Eşbaşkanlık

Eşbaşkanlık

Son dakika eşbaşkanlık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eşbaşkanlık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eşbaşkanlık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eşbaşkanlık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eşbaşkanlık gelişmeleri de dahil olmak üzere 115 eşbaşkanlık haberi bulunmuştur. Tüm eşbaşkanlık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Venezuela’da
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Venezuela’da Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Latin Amerika turunun son durağı Venezuela’ya geldi.
28.04.2022 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu, yarın Kazakistan'a gidecek
Bakan Çavuşoğlu, yarın Kazakistan'a gidecek Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, resmi ziyarette bulunmak üzere yarın Kazakistan'a gidecek.
23.02.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Göç artık tersine dönmüş durumda
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Göç artık tersine dönmüş durumda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İlim Yayma Cemiyeti Ödül Töreni’nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Eskiden yurt dışına giden bilim ve araştırma insanlarımızın göçü, artık tersine dönmüş durumdadır.' dedi.
22.12.2019 Siyaset
MHP lideri Bahçeli'den 3 belediye başkanının görevden alınmasıyla ilgili açıklama!
MHP lideri Bahçeli'den 3 belediye başkanının görevden alınmasıyla ilgili açıklama! Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Terörle Mücadele Kapsamında Diyarbakır-Mardin-Van Büyükşehir Belediye Başkanlıklarına Kayyum Atanması” hakkında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "PKK’nın dayatmasıyla aday gösterilip hitamında seçtirilen belediye başkanlarının görevlerinden uzaklaştırılmaları bazı mahfillerde ve malum isimlerde rahatsızlık uyandırmıştır. CHP hemen öne çıkıp PKK’ya siper olmuş, Kandil’in önüne yatmıştır" dedi.
21.08.2019 Siyaset
3 kente kayyum! AK Parti'den ilk açıklama
3 kente kayyum! AK Parti'den ilk açıklama AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Diyarbakır, Mardin ve Van büyükşehir belediye başkanlıklarındaki görevlendirmelere ilişkin, "İlk tepkinin HDP'den değil de bayrağındaki oklarda devletçilik, milliyetçilik ve halkçılık olan CHP'den gelmesi, her zaman söylediğimiz gibi Atatürk'ün partisi CHP'nin, bugün HDP'nin bir taklidi haline geldiğini bir kez daha ortaya koymuştur." dedi.
19.08.2019 Siyaset
Kılıçdaroğlu'nun yakın korumaları hakkında soruşturma başlatıldı
Kılıçdaroğlu'nun yakın korumaları hakkında soruşturma başlatıldı İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı, Çubuk’ta CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na düzenlenen saldırıya ilişkin, “Törenin yapıldığı alanda Kılıçdaroğlu’nun yakın korumalarının koruma görevinin gerektirdiği usul ve tekniğe uygun davranmadıkları kanaatindeyiz. Olayın geneli hakkında yürütülen bir soruşturma var. Korumaların durumu da soruşturma kapsamında. Soruşturma sonucunda gereken neyse o yapılacaktır” dedi.
3.05.2019 Gündem
ABD'den yeni skandal! PKK ile sözde parti kurdu
ABD'den yeni skandal! PKK ile sözde parti kurdu Suriye'nin kuzeyinde terör örgütü YPG/PKK işgalindeki alanda Suriye'nin Geleceği adlı bir sözde parti kuruldu. Yeni oluşumu ABD'li yetkililer son aylarda yoğunlaşan ziyaretleriyle şekillendirdi. Parti projesi, Suriye'de YPG/PKK ile Arapları yakınlaştırmak ve örgütü Esed rejimi ile müzakere masasına taşıyabilmek olacak.
28.03.2018 Dünya
HDP eski Eşbaşkanı Serpil Kemalbay gözaltına alındı
HDP eski Eşbaşkanı Serpil Kemalbay gözaltına alındı Eski HDP Eşbaşkanı Serpil Kemalbay Ankara'da gözaltına alındı.
13.02.2018 Siyaset
CHP'den bomba iddia! İstifa etmeden önce...
CHP'den bomba iddia! İstifa etmeden önce... CHP'de cumartesi gelen istifa sonrası kulisler hareketlendi. Böke’nin ABD’nin Ankara Büyükelçisi ile görüştüğü iddia ediliyor. Ayrıca eşbaşkanlık sistemini hayata geçirmek istedikleri belirtiliyor.
8.05.2017 Siyaset
‘Çöküntü o gün başladı’
‘Çöküntü o gün başladı’ Sarı-Kırmızılı kulübün eski başkanı Duygun Yarsuvat, Galatasaray’daki çöküşün Hamza Hamzaoğlu’nun gidişiyle başladığını öne sürdü.
31.03.2017 Galatasaray
Figen Yüksekdağ kimdir?
Figen Yüksekdağ kimdir? Gece yarısı operasyonu ile gözaltına alındıktan sonra bu akşam saatlerinde tutuklandığı belirtilen Figen Yüksekdağ hakkında merak edilen soruların yanıtlarını derledik. Halkların Demokratik Partisi eşbaşkanlık görevini yürüten Figen Yüksekdağ kimdir? İşte Figen Yüksekdağ'ın siyasi kariyeri...
29.09.2021 Gündem
Çavuşoğlu, Irak Meclisi'nin Başika kararını değerlendirdi
Çavuşoğlu, Irak Meclisi'nin Başika kararını değerlendirdi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak ile Başika krizi hakkında açıklamada bulundu
29.09.2021 Gündem
‘28 sayfa’ krizinde son perde
‘28 sayfa’ krizinde son perde 11 Eylül saldırılarıyla ilgili raporda S.Arabistan rolünü ortaya koyduğu iddia edilen 28 sayfa Bush tarafından sansür edilmişti. Mahkeme ‘açıklayın’ kararı verdi. Suudiler tehdit etti. CIA Başkanı, ‘O bilgiler hatalı’ diyerek Riyad’ı korudu.
2.05.2016 Dünya
Başbakan Davutoğlu, Finlandiya’ya gidecek
Başbakan Davutoğlu, Finlandiya’ya gidecek BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu, Finlandiya Başbakanı Juha Sipila’nın daveti üzerine 6 Nisan’da Finlandiya’yı ziyaret edecek.
29.09.2021 Gündem
‘YPG terörü Fırat’ın batısına geçmiştir’
‘YPG terörü Fırat’ın batısına geçmiştir’ MHP’nin Kızılcahamam kampının ardından konuşan Bahçeli, YPG’nin Fırat’ın batısına geçtiğini söyleyerek hükümeti eleştirirken, olağanüstü kongre isteyen muhaliflere karşı da kesin konuştu, “Tarih 2018” dedi
29.09.2021 Gündem
CHP'de 'eşbaşkanlık' önerisi genel merkeze gidiyor!
CHP'de 'eşbaşkanlık' önerisi genel merkeze gidiyor! CHP İstanbul İl Başkanlığı'nın 5 ay süren 'Yeni Örgütlenme Anlayışı' başlıklı çalıştaydan 'eşbaşkanlık' önerisi çıktı. Hazırlanan rapora giren öneri, CHP'nin 35. İstanbul İl Kongresi'nde oy birliği ile kabul edildi. Şimdi Genel Merkez'e sunulacak.
29.09.2021 Gündem
Demirtaş: HDP'de Erdoğan sevdalıları var
Demirtaş: HDP'de Erdoğan sevdalıları var HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, “Seni başkan yaptırmayacağız” sloganını eleştiren bazı eski HDP milletvekilleri için “Erdoğan sevdalısı, Erdoğan seviciler” sözlerini kullandı...
29.09.2021 Gündem
Korkulan oldu! AP’de aşırı sağcı grup kuruldu
Korkulan oldu! AP’de aşırı sağcı grup kuruldu Avrupa'nın yedi ülkesinden aşırı sağcı parlamenterler Avrupa Parlamentosu'nda grup kurdu. 'Uluslar ve Özgürlükler Avrupası', Türkiye'nin üyeliği gibi AB'nin kendisine de karşı çıkıyor.
17.06.2015 Dünya
Uluslararası çevrelerin talimatı
Uluslararası çevrelerin talimatı Başbakan Ahmet Davutoğlu, seçim kampanyaları kapsamında Bingöl’de miting yaptı...
29.09.2021 Gündem
İşte HDP'nin seçim beyannamesi
İşte HDP'nin seçim beyannamesi Halkların Demokratik Partisi (HDP) 12 temel başlıktan oluşan seçim beyannamesini bugün açıkladı..
29.09.2021 Gündem
Süryani derneği kapatıldı
Süryani derneği kapatıldı Midyat’ta Anadolu Arap Birliği Hareketi Derneği’nin kapatılmasının ardından Midyat Kaymakamlığı tarafından dernek tüzüğünde yer alan ’Eşbaşkanlık’ ile dernek isminde kullanılan ’birlik’ kavramının kanuna aykırı olduğu gerekçesiyle hakkında suç duyurusunda bulunulan Mardin Süryani Birliği Derneği, mahkeme kararıyla kapatıldı...
29.09.2021 Gündem
21 ülke IŞİD'le mücadele için toplandı
21 ülke IŞİD'le mücadele için toplandı İngiltere, IŞİD ile küresel mücadelenin konu alındığı uluslararası bir toplantıya ev sahipliği yapıyor. Toplantıda, Türkiye'yi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu temsil ediyor.
22.01.2015 Dünya
Kürtler arasında 'Şengal'de kanton' gerginliği
Kürtler arasında 'Şengal'de kanton' gerginliği Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani'nin liderliğindeki Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) ile KCK (Kürdistan Topluluklar Birliği) arasında Şengal üzerinden gerilim yaşanıyor...
19.01.2015 Dünya
Bayık özür diledi!
Bayık özür diledi! KCK Yürütme Konseyi Eş Başkanı Cemil Bayık, tahammül sınırlarının sonuna geldikleri için müzakere taslağı sunduklarını belirterek, "Müzakerelere oturulmazsa ya darbe gelişir ya da iç savaş" diye konuştu...
29.09.2021 Gündem
Belediyeler ana dilde eğitim yapacak
Belediyeler ana dilde eğitim yapacak Diyarbakır'da geçen hafta sonu iki gün süren olağan genel kurulunu gerçekleştiren Demokratik Toplum Kongresi (DTK), aldığı kararla bütün belediyelerin ana dilde eğitim yapması, kreş ve ana okulları açmalarını kararlaştırdı. DTK Genel Kurulu, DTK sözleşmlesinde yer alan ve 'paralel yargı' olarak algılandığı için eleştirilen adalet divanının da kaldırılmasını kararlaştırdı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Eşbaşkanlık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eşbaşkanlık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.