Erol Evgin

Erol Evgin

Son dakika erol evgin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erol evgin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erol evgin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erol Evgin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erol evgin gelişmeleri de dahil olmak üzere 282 erol evgin haberi bulunmuştur. Tüm erol evgin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erol Evgin 54 yıl sonra yine aynı sahnede!
Erol Evgin 54 yıl sonra yine aynı sahnede! Erol Evgin, 1969’da ilk kez sahneye çıktığı Marmara Yelken Kulübü’nde şarkılarını söyledi. Sanatçı, “Hafta sonları burada müzik yapardık. Bülent Eczacıbaşı, Mehmet Ali Birand müziğimizle dans ederdi” dedi.
18.09.2023 Magazin
Erol Evgin'den nostaljik kare! 'Paçalar ve topuklar 70'ler diyor'
Erol Evgin'den nostaljik kare! 'Paçalar ve topuklar 70'ler diyor' İlk 45'lik plağını 1969 yılında çıkaran, Türk pop müziğinde unutulmaz şarkılara imza atan Erol Evgin, Instagram hesabından yayınladığı nostaljik karelere bir yenisini daha ekledi.
20.07.2023 Magazin
Bakan Koca'dan Özkan Uğur açıklaması
Bakan Koca'dan Özkan Uğur açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yoğun bakıma alınan sanatçı Özkan Uğur'un sağlığı hakkında açıklama yaptı. Koca, paylaşımında "Tedavisi, bulunduğu hastanede halen yoğun bakımda devam ediyor" dedi.
25.06.2023 Gündem
Erol Evgin'in büyük acısı! Ağabeyi son yolculuğuna uğurlandı!
Erol Evgin'in büyük acısı! Ağabeyi son yolculuğuna uğurlandı! Sanatçı Erol Evgin'in 89 yaşındaki ağabeyi Arif Hikmet Evgin tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Arif Hikmet Evgin, sevenleri ve yakınları tarafından kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
3.02.2022 Magazin
Erol Evgin acı haberi duyurdu! Hayatını kaybetti
Erol Evgin acı haberi duyurdu! Hayatını kaybetti Usta sanatçı Erol Evgin'in ağabeyi Arif Hikmet Evgin hayatını kaybetti. Ağabeyini kaybeden usta sanatçı, acı haberi Twitter hesabından "Acım büyük..." diyerek duyurdu.
2.02.2022 Magazin
Erol Evgin'in büyük acısı! Sosyal medyadan paylaştı
Erol Evgin'in büyük acısı! Sosyal medyadan paylaştı Erol Evgin'in ağabeyi Atilla Evgin, hayata gözlerini yumdu. İki çocuk babası, 74 yaşındaki Evgin, acı haberi; sevenlerine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.
3.08.2021 Magazin
Erol Evgin: Ormanlar özgürlüğümüzdür
Erol Evgin: Ormanlar özgürlüğümüzdür Usta sanatçı Erol Evgin, 'Yine de Güzeldir Yaşamak' isimli yaz turnesi kapsamında geçtiğimiz akşam Çeşme Açıkhava Tiyatrosunda müzikseverlerle buluştu.
1.08.2021 Magazin
Usta sanatçı Selçuk Tekay hayatını kaybetti
Usta sanatçı Selçuk Tekay hayatını kaybetti Şarkıcı Emel Sayın, besteci ve keman virtüözü Selçuk Tekay'ın(68) hayatını kaybettiği duyurdu. Tekay'ın vefatı sanat dünyasını yasa boğdu. Emel Sayın, Nilüfer, Ferhat Göçer ve birçok ünlü isim sosyal medya paylaşımlarıyla üzüntülerini dile getirdi.
14.06.2021 Magazin
Nedim Katgı kimdir? Nedim Katgı nereli, kaç yaşında?
Nedim Katgı kimdir? Nedim Katgı nereli, kaç yaşında? ABD'de yaklaşık 38 yıldır Türk müziğini icra eden tanınmış sanatçı Nedim Katgı, pankreas kanseri nedeniyle yaşamını yitirdi. Nedim Katgı kimdir? Nedim Katgı nereli, kaç yaşında?
27.01.2021 Gündem
Bayram konserleri hangi kanalda? Cumhurbaşkanlığı bayram konserleri ve Evde müzikle kal konserleri! Evde bayram konserleri nerede yapılıyor?
Bayram konserleri hangi kanalda? Cumhurbaşkanlığı bayram konserleri ve Evde müzikle kal konserleri! Evde bayram konserleri nerede yapılıyor? Türkiye'nin farklı şehirlerindeki kültür hazinelerinde 19-26 Mayıs tarihlerinde düzenlenen ve müziğin farklı türlerini barındıran konser programı devam ediyor. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığınca başlatılan Evde Bayram Konserleri kapsamında çeşitli sanatçılar sahne alırken, Popüler Sanat Vakfı (POPSAV), corona virüs pandemisi sürecinden olumsuz etkilenen müzik sektörü çalışanları için Ramazan Bayramı’nda online müzik festivali düzenliyor. Türk müziğinin güçlü sesi İbrahim Tatlıses, verdiği açık hava konseriyle Kanal D’de sevenleriyle buluşacak. Peki, evde bayram konserleri hangi kanalda?
24.05.2020 Gündem
Uzay Heparı kimdir? Uzay Heparı'nın bilinmeyenleri
Uzay Heparı kimdir? Uzay Heparı'nın bilinmeyenleri 1994 yılında bir motosiklet kazası sonucu hayatını kaybeden Türk müzisyen ve besteci Uzay Heparı internette merak edilen isimler arasında geliyor. Sezen Aksu ile birlikteliği ve Sezen Aksu'yu Yıldız Tilbe ile aldattığı haberleri ile dönem dönem gündeme geliyor. Peki, Uzay Heparı kimdir? Uzay Heparı neden öldü? İşte Uzay Heparı hakkında merak edilenler...
3.05.2020 Gündem
Erol Evgin, İstiklal Marşı'nı okudu
Erol Evgin, İstiklal Marşı'nı okudu Usta sanatçı Erol Evgin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için İstiklal Marşı okuyup, sosyal medya hesabından paylaştı.
23.04.2020 Magazin
Erol Evgin anılarını kaleme alıyor
Erol Evgin anılarını kaleme alıyor Usta sanatçı Erol Evgin, karantina günlerinde anılarını yazmaya başladı.
6.04.2020 Magazin
Yeni şarkımız kadınlarımıza armağan olsun!
Yeni şarkımız kadınlarımıza armağan olsun! Şarkıcı Erol Evgin, 'Altın Düetler 2' albümünde Farah Zeynep Abdullah'la seslendirdiği 'Sen Unutulacak Kadın mısın?' isimli şarkısının stüdyo okumalarındaki özel görüntülerden hazırlanan video klibini 'Dünya Kadınlar Günü'nde yayınladı.
8.03.2020 Magazin
Unutulmaz konser
Unutulmaz konser Türk pop müziğinin duayenlerinden Erol Evgin, geçtiğimiz akşam, Bodrum Antik Tiyatro’da sahne aldı.
28.07.2019 Magazin
Erol Evgin sevenleriyle buluştu
Erol Evgin sevenleriyle buluştu Erol Evgin, geçtiğimiz akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde müzikseverlerle buluştu.
4.07.2019 Kültür Sanat
Enis Fosforoğlu'na veda!
Enis Fosforoğlu'na veda! Geçirdiği kalp krizi sonucu 71 yaşında hayatını kaybeden tiyatro ve sinema sanatçısı Enis Fosforoğlu için Kadıköy Haldun Taner Sahnesi’nde tören düzenledi.
25.06.2019 Magazin
Sahnede hatıra fotoğrafı
Sahnede hatıra fotoğrafı “Erol Evgin 50. Yıl Konserleri” Türkiye turnesi kapsamında, Adanalı müzikseverlerle buluştu.
5.05.2019 Magazin
Erol Evgin'den 50. yıla özel konser
Erol Evgin'den 50. yıla özel konser Erol Evgin, sanat hayatının 50'nci yılını 10 Nisan Çarşamba akşamı saat 21.00’de Zorlu PSM'de vereceği konserle kutlayacak.
1.04.2019 Magazin
Erol Evgin'e büyük ilgi!
Erol Evgin'e büyük ilgi! Türk pop müziğinin duayenlerinden Erol Evgin, geçtiğimiz akşam Kerki ve Solfej’in düzenlediği Ankara konserleri kapsamında sahneye çıktı. Başkentlilerin yoğun ilgi gösterdiği konserde altın şarkılarını söyleyen Sanatçı, ayakta alkışlandı.
23.02.2019 Kültür Sanat
Burhan Şeşen: Cevabını veremeyeceğimiz hiçbir durum yok
Burhan Şeşen: Cevabını veremeyeceğimiz hiçbir durum yok Burhan Şeşen, 'telif gelirlerinin az ödenmesi' suçlaması hakkında, "Cevabını veremeyeceğimiz hiçbir durum yok.” dedi.
10.11.2018 Magazin
YouTube'dan köşeyi döndü
YouTube'dan köşeyi döndü Erol Evgin, 10 farklı kadın şarkıcıyla hazırladığı düet albümü ‘Altın Düetler’le ilgili itirafta bulundu.
25.10.2018 Magazin
35 yaşındayım!
35 yaşındayım! Erol Evgin, geçtiğimiz akşam Kıbrıs Nuh’un Gemisi Otel’de konser verdi.
14.10.2018 Magazin
Kim bu  kara yağız delikanlı?
Kim bu kara yağız delikanlı? Erol Evgin (71) sosyal medya hesabından eski bir fotoğrafını “‘Kim bu kara yağız delikanlı?’ demeyin, 68’li yıllarda ben...” notuyla paylaştı.
20.09.2018 Magazin
Güngör Uras'a veda! Son yolculuğuna uğurlandı
Güngör Uras'a veda! Son yolculuğuna uğurlandı Geçtiğimiz pazar günü vefat eden Milliyet Gazetesi yazarı Prof. Dr. Güngör Uras, son yolculuğuna uğurlandı.
22.08.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Erol Evgin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erol evgin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.