan Serdar Ortaç az kalsın evini yakıyordu! Uzun yıllardır Multipl Skleroz (MS) hastalığı ile mücadele eden şarkıcı Serdar Ortaç, sosyal medya hesabından canlı yayın yaptığı sırada, takipçisinin uyarısıyla açık unuttuğunu fark etti.
14.07.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz'in eski aşkı Furkan andıç ve yeni aşkı Mert Yazıcıoğlu aynı karede!
Dilan Çiçek Deniz'in eski aşkı Furkan andıç ve yeni aşkı Mert Yazıcıoğlu aynı karede! Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson ile ayrıldıktan sonra meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile aşk yaşamaya başlamıştı. Mert Yazıcıoğlu da Afra Saraçoğlu ile 4 yıllık ilişkisini noktalamıştı. Oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in bir süredir aşk yaşadığı Mert Yazıcıoğlu ile eski sevgilisi Furkan Andıç, Bodrum'da bir partide bir araya geldi. Partiden paylaşılan fotoğraf sosyal medyada gündem oldu.
14.07.2023 Magazin
Aslı Turanlı'dan Burak Çelik cevabı! 'Herkes mutlu'
Aslı Turanlı'dan Burak Çelik cevabı! 'Herkes mutlu' Etiler'de yeni aldığı lüks aracından inerken objektiflere yansıyan oyuncu ve sunucu Aslı Turanlı, meslektaşı Burak Çelik ile biten ilişkisi hakkında konuştu.
26.06.2023 Magazin
Mert Yazıcıoğlu'ndan yeni hamle! Afra Saraçoğlu'nun ardından sonra onu da sildi
Mert Yazıcıoğlu'ndan yeni hamle! Afra Saraçoğlu'nun ardından sonra onu da sildi Afra Saraçoğlu ile dört yıllık ilişkisi biten Mert Yazıcıoğlu, son dönemde özel hayatıyla magazin gündeminden düşmüyor. Ünlü oyuncudan, eski aşkı Saraçoğlu ile başrolü paylaşan ve arkadaş oldukları bilinen Mert Ramazan Demir'e yönelik dikkat çeken bir hamle geldi.
15.04.2023 Magazin
Eski sevgilisiyle pişti olunca bakın ne yaptı!
Eski sevgilisiyle pişti olunca bakın ne yaptı! Zuhal Olcay ve Mazlum Çimen dört yıllık ilişkilerini Mart 2020'de bitirmişti. Çimen, ayrılığın ardından "Kırgınlık yok ama hüzün var. Zuhal’e kırılmak gibi bir lüksüm olamaz" demişti. SİYAD ödül töreninde eski aşkı ile karşı karşıya gelmemek için önce yerini değiştiren ünlü müzisyen, daha sonra çareyi sarışın sevgilisi ile salonu erken terk etmekte buldu. Muhabirlerin ısrarlı Zuhal Olcay soruları ise Mazlum Çimen'in tepkisini çekti.
6.04.2023 Magazin
Zayn Malik’in eski aşkı Perrie Edwards’in itirafı olay oldu! Kurtulmak için asitle peeling yaptırmak istedim
Zayn Malik’in eski aşkı Perrie Edwards’in itirafı olay oldu! Kurtulmak için asitle peeling yaptırmak istedim Bir dönem Zayn Malik ile yaşadığı ilişkiyle magazin gündeminden düşmeyen İngiliz şarkıcı Perrie Edwards, son olarak özgüven problemleriyle ilgili yaptığı açıklamalarla adından söz ettirdi. Son röportajında okulda zorbalığa uğradığını anlatan Edwards, asitle peeling yaptırarak nefret ettiği çillerinden kurtulmak istediğini paylaştı.
1.04.2023 Magazin
Yasmin Erbil aşk pozunu paylaştı!
Yasmin Erbil aşk pozunu paylaştı! Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar’ın evliliğinden dünyaya gelen Yasmin Erbil, bir süredir birlikte olduğu Survivor yarışmasıyla tanınan Yiğit Poyraz’la aşk pozunu sosyal medya hesabında yayınladı.
7.03.2023 Magazin
Can Yaman’ın eski aşkı Diletta Leotta'dan müjdeli haber!
Can Yaman’ın eski aşkı Diletta Leotta'dan müjdeli haber! Yakışıklılığıyla İtalya’yı kasıp kavuran oyuncu Can Yaman, İtalyan spiker Diletta Leotta ile ilişkisiyle aylarca gündemden düşmemişti. İtalyanların “rüya çift” olarak adlandırdığı ikili, bir süre sonra ayrı yollara gitmiş, Diletta gönlünü eski BJK’li kaleci Loris Karius'a kaptırmıştı. Diletta'dan müjdeli haber geldi.
6.03.2023 Magazin
Ünlü şarkıcıyı 14'ten fazla kadınla aldatmış! Eski aşkına şarkı yazan rekorları altüst ediyor
Ünlü şarkıcıyı 14'ten fazla kadınla aldatmış! Eski aşkına şarkı yazan rekorları altüst ediyor Son zamanlarda Shakira’nın kendisini aldatan aşkı Gerard Pique için yazdığı şarkıyı ve ondan bu yolla aldığı intikamı konuşuyor. Şarkısında Gerard Pique’ye, ona tercih ettiği genç kadınla ilgili olarak seslenen Shakira bu yaptığıyla kimi kesimler tarafından eleştirilse de bir anda büyük bir hit haline gelen şarkı ona milyonlar kazandırmaya çoktan başladı bile.
22.01.2023 Magazin
Afra Saraçoğlu dekolteli pozunu paylaştı! Yorumlardan kurtulamadı
Afra Saraçoğlu dekolteli pozunu paylaştı! Yorumlardan kurtulamadı Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu'nun ayrılığı hayranlarını şoke etti. Uzun süredir birlikte olan çift dost kalarak ayrıldığını duyurdu. Güzel oyuncu yılbaşı gecesi dekolteli pozunu paylaşınca ise eski aşkıyla ilgili yorumlardan kurtulamadı.
20.02.2023 Magazin
Mert Ramazan Demir'in eski aşkı da ünlü çıktı!
Mert Ramazan Demir'in eski aşkı da ünlü çıktı! Yalı Çapkını dizisinde Afra Saraçoğlu ile başrolü paylaşan Mert Ramazan Demir özel hayatıyla da merak ediliyor. Ünlü oyuncunun eski sevgilisi gündeme geldi. Demir'in eski sevgilisi de ünlü çıktı.
25.12.2022 Magazin
Sitare Akbaş'tan eski sevgilisi Murat Dalkılıç'a gönderme!
Sitare Akbaş'tan eski sevgilisi Murat Dalkılıç'a gönderme! Sitare Akbaş ile yeni bir aşka yelken açan ve her fırsatta ilişkilerinin çok iyi gittiğini söyleyen Murat Dalkılıç'ın, ilişkisini sessiz sedasız noktaladığı ortaya çıkmıştı. Ünlü popçu, sonrasında Çağla Boz ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Yaşananların ardından Sitare Akbaş, geçtiğimiz akşam katıldığı bir etkinlikte gazetecilerle bir araya geldi. 2022 yılını değerlendiren güzel oyuncu, eski sevgilisine göndermede bulundu.
18.12.2022 Magazin
Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü ayrıldı! 5 yıllık aşk bitti
Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü ayrıldı! 5 yıllık aşk bitti Oyuncu Hazar Ergüçlü ile yönetmen Onur Ünlü’nün 5 yıllık aşkı bitti. İkilinin ilişkisinin fikir ayrılıkları yüzünden bittiği konuşuluyor.
13.12.2022 Magazin
Cem Yılmaz'a nafaka şoku!
Cem Yılmaz'a nafaka şoku! Cem Yılmaz'ın eski eşi Ahu Yağtu'ya ödediği 10 bin dolarlık nafakanın azaltılıp Türk lirası olarak ödenmesi talebi kısmen kabul edilerek 70 bin Türk lirasına düşürüldüğü mahkeme kararını istinaf mahkemesi reddetti. İstinaf mahkemesi 70 bin Türk lirası olarak kabul edilen kararı bozarak, 10 bin dolar nafaka ödemesine hükmetti.
29.11.2022 Magazin
Cem Yılmaz eski aşkı Serenay Sarıkaya'yla yakınlaştı: Hayatım!
Cem Yılmaz eski aşkı Serenay Sarıkaya'yla yakınlaştı: Hayatım! Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya ile ayrılığının ardından kendisinden 21 yaş küçük Rüya Demirbulut ile kısa bir birliktelik yaşamıştı. Yılmaz şimdilerde ise Seda Akman ile anılıyor. Ancak Yılmaz'ın son olarak eski aşkıyla yakınlaşması gündem oldu.
24.11.2022 Magazin
Yasemin Özilhan'a Kerem Bürsin-Hande Erçel sorusu!
Yasemin Özilhan'a Kerem Bürsin-Hande Erçel sorusu! Oyuncu Yasemin Özilhan, önceki gün Etiler'deydi. Sosyetik güzel, yakın arkadaşı Kerem Bürsin'in, Hande Erçel'den ayrıldıktan sonra eski sevgilisini Instagram'dan takipten çıkması konusunu geçiştirmeye çalıştı. Özilhan, basın mensuplarının konu hakkında ısrarlı soruları üzerine hande Erçel hakkında açıklama yaptı.
24.11.2022 Magazin
Dilan Çiçek Deniz'in eski aşkı Thor fena yakalandı!
Dilan Çiçek Deniz'in eski aşkı Thor fena yakalandı! Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz nişanlısı Thor Saevarsson'un kıskançlık krizlerine dayanamayınca nişan atmıştı. Birbirlerini silen eski aşıklardan Thor oyuncu Deniz'i çabuk unuttu. İzlandalı yönetmenin, bir kadını dudağından öpmeye çalıştığı anlar objektiflere yansıdı.
21.11.2022 Magazin
Hande Erçel isyan etti: Beni hayal dünyanızın içine çekmeyin!
Hande Erçel isyan etti: Beni hayal dünyanızın içine çekmeyin! Sen Çal Kapımı dizisinde aşk yaşayıp ayrılan Kerem Bürsin ile Hande Erçel, geçtiğimiz haftalarda Kavacık'ta bir kafede buluşmuştu. İkilinin barıştıkları iddiaları medyada yer almaya başlamıştı. Bürsin, barışma söylentilerini yalanlamamasıyla dikkat çekerken, Erçel ise hayatında kimsenin olmadığını söylemişti. Güzel oyuncu, medyaya yansıyan haberlerin ardından sosyal medya hesabından paylaştığı bir yazıyla hakkında çıkan aşk dedikodularına isyan etti.
15.11.2022 Magazin
Yağmur Tanrısevsin eski aşkı Kerem Bürsin'e destek verdi!
Yağmur Tanrısevsin eski aşkı Kerem Bürsin'e destek verdi! Geçtiğimiz aylarda eski aşkı Kerem Bürsin ile tekrar bir araya geldiği düşünülen ancak bu iddiaları yalanlayan oyuncu Yağmur Tanrısevsin, önceki gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, eski sevgilisinin "Piyasada toksik erkek oyuncular var" açıklamasının hatırlatılması üzerine Bürsin'e destek verdi.
9.11.2022 Magazin
Yasemin Allen eski aşkı Armağan Oğuz ile görüntülendi!
Yasemin Allen eski aşkı Armağan Oğuz ile görüntülendi! Kendisi gibi oyuncu Tolga Güleç’ten yaklaşık 40 gün önce ayrılan Yasemin Allen, birkaç gün önce sessizliğini bozmuş ve biten ilişkisiyle alakalı konuşmuştu. "Bazen inceldiği yerden kopması daha iyi oluyor" diyen güzel oyuncu, önceki gün üç yıl önce ilişkisini noktaladığı Armağan Oğuz ile Nişantaşı'ndaydı. İkili, bir apartmana girerken objektiflere yansıdı.
24.10.2022 Magazin
İnanılmaz transfer sürprizi! 17 yıl sonra eski aşkı Galatasaray'a geri dönüyor
İnanılmaz transfer sürprizi! 17 yıl sonra eski aşkı Galatasaray'a geri dönüyor 8+3 kuralı sebebiyle yerli oyuncu konusunda oldukça sıkıntı yaşayan ve ocak ayında bazı futbolcularla masaya oturmaya hazırlanan Galatasaray'ın 32 yaşındaki milli kanadı renklerine bağlayacağı öğrenildi. Sarı Kırmızılı kulübün alt yapısından yetişen tecrübeli ismin 17 yıl sonra yeniden Florya'ya döneceği bildirilirken, Okan Buruk'un bu transfere onay verdiği belirtildi.
15.10.2022 Galatasaray
Oyuncu Berk Atan, eski aşkı Selin Yağcıoğlu ile barıştı!
Oyuncu Berk Atan, eski aşkı Selin Yağcıoğlu ile barıştı! 'Gönül Dağı' dizisindeki rolüyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan yakışıklı oyuncu Berk Atan, bir dargın bir barışık olduğu eski sevgilisi Selin Yağcıoğlu ile bir kez daha barıştı. İkili, dün akşam gittikleri konserde görüntülendi.
2.10.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Eski Aşkı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eski aşkı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.