Erol Evgin Konser

Erol Evgin Konser

Son dakika Erol Evgin konser haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Erol Evgin konser ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Erol Evgin konser haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erol Evgin Konser

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erol evgin konser gelişmeleri de dahil olmak üzere 67 erol evgin konser haberi bulunmuştur. Tüm erol evgin konser haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzmir'de Erol Evgin rüzgârı!
İzmir'de Erol Evgin rüzgârı! Erol Evgin, geçtiğimiz akşam İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda müzikseverlerle buluştu.
23.10.2017 Kültür Sanat
Harbiye’den Erol Evgin geçti!
Harbiye’den Erol Evgin geçti! Türk pop müziğinin duayenlerinden Erol Evgin, geçtiğimiz akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda müzikseverlerle buluştu.
22.09.2017 Kültür Sanat
Erol Evgin sır vermedi!
Erol Evgin sır vermedi! Türk pop müziğinin efsane ismi Erol Evgin, 20 Eylül Çarşamba akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda müzikseverlerle buluşacak.
18.09.2017 Kültür Sanat
Antalyalılara Erol Evgin müjdesi!
Antalyalılara Erol Evgin müjdesi! Türk Pop Müziği'nin efsane ismi Erol Evgin, 'Altın Şarkılar' açıkhava konserleri turnesi kapsamında 22 Ağustos Salı akşamı Konyaaltı Açık Hava Tiyatrosu'nda Antalyalılarla buluşacak.
17.08.2017 Kültür Sanat
Erol Evgin 54 yıl sonra yine aynı sahnede!
Erol Evgin 54 yıl sonra yine aynı sahnede! Erol Evgin, 1969’da ilk kez sahneye çıktığı Marmara Yelken Kulübü’nde şarkılarını söyledi. Sanatçı, “Hafta sonları burada müzik yapardık. Bülent Eczacıbaşı, Mehmet Ali Birand müziğimizle dans ederdi” dedi.
18.09.2023 Magazin
Bayram konserleri hangi kanalda? Cumhurbaşkanlığı bayram konserleri ve Evde müzikle kal konserleri! Evde bayram konserleri nerede yapılıyor?
Bayram konserleri hangi kanalda? Cumhurbaşkanlığı bayram konserleri ve Evde müzikle kal konserleri! Evde bayram konserleri nerede yapılıyor? Türkiye'nin farklı şehirlerindeki kültür hazinelerinde 19-26 Mayıs tarihlerinde düzenlenen ve müziğin farklı türlerini barındıran konser programı devam ediyor. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığınca başlatılan Evde Bayram Konserleri kapsamında çeşitli sanatçılar sahne alırken, Popüler Sanat Vakfı (POPSAV), corona virüs pandemisi sürecinden olumsuz etkilenen müzik sektörü çalışanları için Ramazan Bayramı’nda online müzik festivali düzenliyor. Türk müziğinin güçlü sesi İbrahim Tatlıses, verdiği açık hava konseriyle Kanal D’de sevenleriyle buluşacak. Peki, evde bayram konserleri hangi kanalda?
24.05.2020 Gündem
Erol Evgin sevenleriyle buluştu
Erol Evgin sevenleriyle buluştu Erol Evgin, geçtiğimiz akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde müzikseverlerle buluştu.
4.07.2019 Kültür Sanat
Erol Evgin'den 50. yıla özel konser
Erol Evgin'den 50. yıla özel konser Erol Evgin, sanat hayatının 50'nci yılını 10 Nisan Çarşamba akşamı saat 21.00’de Zorlu PSM'de vereceği konserle kutlayacak.
1.04.2019 Magazin
Erol Evgin'e büyük ilgi!
Erol Evgin'e büyük ilgi! Türk pop müziğinin duayenlerinden Erol Evgin, geçtiğimiz akşam Kerki ve Solfej’in düzenlediği Ankara konserleri kapsamında sahneye çıktı. Başkentlilerin yoğun ilgi gösterdiği konserde altın şarkılarını söyleyen Sanatçı, ayakta alkışlandı.
23.02.2019 Kültür Sanat
Ben bile şarkı söylüyorum
Ben bile şarkı söylüyorum Harbiye Açıkhava’da sahne alan MFÖ soğuk havaya rağmen gelen dinleyicilere “Sakın sesimiz kötü diye düşünmeyin ve şarkı söyleyin. Ben bile şarkı söylüyorum” dedi
27.10.2018 Magazin
35 yaşındayım!
35 yaşındayım! Erol Evgin, geçtiğimiz akşam Kıbrıs Nuh’un Gemisi Otel’de konser verdi.
14.10.2018 Magazin
Torunlar gençlik iksiri
Torunlar gençlik iksiri EROL Evgin 31 Temmuz’da Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda konser verecek.
16.07.2018 Magazin
Erol Evgin dört dilde şarkı söyledi!
Erol Evgin dört dilde şarkı söyledi! Türk pop müziğinin duayenlerinden Erol Evgin, yeni yıla Antalya’da girdi.
1.01.2018 Kültür Sanat
Erol Evgin ile akustik gece!
Erol Evgin ile akustik gece! Türk pop müziğinin duayenlerinden Erol Evgin, geçtiğimiz akşam ENKA İbrahim Betil Oditoryumu’nda verdiği akustik konser ile müzikseverlerle buluştu.
1.12.2017 Kültür Sanat
'Altın Şarkılar'da yeni durak Bursa!
'Altın Şarkılar'da yeni durak Bursa! Türk pop müziğinin efsane ismi Erol Evgin, Gergedan Yapım ev sahipliğinde gerçekleştirilen ‘Altın Şarkılar’ Türkiye turnesinin 4'üncü ayağında, 30 Eylül Cumartesi akşamı Bursa Açıkhava Sahnesi'nde sevenleriyle buluşuyor.
28.09.2017 Kültür Sanat
Kıraç'tan açılış konseri!
Kıraç'tan açılış konseri! Mersin'de Tarsus Belediyesi'nin 'yap-işlet-devret' modeli ile yaptırdığı kapalı semt pazarı, SPA, kapalı yüzme havuzu ve düğün salonlarının oluşturduğu sosyal tesis, şarkıcı Kıraç'ın verdiği konserle açıldı.
27.09.2017 Kültür Sanat
Sahnede zafer sevinci
Sahnede zafer sevinci 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda sahnede olan ünlü isimler, bayraklar ve marşlar eşliğinde halkın coşkusunu paylaştı
31.08.2017 Magazin
Tarkan zirveyi kaptırmaz Hande ve Demet ikincilik için kapışır
Tarkan zirveyi kaptırmaz Hande ve Demet ikincilik için kapışır Mayıs sonunda MFÖ, bu hafta ise Tarkan yeni albümünü çıkardı. Harbiye’de açık hava konserlerinin başlamasıyla müzik piyasası yazın da hararetli olacak. Albüm ve single savaşlarına hazır olun.
16.06.2017 Arşiv
Sezen imkansız  aşkların kadını
Sezen imkansız aşkların kadını Türk pop müziğinin duayenlerinden Erol Evgin, geçtiğimiz gün Ankara Gordion’da konser verdi.
22.05.2017 Magazin
Erol Evgin'le 50. yıl coşkusu!
Erol Evgin'le 50. yıl coşkusu! Türk Eğitim Vakfı (TEV) kuruluşunun 50'ıncı yıldönümünü Türk pop müziğinin duayenlerinden Erol Evgin’in konseriyle kutladı.
17.05.2017 Kültür Sanat
Konser sürprizi
Konser sürprizi Türk pop müziğinin duayenlerinden Erol Evgin, 15 Nisan’da Bostancı Gösteri Merkezi’nde konser verecek.
11.04.2017 Magazin
Erol Evgin'den konser sürprizi!
Erol Evgin'den konser sürprizi! Türk pop müziğinin duayenlerinden Erol Evgin, 15 Nisan’da Bostancı Gösteri Merkezi’nde konser verecek.
11.04.2017 Kültür Sanat
Biz kadına vurgunuz!
Biz kadına vurgunuz! Erol Evgin, önceki akşam Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Mustafa Kemal KM’nde konser verdi.
9.03.2017 Magazin
Erol Evgin'den 'Sen Unutulacak Kadın Mısın?'
Erol Evgin'den 'Sen Unutulacak Kadın Mısın?' Türk pop müziğinin duayenlerinden Erol Evgin, unutulmaz şarkılarını 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınlar için söyleyecek.
7.03.2017 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Erol Evgin Konser ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erol evgin konser haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.