Gazete Vatan Logo

Kıraç'tan açılış konseri!

Mersin'de Tarsus Belediyesi'nin 'yap-işlet-devret' modeli ile yaptırdığı kapalı semt pazarı, SPA, kapalı yüzme havuzu ve düğün salonlarının oluşturduğu sosyal tesis, şarkıcı Kıraç'ın verdiği konserle açıldı.

Kıraç'tan açılış konseri!

Sosyal tesisin açılışına Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Kerim Tufan, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Oktay Öztürk, Baki Şimşek ile çok sayıda davetli katıldı. Kesilen kurban ve yapılan dua ardından tesisin kurdelesi kesilerek hizmete açıldı. Ardından etkinlikte sahneye çıkan komedyen Yavuz Seçkin, yaptığı Erol Evgin taklidi ile vatandaşları eğlendirdi. Programda yerel sanatçılar, Abdil Çemer ve Ahmet Mercan da konser verdi.

Daha sonra sahneye gelen Kıraç, 'Kerkük' şarkısı ile konserine başladı. Kıraç söylediği parçalar ile sevenlerini coştururken, binlerce hayranı sanatçıya eşlik etti. Kıraç, minik hayranları bir süre sahnede konuk ederek gönüllerini kazandı.

Başkan Can ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tufan, Kıraç'a günün anısına çiçek ve 'Nusret Mayın Gemisi' maketini verdi.