Ertuğrul Gazi

Ertuğrul Gazi

Son dakika Ertuğrul Gazi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ertuğrul Gazi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ertuğrul Gazi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ertuğrul Gazi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ertuğrul gazi gelişmeleri de dahil olmak üzere 434 ertuğrul gazi haberi bulunmuştur. Tüm ertuğrul gazi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ekrem İmamoğlu'ndan CHP ilçe başkanına tepki
Ekrem İmamoğlu'ndan CHP ilçe başkanına tepki İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultangazi'deki törene katılımın azlığından şikayet etti, CHP Sultangazi İlçe Başkanı Kemal Avseren'e, "Sen kendi üyene burada büyükşehir belediyesinin temelini duyurmuyorsan, rezillik" diyerek tepki gösterdi.
27.09.2023 Gündem
'Ankara Savaşı' tartışması! Profesörler haritayı alıp araziye çıktı
'Ankara Savaşı' tartışması! Profesörler haritayı alıp araziye çıktı Ankara Savaşı’nın Haymana’nın Culuk Mahallesi'nde yaşandığı tezini sunan Çankırı Karatekin Üniversitesi’nden Prof. Dr. Osman Gümüşçü ve Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nden Doç. Dr. İlker Yiğit, Haymana Belediyesi’nin desteğiyle bölgede saha çalışmalarına girişti.
10.07.2023 Gündem
Bahçeli'den 'İstanbul'un fethi' mesajı
Bahçeli'den 'İstanbul'un fethi' mesajı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "İstanbul'un alınmasından 570 yıl sonra yeni bir Türk Yüzyılının ilk adımı da fetih ruhuyla atılmıştır. Türk milleti sinesinden Fatihler çıkaran, bunun yanı sıra fetih şuurunu canlı tutan dünya üzerindeki nadir milletlerden birisidir" dedi.
29.05.2023 Gündem
AK Parti, CHP ve İYİ Parti Trabzon’daki milletvekili sayısını korudu
AK Parti, CHP ve İYİ Parti Trabzon’daki milletvekili sayısını korudu 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan 27. dönem milletvekilliği seçimleri ile Doğu Karadeniz Bölgesi’ndeki Artvin, Giresun, Gümüşhane, Trabzon ve Rize illerindeki toplam 17 Milletvekili mecliste söz sahibi oldu.
15.05.2023 Gündem
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Depremde yüzme havuzu beşik gibi sallandı, sular taştı! O anlar kamerada
Depremde yüzme havuzu beşik gibi sallandı, sular taştı! O anlar kamerada Kahramanmaraş merkezli depremin vurduğu Gaziantep’te sarsıntının şiddeti, belediyenin yüzme havuzunun güvenlik kamerası görüntülerine de yansıdı. Depremde, beşik gibi sallanan havuzdaki suyun dışarı taştığı görüldü.
15.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bilecik paylaşımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bilecik paylaşımı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bilecik'te bugün katılacağı açılış törenleri öncesinde, "Ertuğrul Gazi'nin, Hayme Ana'nın, Şeyh Edebali'nin, Osman Gazi'nin emaneti Bilecik Türkiye Yüzyılı'na hazır" paylaşımında bulundu.
27.01.2023 Gündem
MEB görevden aldı! Müdürden öğrencilere iğrenç istismar
MEB görevden aldı! Müdürden öğrencilere iğrenç istismar Eskişehir'de müdürü olduğu ortaokulda 11 kız öğrencisine cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklanan Mustafa Kartaler (46) hakkında, çocukların cinsel istismarı, cinsel taciz ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından 69 yıldan 149 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. İddanamede sanığın suçlamaları kabul etmediği, "Kesinlikle hiçbir öğrencime kötü niyetle bakmadım. Ben bütün öğrencilerime ‘aç mısınız yemek ısmarlayayım mı?’ şeklinde söylemlerde bulunurum. Bunda kötü niyetim yoktur" dediği de yer aldı.
20.09.2022 Yaşam
160 milyon dolarlık yatırımın temeli atıldı
160 milyon dolarlık yatırımın temeli atıldı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bilecik'in Osmaneli ilçesinde 160 milyon dolara inşa edilecek fabrikanın temel atma törenine katıldı.
10.09.2022 Ekonomi
Adalet Bakanı Bozdağ: Türk milleti vicdan terazisinde tartacak, bir kez daha mahkum edecektir
Adalet Bakanı Bozdağ: Türk milleti vicdan terazisinde tartacak, bir kez daha mahkum edecektir Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yıl dönümü etkinliklerinde kullandığı ifadeleri eleştirerek, “Türk milleti memleketini işgal edenleri kötüleyecek bir cümle kuramayanlarla ecdadını kötüleyen nice cümleler kuranları vicdan terazisinde tartacak, bir kez daha mahkum edecektir” dedi.
10.09.2022 Siyaset
MHP lideri Bahçeli'den Tunç Soyer'e sert tepki: Tedavisi imkansız devşirme hastalığıdır
MHP lideri Bahçeli'den Tunç Soyer'e sert tepki: Tedavisi imkansız devşirme hastalığıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir'in kurtuluşunun 100. yıldönümü dolayısıyla yaptığı konuşmaya sert tepki gösterdi. Bahçeli: "Vatan topraklarına kanlı çizmeleriyle basan müstevlilere tek kelime edemeyen bugünün işbirlikçi siyasetçilerinin 9 Eylül 1922 tarihinin 100’üncü yıl dönümünde tarihimizi düşman gözüyle yorumlaması iflah olmaz bir cahillik, tedavisi imkansız devşirme hastalığıdır." dedi.
10.09.2022 Siyaset
Ailesiyle evine giderken köpeklerin saldırısına uğradı
Ailesiyle evine giderken köpeklerin saldırısına uğradı Adana’da motosikletiyle ailesiyle birlikte evine dönen Erhan Yurdunmalı, sahipsiz köpeklerin saldırısına uğradı. Saldırıda baldırından ısırılan Yurdunmalı,” Köpekler zarar görmeden toplatılsın” dedi.
21.08.2022 Yaşam
Doğal gaz krizi Avrupa'yı vuracak! Türkiye'nin depolar dolu
Doğal gaz krizi Avrupa'yı vuracak! Türkiye'nin depolar dolu Doğal gaz ile ilgili flaş açıklama. Avrupa Rusya ile yaşanan enerji krizi sebebiyle bugüne kadar görülmemiş tasarruf tedbirlerine gidiyor. Almanya’da Zafer Takı gibi kamu kurumlarının ışıkları kapanırken, sıcak su kullanımının azaltılması gündemde. Fransa’da maçların gece oynanması tartışılıyor. Hırvatistan toplu taşımayı teşvik ederken, İngiltere’de kışın ‘evcil hayvanlarınıza sarılın’ kamu spotları yayınlanıyor. Türkiye ise kışa gaz depoları tam kapasite giriyor.
30.07.2022 Ekonomi
Yerli doğal gaz ile ilgili son dakika gelişmesi! Güzel haber geldi, kapasite artışı...
Yerli doğal gaz ile ilgili son dakika gelişmesi! Güzel haber geldi, kapasite artışı... Doğal gaz kullanımı ile ilgili flaş açıklama! Kış ayları işaret edildi. Avrupa enerji arzı sebebiyle zor bir kış geçirmeye hazırlanırken, Türkiye ise gerçekleştirdiği yatırımlarla bu kışı rahat atlatacak. Tuz Gölü’nde depolama işlemleri sürerken, Silivri’deki doğalgaz tesisinin de kapasitesi artırılıyor. Elimizdeki doğalgazın yüzde 20’sini depolayabileceğiz.
15.07.2022 Ekonomi
Engin Altan Düzyatan oyunculuğu bıraktı mı? Açıkladı...
Engin Altan Düzyatan oyunculuğu bıraktı mı? Açıkladı... 'Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı' dizisinden ayrılan Engin Altan Düzyatan, önceki gün İstanbul Havalimanı’nda elinde koltuk değnekleriyle görüntülendi. Yürümekte güçlük çeken ünlü oyuncu, sağlık durumu hakkında bilgi verirken, "Oyunculuğu bıraktı" şeklindeki iddialara da açıklık getirdi.
22.05.2022 Magazin
Engin Altan Düzyatan diziden neden ayrıldı, Barbaroslar’da Oruç reis öldü mü? Gerçekte Oruç Reis nasıl ve neden öldü?
Engin Altan Düzyatan diziden neden ayrıldı, Barbaroslar’da Oruç reis öldü mü? Gerçekte Oruç Reis nasıl ve neden öldü? Engin Altan Düzyatan Barbaroslar dizisinden ayrıldı mı, Oruç Reis Engin Altan Düzyatan neden ayrıldı? TRT 1 ekranlarında yayınlanan Barbaroslar Oruç Reis ile ilgili aramalar arttı. Oruç Reis karakterine hayat veren Engin Altan Düzyatan'ın akıbeti merak ediliyor. Isabel'i canlandıran Pelin Akil ve Meryem'i canlandıran Cemre Gümeli'nin diziye geçen hafta veda etmişti. Peki, Barbaroslar’da Oruç reis öldü mü? Gerçekte Oruç Reis nasıl ve neden öldü?
20.05.2022 Televizyon
Doğal gaz ile ilgili son dakika gelişmesi! Türkiye'den peş peşe hamleler! Yeni rezerv ve depolama...
Doğal gaz ile ilgili son dakika gelişmesi! Türkiye'den peş peşe hamleler! Yeni rezerv ve depolama... Doğal gaz keşfi ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Servet değerinde rezerv. Dünyanın 45 yıllık doğal gaz ihtiyacını karşılayacak. Karadeniz'in, dünyanın ihtiyacını 45 yıl boyunca karşılayacak enerji stokuna sahip olduğu belirten AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, bunun daha başlangıç olduğunu söyledi. Öte yandan doğal gaz depolama kapasitesini her geçen yıl hızla artıran Türkiye, son olarak Silivri Yer Altı Doğal Gaz Depolama Tesisi kapasite artırma çalışmaları kapsamında bölgede açılan kuyuların ikisinde gaz yakma testilerini başarıyla tamamladı.
9.05.2022 Ekonomi
Karadeniz gazıyla ilgili flaş gelişme! Bakan resmen duyurdu: Çalışmaya başladı
Karadeniz gazıyla ilgili flaş gelişme! Bakan resmen duyurdu: Çalışmaya başladı Karadeniz gazıyla ilgili flaş açıklama geldi. Bakan resmen duyurdu. Çalışmalar başladı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Karadeniz gazını 2023’e yetiştirmek için ekiplerin büyük bir gayretle sahada çalıştıklarını belirterek, “Yavuz’un göreve başlamasıyla böylece 3 gemimiz de aynı anda Karadeniz’de çalışmaya başladı" dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
22.04.2022 Ekonomi
Müdür 10 kız öğrenciye cinsel istismarda bulundu! İl Milli Eğitim Müdürü görevden alındı! İğrenç olay
Müdür 10 kız öğrenciye cinsel istismarda bulundu! İl Milli Eğitim Müdürü görevden alındı! İğrenç olay Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, 10 kız öğrencisine cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla ortaokul müdürü Mustafa Kartaler’in tutuklanmasının ardından bakanlık kararıyla görevinden alındı. Cırıt'ın yerine, İstanbul'dan Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman’ın atandığı belirtildi.
17.02.2022 Yaşam
Taciz ettiği öğrencilere 'aşkım' deyip, evlerine bırakmayı teklif ediyormuş
Taciz ettiği öğrencilere 'aşkım' deyip, evlerine bırakmayı teklif ediyormuş Eskişehir'de, 10 kız öğrencisine cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklanan okul müdürü Mustafa Kartaler hakkında, geçen ay başlatılan idari soruşturmada; uyarı, kınama ve aylıktan kesme cezaları talep edildiği belirlendi. Kartaler'in, idari soruşturma raporlarına göre, tacizde bulunduğu öğrencilere 'kara gözlüm', 'aşkım' diye hitap edip, yemek yemeyi ve evlerine aracıyla bırakmayı teklif ettiği ortaya çıktı.
16.02.2022 Yaşam
Okul müdürü 'çocuğa karşı cinsel taciz' suçuyla tutuklandı! 'Öğrenciler için tehlikeli'
Okul müdürü 'çocuğa karşı cinsel taciz' suçuyla tutuklandı! 'Öğrenciler için tehlikeli' Eskişehir'de Ertuğrul Gazi İmam Hatip Ortaokulu’nda 10 kız öğrencisine cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan okul müdürü Mustafa Kartaler, çıkarıldığı mahkemece ‘çocuğa karşı cinsel taciz ve cinsel istismar’ suçlarından tutuklandı. Alpu Kaymakamı Kübra Karaalioğlu’nun okul müdürü Kartaler'in sicili hakkında daha önce Eskişehir Valiliği’ne ‘uyarı’ yazısı gönderip, halen okul müdürü olmasının öğrenciler için tehlike arz ettiğini ifade ettiği ortaya çıktı.
15.02.2022 Gündem
'Ertuğrul Gazi' bu kış 1,1 milyar metreküp doğal gaz sağladı
'Ertuğrul Gazi' bu kış 1,1 milyar metreküp doğal gaz sağladı Hatay'ın Dörtyol ilçesinde Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) Terminali'nde bulunan, Türkiye'nin ilk yüzer sıvı doğal gaz (LNG) depolama ve gazlaştırma gemisi (FSRU) 'Ertuğrul Gazi', sadece bu kış sezonunda iletim sistemine toplam 1,1 milyar metreküp doğal gaz sağladı.
3.02.2022 Ekonomi
Kocaeli’de geri dönüşüm fabrikasında yangın
Kocaeli’de geri dönüşüm fabrikasında yangın Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde bulunan geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın panik oluşturdu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen yangın havadan da görüntülendi.
1.02.2022 Gündem
Doğal gaz ile ilgili flaş açıklama! Konutlara yansımayacak
Doğal gaz ile ilgili flaş açıklama! Konutlara yansımayacak Doğal gaz kesintisi olacak mı? 10 gün süre ile doğal gaz akışında kesinti olacağı yönündeki açıklamaların ardından yeni detaylar ortaya çıktı. İran'da doğal gaz iletim hattında meydana gelen arıza nedeniyle 10 gün kısıtlama yapılacağı duyurulmuştu. Ancak doğal gazdaki kısıtlamanın konutlara yansıtılmayacağı bildirildi.
23.01.2022 Ekonomi
Öğretmen 13. kattaki balkonundan düşüp öldü! Eşi sinir krizi geçirdi
Öğretmen 13. kattaki balkonundan düşüp öldü! Eşi sinir krizi geçirdi Antalya’nın Aksu ilçesinde öğrencilerine karne vermek için sabah erken saatlerde kalkan 38 yaşındaki öğretmen, kahvesini içmek için çıktığı 13. kattaki evinin balkonundan iddiaya göre başı dönerek aşağı düştü. Talihsiz öğretmen olay yerinde hayatını kaybederken eşinin cansız bedeni ile karşılan öğretmen eşi sinir krizi geçirdi.
21.01.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ertuğrul Gazi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ertuğrul gazi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.