Ertem Şener

Ertem Şener

Son dakika Ertem Şener haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ertem Şener ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ertem Şener haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ertem Şener

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ertem şener gelişmeleri de dahil olmak üzere 210 ertem şener haberi bulunmuştur. Tüm ertem şener haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor'da 'Anlat Bakalım Özel'e Mustafa Topaloğlu ile Yasin damga vurdu!
Survivor'da 'Anlat Bakalım Özel'e Mustafa Topaloğlu ile Yasin damga vurdu! Survivor All Star formatıyla ekranlara gelen yarışmada birleşme partisi öncesi, 'anlat bakalım özel' oyunu oynandı. Eski yarışmacılarla yapılan bağlantılarda en çok kelimeyi bilen kişi, takımıyla birlikte ödül kazandı. Sonrasında da Acun Medya ile Survivor All Star takımları arasında kıyasıya futbol maçı mücadelesi düzenlendi. İşte Survivor All Star'ın son bölümünde yaşananlar...
28.03.2022 Magazin
Survivor'a Sergen Yalçın damga vurdu! Acun Ilıcalı'yla şov yaptı! Yok böyle gol...
Survivor'a Sergen Yalçın damga vurdu! Acun Ilıcalı'yla şov yaptı! Yok böyle gol... Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra uzun süre ekran karşısında gözükmeyen Sergen Yalçın, futbola Survivor'la geri döndü. Survivor All Star 2022'nin birleşme haftasınde Dominik'e giden Sergen Yalçın, kumda oynanan futbol maçında Acun Ilıcalı'yla aynı takımda forma giydi. İşte detaylar...
27.03.2022 Magazin
Ertem Şener'in Barcelona - Galatasaray maçı anlatımı sosyal medyada olay oldu!
Ertem Şener'in Barcelona - Galatasaray maçı anlatımı sosyal medyada olay oldu! UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Galatasaray'ın Barcelona'ya konuk olduğu karşılaşmada spiker Ertem Şener'in maç anlatımı sosyal medyada gündem oldu.
10.03.2022 UEFA Avrupa Ligi
Halit Kıvanç'tan kötü haber! Ertem Şener duyurdu! Dua istedi...
Halit Kıvanç'tan kötü haber! Ertem Şener duyurdu! Dua istedi... Spor spikeri Ertem Şener, duayen gazeteci ve maç spikeri Halit Kıvanç'ın hasta olduğunu sosyal medya hesabından paylaşım yaparak duyurdu. Şener, Kıvanç için takipçilerinden dua istedi.
23.02.2022 Magazin
Fatih Bulut, yüzde 40 duymuyor ve nota bilmiyor
Fatih Bulut, yüzde 40 duymuyor ve nota bilmiyor “Çok Sevdim Yalan Oldu” klibiyle internette izlenme rekorları kıran Fatih Bulut, “Sorgu Odası” için verdiği röportajda aslında nota bilgisi olmadığını, hatta yüzde 40 işitme kaybı yaşadığını açıkladı.
27.09.2019 Magazin
Rasim Ozan Kütahyalı, "Boşnaklara hakaret" davasında hakim karşısına çıktı
Rasim Ozan Kütahyalı, "Boşnaklara hakaret" davasında hakim karşısına çıktı Bir televizyon kanalındaki spor programında Boşnaklara hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada hakkında çıkarılan yakalama kararı gereği mahkemeye getirilen Rasim Ozan Kütahyalı, "Türkiye'de 'nefret suçu' sözünü popülerleştirmiş bir gazeteciyim, benim hakkımda olmadık bir yerden suçlama olduğu için çok tepkiliyim, bana her şey söylenebilir ama 'ırkçılık' suçlaması yapılamaz. Benim sözlerimde kasıt olmadığını her adaletli insan görecektir, benim ki sadece bir ekran kazasıdır." dedi.
30.07.2019 Gündem
Sosyal medyada yardım köprüsü!
Sosyal medyada yardım köprüsü! Oyuncu ve şarkıcı Eylül Öztürk, dört yıldır SMA hastalığı ile mücadele eden Tunahan Şenyurt’un tedavisi için sosyal medyada kampanya başlattı. Ünlü isimlerin de destek verdiği kampanyada yaklaşık 1,5 milyon TL toplandı.
2.05.2018 Magazin
Çakar'dan Beşiktaşlıları kızdıracak sözler!
Çakar'dan Beşiktaşlıları kızdıracak sözler! Derin Futbol programında konuşan eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, gündem yaratacak açıklamalar yaptı.
5.02.2018 Galatasaray
Rasim Ozan'ın yerine bomba isim!
Rasim Ozan'ın yerine bomba isim! Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol programında son dönemde yaşanan değişim dikkat çekiyor.
22.01.2018 Spor Magazin
Farkındalık için sahaya çıktılar!
Farkındalık için sahaya çıktılar! Ünlü isimler ve eski milli futbolcular, ‘Dünya Engelliler Günü’nde farkındalık yaratmak amacıyla ‘Engelsizsiniz Futbol Karşılaşması’nda karşı karşıya geldi. Elde edilen gelirle çok sayıda tekerlekli sandalye alındı
4.12.2017 Magazin
Beyaz Futbol'da Rasim Ozan Kütahyalı ile yollar ayrıldı
Beyaz Futbol'da Rasim Ozan Kütahyalı ile yollar ayrıldı Beyaz TV, Beyaz Futbol yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı ile yolları ayırma kararı aldı.
20.11.2017 Futbol
TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 24 Ağustos Perşembe
TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 24 Ağustos Perşembe TRT 1 yayın akışı 24 Ağustos Perşembe günü yayın akışı Adını Sen Koy yerli dizisiyle başlıyor. Ardından Bir Yastıkta Kocalayım programı yayın akışında yerini alıyor. Yayın akışının ilerleye saatlerinde sırasıyla Yeşil Deniz ve Baba Candır yerli dizilerinin tekrar bölümleri yayınlanıyor. Akşam kuşağı her zaman olduğu gibi Erhan Çelik İle Ana Haber programıyla başlıyor. Haberlerden sonra Koyverdin Gittin Beni sinema filmi TRT 1 ekranlarında sizlerle olacak. Ardından sevilen yarışma Kendi Düşen Ağlamaz yarışma programı yayınlanıyor. Gece saatlerinde ise farklı dizi ve programların tekrar bölümlerini bulabilirsiniz. TRT 1, 24 Ağustos Perşembe günü yayın akışıyla ilgili tüm detaylar bu haberde…
29.09.2021 Gündem
TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 3 Ağustos Perşembe
TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 3 Ağustos Perşembe TRT 1 yayın akışı 3 Ağustos Perşembe günü Adını Sen Koy ve Böyle Bitmesin dizilerinin tekrar bölümleriyle başlıyor. Yayın akışının devamında Yeşil Deniz ve Baba Candır dizileri yer alıyor. Akşam kuşağında Erhan Çelik ile Ana Haber sizleri karşılıyor. Ardından yerli sinema filmi Kalandar Soğuğu TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor. Kalandar Soğuğu filminden sonra da Kendi Düşen Ağlamaz yarışma programı yayınlanacak. TRT 1, 3 Ağustos Perşembe günü yayın akışıyla ilgili tüm detaylar bu haberde…
29.09.2021 Gündem
Ertem Şener'den Galatasaray ve Fenerbahçe'ye gönderme!
Ertem Şener'den Galatasaray ve Fenerbahçe'ye gönderme! Spor Toto Süper Lig 31. haftasında Beşiktaş deplasmanda Bursaspor’u 2-0 mağlup etti.
16.05.2017 Spor Magazin
Köksal Baba Ertem Şener'i böyle dövdü
Köksal Baba Ertem Şener'i böyle dövdü Derin Futbol programına katılan sosyal medya fenomeni Köksal Baba Ertem Şener'i patakladı.
25.04.2017 Sinema-Dizi
Ertem Şener: Tayyip Erdoğan ne yaparsa doğru yapar
Ertem Şener: Tayyip Erdoğan ne yaparsa doğru yapar Şampiyonlar Ligi maçlarındaki heyecanıyla zihinlere kazınan ünlü spiker Ertem Şener,röportajda içini döktü.
7.04.2017 Futbol
Ertem Şener'den İngiltere Büyükelçisi'ne küfür!
Ertem Şener'den İngiltere Büyükelçisi'ne küfür! Spor spikeri ve televizyoncu Ertem Şener, Birleşik Krallık'ın Türkiye Büyükelçisi Richard Moore'a sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden küfür etti.
6.04.2017 Spor Magazin
Robin van Persie: Dünyalar benim oldu!
Robin van Persie: Dünyalar benim oldu! Okan Üniversitesi öğrencilerinin oylarıyla belirlenen "Okan Üniversitesi 2016 Spor Ödülleri"Tuzla Kampüsü'nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
4.04.2017 Fenerbahçe
Ertem Şener'den Hakan Şükür'e çok sert tepki: "Hainler..."
Ertem Şener'den Hakan Şükür'e çok sert tepki: "Hainler..." Beyaz Futbol moderatörü Ertem Şener, ''Hakan Şükür canlı yayına bağlanmak istiyormuş. Burası ne Almanya ne de Hollanda, buraya hainler bağlanamaz' dedi.
27.03.2017 Futbol
Ertem Şener pot kırdı
Ertem Şener pot kırdı Beyaz Futbol sunucusu Ertem Şener, telefonla yayına bağlanan Yılmaz Vural'a veda ederken oğlunu kastederek "Küçük Yılmaz Vural'ı öpüyorum." dedi, stüdyo yıkıldı.
23.09.2021 Futbol
Ertem Şener pot kırdı!
Ertem Şener pot kırdı! Beyaz Futbol sunucusu Ertem Şener, telefonla yayına bağlanan Yılmaz Vural'a veda ederken oğlunu kastederek "Küçük Yılmaz Vural'ı öpüyorum." dedi, stüdyo yıkıldı.
14.02.2017 Spor
FIFA 17 finalinde goller doksana atıldı
FIFA 17 finalinde goller doksana atıldı Türkiye’nin ilk lisanslı FIFA E-Spor turnuvasının şampiyonları GIST’te belli oldu
10.11.2021 Diğer Sporlar
Beyaz Show’da kahkaha fırtınası
Beyaz Show’da kahkaha fırtınası Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı ‘Beyaz Show’a bu hafta Koray Avcı, futbol yorumcusu Ertem Şener, gündüz kuşağının en önemli isimlerinden Zahide Yetiş ve ‘Survivor’ eski yarışmacısı Seda Aktuğlu konuk oldu...
31.12.2016 Magazin
'Adam mısın?' filmi gişede çakıldı!
'Adam mısın?' filmi gişede çakıldı! Ahmet Çakar, Sinan Engin, Rasim Ozan Kütahyalı, Abdülkerim Durmaz ve Ertem Şener'in rol aldığı 'Adam mısın!' filmi gişede umduğunu bulamadı.
22.11.2016 Magazin
VATAN’dan dev transfer
VATAN’dan dev transfer Ünlü spor adamı Ertem Şener, Pazar günü oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisi ile birlikte gazeteniz VATAN’da yazmaya başlayacak…
23.09.2021 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Ertem Şener ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ertem şener haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.